celticfrost (08-10-14)
Κάθε ομάδα έχει μια πολιτική χροιά απο πίσω της.
Αυτο που συμβαίνει όμως με την ομάδα μας αυτοί οι λίγοι,να διοικούν και να κάνουν οτι γουστάρουν στην καμπούρα μας και ταυτόχρονα η διοίκηση αντι να τους καταδικάζει τους ενισχύει με εμπρηστικές δηλώσεις.
Εμένα δεν με εκφράζει ΤΙΠΟΤΑ απο όσα έχω διαβάσει και οτι έχω δει τα τελευταία 4 χρονια της διοίκησης Μαρινάκη όσον αφορά την στάση προς τις άλλες ομάδες και τεράστια,περαιτέρω, υποτίμηση ενός υποβαθμισμένου προϊόντος όπως το ελληνικό ποδοςφαιρο.
celticfrost (08-10-14)
Η ομάδα, αρχικά, οδεύει σε αδιέξοδο.
Οι κινήσεις που γίνονται από όλους τους εμπλεκόμενους, είναι το λιγότερο άστοχες και αυτό που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ανησυχητικά, είναι ότι ο ειρμός τους αναπόφευκτα οδηγεί σε μία πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ο Θεός να με βγάλει ψεύτη, αλλά τόσα ατυχή περιστατικά και αντιδράσεις μαζεμένες είναι τελείως αδύνατο να έχουν γίνει στην τύχη. Ελπίζω να μην χρειαστεί να ζήσουμε και την συνέχεια του έργου γιατί η πτώση θα είναι εντυπωσιακή.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πως να απομονωθούν αυτά τα παράσιτα όταν προστατεύονται και δρουν υπό την αιγίδα του προέδρου..;
Πραγματικά,έχει γίνει κώλος το όλο θέμα. Όλο ήθελα κάτι να σχολιάσω πάνω σε αυτά που γίνονται αλλά είναι πραγματικά κουραστικό και ανούσιο να προσπαθείς να φέρεις τη λογική σε παράλογα "μυαλά"...
Χρησιμοποιείται ο κόσμος του Ολυμπιακού και ο ίδιος ο Ολυμπιακός σαν ασπίδα σε άσχετα θέματα αντί να προστατεύεται από τον "ηγέτη" τους... Κατάντια...
Να το κάνουμε πολιτικό κόμμα αν είναι να ξέρουμε τι υποστηρίζουμε-νε από εδώ και πέρα...
voskos_7 (08-10-14)
βρίσκουμε θέμα εκεί που δεν υπάρχει που φαίνεται, έτσι για να γκρινιάζουμε χωρίς λόγο. τα μμε έχουν καταφέρει καλά τη δουλειά τους...
BrazHlias (09-10-14)
Δεν είχε καμιά δουλειά ο πρόεδρος να μπλέξει τον Ολυμπιακό ούτε στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης ούτε στα προσωπικά του ζητήματα με την τρομοκρατία. Για το προχθεσινό θα επρεπε ο ίδιος να παρέμβει και να ζητήσει την ματαίωση της συγκέντρωσης
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
dtakis80 (09-10-14), Red&White-Nick-7 (09-10-14), voskos_7 (08-10-14)
Όπως ακόμα, είναι ευθύνη της ΠΑΕ να προσέχει το ύφος των συνδέσμων και την πολιτική χροιά που έχουν αποκτήσει ορισμένοι που επαναλειτούργησαν επί των ημερών της...
