Εφέτος, κάτι μου λέει, πως αυτό το θέμα θα έχει λίγο περισσότερη κίνηση και όχι για τόσο καλό λόγο...
Υπάρχει μία σαφής τάση υπερστελέχωσης του τμήματος και τα αποτελέσματα, μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι, προς το παρόν.
Ανοίγει το 3ο μέρος της συζήτησης για τα διοικητικά του Ολυμπιακού.
Καλή συζήτηση να έχουμε και εποικοδομητική όσο μπορεί να είναι σε ένα οπαδικό φόρουμ
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εφέτος, κάτι μου λέει, πως αυτό το θέμα θα έχει λίγο περισσότερη κίνηση και όχι για τόσο καλό λόγο...
Υπάρχει μία σαφής τάση υπερστελέχωσης του τμήματος και τα αποτελέσματα, μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι, προς το παρόν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
H λάθος τακτική φέρνει γκρίνια. Τουλάχιστον λάθος κατά τους οπαδούς, καθώς ο επιχειρηματίας-πρόεδρος μπορεί να το βλέπει αλλιώς.
Έτσι κι αλλιώς αυτό το θρεντ ήταν διαχρονικά το αγαπημένο σε όλα τα οπαδικά φόρα...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χαλαρώστε πέρυσι , δεν ξέραμε αν πρέπει να μείνει ο Μίτσελ , δεν είχαμε τερματοφύλακα , ψάχναμε δεξί μπακ , συν όλα τα άλλα , φέτος μας μείνανε όλα τα άλλα , άρα τα θέματα τακτοποιήθηκαν αρκετά , σε σημείο που θα έλεγα ότι η ομάδα λειτουργεί επαγγελματικά . Ποιά θέματα έχουμε φέτος , να φτιάξουμε μία ομάδα , σιγά σιγά να ιεραρχήσουμε . Λες και άμα κλείσουμε τα θέματα θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε και να τσακωνόμαστε
Την Τετάρτη παρουσιάζει τα νέα διαρκείας
![]()
Το μεσημέρι της Τετάρτης (25/6, 15:00), η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει τα νέα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014/15.
ην προσεχή Τετάρτη (25/6), στις 15:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει με κάθε επισημότητα τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2014/15 και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο V'ammos, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Οι Πειραιώτες εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση και τονίζεται μάλιστα ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας θα αρχίσει την προσεχή Πέμπτη. Επιπλέον, η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι η παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2014-15, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 25/06/2014 και ώρα 15:00, στο V'ammos, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Η διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας θα αρχίσει την Πέμπτη, 26/06/2014.
Το Olympiacos TV θα μεταδώσει ΖΩΝΤΑΝΑ την παρουσίαση!".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Άντε, τώρα, να βάλεις τον Χατζαριάν, για μοντέλο, να λέει "Έλα και εσύ στο Καραϊσκάκη", ή κάτι τέτοιο: Είδες που χρειάζονται και οι μεταγραφές νωρίς;;;
dtakis80 (24-06-14)
voskos_7 (24-06-14)
Η OYEΦΑ έκανε γνωστά τα έσοδα των συμμετεχόντων στο Champions League της περασμένης σεζόν και φυσικά μεταξύ αυτών υπάρχει και ο Θρύλος που πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία φτάνοντας μέχρι τα νοκ άουτ όπου σημείωσε και νίκη.
Ο Ολυμπιακός μετά την σπουδαία σεζόν έχει λαμβάνειν το ποσό των 27.406.000 εκατ. ευρώ. Το μπόνους συμμετοχής στους ομίλους είναι 8,6 εκατ. ευρώ.
Εκτός από την επιβράβευση αυτή για την συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίους διασυλλογικής διοργάνωσης, υπάρχουν και τα 3,5 εκατ. ευρώ από τους βαθμούς που συγκέντρωσε (σ.σ. η νίκη πριμοδοτείται με 1 εκατ. ευρώ και η ισοπαλία με 500.000 ευρώ).
Το ποσό των 11.806.000 είναι το ποσό που θα μπει στα ταμεία από το market pool ενώ η πρόκριση στους «16» του Champions League προσθέτει ακόμα 3,5 εκατ. ευρώ. Το σύνολο: 27.406.000.
Επίσης, τονίζεται πως την σεζόν 2011/12 ο Ολυμπιακός εισέπραξε 25.632.393 (σ.σ. εκ των οποίων τα 24.444.000 για τις επιδόσεις του στο Champions League και 1.188.393 ευρώ για το Εuropa League) ενώ πέρυσι (2012/13) πήρε συνολικά 24.750.000 ευρώ. Το εισπρακτικό ρεκόρ, σημειώθηκε την σεζόν 2009/10, με 27.694.000 ευρώ.
βαλε τωρα,διαρκειας,εισητηρια,χορηγους,τηλεοπτικα,πωλησ εις προιοντων,πωλησεις παικτων ...
Ευτυχως πλησιαζει η μεταγραφικη περιοδος να διαθεσει το χρημα για παιχταραδες ...
voskos_7 (26-06-14)
differance (26-06-14), dtakis80 (26-06-14)
οτι καλυτερο ο Ολυμπιακος να μπορει να ειναι αυτονομος οικονομικα και να μη χρειαζεται να τα "χωνει" κανεις προεδρος. Ακομα αυτο δεν εχει επιτευχθει καθως μια αποτυχημενη σεζον οπου δεν θα περασουμε στον τσαμπιονς λιγκ θα μας βαλει "μεσα" με τα μπουνια. Οταν καταφερει και αυτο ο μαρινακης θα του βγαλω το καπελο.
