"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Paneas (13-04-25)
O Νικολακόπουλος είπε ότι τελειώνει το συμβόλαιο με την Cosmote και εκτός από αυτή, συζητάμε και με τη νέα πλατφόρμα του Βαρδινογιάννη (άγνωστο ακόμα αν θα είναι συνδρομητική). Μόνο και κάνουν κάνα αστείο να μας βάλουν να πληρώνουμε καινούργια γαμησιάτικα τώρα και μάλιστα να τα δίνουμε και στον Τζίγκερ. Θα γίνει της πουτάνας.
Σήμερα έγραψε αυτό:
Δεν το λέω ως βέβαιο, το καταγράφω όμως ως ένα σοβαρό ενδεχόμενο, να μπορεί ο κόσμος του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν να βλέπει κάποια παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη κι από ελεύθερο κανάλι, για παράδειγμα τον Άλφα
Άντε βγάλε άκρη.
φτιάχνετε καινούργια πλατφόρμα μέσω nova από αυτόν το σέρβο (που έχει πάρει πολλές ειδικά στην νοτιοανατολική Ευρώπη)
και θα είναι μέσα πολλά κανάλια και επιχειρηματίες στην νέα εποχή της τηλεόρασης με αιχμή του δόρατος το ποδόσφαιρο
γιαυτό διαβάζετε και πολλά δημοσιεύματα του τύπου ότι θα πέφτει πρόστιμο αν βλέπεις αθλητικά από λινκ ή ταινίες και άλλα τέτοια
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Ο Βαγγέλας παραδίδει τη διοίκηση της Φόρεστ στη Σουλούκου υπό την εποπτεία της Uefa (σύμφωνα με τον Νικολακόπουλο).
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 30-04-25 στις 17:26
E ωραία. Ας αφήσει τον Ολυμπιακό να ασχοληθεί μόνο με τη Φόρεστ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ασχολείται με τη Φόρεστ, έχει δώσει όλα τα λεφτά εκεί, μας έχει καταστρέψει, χοντρέ πούλα φύγε.
ρε μαγκες να σας ρωτησω πηραμε τα διαρκειας με ενα φιλαρακι ηρθανε ολα αποδειξεις κτλ στο μειλ αλλα τα διαρκειας τιποτα στο gov ακομα τι φαση, εχει ξανασυμβει σε κανεναν ειναι φυσιολογικο?
—John Lennon
Μπραβο προεδρε. 100 χρονια με πρωταθλημα (κι ισως και νταμπλ), οπως αρμοζει στον Ολυμπιακο μας. Κι εις ανωτερα τωρα με μια μεγαλη πορεια και στο Τσ.Λ του χρονου με το καλο.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-05-25)
Βαγγέλα φτιάξε ομάδα για το Τσουλου να το πάρουμε και να πεθάνουμε ήσυχοι.![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-05-25)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-05-25)
Και τί θα κάνετε περσινούς κωδικούς και qr του χρόνου, που είπαν ότι θα σας τα στείλουν;;;
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Άρθρο σήμερα έχει στο πρωταθλητή για πιθανή επέκταση Καραϊσκάκη , το οποίο και ανεβάζω.
Ευκολο να γίνει γιατι απλά χτίζεις απέξω γυρω γυρω χωρίς να γκρεμίζεις
Εκτός του επιπλέον διαζώματος που ειναι το μισό του τωρινού ,βλέπω πως προστίθεται και ενας όροφος στα επίσημα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Oι οπαδοι αναμένουν κάτι πολύ καλό για τον μελλοντικο Ολυμπιακό. Νομιζω πως η κατάκτηση του Conference ηταν η αρχη.
Οχι για να πάρουμε Champions League προς Θεού, αλλά όταν έχεις ένα συλλογο να ειναι μέρος ενός δικτύου ομάδων που μπορουν να ανατροφοδοτουν η μία την άλλη και βλέπεις έναν προεδρο να ενδιαφέρεται, δειχνει καλά πράγματα.
Bookmarks