Σελίδα 51 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 1121314147484950515253545561718191101151251351451551 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.001 έως 1.020 από 12633

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Δεν εφαγε ο Μιτσελ τον Αβρααμ,δεν είπα κάτι τέτοιο. Η διοίκηση καθαρισε για πάρτι του Μιτσελ..

Απ την άλλη δεν νομίζω να είναι και πολύ χειρότερος ο Αβρααμ από τον Μποτια η τον Αμπιντάλ αν θες.

2. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Reds για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (07-01-15), VALVERDES_7 (08-01-15), vasilis-thrylos7 (07-01-15)

Το avatar του χρήστη ParadiseLost

Thanks
    14
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35 φορές σε 19 μηνύματα
    Ignore User

Είπα να μην γράψω για 2 3 ημέρες ώστε να έχω καθαρό μυαλό. Έχω ξενερώσει πάρα πολύ. μόνο αυτό.

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

castillo7 (08-01-15)

Είμαστε πλήρεις... Το avatar του χρήστη Red&White-Nick-7

Thanks
    4.150
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.331 φορές σε 2.000 μηνύματα
    Ignore User

Μπραβο σε οσους φανε την παραμυθα περι κακων σχεσεων Μιτσελ-παικτων... Μπεεεεεε... Γι' αυτο θα ξηλωνεται η ομαδα, γενικοτερα, οποτε γουσταρουν οι παρατρεχαμενοι ρουφιανοι.
    Κατα τ'αλλα στηριξη στον νεο προπονητη γιατι και αυτος νυχτα θα φυγει,οταν'' δεν μας κανει''.

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Άντε μετά να σου έρθει προπονητής σαν τον Κλοπ στο Λιμάνι... Τρελός είναι; Και φυσικά άντε να γίνει ο Ολυμπιακός Ντόρτμουντ... Αφού δεν κατάφερε ο Μίτσελ να βγει στη σύνταξη στον πάγκο του Ολυμπιακού (το είχα πει και για τον Ντούσκο και δεν έκανα λάθος) προπονητής δεν πρόκειται να στεριώσει στον παγκο μας. Ούτε ο Θεός ο ίδιος.

8. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

castillo7 (08-01-15), nikos7 (07-01-15), The Dude (08-01-15)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Νεύρα δεν έχω γιατί ξέρω πόσο μαλάκας είναι ο χοντρός. Δεν είναι λίγες οι φορές που τσακώθηκα εδώ μέσα επειδή "δεν έβλεπα το πλάνο του προέδρου και πόσα επίπεδα έχει ανεβάσει την ομάδα". Νομίζω το πλάνο του προέδρου είναι ξεκάθαρο και δε θέλει άλλη συζήτηση.

Φαν του Μίτσελ δεν ήμουν ποτέ. Τον θεωρώ μέτριο προπονητή. Έγραψα μάλιστα ότι δεν πέτυχε τίποτα παραπάνω από όσα πέτυχε ο Λεμονής. Και η απόδοσή του πέφτει στο 2ο μισό της χρονιάς.

Αλλά:

για να κάνεις ομάδα, να δεις αυτοματισμούς, καλή μπάλα και να έχεις αποτελέσματα σε βάθος χρόνου, πρέπει να κρατήσεις σταθερό κορμό ποδοσφαιριστών και προπονητή για εύλογο χρονικό διάστημα. Με τις συχνές αλλαγές ρόστερ και προπονητή δεν πρόκειται ποτέ να το πετύχεις. Ιδιαίτερα άμα δίνεις/πουλάς/ξεφορτώνεσαι καλούς παίχτες και παίρνεις αμνοερίφια. Αποδομήθηκε ολόκληρη η ομάδα το καλοκαίρι, τώρα διώχνουμε και τον προπονητή μεσούσης της περιόδου. Γιατί? Για να γλιτώσουμε τα λεφτά του συμβολαίου του?

Και τι παραπάνω θα πετύχουμε άμα έρθει άλλος σε αυτήν τη χρονική περίοδο? Μέχρι να μπει στο κλίμα, να δει τι παίζει στα αποδυτήρια, ποιοι του κάνουν και ποιοι όχι, πάει τέλειωσε η χρονιά. Νομίζει θα του πάρει παίχτες? Χαχα, γελάσαμε. Στην ίδια λούμπα θα πέσει και αυτός και θα πάρει πόδι όταν κρίνει ο αυτοκράτορας και οι αυλικοί του. Χώρια που πιστεύω το ράβε - ξήλωνε την ομάδα θα συνεχιστεί. Αν μάλιστα χαθεί το πρωτάθλημα - και κατά συνέπεια τα λεφτά του champions league - να δω τι θα πράξει ο μεγαλειότατος.

