Σελίδα 713 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 2133134135136136636736836937037097107117127137147157167177237337437537638139131013111312131713 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 14.241 έως 14.260 από 39238

Θέμα: Off Topic

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Ετσι και αλλιώς σήμερα πιθανώς να αρχίσει η εποχή του Μήτρογλου εκ Βραζηλίας οπότε θα επικεντρωθούμε εκεί... Μακάρι και την επόμενη φορά που θα φτωχύνει η αθλητική επικαιρότητα να συζητήσουμε ανάλογα ενδιαφέροντα θέματα.
    Μαζί σου σε όλα, αλλά, αν ξέρεις κάτι για το καινούργιο βιβλίο του ΒραζΗλία και δεν μας λες τίποτε, δεν είσαι εντάξει...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (19-11-13)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω παντως δεν καταλαβα:οι αεκτζηδες ειναι ελληνες απογονοι του κωνσταντινου παλαιολογου ή τσαμπα θα κτισουν ολοκληρο γηπεδο?
    Αν έχει δίκιο ο Πειρατής, όλοι είμαστε απόγονοί του κι οφείλουμε να τσοντάρουμε οικονομικά τον Τίγρη Α' Λαμογιολόγο.

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν έχει δίκιο ο Πειρατής, όλοι είμαστε απόγονοί του κι οφείλουμε να τσοντάρουμε οικονομικά τον Τίγρη Α' Λαμογιολόγο.
    Συγνωμη διορθωση:ελληνες χριστιανοι απογονοι του παλαιολογου.Οι υπολοιποι ειμαστε αντιχριστοι.

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.158
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

Ετσι όπως το πάνε πιθανώς στο τέλος να είναι απόγονοι της Παναθηναικής Συμμαχίας και των Νέων Αμπράμοβιτς/0,33 τιμή μετοχής

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Τεσπα, ώσπου να μας αποκαλύψετε εσείς τα πρόστυχα μυστικά σας εγώ έριξα μια ματιά στο σάιτ και βρήκα ένα [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] για τ' Αγιαννιού. Θα χαρεί πολύ ο Γιαλαφούζος μόλις το παραλάβει.
    Νομιζα οτι θα ειναι καποιο kinky κινητο για να τουιταρει πιο ευχαριστα

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (22-11-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Με τα λεφτά "του Σγουρού", μπορείς να θεωρήσεις, ότι το έχουμε ήδη κάνει...

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Τρόικα προς Στουρνάρα: «Δώστε μας» ΔΕΚΟ!

Η τρόικα ζητά από την κυβέρνηση να κλείσει έναν σημαντικό αριθμό δημόσιων φορέων

...μήπως είπε "Δώστε μας Κώλο!" και ντρέπεστε να το γράψετε??????

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυτεχνείο
    Β: o Μήτρογλου δεν δείχνει τον ίδιο ζήλο στην άμυνα και δεν θα έπρεπε να παίζει βασικός
    Γ: o Μήτρογλου δείνει πολύ παραπάνω στην επίθεση από τον μέσο επιθετικό και πρέπει να παίζει βασικός
    A: Ο Μήτρογλου σκόραρε 2 γκολ με την Ρουμανία
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Β και ο Γ κάνουν κάποιες εκτιμήσεις (στην προκειμένη περίπτωση τις πιο ακραίες και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν όσες θέλουν)
    Η αλήθεια είναι μόνο μια όμως που την αναφέρει ο Α.