Άμα θες, τα ξεχωρίζεις αυτά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Red&White-Nick-7 (09-10-14), VALVERDES_7 (09-10-14)
δεν βαρεθήκατυε την ίδια αέναη συζήτηση;αφού όλοι ξέρουμε τι τους θέλουν οι πρόεδροι
τους συνδέσμους
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Από την άλλη όμως είναι και ευλογία μεσούσης κρίσεως να έχεις το Μαρινάκη στο τιμόνι. Κατ΄αρχήν είναι συναισθηματικά Ολυμπιακός που σημαίνει πολλά. Είναι ιδιαίτερα εύπορος αλλά και χουβαρντάς. Ο Θρύλος κάθεται και διασκεδάζει με τον βάζελο πχ που προτιμά απογευματινά παιχνίδια για να μη καίει ρεύμα, η τον απίθανο Σαββίδη που τα βάζει με το Βρύζα γιατί δεν κάνει... μεταγραφές. Αυτό που είπε διαμαρτυρόμενος κάποιος φίλος πιο πάνω ότι λίγοι κυβερνάνε τον ΟΛυμπιακό και τον πάνε όπου θέλουν είναι και το σωστό . Είδαμε κάτι περίεργα μοντέλα λαικής βάσης, πολυμετοχικά και άλλα αποτυχημένα. Η σταθερότητα που υπάρχει μπορεί να διορθώσει παράπονα, αβλεψίες, λάθη ή παραλήψεις. Θα κάνουμε κριτική αλλά όχι αποδόμηση. Με το Βαγγέλη ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες να πάει ένα βήμα παραπέρα. Επίσης αναλογικά στα χρόνια που είναι Πρόεδρος το πρόσημο είναι ξεκάθαρα θετικό. Είναι ένας εξαιρετικός πρόεδρος που μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλύτερος του Σωκράτη και του Γουλανδρή με βάση ότι κριτήριο είναι και ο τρόπος αποχώρησης και τι αφήνει ο καθένας πίσω του. Και ο Γουλανδρής πρόσφερε αλλά έφυγε αηδιασμένος από τους ΟΛυμπιακάρες , κι ο Νταιφάς πρόσφερε αλλάπούλησε στο Κοσκωτά και τεράστιος Κόκκαλης μετα από μια περίοδο μεγάλης άνθισης πήγε να φύγει αλά μπάσκετ. Να τα κοιτάμε κι αυτά γιατί είναι καταγεγραμμένα. Γίνανε λάθη όπως η γύμνια στο κέντρο άμυνας ή για μενα που δεν πήραμε το Γκρατσιάνο Πελέ τοκαλοκαίρι για παράδειγμα. Αλλά είμαστε 10 εκατομμύρια νοματέοι και παραπάνω στην υφήλιο που ακολουθούμε τον Έφηβο με ανάλογες γνώμες απόψεις και επιθυμίες. Αυτός όμως οδηγεί το πλοίο για τον ασφαλή λιμένα και ξέρουμε ότι έτσι ή αλιώς εκεί θα το πάει. Συμπέρασμα στήριξη στον Πρόεδρο που σημαίνει στήριξη στον Ολυμπιακό και όχι σε πρόσωπα...
Το μονο προβλημα που βλεπω ειναι η ελλειψη ανταγωνισμου. Ολοι οι υπολοιποι παιζουν σε ενα πρωταθλημα που ξερουν οτι θα το χασουν, εμεις σε ενα πρωταθλημα που ξερουμε οτι θα κερδισουμε και ψαχνουμε να βρουμε ιντριγκες και συνωμοσιες. Δεν λεω πως δεν υπαρχουν, μπορει και να υπαρχουν, αλλα αν καιγοταν ο κωλος μας στο επομενο κυριακατικο παιχνιδι για τρεις ποντους δεν θα διναμε τοση βαση σε ολα αυτα.
Οι αλλοι μη μπορωντας να μας αντιμετωπισουν αγωνιστικα το ριχνουν στον "καλαματιανο" και διογκωνουν θεματα προκειμενου να εχουν μια δικαιολογια ετοιμη. Εμεις μετα απο σχεδον εικοσι χρονια παντοκρατοριας θελουμε να κανουμε ενα βημα παραπανω αγωνιστικα και αυτο δεν γινεται. Ετσι ολες οι πλευρες ειναι ευαλωτες στο να αποδεχθουν καποια γεγονοτα.
Ασχολουμαστε με ολα τα αλλα εκτος απο τα αγωνιστικα θεματα. Καιρο ηθελα να το γραψω. Συζηταμε κατα 90% για πολιτικα, οικονομικα, συνδεσμιακα, αγοραπωλησιες, μεχρι και για το ποσο "παχιες" πρεπει να ειναι οι ριγες στη φανελα και κατα 10% για αγωνιστικα. Δεν λεω πως φταιει καποιος, ουτε θα αλλαξω εγω την ατζεντα της συζητησης, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως φτασαμε εδω;
Ισως πρεπει η ομαδα να ερθει λιγο πιο κοντα στον κοσμο. Ολο τον κοσμο. Πλεον την παρακολουθουμε εξ'αποστασεως. Δεν παμε γηπεδο, δεν την βλεπουμε στην τβ (λογω νοβα), δεν δενομαστε με καποιο παιχτη. Απλα διαβαζουμε στις εφημεριδες και στα σαιτ ποιους αγορασαμε, που σταματησε το κοντερ με τη νικη βολου, που δωσαμε περισσοτερους δανεικους, ποση ωρα ηταν στο γραφειο του σαρρη ο μαρινακης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
pirateeeeeee (09-10-14), polixenios (09-10-14), Rena (09-10-14), sirkostas (10-10-14)
Όντως, διασκεδάζουμε πολύ
Eντάξει, νωρίς είναι, κανένας όμως δε θα μας δώσει το πρωτάθλημα μόνος του. Πρέπει να παλέψουμε για να το πάρουμε.
Φυσικά άμα ο Μαρινάκης διαβάζει το παρόν ποστ θα κάνει καινούριους κοιλιακούς από τα γέλια, γελάστε και σεις άμα θέλετε, εγώ όμως έτσι βλέπω τα πράγματα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μα εκει ακριβως ειναι το προβλημα, μετα απο πεντε αγωνιστικες ειμαστε τρεις ποντους πισω και η πλειοψηφια ολων των οπαδων, θεωρει πως το πρωταθλημα θα το παρει ο Ολυμπιακος ευκολα. Μιλαμε για τετοια διαφορα. Σε περιπτωση μαλιστα που το χασουμε, θα θεωρησουμε το περιστατικο, μια απο τις μεγαλυτερες ντροπες του συλλογου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
polixenios (09-10-14), sirkostas (10-10-14)
Εγώ δε θα το θεωρήσω ντροπή. Όπως και δεν το θεωρώ δεδομένο. Και στην τελική 40+ πρωταθλήματα έχουμε, στα @@ μας ακόμα ένα.
Άλλος θα "πονέσει", κυριολεκτικά και μεταφορικά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
φυσικα και θα ειναι ντροπη να χαθει αυτο το πρωταθλημα.παιζουμε απεναντι στους ανυπαρκτους.
αν το χαναμε καποια αλλη χρονια δεν θα μας κακοφαινοτανε.τωρα δυστυχως ομως δεν υπαρχει
ανταγωνισμος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-10-14), polixenios (09-10-14)
Ε καλά τώρα. Αυτή τη μαγική τριάρα την έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι οι βάζελοι πνιγμένοι μέσα στα σκατά τους. Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν αποδεικνύει τίποτα. Όσο για διαφορές βαθμολογίας η σούμα γίνεται το Μάη. Και πως να χαθεί το πρωτάθλημα με αντιπάλους αυτούς τους άθλιους. Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά που λένε ότι χρειάζεται μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Αλλά αυτό δεν περνάει από τα χέρια του Ολυμπιακού, εκτός αν το δεί μεγαλόψυχα και αναστήσει κανένα πεθαμένο...
O Aρης πηγαίνοντας στην χρεωκοπία φέτος πάτησε το 0 (3, 4 φορά που έφτασε στο αμήν τα τελευταία 15 χρόνια?). Την προηγούμενη εβδομάδα έμαθα ότι ο πρόεδρος του απειλούσε την νόβα γιατί δεν πλήρωνε ακριβά για να δείξει τον Αρη.
Αυτή είναι η έννοια της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα (και όχι μόνο στον αθλητικό τομέα)
Το αληθινό πρωτάθλημα για εμένα είναι ο ΜΟ εισιτηρίων και μόνο αυτός
Υποτιθέμενοι εκατομμύρια φίλαθλοι, ευρωγνώστες, εφημεριδοπώληδες, λεφτά του ΤΛ από την ερτ κλπ που βλέπουμε κατά καιρούς για εμένα είναι παραμύθια...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
παραμύθια δεν είναι τα αληθινά λεφτά αλλά καλώς ή κακώς τα πολλά εισητήρια τα φερνουν οι παιχταράδες και φέτος ... δεν έχουμε. Ο Αφελάι δεν έχει λάμψει ακόμα, εξτρέμ που δίνουν αέρα (Γκαλέτι, Τζόλε) ανύπαρκτα, στράικερ τύπου Ντάρκο ούτε στα βαθυά μας όνειρα, προσωπικότητες Ρίμπο, Όλαφ στις αναμνήσεις της γιαγιάς για να μη πώ Ζίο Καρεμπέ ή Ζέτεμπεργκ με Ζε Ελίας Γιωργάτους και πάει λέγοντας που έκρυβαν τη μπάλα και μας μαστούρωναν. Δε μπορείς να τα έχεις όλα και να πουλάς ακριβά και να μην αγοράζεις και να βγάζεις νεόυς και να κάνεις σόλντ άουτ. Πηγαίναμε ακόμα και στα πέτρινα και γεμίζαμε το οακα , αλλά ακόμα και τότε είχες τα μίγκ και τον απίστευτο Ούγγρο που σημάδευε με τη μπαλα τη τρύπα της βελόνας. Φίλοι μου οι παιχταράδες γεμίζουνε τα γήπεδα, δε μπορούμε να το αλλάξουμε γιατί απο αυτούς θα δείς ένα (τουλάχιστον) μαγικό που θα σου μείνει. Σήμερα είμαστε πολύ γήινη ομάδα και αυτό πρέπει ο πρόεδρος να το αλλάξει σύντομα...
μα τι παρτάκηδες είμαστε . Το μόνο που θέλουμε να πάρουμε είναι ένα καλό θέαμα. Να πάω να ξελαριγγιαστώ και να βρίζω τη πεθερά μου μεσα στο πλήθος δε λέει, σκοπός είναι να βραχνιάσω για καλό. Έπειτα τα κατα καιρούς εκτρώματα τύπου κετσπάγια - 9 παίχτες πίσω από τη μπάλα- προτιμώ με πίτσες από το καναπέ γιατί αρρωσταίνω. Υπάρχει και μια πραγματική ζωή που μας χρειάζεται. Ε και τι ζητάω ο καψερός - μιλαω γενικά σα φίλαθλη μάζα- ένα καλό 10αρι σε ηλικία και όχι σε σήψη με βασανάκια κι όλας, ούτε ένα σεντερ μπάκ πιο αργό κι από κλάρκ και κανα δυο γρήγορα εξτρεμ με καλό κοντρόλ, ένα στράικερ τύπου αλέκου, χάφ αλλά Ιέρο. Για μας δεν έχει δηλαδή ; (παράπονο)
o ορισμός της καλής μπάλας? και πότε την έχεις δει? (μπορεί να μην αφορά ολυμπιακό μόνο)
βλέπεις τακτικά ποδόσφαιρο που να σου προσφέρει αυτό το πράγμα εκτός Ολυμπιακού?
γιατί όταν κάνω αυτήν την ερώτηση ακούω πολλά κουφά που με παραπέμπουν είτε στο playstation είτε στα κλασσικά πρωτοσέλιδα των φανατικών εφημερίδων
Bookmarks