Ναι, Ολυμπιακοί είμαστε και στηρίζουμε την ομάδα. Και το καλό της ομάδας πιστεύουμε είναι η σταθερότητα. Τώρα άμα ο πρόεδρος ξέρει καλύτερα και καλά κάνει όσα κάνει, θα δείξει. Αλλά με τα συνεχόμενα ράβε - ξήλωνε δε μπορείς να δεις προκοπή, ούτε βέβαια να θεωρείσαι σοβαρό κλαμπ.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

10. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (08-01-15), Protassov (07-01-15), SAF-7- (07-01-15)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.031
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.442 φορές σε 19.047 μηνύματα
    Ignore User

Είπα, αυτές τις ημέρες, να μην πολυγράψω, αφού είναι ήδη πολύ βαρύ το κλίμα και επικίνδυνο: Το ότι σας αγαπάω και το ότι ό,τι και να μου γράψετε επί προσωπικού, δεν τρέχει μία, σας το έχω πει.

Αν με ρωτάτε, να σας πω αν συμφωνώ με την απόλυση του Μίτσελ, θα σας πω, ότι ούτε εγώ ξέρω, άσχετα και αν στα δικά μου μάτια, έκανε αυτά ακριβώς που έγραψα πολύ πριν γίνουν και για την καριέρα του, είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο (δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε στην Ρεάλ Β), άρα μάλλον έχουμε πολλά μαζεμένα, για να είναι τελείως τυχαία.

Αν με ρωτάτε για αυτόν που έρχεται, δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, μη πω ότι αγνοώ τα πάντα, γύρω από αυτόν και πραγματικά χέστηκα αν προπόνησε και την Πόρτο - όλοι έχουν κάποια φάση που τους ανοίγει η πατούρα, στην τελική.

Είναι λογικό να υπάρχει μία δυσαρέσκεια η οποία να ξεπερνάει και τα όρια της απλής δυσαρέσκειας και μου είναι άκρως κατανοητή η ανάγκη σας να γράψετε ακόμα και ακραίες θέσεις, αλλά θα σας επισημάνω, ότι αν λύση είναι να μην πηγαίνουμε στο γήπεδο εξ αιτίας αυτού, τότε μάλλον οφείλουμε μία καλύτερη εξήγηση στο γιατί δεν πηγαίναμε μέχρι τώρα, που υπήρχε μία προοπτική, την οποία μόλις εξανεμίσαμε.

Έχω πει και στα καλά και στα κακά, ότι καμία ευγνωμοσύνη δεν κρατάει αιώνια και το ότι αν σου κάνω ένα καλό, δεν έχω το δικαίωμα να εξαντλώ την υπομονή σου αργότερα, στο όνομα του καλού που σου είχα κάνει τότε.

Παιδιά, το εμπόρευμα, έπιασε πάτο - το είπαμε και αυτό. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ νοήμων άνθρωπος και σοβαρός επιχειρηματίας να επενδύσει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με τεχνοκρατικούς όρους.
    Τα πέτρινα χρόνια μπορεί και να έρχονται εδώ και να φεύγουν από το μπάσκετ. Επίσης, μπορεί να υπάρχει και ένα αλισβερίσι το οποίο να υπαγορεύει τους τίτλους, να κυκλοφορήσουν και λίγο, μήπως και πάρει τα πάνω του καθόλου το εμπόρευμα.

Ό,τι και να γίνει, μην το παίρνετε και τόσο τοις μετρητοίς: Και στις δουλειές σας θα χρειαστεί να πάτε, όσοι έχετε και οι πραγματικές ανάγκες της ζωής μας, είναι πολύ διαφορετικές από το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

12. Οι ακόλουθοι 9 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

castillo7 (08-01-15), dimace (07-01-15), giovanni#10 (07-01-15), gre470 (08-01-15), kwtsios (08-01-15), pf7 (07-01-15), Reds (07-01-15), The Dude (08-01-15), vasilis-thrylos7 (07-01-15)

Το avatar του χρήστη Protassov

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    2.491
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 809 φορές σε 433 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νεύρα δεν έχω γιατί ξέρω πόσο μαλάκας είναι ο χοντρός. Δεν είναι λίγες οι φορές που τσακώθηκα εδώ μέσα επειδή "δεν έβλεπα το πλάνο του προέδρου και πόσα επίπεδα έχει ανεβάσει την ομάδα". Νομίζω το πλάνο του προέδρου είναι ξεκάθαρο και δε θέλει άλλη συζήτηση.