Στην περίπτωση του Πολυτεχνείου είμαστε στο επίπεδο του Β και του Γ. Την Α δεν την γνωρίζουμε και ίσως η δική μας η γενιά να μην την μάθει ποτέ και οι απόγονοι μας που θα την μάθουν να εκπλαγούν με αυτά που θα βγουν στην φόρα (τα οποία τώρα δεν βγαίνουν για πολιτικούς, διπλωματικούς, ψυχολογικούς λόγους κλπ)
    Αυτό που εγώ ξέρω, Γιώργο, είναι πως σε άλλες χώρες (βλ Χιλή) έγινε αγώνας χιλιάδων και το αίμα κύλησε ποτάμι.
    Παρόλα αυτά, κανένας δεν σκέφτηκε κάθε χρόνο να χρησιμοποιεί την αντίσταση του Χιλιανου λαού για μικροπολιτικούς σκοπούς.
    Αν δε δει κανείς, πού μας οδήγησε η περίφημη μεταπολίτευση και "δημοκρατία" μάλλον ΔΕΝ θα έπρεπε να γιορτάζεται το Πολυτεχνείο...
    (αυτή, ειδικά, η πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία, μου είναι (πλέον) ακατανόητητη. Για να μη μιλήσω για τις μικρές και μεγάλες
    μανούρες, που κάθε χρόνο λαμβάνουν χώρα, κατά τη διάρκεια του εορτασμού. Νομίζω πως το θέμα "Πολυτεχνείο" μπαγιάτεψε, για να μην
    πω, εξαντλήθηκε.

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (20-11-13)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.158
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό που εγώ ξέρω, Γιώργο, είναι πως σε άλλες χώρες (βλ Χιλή) έγινε αγώνας χιλιάδων και το αίμα κύλησε ποτάμι.
    Παρόλα αυτά, κανένας δεν σκέφτηκε κάθε χρόνο να χρησιμοποιεί την αντίσταση του Χιλιανου λαού για μικροπολιτικούς σκοπούς.
    Αν δε δει κανείς, πού μας οδήγησε η περίφημη μεταπολίτευση και "δημοκρατία" μάλλον ΔΕΝ θα έπρεπε να γιορτάζεται το Πολυτεχνείο...
    (αυτή, ειδικά, η πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία, μου είναι (πλέον) ακατανόητητη. Για να μη μιλήσω για τις μικρές και μεγάλες
    μανούρες, που κάθε χρόνο λαμβάνουν χώρα, κατά τη διάρκεια του εορτασμού. Νομίζω πως το θέμα "Πολυτεχνείο" μπαγιάτεψε, για να μην
    πω, εξαντλήθηκε.
    Οπως λέω και παραπάνω είναι πολλά πράγματα που δεν τα ξέρουμε και αρχίζουν σιγά σιγά να βγαίνουν έξω...
    Δεν θεωρώ τυχαία την πορεία πάντως.

Οτι γιορτάζεται κάτι πολύ μεταλλαγμένο και όχι η πραγματική ουσία αυτό είναι γεγονός (και ίσως να αποτελεί υποκατάστατο ενός άλλου γεγονότος)

Οτί είμαστε ένα έθνος ανέκαθεν από κότες και αυτό είναι γεγονός για να στο συνδυάσω και με το off topic για τις δεκο που αναφέρεις...

13. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pirateeeeeee για αυτό το μήνυμα:

dimace (20-11-13), voskos_7 (20-11-13)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!

Καλά είσαι... Ο Σπύρος (έτσι λέγεται ο τύπος) θα είχε σταυρώσει και τον ίδιο τον Καζαντζάκη (ο Κρητικός έκανε πολλά ορθογραφικά λάθη, διότι, εξαιτίας της μακρόχρονης παραμονής του
    στην Γαλλία είχε κάπως αποξενωθεί από την Ελληνική γλώσσα, συν το ότι χρησιμοποιούσε ιδιώματα του τόπου του, πολλές φορές αδόκιμα) αν είχε το θάρρος να γράφει στο φόρουμ του.
    Από τις περιπτώσεις που το περιεχόμενο (δλδ το Α και Ω όταν γράφουμε) μπάινει σε δεύτερη μοίρα και το τυπικό μέρος θριαμβεύει ένταντι οιασδήποτε λογικής. Τα άκρα των άκρων...
    (το 70 % των ποστ είναι από το τιμ των φιλολόγων που διαχειρίζονται το χώρο και μόνο ένα 30%, κι αυτό όχι σε εξειδικευμένα θέματα, από τους χρήστες, που πραγματικά ΤΡΕΜΟΥΝ,
    τον διασυρμό που έπεται κάθε, έστω ελαχίστου, λάθους. Παράδεισος το φόρουμ μας, Μένιο και δεν αστειεύομαι).
    έκανες 2 λάθη δημήτρη.προτείνω την καρατόμησή σου από το φόρουμ.
    εδώ δεν είμαστε ελαστικοί να συγχωρούμε το 1 λάθος.στα 2 κόβεσαι.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (21-11-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Για να ευθυμίσουμε και να αναλογιστούμε λίγο την σοβαρότητα της γλώσσας:
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  

