Θα ομολογήσω πως δεν κοίταξα τα γραφήματα επιμελώς αλλά κάτι βασικό είναι πως ο αριθμός των κρουσμάτων δεν λέει και πάρα πολλά. Ο δείκτης θετικότητας πιθανώς λέει κάτι παραπάνω. Αν κάνεις τριπλάσια τεστ το πιο πιθανό είναι να βγάλεις τριπλάσια κρούσματα έτσι κι αλλιώς.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν το εχω ελεγξει αυτο, αλλα δε νομιζω οτι η κυβερνηση μας παιδευτηκε ποτε να κανει περισσοτερα τεστ. Ισως μονο τους τελευταιους 1-2 μηνες
Edit: Εδω [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Μοριακα τεστ γινονται πανω κατω τα ιδια απο την αρχη της πανδημιας. Απλα γινονται περισσοτερα rapid tests απο το φθινοπωρο και μετα
chainsaw (05-04-21)
Αυτό είναι έργο του Δημάρχου της Πτολεμαΐδας και έτυχε να γίνει όταν είχαν πέσει τα κρούσματα στην Κοζάνη και συζητούσαν το ενδεχόμενο άρσης του τοπικού lockdown. Βέβαια, δεν είδα να διώκεται κανείς για το... ανθρώπινο λάθος.
Ακόμα πιο αληθινή ιστορία είναι ότι Κοζάνη και Πτολεμαΐδα (και εκεί είχαμε κοσμοσυρροή και όχι μόνο "κόσμο" στη συνέχεια, για χειροτονία διακόνου) ουδέποτε είχαν μέτρα επί της ουσίας καθώς ο καθένας έκανε ό,τι γούσταρε (έτσι, χωρίς πορείες) και για αυτό δε τους βλέπω να αδειάζουν ποτέ.
Βέβαια, πρέπει κάποια στιγμή και όσοι αποφασίζουν να κοιτάξουν στον καθρέφτη, έστω και τώρα και να καταλάβουν ότι αυτά που ζητάνε από τον κόσμο δε μπορούνε να τα τηρήσουν ούτε οι ίδιοι (όχι μόνο για την Ελλάδα και δεν έχουν καμία δικαιολογία για αυτό), επομένως οφείλουν να επανεξετάσουν τις καινοφανείς θεωρίες τους που έχουν την απαίτηση να τις δοκιμάζουν στα τυφλά επάνω μας, με το κόστος των δοκιμών να το επωμιζόμαστε μόνο εμείς.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μπανεράκι στο site του ηλεκτρονικού καταστήματος e-germanοs:
Ο πρωταθλητής Ελλάδος, άφαντος. Είναι από αυτά τα ωραία που δίνω άκυρο σε επαγγελματίες λόγω κακής διαφήμισης![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
giovanni#10 (07-04-21)
captain-cook (07-04-21), differance (07-04-21), flessanto (13-04-21), giovanni#10 (07-04-21), pirateeeeeee (07-04-21), voskos_7 (07-04-21)
Έτσι κι αλλιώς, η μοίρα της διαφήμισης είναι προδιαγεγραμμένη. Βέβαια, μπορεί να οφείλεται και σε συμφωνία που δεν επετεύχθη με τη Θρύλος Α.Ε. καθώς οι υπόλοιποι εμπορικά είναι στην εποχή του χαλκού και τα σήματά τους, τα "σκοτώνουν" αναγκαστικά, καθώς δε μπορούν να τα αξιοποιήσουν.
drizzt (07-04-21)
drizzt (07-04-21), giovanni#10 (07-04-21), panahs7 (07-04-21)
Σκοιλ ελικικου
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
που να βάλουμε και τους φαντάρους, που να βάλουμε και τους εποχιακούς/part time
αλλά όπως λένε τα κομματικά στελέχη της νδ δημοσίως οι νέοι έλληνες είναι αρνητές της εργασίας
να και σε κάτι που όντως μπορεί να περάσουμε τους Ισπανούς (που αντιμετωπίζουν πάρα πολλά χρόνια το ίδιο πρόβλημα)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Μία φορά να βγούμε πρώτοι σε κάτι...