Ειναι ευκολο να λεμε, "απο ποιον θα χασουμε το πρωταθλημα, απο τον παο του αλ αφουζ;", αλλα αφενος μπαλα ειναι και δεν απαγορευεται να χασεις και ενα πρωταθλημα, αφετερου αν η ελλαδα πεσει 1-2 θεσεις στη βαθμολογια της ουεφα θα χασουμε την απευθειας προκριση στους ομιλους και εκει τα πραγματα γινονται στριμοκωλα. Το να κρινονται 20-25 μυρια σε δυο καλοκαιρινα παιχνιδια δεν ειναι και οτι καλυτερο και συν τοις αλλοις αλλαζει και ο σχεδιασμος για την προετοιμασια της ομαδας με οτι αυτο συνεπαγεται.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eυτυχώς για σένα που υπάρχει το μουντιάλ και δεν ασχολούμαστε μαζί σου χοντρούλη. Έτσι πέρασε και η παρουσίαση των διαρκείας στου "ντούκου". Να δω βέβαια πού θα τα πουλήσεις.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χοντρε μη φερεις βυντρα πλιιοιζ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Με Βύντρα-Χατζηταγαριάν θα χτιστεί η ομαδάρα?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Βύντρα δεν έρχεται, όμως,μια ομάδα που προτίμησε το 2011 τον Κοστάντζο απ' τον Οτσόα, είναι ικανή για όλα.
voskos_7 (26-06-14)
Faithful (26-06-14)
βάλε όμως ότι τα ετήσια έξοδα ενός συλλόγου σαν του ολυμπιακού είναι πάνω από 80εκ. και μπορεί εμείς σαν οπαδοί να βλέπουμε σαν τσέπωμα τα 27εκ αλλά δεν είναι ούτε το 1/3 των χρημάτων που χαλάει η ομάδα. και εδώ που τα λέμε κακώς κάνει ο μαρινάκης (και ο κόκκαλης παλιότερα) που βάζει λεφτά από την τσέπη του για να τον βρίζουμε εμείς
Εχεις περασει γενναιες 14 τους Αγγελοπουλους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βαζουν απο την τσεπη τους,σου εφεραν 2 ευρωπαικα σε 3 χρονια και προσπαθουν να παρουν πρωταθλημα κοντρα σε Θεους και δαιμονες ...
Αλλα εδω που τολμαμε να μιλησουμε για τον ΣΩΤΗΡΑ VOL 2 οπως αφηνεις να εννοηθει ειμαστε και αχαριστοι που βριζουμε τον κακομοιρουλη τον Βαγγελα!
Ελα ρε Πανο πειτε οτι δεν κανει να μιλαμε για τον Βαγγελα να τελειωνουμε και να βριζουμε μονο τους φλωρους τους Αγγελοπουλους!
kwtsios (22-07-14)
VALVERDES_7 (27-06-14)
ότι ισχύει για βαγγέλα ισχύει και για αγγελόπουλους απλώς οι δεύτεροι είναι λούζερς και κομπλεξικοί απέναντι σε έναν και μόνο αντίπαλο και αυτό είναι που πληγώνει. και δε σου φταίει η διαιτησία όταν οι παίκτες του μπάσκετ βλέπουν πράσινο και χέζονται.
εννοείται πως όλοι οι πρόεδροι μπαίνουν μέσα για την αγάπη τους (εκτός κι αν κρύβεται κάτι άλλο από πίσω και δεν το ξέρουμε), ενώ στον ερασιτέχνη μπαίνει μέσα και ο απλός κόσμος και αυτό είναι ακόμα πιο αξιέπαινο και το σέβομαι απεριόριστα.
οταν λεω Θεους και δεμονες εννοειται πως βαζω μεσα και το λουζερικη ορισμενων παιχτων απεναντι στον βαζελο και οχι μονο την διαιτησια που εχει παιξει κατα καιρους πρωταγωνηστικο ρολο!
Ο Μαρινακης αμα το πας και ετσι εχει κανει πολλες κηδειες στον βαζελο?
Δεν θα παω στην φετινη τριαρα που ηρθαν τα τσικο του βαζελου κ σε ξεφτυλισαν μεσα στο γηπεδο σου,ας παω επι εποχη τζιμπριλαρου!
Ακομα και με τα κοζα της διαιτησιας δεμενα βογγουσες για να παρεις αποτελεσμα ααααααν το επερνες απεναντι στον βαζελο!
εκει δεν σε ειδα να του τα χωνεις,οπως στους αδερφους,γιατι επειδη περναμε το πρωταθλημα του κακομοιρη?
Ελα Πανο,καποιοι εχετε αδυναμια στον Μαρινακη,κακο δεν ειναι,πειτε το,μην το φερνετε αποξω αποξω ...
Χεσμενο τον εχω τον καθε Μαρινακη εγω και αμα δεν κανει τα δεοντα θα του τα χωνω οπως και θα περνει τα ευσημα οταν πρεπει!!!
(ακου βαζει και απο την τσεπη του ο Μαρινακης,τι αλλο θα ακουσω ακομα)
Bookmarks