Γράφω εδώ και λίγο καιρό, αρκετά τακτικά, σε ένα φόρουμ επιστημονικής, λογοτεχνικής πολύγλωσσης μετάφρασης και οχι μόνο.
    ΤΛΠ... Προχθές κατεβάζω ένα σεντόνι σε κάποιο θέμα στο οποίο μάλιστα η ίδια η φιλόλογος, μεταφράστια αντμιν συνεφώνησε
    καθώς και αρκετά μέλη (πράμα δύσκολο σε τέτοιο επίπεδο...) Κοιτάτε τι μου γράφει ο υπεύθυνος γλώσσας και μορφής κειμένου
    του φόρουμ, για ΕΝΑ λάθος με το "ό,τι / οτιδήποτε, ότι / πως" και τη μη χρήση δυο φορές ελληνικού ερωτηματικού:

Αγαπητέ, dimace, θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις αλλαγή στη μέση γραμμής με το Enter και να μην μπαίνει αγγλικό ερωτηματικό. Δες πώς τα έκανα εγώ. Επίσης, ίσως σε ενδιαφέρει και το

Ότι, ό,τι και οτιδήποτε

Αναμφισβήτητα, από τα πιο «δημοφιλή» λάθη.

Το ότι (that) είναι σύνδεσμος ο οποίος εισάγει ειδική πρόταση, π.χ. Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει πριν αρχίσει να βρέχει.

Το ό,τι (whatever, anything) είναι αντωνυμία, π.χ. Θα σου δώσω ό,τι θέλεις.

Το οτιδήποτε (anything, whatever, no matter what) είναι κι αυτό αντωνυμία, συνώνυμη του ό,τι αλλά περισσότερο εμφατική («οποιοδήποτε πράγμα», «ό,τι κι αν» Μπαμπ.). Το οτιδήποτε δεν χρειάζεται κόμμα (ο,τιδήποτε) γιατί δεν υπάρχει περίπτωση σύγχυσής του με αντίστοιχο ειδικό σύνδεσμο, όπως συμβαίνει με το ό,τι.

Πώς μπορώ εύκολα να καταλάβω αν πρέπει να χρησιμοποιήσω ό,τι ή ότι;

Ένας εύκολος και πρακτικός τρόπος είναι να δοκιμάσετε να αντικαταστήσετε στην πρότασή σας το ότι με το οτιδήποτε. Αν στέκει νοηματικά, τότε πρέπει να γράψετε ό,τι. Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε το αντίθετο, να το αντικαταστήσετε με το πως. Σ' αυτή την περίπτωση, αν στέκει νοηματικά, πρέπει να γράψετε ότι. Παραδείγματα:

• Θέλω να σου πω [ό,τι ότι] έχω κουραστεί σ' αυτή τη δουλειά.
    • [Ό,τι Ότι] και να κάνω, ποτέ του δεν μένει ευχαριστημένος.

[Σκεφθείτε τη λύση και μετά κοιτάξτε στο τέλος του μηνύματος για να βρείτε την απάντηση.]

Φράσεις που συντάσσονται πάντοτε με ό,τι

απο ό,τι
    απ' ό,τι
    ό,τι έγινε έγινε
    ό,τι και να γίνει
    ό,τι καλύτερο
    ό,τι κι αν
    ό,τι κι ό,τι
    ό,τι να 'ναι
    ό,τι πεις
    ό,τι που (ακριβώς τη στιγμή που)
    ό,τι πρέπει
    ό,τι χειρότερο
    σε ό,τι αφορά

Φράση: Θέλω να σου πω ότι έχω κουραστεί σ' αυτή τη δουλειά.
    Λύση: Αν το αντικαταστήσουμε με το οτιδήποτε δεν βγαίνει νόημα, άρα γράφουμε ότι. Παρομοίως, αν το αντικαταστήσουμε με το πως βγαίνει νόημα, άρα γράφουμε ότι.

