Α καλά.. Τώρα το πήρες χαμπάρι ;
Λεω για τους Κινέζους που είπα και τον Βάζελο, γιατί γελάς ; Έχω άδικο σε αυτά που γράφω ;
Α καλά.. Τώρα το πήρες χαμπάρι ;
Λεω για τους Κινέζους που είπα και τον Βάζελο, γιατί γελάς ; Έχω άδικο σε αυτά που γράφω ;
Ακόμα δεν έχει συζητήσει ο Γιαννακόπουλος για τα οικονομικά της παε παο και οι τσακοεκτοξευτές έχουν ήδη κάνει το πλάνο της παε για να μην κουράζεται αυτός και έχουν βάλει τον παο και στους ομίλους του επόμενου cl![]()
http://thrillos.blogspot.com/
α ρε βαζέλια είστε για κλάματα![]()
![]()
consigliere (28-11-13), sirkostas (29-11-13)
Για λύπηση...
Αναμένουμε την συνάντηση γιγάντων σήμερα για το Ζέλα.![]()
στο εσχατο σημειο ξεφτιλας
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Cobain_7 (28-11-13), pirateeeeeee (28-11-13)
Βαζέλια είστε για πολλές ψωλιές. Δε θα σας λυπηθώ ακόμα και αν ψοφήσετε ομαδικά από τα ληγμένα φάρμακα του θείου Παύλου.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
τραγικοί απλά.θα το ξαναπούμε για χιλιοστή φορά μπας και το βάλετε στο γεμάτο σκατά μυαλό σας.
κηδεία με ξένα κόλυβα δεν γίνεται.
ελάτε εσείς να μας κερδίσετε.αλλά εκεί βλέπεις έχει ψωλή.είστε πουθενάδες στο ποδόσφαιρο.
δεν υπάρχετε.βολοδέρνετε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.στην ευρώπη σας ρίξανε μια σφαλιάρα και
δεν παίζετε.και έχετε το θράσος να μιλάτε για ευρώπη;
άντε γαμηθείτε σιχάματα του κερατά.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
8PYLOS (28-11-13), Cobain_7 (28-11-13), differance (28-11-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-11-13), nikos7 (29-11-13)
σε ποιον πλανητη ζουνε ρε πουστη μου....ελεος δηλαδη....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Θα μπορούσαν πραγματικά να γραφτούν τόμοι ολόκληροι πάνω στη ψυχοσύνθεση του βάζελου.Τόση φάπα,κακομοιριά,μιζέρια και εσωστρέφεια τους έχουν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα
sirkostas (29-11-13)
Βάζελοι ντροπή των οπαδών είστε, λαγοί είστε, δωσίλογοι είστε, με τη Χούντα είστε... ρε παιδιά κλείστε και λίγο το καλοριφέρ.
Ευτυχως που υπαρχουν και οι ηττες μας και εχουν δουλεια οι ανθρωποι εκει στην Πρασινη
*****8.23*****
Βλεπω να γινονται αδερφες...ομαδες με την παρι.Η πλακα ειναι οτι εβαλαν και το βαζελο οπαδο για να δημιουργησουν τη ψευδαισθηση οτι οι βαζελοι νικησαν και οχι η παρι.
Σε λιγο καιρο που θ ατα παιξουν εντελως,θα κανουν φωτοσοπιες παντου."Παικτης του παναθηναικου πηρε τη χρυση μπαλα","Ο παναθηναικος σηκωνει το μουντιαλ(μια χωρα μονος του)."
Αδελφές είναι από μόνοι, κι από πάνω είναι και πούστηδες
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
differance (29-11-13), Rena (28-11-13)
Γιατί τους παίρνετε στα σοβαρά? Αυτοί λένε οτι γαμάνε επειδή τη γυναίκα τους την γαμάει άλλος..
nbqgr (28-11-13)
Απλά νευρίασαν επειδή εκτός από τα σώβρακα τους πήραμε και τον χορηγό!!!
Θυμίζω ότι η διαφήμιση είναι της Πειραιώς που μέχρι πέρσι ήταν χορηγός στον πράσινο θίασο...
Βαζελίνες, στο Β' Γύρο έχει Καραϊσκάκη. Αφού ξεχάσατε ήδη την πούτσα του Μήτρογλου, θα σας περιποιηθούμε εκεί καταλλήλως.
Μέχρι τότε ασχοληθείτε με την Παρί Σεν Ζερμαίν. Είναι η μοναδική ομάδα που μας έχει κερδίσει φέτος σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!!!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Ο ΠΑΟ θα φτιαξει αρχαικου στυλ γηπεδο.
Τωρα που το σκεφτομαι τον εχω τον Τρακη να ζηταει το Παναθηναικο σταδιο για γηπεδο, που ειναι πιο πολυ σε στυλ Αρχαιας Ελλαδας. Θα ειναι λιγο στενο βεβαια, ασε που σε αουτ σουτ στην Βορεια εστια θα πρεπει μετα ο τερματοφυλακας να τρεχει στην Ηρωδου Αττικου να μαζευει την μπαλα, αλλα θα εχει καποιο ιδιαιτερο στυλ.
Με Αγια Σοφια για την Βυζαντινη Περιοδο και το Παναθηναικο για το αρχαιο καλος θα μας λειπει να βαλουμε και κοκινα φωτα στο Καραισκακη για να αντιπροσωπευει την συγχρονη Ελλαδα και θα γινουμε αθλητοτουριστικη ατραξιον της Ευρωπης.
(Θα κανει και σχετικη καμπανια η Κεφαλογιαννη, με καλυψη στο Μεγκα λιγο πριν δειξουν το τελευταιο καθημερινο σουαρε της μουμιας Βαρδινογιαννη...)
...σχόλιο που μ' έκανε και γέλασα.
Bookmarks