35 εκ λέει ο κουμπαράς του Γιαννακόπουλου και με άλλα 10 από τον Κινέζο, ομάδα διαστήματος...
Εγώ υποθέτω πως το γήπεδο του ΠΑΟ οφείλει να έχει θεματική περισσότερο από την "εθνοσωτήριο επανάσταση", στις μέρες της οποίας έγραψε και την πιό λαμπρή σελίδα της τρισένδοξης ιστορίας του, η οποία μας άνοιξε, ως έθνος, το δρόμο στο Γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι, που τόσο κόσμο "τάισε" μέχρι να "πιαστεί".
(Με όλο το σεβασμό στους κατοίκους των πιό κάτω περιοχών, καθώς, το σχόλιο δεν προορίζεται για αυτούς)
Επίσης με την ίδια λογική, αν ο Λεβαδειακός αποφασίσει να φτιάξει γήπεδο, θα πρέπει να έχει σχήμα ψησταριάς, των Ιωαννίνων, σχήμα παγουριού (σας ετοιμάζω για σκεπαστό, κουφάλες), της ΑΕΛ να έχει οροφή με άχυρα και ξύλινες κερκίδες, το Πανθεσσαλικό έπρεπε να μοιάζει με κουμπαρά και το Καυτατζόγλειο να έχει άχνη και κανέλλα από πάνω, εκτός, αν μέσα θεωρούσε ο αρχιτέκτονας, είχε πρόβλημα με την κρέμα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
35 εκ λέει ο κουμπαράς του Γιαννακόπουλου και με άλλα 10 από τον Κινέζο, ομάδα διαστήματος...
O υποτιθέμενος Κινέζος μάθαμε τελικά ποιος είναι? Εκεί θα κριθεί αν λέει αλήθειες ή μπαρούφες...
Αν δεν κάνω λάθος σε εμάς, μόνο το φετινό payroll πρέπει να είναι κατα +30% παραπάνω
YΓ.
«Δεν ξέρω κανέναν Κινέζο επιχειρηματία να επενδύει ή να θέλει να επενδύσει εκτός της χώρας του στο αθλητικό κομμάτι. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι οι Κινέζοι δεν θα επενδύσουν στη Ρόμα. Δεν πρόκειται να επενδύσουν στον αθλητισμό της Ιταλίας. Δεν έχουν δείξει διάθεση να επενδύσουν στον αθλητισμό εκτός Κίνας», είπε ο Λίπι σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο «Radio Anch’Io Sport».
Ο Φου Μαν Τζουν![]()
![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
[YOUTUBE]CPDoMln2EQI[/YOUTUBE]
Νομίζω ότι τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟ είναι 9ψήφιο νούμερο. 35 εκατομύρια δε φτάνουν για πουθενά, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν καν γήπεδο.
Εχουν γηπεδο.Το Παρκ Ντε Πρένς.![]()
sabar77 (29-11-13)
Να 100 τρις για τα πρωτα τους εξοδα
![]()
O Βάζελος μεταφέρει ζημιές 47 εκ ευρώ σωρευτικά και έχει αρνητική καθαρή θέση 8 εκ ευρώ. Αρνητική καθαρή θέση σημαίνει ότι πάει για φούντο εάν δεν μπούνε σύντομα λεφτά. Για τις ζημιές που μεταφέρονται και αυτό χτυπάει κόκκινο, διότι δημιουργεί πρόβλημα βιωσιμότητας αλλά σε πρώτη φάση εάν δεν καλυφθούν τα αρνητικά ίδια κεφάλαια, το μαγαζί οδεύει για κλείσιμο. Λογικά συζητάνε να καλύψει ο Τράκης πρώτα την τρύπα των 8 εκ και μετά να μπει ένα πρόγραμμα σταδιακά να μειωθούν και οι συσσωρευμένες ζημιές. Αυτά που λέγονται για μεταγραφάρες είναι μαλακίες πρέπει να μπούνε μέσα πάνω από 60-70 εκ ευρώ, και δεν είναι οι καιροί βολικοί για φαρμακοτρίφτες.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Κούτσα κούτσα έρχεται η πούτσα.
Ανυπαρκτο γκολ φαουλ υπερ του βαζελου
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν έχουν 10 λεπτά για ασπιρίνη
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Με το που ακουμπανε τη διαμαντω, φαουλ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γυρισε η τυχη τους
Λέτε να χάσουν το μάτς οι πράσινοι παιίδες? η το παίζουν αραχτοί και θα το μαγκώσουν το ματς?
Μειώσανε στους 10
Διπλα φαουλ εχει κερδισει η βαζελα
Bookmarks