Φράση: Ό,τι και να κάνω, ποτέ του δεν μένει ευχαριστημένος.
    Λύση: Αν το αντικαταστήσουμε με το οτιδήποτε βγαίνει νόημα, άρα γράφουμε ό,τι. Παρομοίως, αν το αντικαταστήσουμε με το πως δεν βγαίνει νόημα, άρα γράφουμε ό,τι.

...δεν τολμώ να φανταστώ τι θα είχε γίνει αν υπήρχαν ΔΥΟ λάθη...

(περιττεύει να πω πως το κείμενο ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ από τον αντμίν και έλαβα ΚΑΙ σε μέιλ τις διορθώσεις, για την περίπτωση που είχα ενστάσεις... με την σημείωση
    πως οι δικές μου διορθώσεις στην απόδοση δυο γερμανικών λέξεων στα ελληνικά, όπου τον συνέλαβα να κάνει λάθος, εξετάζεται και θα ενημερωθώ δημόσια
    για το αποτέλεσμα. ΤΛΠ... Γελώ, γιατί σκέφτομαι ότι (χωρίς κόμμα... ) ο εν λόγω, μάλλον θα αυτοκτονούσε, να έμπαινε στο φόρουμ μας και έβλεπε πως
    (στη θέση του ότι... ) πολλοί από μας δεν βάζουν ούτε έναν τόνο στα κείμενά τους!!!!)

*στην πινακίδα του Ηλία, από πάνω, μπορεί να μου πει κάποιος, πόσα λάθη υπάρχουν; (τρελό,ε;)
    Τι να συνέβαινε;
    Τέσσερα κόμματα μου λείπουν...

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Καλά είσαι... Ο Σπύρος (έτσι λέγεται ο τύπος) θα είχε σταυρώσει και τον ίδιο τον Καζαντζάκη (ο Κρητικός έκανε πολλά ορθογραφικά λάθη, διότι, εξαιτίας της μακρόχρονης παραμονής του
    στην Γαλλία είχε κάπως αποξενωθεί από την Ελληνική γλώσσα, συν το ότι χρησιμοποιούσε ιδιώματα του τόπου του, πολλές φορές αδόκιμα) αν είχε το θάρρος να γράφει στο φόρουμ του.
    Από τις περιπτώσεις που το περιεχόμενο (δλδ το Α και Ω όταν γράφουμε) μπάινει σε δεύτερη μοίρα και το τυπικό μέρος θριαμβεύει ένταντι οιασδήποτε λογικής. Τα άκρα των άκρων...
    (το 70 % των ποστ είναι από το τιμ των φιλολόγων που διαχειρίζονται το χώρο και μόνο ένα 30%, κι αυτό όχι σε εξειδικευμένα θέματα, από τους χρήστες, που πραγματικά ΤΡΕΜΟΥΝ,
    τον διασυρμό που έπεται κάθε, έστω ελαχίστου, λάθους. Παράδεισος το φόρουμ μας, Μένιο και δεν αστειεύομαι).
    Μιλώντας για τον μεγάλο Καζαντζάκη, Δημήτρη ,θυμήθηκα κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση με την πάρτι του.
    Κάποια στιγμή διάβαζα κάποιο από τα βιβλία του (δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς), και σε κάποια στιγμή περίγραφε έναν λόφο , είχα προσηλωθεί τόσο πολύ στο διάβασμα , που την στιγμή που περιέγραφε πως ήταν αυτός ο λόφος και έλεγε για το θυμάρι που υπήρχε εκεί , εμένα μου ήρθε η μυρωδιά του θυμαριού στην μύτη μου ........και πίστεψε με, θυμάρι στην Αθήνα δεν υπάρχει !!!!!!!
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον celticfrost για αυτό το μήνυμα:

dimace (21-11-13), sirkostas (26-11-13)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.626
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.587 φορές σε 8.155 μηνύματα
    Ignore User

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Τον σκότωσαν επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα της φίλης του

Νεκρός από τις γροθιές μπράβου, έπεσε ένας 28χρονος στην Ομόνοια. Είχε ζητήσει τα χρήματα που χρωστούσε ιδιοκτήτης εστιατορίου στη φίλη του. Δύο συλλήψεις
    Ένας μπράβος πυγμάχος, σκότωσε με γροθιές και κλωτσιές 28χρονο, γιατί πήγε μαζί με φίλη του να εισπράξει τα δεδουλευμένα της, που της χρωστούσε ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ομόνοια.

