BrazHlias (19-11-13)
BrazHlias (19-11-13)
Ετσι όπως το πάνε πιθανώς στο τέλος να είναι απόγονοι της Παναθηναικής Συμμαχίας και των Νέων Αμπράμοβιτς/0,33 τιμή μετοχής
sirkostas (22-11-13)
Τρόικα προς Στουρνάρα: «Δώστε μας» ΔΕΚΟ!
Η τρόικα ζητά από την κυβέρνηση να κλείσει έναν σημαντικό αριθμό δημόσιων φορέων
...μήπως είπε "Δώστε μας Κώλο!" και ντρέπεστε να το γράψετε??????
Αυτό που εγώ ξέρω, Γιώργο, είναι πως σε άλλες χώρες (βλ Χιλή) έγινε αγώνας χιλιάδων και το αίμα κύλησε ποτάμι.
Παρόλα αυτά, κανένας δεν σκέφτηκε κάθε χρόνο να χρησιμοποιεί την αντίσταση του Χιλιανου λαού για μικροπολιτικούς σκοπούς.
Αν δε δει κανείς, πού μας οδήγησε η περίφημη μεταπολίτευση και "δημοκρατία" μάλλον ΔΕΝ θα έπρεπε να γιορτάζεται το Πολυτεχνείο...
(αυτή, ειδικά, η πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία, μου είναι (πλέον) ακατανόητητη. Για να μη μιλήσω για τις μικρές και μεγάλες
μανούρες, που κάθε χρόνο λαμβάνουν χώρα, κατά τη διάρκεια του εορτασμού. Νομίζω πως το θέμα "Πολυτεχνείο" μπαγιάτεψε, για να μην
πω, εξαντλήθηκε.
voskos_7 (20-11-13)
Οπως λέω και παραπάνω είναι πολλά πράγματα που δεν τα ξέρουμε και αρχίζουν σιγά σιγά να βγαίνουν έξω...
Δεν θεωρώ τυχαία την πορεία πάντως.
Οτι γιορτάζεται κάτι πολύ μεταλλαγμένο και όχι η πραγματική ουσία αυτό είναι γεγονός (και ίσως να αποτελεί υποκατάστατο ενός άλλου γεγονότος)
Οτί είμαστε ένα έθνος ανέκαθεν από κότες και αυτό είναι γεγονός για να στο συνδυάσω και με το off topic για τις δεκο που αναφέρεις...
dimace (21-11-13)
Μιλώντας για τον μεγάλο Καζαντζάκη, Δημήτρη ,θυμήθηκα κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση με την πάρτι του.
Κάποια στιγμή διάβαζα κάποιο από τα βιβλία του (δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς), και σε κάποια στιγμή περίγραφε έναν λόφο , είχα προσηλωθεί τόσο πολύ στο διάβασμα , που την στιγμή που περιέγραφε πως ήταν αυτός ο λόφος και έλεγε για το θυμάρι που υπήρχε εκεί , εμένα μου ήρθε η μυρωδιά του θυμαριού στην μύτη μου ........και πίστεψε με, θυμάρι στην Αθήνα δεν υπάρχει !!!!!!!
Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Τον σκότωσαν επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα της φίλης του
Νεκρός από τις γροθιές μπράβου, έπεσε ένας 28χρονος στην Ομόνοια. Είχε ζητήσει τα χρήματα που χρωστούσε ιδιοκτήτης εστιατορίου στη φίλη του. Δύο συλλήψεις
Ένας μπράβος πυγμάχος, σκότωσε με γροθιές και κλωτσιές 28χρονο, γιατί πήγε μαζί με φίλη του να εισπράξει τα δεδουλευμένα της, που της χρωστούσε ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ομόνοια.
Το έγκλημα έγινε το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Γερανίου 44 και ως δράστες συνελήφθησαν ένας 39χρονος μπράβος της περιοχής Ομονοίας και ο 43χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, που τον έβαλε να χτυπήσει τον 28χρονο για να να γλυτώσει τα λίγα χρήματα που χρωστούσε.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο άτυχος 28χρονος, ο οποίος έμενε μόνιμα στον Πύργο Ηλείας, είχε έλθει στην Αθήνα για να φέρει σε νοσοκομείο συγγενικό του πρόσωπο, που έχει πρόβλημα υγείας.
Προχτές συναντήθηκε μ' έναν φίλο του και την κοπέλα για να πιουν έναν καφέ. Ενώ κουβέντιαζαν για τα προβλήματα τους, η κοπέλα τους είπε ότι ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στην οδό Γερανίου, όπου εργαζόταν μέχρι πρότινος, της χρωστούσε ένα ποσό από τα δεδουλευμένα της και προθυμοποιήθηκαν να την συνοδεύσουν για να τα ζητήσει.
Όταν όμως πήγαν στο εστιατόριο και η κοπέλα ζήτησε τα χρήματα από τον 43χρονο ιδιοκτήτη, αυτός ειδοποίησε τον 39χρονο μπράβο για να "καθαρίσει".
Ο 39χρονος, μόλις έφτασε στο εστιατόριο διαπληκτίστηκε με τον 28χρονο, τον οποίον χτύπησε άγρια στο κεφάλι με γροθιές, φορώντας όμως γάντια με μέταλλο εσωτερικά, με αποτέλεσμα να τον ρίξει αναίσθητο στο έδαφος, όπου συνέχισε να τον χτυπάει με κλωτσιές.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που ειδοποιήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι συνέλαβαν επιτόπου τον 39χρονο, ενώ ο 43χρονος καταστηματάρχης, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία, συνελήφθη αργότερα από αστυνομικούς Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.
Ο 28χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου κατέληξε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αγαπητε Μενιο,
Το επίθετο πολύς - πολλή - πολύ συνοδεύει ουσιαστικά και κλίνεται και στα τρία γένη:
π.χ. έπεσε πολλή βροχή, έφαγε πολύ φαγητό κλπ.
Το επίρρημα πολύ δεν κλίνεται και συνοδεύει ρήματα, επιρρήματα, επίθετα ή μετοχές:
π.χ. Έβρεξε πολύ, έτρεξε πολύ γρήγορα, είναι πολύ καλός μαθητής, ήταν πολύ ευτυχισμένος κλπ.
Χθες έβρεξε πολύ. Η βροχή ήταν πολύ δυνατή. Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν για να προφυλαχθούν. Αρκετά μαγαζιά πλημμύρισαν και οι μαγαζάτορες έδειχναν πολύ απελπισμένοι. Καιρό είχαν να δουν να πέφτει τόση πολλή βροχή.
![]()
*****8.23*****
Γαμυαισται αναλφαβ(λ)οιτει.
Σειγκνομει γηα τα πωλα α αλα δαιν ξαιρο πος γραφαιτε το αλφα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
dimace (21-11-13)
BrazHlias (21-11-13)
-Να σαπισουν στην φυλακη τα καθικια.
-Αυτο που εκαναν οι φιλοι της κοπελας απλα δεν γινεται...Απλα ΔΕΝ το κανεις, αυτοκτονικο, βλακωδες. Δεν ξερεις ποτε τι σκατα ειναι ο αλλος, τι κουβαλαει πανω του ή τι ψυχολογικα μπορει να εχει. Αυτο για πασης φυσεως τσαμπουκαδες που γινονται καθημερινα.
*****8.23*****
BrazHlias (21-11-13)
Bookmarks