Φαν του Μίτσελ δεν ήμουν ποτέ. Τον θεωρώ μέτριο προπονητή. Έγραψα μάλιστα ότι δεν πέτυχε τίποτα παραπάνω από όσα πέτυχε ο Λεμονής. Και η απόδοσή του πέφτει στο 2ο μισό της χρονιάς.

Αλλά:

για να κάνεις ομάδα, να δεις αυτοματισμούς, καλή μπάλα και να έχεις αποτελέσματα σε βάθος χρόνου, πρέπει να κρατήσεις σταθερό κορμό ποδοσφαιριστών και προπονητή για εύλογο χρονικό διάστημα. Με τις συχνές αλλαγές ρόστερ και προπονητή δεν πρόκειται ποτέ να το πετύχεις. Ιδιαίτερα άμα δίνεις/πουλάς/ξεφορτώνεσαι καλούς παίχτες και παίρνεις αμνοερίφια. Αποδομήθηκε ολόκληρη η ομάδα το καλοκαίρι, τώρα διώχνουμε και τον προπονητή μεσούσης της περιόδου. Γιατί? Για να γλιτώσουμε τα λεφτά του συμβολαίου του?

Και τι παραπάνω θα πετύχουμε άμα έρθει άλλος σε αυτήν τη χρονική περίοδο? Μέχρι να μπει στο κλίμα, να δει τι παίζει στα αποδυτήρια, ποιοι του κάνουν και ποιοι όχι, πάει τέλειωσε η χρονιά. Νομίζει θα του πάρει παίχτες? Χαχα, γελάσαμε. Στην ίδια λούμπα θα πέσει και αυτός και θα πάρει πόδι όταν κρίνει ο αυτοκράτορας και οι αυλικοί του. Χώρια που πιστεύω το ράβε - ξήλωνε την ομάδα θα συνεχιστεί. Αν μάλιστα χαθεί το πρωτάθλημα - και κατά συνέπεια τα λεφτά του champions league - να δω τι θα πράξει ο μεγαλειότατος.

Ναι, Ολυμπιακοί είμαστε και στηρίζουμε την ομάδα. Και το καλό της ομάδας πιστεύουμε είναι η σταθερότητα. Τώρα άμα ο πρόεδρος ξέρει καλύτερα και καλά κάνει όσα κάνει, θα δείξει. Αλλά με τα συνεχόμενα ράβε - ξήλωνε δε μπορείς να δεις προκοπή, ούτε βέβαια να θεωρείσαι σοβαρό κλαμπ.
    Δυστυχώς δεν μπορούσα να σου βάλω περισσότερα Thanks.
    Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
    Ιωάννης Μακρυγιάννης

14. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Protassov για αυτό το μήνυμα:

differance (07-01-15), kwtsios (08-01-15)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.235
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.456 φορές σε 20.715 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εφόσον η ομάδα δεν αποδίδει σωστά και υπάρχουν προβλήματα στα αποδυτήρια για μένα ορθώς απολύθηκε ο Μίτσελ.

Η διοίκηση εχει ευθηνη για το ταβάνι της ομάδας διότι εκεινη το καθορίζει.Ο προπονητής ευθύνεται για το αν πιάνει το αυτό ταβάνι η ομάδα.
    Το να μην μπορείς να κερδίσεις ομάδες τύπου Πλατανιά στην έδρα σου δεν είναι θέμα ρόστερ..Κάτι άλλο συμβαίνει.

Όταν χάνεις τα αποδυτήρια κι έχεις προστριβές με Αβραάμ,Τσόρι,Μήτρογλου,Αφελαι Κασάμι,Χολέμπας...και λίγο από Σαλίνο,
    δεν φταίει μετά κανένας πρόεδρος για την απόλυση σου ουτε φυσικα και για την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Από κει και πέρα, σ'αυτον που ανήκει η ομάδα καθότι ΑΕ, κάνει κουμάντο και αποφασίζει. Σιγά μην κόψουμε το γήπεδο επειδή έφυγε ο Μίτσελ..
    Θα σου παραθέσω λόγια του Μίτσελ από πρόσφατη συνέντευξη Τύπου μετά από κακό αγωνιστικά παιχνίδι, όταν όλοι οι ΑΡΔ του την πέσανε.