Το έγκλημα έγινε το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Γερανίου 44 και ως δράστες συνελήφθησαν ένας 39χρονος μπράβος της περιοχής Ομονοίας και ο 43χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, που τον έβαλε να χτυπήσει τον 28χρονο για να να γλυτώσει τα λίγα χρήματα που χρωστούσε.
    Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο άτυχος 28χρονος, ο οποίος έμενε μόνιμα στον Πύργο Ηλείας, είχε έλθει στην Αθήνα για να φέρει σε νοσοκομείο συγγενικό του πρόσωπο, που έχει πρόβλημα υγείας.
    Προχτές συναντήθηκε μ' έναν φίλο του και την κοπέλα για να πιουν έναν καφέ. Ενώ κουβέντιαζαν για τα προβλήματα τους, η κοπέλα τους είπε ότι ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στην οδό Γερανίου, όπου εργαζόταν μέχρι πρότινος, της χρωστούσε ένα ποσό από τα δεδουλευμένα της και προθυμοποιήθηκαν να την συνοδεύσουν για να τα ζητήσει.
    Όταν όμως πήγαν στο εστιατόριο και η κοπέλα ζήτησε τα χρήματα από τον 43χρονο ιδιοκτήτη, αυτός ειδοποίησε τον 39χρονο μπράβο για να "καθαρίσει".
    Ο 39χρονος, μόλις έφτασε στο εστιατόριο διαπληκτίστηκε με τον 28χρονο, τον οποίον χτύπησε άγρια στο κεφάλι με γροθιές, φορώντας όμως γάντια με μέταλλο εσωτερικά, με αποτέλεσμα να τον ρίξει αναίσθητο στο έδαφος, όπου συνέχισε να τον χτυπάει με κλωτσιές.
    Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που ειδοποιήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι συνέλαβαν επιτόπου τον 39χρονο, ενώ ο 43χρονος καταστηματάρχης, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία, συνελήφθη αργότερα από αστυνομικούς Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.
    Ο 28χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου κατέληξε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
    (Με πληροφορίες από ΑΠΕ)
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημήτρη , πες στον/στην admin να αρχίσει το σεξ γιατί η πολύ μαλακία βλάπτει.
    Αγαπητε Μενιο,

Το επίθετο πολύς - πολλή - πολύ συνοδεύει ουσιαστικά και κλίνεται και στα τρία γένη:
    π.χ. έπεσε πολλή βροχή, έφαγε πολύ φαγητό κλπ.

Το επίρρημα πολύ δεν κλίνεται και συνοδεύει ρήματα, επιρρήματα, επίθετα ή μετοχές:
    π.χ. Έβρεξε πολύ, έτρεξε πολύ γρήγορα, είναι πολύ καλός μαθητής, ήταν πολύ ευτυχισμένος κλπ.

Χθες έβρεξε πολύ. Η βροχή ήταν πολύ δυνατή. Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν για να προφυλαχθούν. Αρκετά μαγαζιά πλημμύρισαν και οι μαγαζάτορες έδειχναν πολύ απελπισμένοι. Καιρό είχαν να δουν να πέφτει τόση πολλή βροχή.

*****8.23*****

21. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον DaRkSaGa79 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (21-11-13), dimace (21-11-13), nikos7 (21-11-13), sirkostas (26-11-13), voskos_7 (21-11-13)

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Γαμυαισται αναλφαβ(λ)οιτει.

Σειγκνομει γηα τα πωλα α αλα δαιν ξαιρο πος γραφαιτε το αλφα
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (21-11-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Τον σκότωσαν επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα της φίλης του

Νεκρός από τις γροθιές μπράβου, έπεσε ένας 28χρονος στην Ομόνοια. Είχε ζητήσει τα χρήματα που χρωστούσε ιδιοκτήτης εστιατορίου στη φίλη του. Δύο συλλήψεις
    Ένας μπράβος πυγμάχος, σκότωσε με γροθιές και κλωτσιές 28χρονο, γιατί πήγε μαζί με φίλη του να εισπράξει τα δεδουλευμένα της, που της χρωστούσε ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ομόνοια.

Το έγκλημα έγινε το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Γερανίου 44 και ως δράστες συνελήφθησαν ένας 39χρονος μπράβος της περιοχής Ομονοίας και ο 43χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, που τον έβαλε να χτυπήσει τον 28χρονο για να να γλυτώσει τα λίγα χρήματα που χρωστούσε.
    Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο άτυχος 28χρονος, ο οποίος έμενε μόνιμα στον Πύργο Ηλείας, είχε έλθει στην Αθήνα για να φέρει σε νοσοκομείο συγγενικό του πρόσωπο, που έχει πρόβλημα υγείας.
    Προχτές συναντήθηκε μ' έναν φίλο του και την κοπέλα για να πιουν έναν καφέ. Ενώ κουβέντιαζαν για τα προβλήματα τους, η κοπέλα τους είπε ότι ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στην οδό Γερανίου, όπου εργαζόταν μέχρι πρότινος, της χρωστούσε ένα ποσό από τα δεδουλευμένα της και προθυμοποιήθηκαν να την συνοδεύσουν για να τα ζητήσει.
    Όταν όμως πήγαν στο εστιατόριο και η κοπέλα ζήτησε τα χρήματα από τον 43χρονο ιδιοκτήτη, αυτός ειδοποίησε τον 39χρονο μπράβο για να "καθαρίσει".
    Ο 39χρονος, μόλις έφτασε στο εστιατόριο διαπληκτίστηκε με τον 28χρονο, τον οποίον χτύπησε άγρια στο κεφάλι με γροθιές, φορώντας όμως γάντια με μέταλλο εσωτερικά, με αποτέλεσμα να τον ρίξει αναίσθητο στο έδαφος, όπου συνέχισε να τον χτυπάει με κλωτσιές.
    Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που ειδοποιήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι συνέλαβαν επιτόπου τον 39χρονο, ενώ ο 43χρονος καταστηματάρχης, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία, συνελήφθη αργότερα από αστυνομικούς Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.
    Ο 28χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου κατέληξε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
    (Με πληροφορίες από ΑΠΕ)
    Το κράτος και η τρόικα φταίνε...

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (21-11-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιλώντας για τον μεγάλο Καζαντζάκη, Δημήτρη ,θυμήθηκα κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση με την πάρτι του.
    Κάποια στιγμή διάβαζα κάποιο από τα βιβλία του (δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς), και σε κάποια στιγμή περίγραφε έναν λόφο , είχα προσηλωθεί τόσο πολύ στο διάβασμα , που την στιγμή που περιέγραφε πως ήταν αυτός ο λόφος και έλεγε για το θυμάρι που υπήρχε εκεί , εμένα μου ήρθε η μυρωδιά του θυμαριού στην μύτη μου ........και πίστεψε με, θυμάρι στην Αθήνα δεν υπάρχει !!!!!!!
    Σε πιστεύω, αφού στον Μάρκες είχα κι εγώ (με μπαχάρια συγκεκριμένα) αυτή την εντύπωση. Υπάρχει δε και επιστημονική εξήγηση αλλά δεν είναι του παρόντος.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Βοσκέ, ιδού ο νέος αντμιν του λογοτεχνικού μας φόρουμ! ΟΛΕ!
    Τόνους βάλε!

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

-Να σαπισουν στην φυλακη τα καθικια.
    -Αυτο που εκαναν οι φιλοι της κοπελας απλα δεν γινεται...Απλα ΔΕΝ το κανεις, αυτοκτονικο, βλακωδες. Δεν ξερεις ποτε τι σκατα ειναι ο αλλος, τι κουβαλαει πανω του ή τι ψυχολογικα μπορει να εχει. Αυτο για πασης φυσεως τσαμπουκαδες που γινονται καθημερινα.
    *****8.23*****

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (21-11-13)

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τόνους βάλε!

Αιυτασαι
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

31. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον nbqgr για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (26-11-13), voskos_7 (21-11-13)

Σελίδα 713 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 2133134135136136636736836937037097107117127137147157167177237337437537638139131013111312131713 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές