Βλέπετε χρώματα παντού: Ένα ψυχεδελικό σπήλαιο
Ένα διαφορετικό σπήλαιο από όσα έχουμε δει υπάρχει στην Κίνα, στην περιοχή Γκουιλίν η οποία βρίσκεται στην επαρχία Γκουανξί, νότια της χώρας
Το σπήλαιο "Reed Flute" βρίσκεται 5 χλμ. βορειοδυτικά της Γκουιλίν, ενώ πρόκειται για ένα φυσικό, ασβεστολιθικό σπήλαιο με πολύχρωμο φωτισμό.
Το εν λόγω σπήλαιο επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες από όλο το κόσμο ενώ τα χρώματά του είναι απίστευτα, καθώς ποιος θα πίστευε ότι κάτω από τη γη υπάρχει τέτοια μαγεία.
![]()
![]()
![]()
Μάλιστα, υπήρξε ένα από τα διασημότερα αξιοθέατα της Γκουιλίν εδώ και 1.200 χρόνια.
Η ηλικία του ξεπερνά τα 180 εκατομμύρια χρόνια, ενώ για να περιηγηθεί κανείς σε αυτό χρειάζεται μέχρι και 3 ώρες.
![]()
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
BrazHlias (16-11-13)
BrazHlias (16-11-13)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Και σε αυτο που βρηκε ο Σακης νομιζω ειναι ιδιο το ΑΦΜ
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Απλα υπαρχουν 2-3 Ιασω και με βαση τη διευθυνση βρισκεις αυτο που θελεις.
Πχ για ιασω στη λεωφορο κηφισιας το ΑΦΜ ειναι: 94055324 (λειπει το 0 βεβαια αλλα ισως αυτο να σημαινει κατι αλλο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] )
VALVERDES_7 (16-11-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Rena (16-11-13)
Καλα εσυ σα λογιστης ξερεις πολυ καλυτερα τι παιζει.
Στο μεταξυ εγω αγχωθηκα με αυτο το αφμ και μου ερχεται να τους παρω τηλεφωνο να τους ρωτησω
( -Ιασω καλημερα σας.Πως μπορω να εξυπηρετησω?
-Μπορει να μου πει ενας χριστιανος τι αφμ εχετε?Αντε μου στο καλο εσεις και ο γρυλος σας.)
voskos_7 (16-11-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Rena (16-11-13)
Και ηττα και φυλακιση.Αντε να μας ξαναρθουν για διακοπες."Συνελήφθησαν οκτώ (8 ) αλλοδαποί πριν την έναρξη του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα στο Γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για κατοχή φωτοβολίδων, κροτίδων και καπνογόνων
Χθες (15-11-2013) το απόγευμα και πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας και Ρουμανίας, που διεξήχθη στο Γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", συνελήφθησαν οκτώ (8 ) αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 20 έως 28 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για παράβαση των Νόμων "περί φωτοβολίδων-βεγγαλικών" και "περί εξωσχολικού και επαγγελματικού αθλητισμού".
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων, πριν την έναρξη του αγώνα, σε φιλάθλους που προσήρχοντο στο Γήπεδο κατελήφθησαν οι οκτώ (8 ) ανωτέρω αλλοδαποί να κατέχουν συνολικά τέσσερα (4) καπνογόνα, δύο (2) κροτίδες και δύο (2) φωτοβολίδες.
Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά".
Απο sport24![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rena : 16-11-13 στις 19:06
Τι καλα που θα ηταν αν γινοταν ο ιδιος ελεγχος και στους ημεδαπους αρουγγανους.
*****8.23*****
Δεν εχω καταλαβει αν στη δικη τους χωρα επιτρεπονται τα καπνογονα στο γηπεδο,οποτε το θεωρησαν φυσιολογικο να ερθουν με εφοδια στο Καραισκακη ή αν και εκει ειναι παρανομο και σκεφτηκαν να τα περασουν κρυφα στο δικο μας γηπεδο. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Οπως και να εχει μου κανει τρομερη εντυπωση η συλληψη ξενων οπαδων.Πιο κατανοητο θα μου ηταν η απαγορευση εισοδου στο γηπεδο.Κατι τετοιο-δηλαδη προσωρινη (υποθετω ) φυλακιση δε δημιουργει διπλωματικο επεισοδιο? [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Α, απαγορεύονται στην Ελλάδα; Γιατί μου φαίνεται κάπου πήρε το μάτι μου μερικά καπνογόνα σε κάποιους αγώνες.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Rena (16-11-13)
Εχει πλακα το facebook.Μου βαζει μηνυμα--->Ρενα που δουλευεις?Στο "Μπαμπης,κοκα και σια? " 'η στο "Pokerstars.net"?![]()
Ως χρηματοδοτης της χ.α αναφερεται ο μαρινακης στην προκυρηξη της οργανωσης που ανελαβε τν ευθυνη για τη δολοφονια στο ηρακλειο.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Η αναφορα σε μαρινακη ειναι στην προκηρηξη...η απαντηση της χ.α δε βλεπω να γραφει κατι σχετικο.μεννοειται δε το λεω για να μιλησουμε για πολιτικα, αλλα γιατι μπλεκεται το ονομα του προεδρου.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Rena (16-11-13)
Το καταλαβα.Το ρωτησε και ο kaine στο θεμα διοικηση και στην αρχη νομιζα οτι εκανε πλακα.
Δεν εχω ακουσει κατι σχετικο και δε βλεπω και κατι σχετικο στο ιντερνετ.Σε αυτη τη χωρα βεβαια γραφει ο καθενας ο,τι θελει και αποσκοπει σε δικους του σκοπους.
Τι νοημα εχει να ενημερωθει ο κοσμος για το οτι ο μαρινακης χρηματοδοτει τη χ.α?Και αληθεια να ειναι τι θα γινει?Δε θα τον ξαναψηφισουμε?Μα δεν ειναι πολιτικος.
Ας μας ενημερωσουν καλυτερα για τι κανουν οι υπευθυνοι για τη μοιρα της χωρας ,αν θελουν να μας ανοιξουν τα ματια.
Bookmarks