Προς σκιώδη πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ και κο Οικονόμου - Γιατί αλλάξατε τους αξιωματικούς της Μυκόνου;
12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2021
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, λίγες μόνο ημέρες μετά τη δολοφονία του Δημήτρη Καπέ, μετατέθηκαν αιφνιδιαστικά οι τρεις επικεφαλής αξιωματικοί του ΑΤ Μυκόνου. Σύμφωνα δε με αξιόπιστες πηγές, σκοπεύει η σκιώδης πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης να "αναβαθμίσει" το ΑΤ Μυκόνου σε Υποδιεύθυνση, υπαγόμενη φυσικά στην ΑΔ Κυκλάδων. Το ζήτημα, όμως, που ανακύπτει και προκαλεί απορίες, που σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες, είναι ο λόγος που μετατέθηκαν ιεραρχικά οι τρεις κατά σειρά επικεφαλής αξιωματικοί του ΑΤ Μυκόνου.Στον ανίδεο αναγνώστη αυτή η κίνηση σημαίνει είτε ότι οι τρεις συγκεκριμένοι αξιωματικοί ήταν -με τη στενή ή την ευρεία έννοια του όρου- διεφθαρμένοι, υποκείμενοι στις εντολές εξωθεσμικών παραγόντων, είτε όμως -και αυτό είναι το χειρότερο- εμπόδιο στα σχέδια τής σκιώδους πολιτικής ηγεσίας να ελέγξει από τούδε και στο εξής τη ροή του κατάμαυρου χρήματος, που φτάνει στην Αθήνα δια μέσου του νησιού των ανέμων.
Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό ότι αυτού του είδους οι "μεταφορές" είχαν καθαρά γαστρονομικού περιεχομένου χαρακτήρα, καθώς το γευστικό καλοκαίρι της Μυκόνου καθόριζε τη συνεκτική ακολουθία των κοσμικών κέντρων της Αθήνας.
Το ζήτημα που ανέκυψε είναι εκ των ων ουκ άνευ πάρα πολύ σοβαρό, καθώς θα πρέπει η σκιώδης ηγεσία, όπως αυτή και όπως λέγεται αντικατροπτίζεται στο πρόσωπο του κου Οικονόμου, αφορά σε διαφθορά, που για τους δικούς του προφανώς λόγους επιδιώκει να τη συγκαλύψει, με επίκεντρο σημειώνουμε το νησί της Μυκόνου με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ή επιδιώκει την εγκαθίδρυση ενός νέου συστήματος αποκλειστικού ελέγχου των νόμιμων και παράνομων δραστηριοτήτων στο νησί της Μυκόνου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και επεκτείνεται στο υπόλοιπο της χώρας.
Η ηγεσία εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένη να απαντήσει και στην κοινωνία αλλά και στους ίδιους τους αστυνομικούς, προκειμένου να γνωρίζουν από ποιου ή τί είδους αστυνομία εξυπηρετούνται ή υπηρετούν.
ΥΓ: Επειδή είμαστε σίγουροι ότι η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί προάγγελο των κρίσεων και κυρίως των τοποθετήσεων στις ημέρες, που ακολουθούν, επιφυλασσόμαστε για μία συνοπτική ανάλυση των όσων πρόκειται να συμβούν και να εγκαθιδρυθούν στη μετά Παπαχρήστου και Μάλαμα εποχή.
του Γιώργου Καραϊβάζ
ο κάτω δεξιά στην φωτογραφία είναι ο Καραιβαζ
το τι πραγματικά συνέβη θα το μάθουμε από καμιά παραγωγή του νετφλιξ μετά από χρόνια λογικά
![]()
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Πως και δεν γινονται πορειες και διαμαρτυριες μετα τα τελευταια γεγονοτα ρε παιδια; Γιατι δεν εχει γινει χαμος; Δηλαδη ποιο σημαντικη ειναι η απεργια πεινας του Κουφοντινα, η αστυνομικη βια και οι απαγορευσεις λογω κορωνοιου απο την παραδοχη οτι η διαφθορα στη χωρα εχει φτασει σε επιπεδα Κολομβιας; Εδω μιλαμε για απολυτη συνεργασια της κυβερνησης και της αστυνομιας με την μαφια. Πλεον και με αποδειξεις
pirateeeeeee (16-04-21)
drizzt (15-04-21)
Αποδείξεις, δεν είναι - ενδείξεις είναι. Κατά τα λοιπά, παντού υπάρχει μία κλίκα που τα συντονίζει αυτά. Απλά, σε άλλες περιπτώσεις, όταν παλιώσει ένα υλικό του βγάζουν στη φόρα τα προηγούμενα για να φέρουν ένα άλλο, άφθαρτο...
Τη συγκεκριμένη δουλειά πάντως, έχει πολλά χρόνια που την κάνει και οι υποθέσεις του Μάλαμα και του Παπαχρήστου, έχουν παραμείνει ανεξιχνίαστες και θα παραμείνουν μέχρι να θυμηθούν ότι οι φυσικοί αυτουργοί πρέπει να αλλάξουν για τον προαναφερθέντα λόγο...
Βρες εσύ έναν τρόπο και έναν λόγο να αλλάξει κάτι, ειδικά σε ένα σύστημα όπου ο ελεγκτής συμπίπτει με τον ελεγχόμενο σε όλες τις πτυχές της διοίκησης.
Bookmarks