"Σαν Ολυμπιακοί, όλοι θέλουμε το καλύτερο. Καλύτερους παίκτες, καλύτερη απόδοση, καλύτερο προπονητή. Όμως αυτά μπορούμε να καταφέρουμε αυτή τη στιγμή. Αν νομίζετε ότι είναι εύκολο, ελάτε εσείς στη θέση μου και μετά μου κάνετε παρατηρήσεις. Σαν προπονητής έχεις να διαχειριστείς 35 ανθρώπους, με τον καθένα να έχει τη δική του ιδιοσυγκρασία και όλοι θέλουν να παίζουν. Είναι φυσιολογικό. Εγώ είμαι αυτός που αποφασίζει όμως, όχι εσείς. Εγώ την ίδια προετοιμασία κάνω, είτε παίζουμε ευρωπαϊκό παιχνίδι, είτε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν οι παίκτες δεν παίρνουν σοβαρά κάποια παιχνίδια, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο."

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρη η ειλικρίνειά του και σου δίνει να καταλάβεις πολλά από όσα γίνανε και δεν θα τα μάθουμε. Επίσης, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που του είχε χώσει περισσότερα μπινελίκια από μένα για τις προπονητικές του ικανότητες. Στην πορεία όμως βελτιώθηκε αισθητά και το σωστό θα ήταν να γίνει σημαντική ενίσχυση του ρόστερ και να παραμείνει. Τουλάχιστον ως το καλοκαίρι, όχι στη μέση της σεζόν. Δεν βοήθησε ποτέ αυτή η τακτική για να βοηθήσει τώρα. Τα έχουμε ζήσει πολλάκις. Θα επαναλάβω ότι δεν είναι θέμα προσώπων, αλλά νοοτροπίας. Και θα κλείσω με μια σημαντική φράση του Μίτσελ στη συνέντευξη που έδωσε σε ραδιόφωνο της Ισπανίας χθες, που θεωρώ ότι τα λέει όλα.

"Ήταν ξαφνικό αλλά κατανοώντας την νοοτροπία των Ελλήνων, θα το δεχτούμε πιο εύκολα."

16. Οι ακόλουθοι 7 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (07-01-15), castillo7 (08-01-15), Du3lisT (08-01-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-01-15), kwtsios (08-01-15), Red&White-Nick-7 (07-01-15), The Dude (08-01-15)

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων

Αλλά:

Ράβε-Ξήλωνε είναι ομάδες όπως η Πόρτο, η Μπενφίκα, η Σεβίλη κ.α που πουλάνε τους καλύτερους παίκτες σε κάθε μεταγραφική περίοδο
    γιατί πολύ απλά έτσι είναι οι νόμοι των μανατζαραίων κι όχι μόνο.Επίσης αυτοί όλοι που έφυγαν απ'την ομάδα έφυγαν γιατί κυρίως το ζήτησαν οι ίδιοι.

Δεν ζούμε στην ποδοσφαιρική εποχή που ποδοσφαιριστές έμεναν δεκαετίες σε μια ομάδα, το σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτό είναι
    εκτός κι αν είσαι στο τοπ 10 ομάδων στην ευρώπη και δεν έχεις ανάγκη κανέναν.

Όσο για τους προπονητές ανακυκλωμένα πράγματα εδώ και χρόνια.Όταν έρχεται κάποιος τον βρίζουμε, όταν φεύγει βγάζουμε τα αισθήματα μας..
    Τον Ζαρντίμ τον κράζανε όλα τα φυντάνια και οι μπαλαδόφατσες που στην τελική ήταν προπονητάρα σε σχεση με τον Μιτσελ,
    τώρα που πήγε στο Μονακό θυμήθηκαν ότι είναι καλός..

Το ότι ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε ένα καλό επίπεδο στην ευρώπη το χρωστάμε κατά πολύ στον πρόεδρο, με όποια λάθη έχει κάνει.

@Panos 7
    Δεν αμφέβαλα ποτέ για την ειλικρίνεια του και σίγουρα τα όσα λέει έχουν βάση.

18. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Reds για αυτό το μήνυμα:

campeon (07-01-15), pf7 (08-01-15), voskos_7 (07-01-15)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.031
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.442 φορές σε 19.047 μηνύματα
    Ignore User

Σπύρο, πάντα χαίρομαι που σε διαβάζω και αν δεν το ξέρεις, σου το λέω να το μάθεις.

Καλή χρονιά να έχεις!
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Reds (07-01-15)

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Ευχαριστώ πολύ Νικόλα,το εκτιμώ. Ότι καλύτερο σου εύχομαι για την νέα χρονιά.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Ο μιτσελ και ο σκαι να φταινε, και ολα τα αλλα να πανε να γαμηθουν.

H επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μετάδοση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε επίσημα θέση για τη μετάδοση του αγώνα Κυπέλλου με τον Φωστήρα από τον ΟΤΕ ΤV.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Τους τύφλωσε η συνεργασία με τον ΣKAΪ. Η συνεργασία και η συστέγαση με τον ΣKAΪ, έχει προκαλέσει τύφλωση στους σπίκερ του OTE TV.

Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ο κ. Σπυρόπουλος, μέλος της παρέας των εχθρών του ελληνικού ποδοσφαίρου, είχε μόνο ειρωνικά σχόλια για τους παίκτες του Ολυμπιακού και τις προσπάθειές τους και φυσικά δεν είδε ούτε πέναλτι, ούτε γκολ του Ολυμπιακού σε φάση που η μπάλα πέρασε καταφανέστατα τη γραμμή!

Δεν είναι τυχαίο το ότι είχε διαρκώς απαξιωτικά σχόλια μόνο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και για τον διαιτητή, όταν τα σφυρίγματα ήταν υπέρ του Ολυμπιακού.

Ούτε είναι η πρώτη φορά που οι δημοσιογράφοι του OTE TV, που αμοίβονται από τον ΣKAΪ, αντιμετωπίζουν ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού με τέτοιο τρόπο. Φανταζόμαστε λοιπόν τι θα συμβαίνει με τους κύριους αυτούς σε πιο σημαντικές αναμετρήσεις.

Αν η διοίκηση του ΟΤΕ νομίζει ότι την ικανοποιούν περιγραφές βγαλμένες από τους ορόφους του ΣKAΪ, θα πρέπει να αναθεωρήσει, τουλάχιστον για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Εκτός κι αν έχει ταχθεί στο πλευρά του ΣKAΪ στην προσπάθεια που κάνει το συγκεκριμένο κανάλι να κατασυκοφαντήσει διεθνώς το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κύριος Τσαμάζ (πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ), αλήθεια, αισθάνεται υπερήφανος για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο σχολιαστές τέτοιου τύπου και πως θα απολογηθεί για αυτή τη συμπεριφορά στους μετόχους εταιρείας του που έχουν επενδύσει εκατομμύρια στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και συνολικότερα στο ποδόσφαιρο»
    ;

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.235
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.456 φορές σε 20.715 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ που άκουγα την μετάδοση πάντως μια χαρά είπε ότι πέρασε τη γραμμή (αν και ήταν όντως δύσκολη η φάση). Το πέναλτι δεν το πρόλαβα γιατί είχα ξεχάσει ότι παίζουμε.

Το avatar του χρήστη SAF-7-

Thanks
    760
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 708 φορές σε 343 μηνύματα
    Ignore User

Μα ρε παιδια τοσο καιρο και εμεις.
    Τα ριχνουμε στους παικτες, τα ριχνουμε στον προπονητη, τα ριχνουμε στον προεδρο και δεν βλεπαμε το πραγματικο προβλημα μπροστα στα ματια μας.

Οι σπικερ του ΟΤΕ φταινε ρε!
    Επειδη ειναι φιλοι με τους σπικερ του ΣΚΑΙ και οταν πινουν καφε στο κτιριο που μοιραζονται κανουν σχεδια για τη συκοφαντηση του Ελληνικου ποδοσφαιρου παγκοσμιως!
    Νομιζατε θα μας ξεφευγατε πουλακια μου;
    Εχουμε Σαββα και Καραπαπα εμεις, οχι παιξε γελασε.

