kwtsios (24-06-14)
kwtsios, δεν έχει τελειώσει ακόμα το τουρνουά. Τα πράγματα έχουν έρθει όμορφα: οι άλλοι βολεύονται και με την ισοπαλία πράγμα που συνήθως υπνωτίζει μια ομάδα (+παίζουν χωρίς τον τιμωρημένο Ζοκορά). Εμείς πάμε μόνο για νίκη. Αν φάμε πρώτοι γκολ, ΟΚ όλα τελειώνουν. Όσο όμως το ματς είναι στο 0-0, όσο κι αν φαίνεται περίεργο με την εικόνα της ομάδας, ΕΜΕΙΣ νομίζω πως είμαστε το φαβορί για να περάσουμε!
Σαλπιγγίδης στο 78' το 0-1 και τέζα όλοι!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
kwtsios (24-06-14)
τζιωλης στην τελευταια φαση του παιχνιδιου και μετα αρχιζουμε ομαδικα τα ξαναξ![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν θεωρώ ότι αδίκησε τον εαυτό της η Ελλάδα. Είναι μια ομάδα που έχει επιλέξει να παίζει αντιπαθητικό ποδόσφαιρο (γι' αυτό και επιλέγω να θέλω τον αποκλεισμό της από κάθε διοργάνωση, όπως και δυστυχώς αρκετών ομάδων που πλέον την ακολουθούν, fuck fifa, fuck modern football και τα λοιπά) αλλά με αυτό το ποδόσφαιρο παίρνει αποτελέσματα. Για τους φανατικούς της καλά κάνει και την στηρίζουν. Για μένα που θέλω να δω μπάλα είναι αντιπαθής.
Στο συγκεκριμένο μουντιάλ για να δώσω ένα παράδειγμα Ελλάδα, Νιγηρία, Καμερούν, Ιράν και κανα δυο ακόμα δε θα μου έλειπαν καθόλου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (21-06-14), VALVERDES_7 (21-06-14)
Πιστεύω πως και οι Ιάπωνες δεν θα κάτσουν απλά να χάσουν από την Κολομβία, που ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ θα βάλει τα ... τσικό μέσα και δεν θα δώσει και μεγάλη σημασία στο παιγνίδι.
Οπως και να έχει (και συγνώμη από τους φαν της εθνικής) άποψή μου είναι οτι Ελλάδα και Ιαπωνία απ΄ αυτόν τον όμιλο καλό θα είναι να μας αφήσουν γειά
Θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα ο Σάντος η θα πάμε ως έχουμε?
BrazHlias (21-06-14), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-06-14), panahs7 (21-06-14), VALVERDES_7 (21-06-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (21-06-14)
Εχουμε να φαμε στην μαπα,Μεγα Αλεξανδρο Τζιωλη στα χαφ μεθαυριο....
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Λογικά ο Καραγκούνης θα παίξει στην θέση του Κατσουράνη.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Τσακώστε κι έναν Φερνάρντο Σάντος ποδοσφαιριστή
consigliere (21-06-14), kwtsios (24-06-14), voskos_7 (21-06-14)
Μη ρε Σάκη, μόλις φάγαμε...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sadi (21-06-14)
sadi (21-06-14)
Απο τοτε αχωνευτος ο τυπος ε?
sadi (21-06-14)
Καραγκούνης αμ χαφ σε αυτήν την ηλικία αποκλείεται
Ο Μανιάτης κρύβεται![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ρε μαλάκα απ' την ώρα που πήγαν έχουν κάνει γενέθλια στη μισή αποστολή! Όλο τούρτες τρώνε!!!![]()
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (22-06-14)
Bookmarks