Ναι
Σε αρκετές πολιτείες υπάρχει ο νόμος των τριών χτυπημάτων. Αν τον παραβείς προβλέπεται τεράστια ποινή. Οι περισσότεροι άνθρωποι που είναι στην φυλακή είναι ισπανόφωνοι και αφροαμερικάνοι (Β κατηγορίας άνθρωποι) και για μη βίαια αδικήματα
Αυτή εδώ είναι η πιο πλούσια [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Αν ψαχτείς θα βρεις πολλά καλούδια
Δεν γνωρίζω αν επιλέγεις αν θες να πας σε αυτές τις φυλακές.
voskos_7 (13-11-13)
Ανοίγουμε στρατόπεδα κράτησης για τους οφειλέτες του δημοσίου και θα κολλήσουμε στο να επιτρέψουμε τις ιδιωτικές φυλακές; Δεν νομίζω: Το μόνο που μας εμποδίζει στην παρούσα φάση, είναι η οικονομική βιωσιμότητα ενός τέτοιου εγχειρήματος, το οποίο σίγουρα δεν έχει κανέναν λόγο και τρόπο, να συντηρείται με κρατική χρηματοδότηση, ενώ λειτουργεί με ιδιωτικο-οικονομικά κριτήρια.
Στα των μεταναστών, νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει κανένας απολύτως παραλληλισμός, με τα εδώ ισχύοντα και συμβαίνοντα - Εδώ δεν τους βρίσκουμε (που λέει ο λόγος), να αυστηροποιήσουμε και το σωφρονιστικό πλαίσιο;
Κράτος - "έθνος" εγκληματιών, για την ακρίβεια, του οποίου η φιλοσοφία και η οργάνωση της κοινωνίας, μάλλον επιτείνει το πρόβλημα, παρά το επιλύει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
celticfrost (13-11-13)
Ο διάσημος βρετανός κοσμολόγος Στίβεν Χόκινγκ δήλωσε το βράδυ της Τρίτης σε εκδήλωση στο Λονδίνο ότι η Φυσική θα ήταν «πολύ πιο ενδιαφέρουσα», αν οι επιστήμονες του CERN τελικά δεν είχαν καταφέρει να βρουν το σωματίδιο του Χιγκς.
Σε εμφάνισή του σε εκδήλωση στο Μουσείο Επιστήμης του Λονδίνου - όπου εγκαινιάστηκε μια νέα έκθεση για τον μεγάλο επιταχυντή του CERN που βρίσκεται κάτω από τα γαλλο-ελβετικά σύνορα - ο καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι του επιστήμονας παραδέχτηκε ότι έχασε ένα στοίχημα που είχε βάλει με τον συνάδελφό του Γκόρντον Κέιν του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν ότι το μποζόνιο «Χιγκς» ποτέ δεν θα βρισκόταν.
Kαι ένα σχόλιο - αριστούργημα, ενός ψαγμένου συνανθρώπου μας:
Στίβεν Χοκινγκ : Η νίκη του πνεύματος, η κατίσχυση του απέναντι οιασδήποτε αντιξοότητας! Το ανυπέρβλητο μεγαλείο του ανθρώπου...που αγωνίζεται να είναι ...αυτό που θέλησε ο Δημιουργός του να είναι: Άνθρωπος, ζωντανό κύτταρο του Σύμπαντος και μοναδικός φορέας της αυτοσυνειδησης του! Διότι το Σύμπαν υπάρχει, μέσα από τη συνείδηση του Ανθρώπου! Χωρίς αυτήν, το Σύμπαν θα'ταν σαν να μη υπήρχε!
Το βαρύνατε πολύ ρε τύποι. Σωματίδια, φυλακές, εγκληματίες, βάλτε κανα ξέκωλο να γουστάρουμε...![]()
There is a Dude in town
Στο δημοτικο επαιρνα συνεχεια Αλφα. Στο γυμνασιο Heineken.
*****8.23*****
BrazHlias (14-11-13), captain-cook (14-11-13), consigliere (16-11-13), Du3lisT (14-11-13), nbqgr (14-11-13), Rena (14-11-13), The Dude (14-11-13)
Τί έφτιαξε πάλι ο τύπος;! αχαχαχαχαχαχα...Ομως είσαι σε λάθος θέμα γιατί δεν αναφέρεσαι στον Μίτσελ...
![]()
There is a Dude in town
DaRkSaGa79 (14-11-13)
Στο οφ τοπικ το εγραψα; Eχω χασει την μπαλα με εσας ρε.
*****8.23*****
The Dude (14-11-13)
Ο Μίτσελ πάει σε ΟΛΑ τα θρεντς. Είναι θεότητα.
There is a Dude in town
Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί, διότι μία εστίν θεότης και πάσα άλλη παυσάτω
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
The Dude (14-11-13)
Η προσφορά γνωστού Πειραιώτη για την ανέγερση του Ιστορικού Ρολογιού
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 13:2
Το όραμα να δημιουργηθεί ξανά το Ιστορικό Ρολόι του Πειραιά φαίνεται πως ευαισθητοποίησε έναν ακόμη Πειραιώτη.
Ο λόγος για τον γνωστό εικαστικό, ποιητή και διακοσμητή, κ. Σταύρο Τζώρτζο, που με επιστολή του προς το Δήμαρχο Πειραιά, κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Συγχαρητήρια για την απόφασή σας να ξαναχτίσετε το Ρολόι του Πειραιά. Θέλοντας να συμβάλλω και εγώ σ αυτό το ωραίο όνειρο όλων των Πειραιωτών, προσφέρω όλες τις εισπράξεις από την πώληση των πινάκων μου, στην προγραμματισμένη έκθεσή μου από 12 έως 20 Φεβρουαρίου 2014, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.
Συμβάλλοντας στην προσπάθειά σας και βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το μεγάλο έργο που έχετε αναλάβει».
Ο Δήμαρχος, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Τζώρτζο για την σπουδαία προσφορά του επισημαίνοντας:
«Όπως έχω πει η δημιουργία ξανά του ρολογιού-δημαρχείου δεν είναι θέμα μόνο της δημοτικής αρχής, αλλά όλων των Πειραιωτών, όλων των ανθρώπων που αγαπούν τον Πειραιά. Όλοι μαζί αλλάζουμε τον Πειραιά και δημιουργούμε εκείνη τη συμμαχία που φέρνει το νέο στην πόλη μας, ξαναβάζοντας στη ζωή των παιδιών του Πειραιά όλα τα σύμβολα της πόλης.»
Δείτε όμως ποιος είναι ο Σταύρος Τζώρτζος:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αυτό, που αφού ξεκωλιάσουμε ένα όποιο μνημείο ενώ το έχουμε και μετά από χρόνια που διαλύθηκε, το χτίζουμε από την αρχή, με ξεπερνάει...
Αν γουστάρει ο Τζώρτζος κι ο Δήμαρχος μαγκιές και χουβαρντιλίκια με τα λεφτά τους όχι με τα δικά μου
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ναι - πες το κι έτσι...
Την ουσιαστική σκοπιμότητα μίας τέτοιας δαπάνης, ακόμα δεν την έχω κατανοήσει, αλλά, ας είναι...
Είναι σα του Σγουρού που τα σκορπάει σε Αλαφούζους και τίγρεις... ρε μπας και τελικά λεφτά υπάρχουν;
There is a Dude in town
Bookmarks