Walk on Through The Rain Το avatar του χρήστη ynwa96

Περιοχή
    Anfield
    Thanks
    388
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 715 φορές σε 465 μηνύματα
    Ignore User

Μονίμως πικρόχολα σχόλια κάνει ο Σπυρόπουλος..Αφηστε τις ανακοινώσεις..Εδώ χτες σε μια βουτιά του Μορατα, είπε πως εδώ βλέπουμε τον Μορατα,απόφοιτο της σχολής θεατρίνων της Ρεάλ Μαδρίτης..Τωρα τον μάθατε εκεί στη διοίκηση;
    Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.

- Bill Shankly

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (07-01-15)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Δεν έχει να κάνει με τον Σπυρόπουλο. Τώρα τελευταία η διοίκησή μας δια μέσω του πολυποίκιλτου γραφείου τύπου της συνηθίζει τις γελοιότητες.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη polixenios

Thanks
    182
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 247 φορές σε 113 μηνύματα
    Ignore User

Έχει την ονομασία του αυτό. Λέγεται "εκτροπή και ανακατεύθυνση της κοινής γνώμης" .
    Γκεόργκι Βαλεντίνοβιτς Πλεχάνοφ, Γιόζεφ Γκαίμπελς, Βίλχελμ Μύντσενμπεργκ, Γουίλιαμ Τζόυς .
    Ένα μπουκέτο από " λουλούδια" που χαραξαν δρόμους στη χειραγώγηση της κοινής γνώμης.
    Ο λαουτζίκος πρέπει να ξεχάσει το Μίτσελ και να στραφεί κατα τους σκάι, του οτε, του Τζαμάζ .
    Σας εχω κάτι καλύτερο παλληκάρια μου. Μια μεταγραφή να πέσουν τα τσιμέντα. Ένα ταλληράκι από τα περισευούμενα , βρείτε τον αντι- Μέλμπεργκ και ο Γαύρος θα ξεχάσει σε ένα βαθμό. Τουλάχιστον θα διαιρεθεί και από το 95% εναντίον της κίνησης απομάκρυνσης Μίτσελ θα πάει στο 70% (μη ζητάτε και θαύματα) . Αν με εμπιστευτείτε θα σας πάω στο 100% υπερ σας.
    Βέβαια οι λύσεις που σας προτείνω κοστίζουν λίγο, αλλά από δημαρχεία, μακροπρόθεσμα μπορεί να σας ανεβάσουν ακόμα και στο προεδρικό αξίωμα.
    Δεν κάνεις ομελέττα χωρίς να σπάσεις αυγά (σημ. εκατομμύρια)....

* Αυτό τον κυρ- Σάββα ρε παιδιά μέχρι ποτε θα μας τον μοστράρετε πρώτη μούρη; Ποιος σας είπε ότι μας πείθει;
    είναι πολύ λίγο να ελπίζεις και είναι τίποτα να ζείς χωρίς το Θρύλο

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Το ποδοσφαιρο δεν είναι πολίτικη ώστε να απορροφήσεις την κοινή γνώμη βγάζοντας ένα σκάνδαλο και ξεχνώντας ένα άλλο..

Δεν νομίζω ο Ολυμπιακός να θέλει να στραφεί κατά του ΟΤΕ μόνο και μόνο για να ξεχάσει ο κόσμος την απόλυση του προπονητή,
    αν ήθελε να το κάνει θα μπορούσε πολύ εύκολα με ένα ηχηρό μεταγραφικό όνομα.

Και στην τελική ποιος λαός να ξεχάσει τον Μίτσελ,τα χιλ ιντερνετικών που βρίζουν την διοίκηση, η τους 6-8 χιλ μ.ο που πάνε στο γήπεδο..

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Περίεργη ανακοίνωση που γίνεται ακόμη πιο περίεργη όταν έχει πάει ο μπασκετολυμπιακός εκεί... για να δούμε...
    There is a Dude in town

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Σε βλεπω παλιομαλακα στη συνεντευξη και θελω να σε φτυςω!!!!!!

Ειπε εμμεσως οτι ο μιτσελ εφυγε γιατι δεν κερδιζαμε ευκολα στο ναο και γιατι δε τα πηγαινε καλα με παιχτες.

Αντε τωρα στον καινουριο να του επιβαλλεις κι εκεινου να παιζει καλα με τα σαπακια που κουβαλησατε κι αν τυχον δε θελει καποιον παιχτη του καρεμπε να τον διωξεις.

Sent from my iPad using Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Σελίδα 51 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 1121314147484950515253545561718191101151251351451551 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές