Σελίδα 688 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 188288388488588638648658668678684685686687688689690691692698708718728738788888988108811881688 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 13.741 έως 13.760 από 39238

Θέμα: Off Topic

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε σταιει αυτος. Φταινε οι μαλακισμενες οι εταιριες που πανε και χρυσωνουνε τον καθε τυχαρπασρο. Ενα βλαμμενο 19χρονο να οδηγαςι λαμποργκινι. Ρε αντε πνιγειτε σουργελα ε σουργελα

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Καμιά εταιρία δεν φταίει Μαργαρίτα, αυτές κάνουν πολύ σωστά τη δουλειά τους εκμεταλλευόμενες
    την προσωπολατρία του κοινού στο κάθε διάσημο. Δυστυχώς έτσι είναι το "σύστημα".

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Off Topic

Καλα σιγουρα εκμεταλλευονται την προσωπολατρεια. Αλλα και παλι γιατι να πληρωνονται τοσο πολυ αδρα? Οι εταιρειες δεν ειναι αυτες που χουνε βαλει τα στανταρντς? Θελω να πω αυτοι εχουνε βαλει τα κατωτερα κ ανωτερα ορια στους μισθους, κι ετσι αντιστοιχως τα ζητανε και οι "καλλιτεχνες".

Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Μαργαρίτα δεν υπάρχουν στάνταρ για τους επώνυμους,τόσα θέλω και αν δε μου τα δώσεις πάω απέναντι...
    Τι στάνταρ να έχουν οι εταιρίες απέναντι π.χ στον Μέσι που εισπράτει 50 εκ το χρόνο από διαφημίσεις

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.092
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.926 φορές σε 14.448 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συμβίωση των ομοφυλόφιλων.

Είμαι κατά του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων, ακριβώς όπως είμαι και κατά του γάμου μεταξύ ετεροφυλόφιλων. Ως τελετή πάντα, γιατί ως συμβίωση ήδη τοποθετήθηκα.

Η υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους δύσκολα θα με βρει σύμφωνο, όσο κι αν η παρουσία του νεαρού στο βίντεο είναι επιβλητική. Η ιδέα των δύο μαμάδων ή των δύο μπαμπάδων με απωθεί.
    Άντε να έχεις έναν μπαμπά μπούστη. Αλλά να έχεις δύο μπαμπάδες μπούστηδες, ε, πάει πολύ.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.092
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να σου πω και την δική μου άποψη: Ό,τι σύστημα και να βάλεις, θα βρεθεί τρόπος να σου το φέρουνε από πλευράς κόστους, "μία η άλλη" κάποια στιγμή.
    Δηλαδή: Χάθηκε φόρος από το πετρέλαιο (το αέριο ήδη έφτασε στο ίδιο κόστος σχεδόν και το ρεύμα, μόνο την θέρμανση δεν περίμενε για να πάει στο θεό) - επόμενος στόχος; Τα ξύλα.

Επειδή Έλληνας είσαι - θα χρειαστείς 8 τόνους και θα κόψεις 15 - δεν μιλάμε για αυτούς που το πάνε "επαγγελματικά" και ξεκωλιάζουν ολόκληρο βουνό "για το σόι"- μειώνουν τις άδειες για ξύλευση με αποτέλεσμα να σε αναγκάσουν να στραφείς στην αγορά έτοιμου ξύλου: Φρέσκο - βρεγμένο - κομπλέ, αγοράζεις 8 τόνους και ανακαλύπτεις τον Δεκέμβριο ότι δεν ήταν ούτε 5 - χωρίς να λάβουμε υπ'όψιν και τι ποιότητα ζέστης σου δίνει ένα ξύλο που "βράζει" όταν καίγεται.

Ό,τι μπορείς να κάνεις με φωτοβολταϊκά, έχει τον κίνδυνο, αν δεν έχει την έγκριση της ΔΕΗ, να θεωρηθεί παραγωγή ρεύματος - η οποία διώκεται ποινικά. Ενώ το νόμιμο που υπόκειται και σε μετρήσεις από την ΔΕΗ μπορεί να θεωρηθεί έσοδο του οποίου η φορολογία ξεκινάει από το 26%.

Τι μένει;;;

Επειδή για κτηνοτρόφο δεν σε κόβω, να έχεις αγελάδες και να μπορείς να εκμεταλλευτείς το παραγόμενο μεθάνιο - όχι πως οι ήδη υπάρχοντες το ξεσκίζουν στην αξιοποίηση, αλλά λέμε τώρα.

Η μόνη λύση που μένει, πέρα από κάτι καυστήρες ιόντων - οι οποίοι θέλουν λίγο ρεύμα, αλλά δεν έχω λοιπά στοιχεία απόδοσης, λόγω μικρής διείσδυσης του προϊόντος στην αγορά, είναι μία μελέτη δυνατότητας αξιοποίησης γεωθερμίας η οποία ουσιαστικά, θέλει ψαγμένη υδραυλική εγκατάσταση.

Αλλά, όλα αυτά είναι σημαντικά, υπό μία προϋπόθεση: Ότι το σπίτι έχει καλή μόνωση και δεν έχει διαρροή θερμότητας.
    Αυτό. [MENTION=7667]zoupan[/MENTION]; ό,τι σύστημα και να χρησιμοποιήσεις, πρώτα πρέπει να ελαχιστοποιήσεις τις θερμικές απώλειες. Βέβαια σε σπίτι που δεν είναι δικό σου, τι μπορείς να κάνεις? Να αλλάξεις πχ κουφώματα ή/και να μονώσεις εξωτερικά τους τοίχους με αντάλλαγμα την αντίστοιχη μείωση του μισθίου? Πρέπει να συναινέσει ο ιδιοκτήτης. Και να μείνεις πολλά χρόνια ώστε να ωφεληθείς μακροπρόθεσμα από τη μεγάλη επένδυση. Δες εάν είναι εύκολο να βελτιώσεις την απόδοση του σπιτιού με απλές λύσεις, όπως ένα νάιλον στο μπαλκόνι, το κλείσιμο βορινών παραθύρων ή η τοποθέτηση ταπετσαρίας από αφροβινύλιο.

Από την άλλη βέβαια άμα είσαι στο νοίκι γιατί δε φεύγεις να πας σε ένα ενεργειακά αποδοτικότερο σπίτι?

Από κει και πέρα δεν υπάρχει καλύτερη θέρμανση από το πετρέλαιο. Καθαρό, με τον υψηλότερο συντελεστή απόδοσης, εύκολο στη χρήση (δεν κάνεις τίποτα δηλαδή) και φιλικό με το περιβάλλον (πλην των συστημάτων με τη χρήση ΑΠΕ φυσικά). Αλλά τα πουστρόμουνα της κυβέρνησης αποφάσισαν να το εξαφανίσουν από τον χάρτη με την άδικη επιβολή δυσβάσταχτων φόρων που του επέβαλαν. Οπότε, εάν δεν έχεις καλές μονώσεις, πας σε κάτι πιο φθηνό. Το ξύλο είναι το φθηνότερο αλλά και το πιο δύσχρηστο. Συν το ότι επιβαρύνει πολύ το περιβάλλον, ανάλογα βέβαια και το τι καις.

Το πέλετ δεν το έχω εμπιστοσύνη, δεν ξέρει κανείς από τι παράγεται. Εκτός και αν το φτιάχνεις μόνος σου - ναι, εκεί θα καταλήξουμε.

Καλό είναι να αποφύγεις λύσεις που καίνε ρεύμα για να ζεσταθείς. Αν όμως δε γίνεται να τις αποφύγεις, προτίμησε μια αντλία θερμότητας.

Και φυσικά ακολούθησε μερικούς απλούς κανόνες εξοικονόμησης ενέργειας (αυτό ισχύει για όλους), όσο χαζοί και αν ακούγονται:

1. Κλείνε το βράδυ τα παντζούρια. Οι απώλειες θερμότητας από τα τζάμια είναι τεράστιες.
    2. Κράτα κλειστές τις κουρτίνες την ημέρα. Βελτιώνουν τις συνθήκες θερμικής άνεσης στο σπίτι, επιτρέποντάς σου να κάθεσαι κοντά τα παράθυρα/μπαλκονόπορτες.
    3. Μην αερίζεις νωρίς το πρωί, όπου η εξωτερική θερμοκρασία είναι πολύ μικρή. Εάν πρέπει να αεριστεί το σπίτι, αυτό να γίνει το απομεσήμερο.
    4. Στρώσε χαλιά/φλοκάτες. Δημιουργούν μια ευχάριστη θαλπωρή.
    5. Εκμεταλλεύσου τον ήλιο. Όταν έχει λιακάδα, φρόντισε να μπαίνει μέσα στο σπίτι.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

6. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

dimace (13-10-13), panahs7 (13-10-13), voskos_7 (13-10-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό. [MENTION=7667]zoupan[/MENTION]; ό,τι σύστημα και να χρησιμοποιήσεις, πρώτα πρέπει να ελαχιστοποιήσεις τις θερμικές απώλειες. Βέβαια σε σπίτι που δεν είναι δικό σου, τι μπορείς να κάνεις? Να αλλάξεις πχ κουφώματα ή/και να μονώσεις εξωτερικά τους τοίχους με αντάλλαγμα την αντίστοιχη μείωση του μισθίου? Πρέπει να συναινέσει ο ιδιοκτήτης. Και να μείνεις πολλά χρόνια ώστε να ωφεληθείς μακροπρόθεσμα από τη μεγάλη επένδυση. Δες εάν είναι εύκολο να βελτιώσεις την απόδοση του σπιτιού με απλές λύσεις, όπως ένα νάιλον στο μπαλκόνι, το κλείσιμο βορινών παραθύρων ή η τοποθέτηση ταπετσαρίας από αφροβινύλιο.

Από την άλλη βέβαια άμα είσαι στο νοίκι γιατί δε φεύγεις να πας σε ένα ενεργειακά αποδοτικότερο σπίτι?

Από κει και πέρα δεν υπάρχει καλύτερη θέρμανση από το πετρέλαιο. Καθαρό, με τον υψηλότερο συντελεστή απόδοσης, εύκολο στη χρήση (δεν κάνεις τίποτα δηλαδή) και φιλικό με το περιβάλλον (πλην των συστημάτων με τη χρήση ΑΠΕ φυσικά). Αλλά τα πουστρόμουνα της κυβέρνησης αποφάσισαν να το εξαφανίσουν από τον χάρτη με την άδικη επιβολή δυσβάσταχτων φόρων που του επέβαλαν. Οπότε, εάν δεν έχεις καλές μονώσεις, πας σε κάτι πιο φθηνό. Το ξύλο είναι το φθηνότερο αλλά και το πιο δύσχρηστο. Συν το ότι επιβαρύνει πολύ το περιβάλλον, ανάλογα βέβαια και το τι καις.

Το πέλετ δεν το έχω εμπιστοσύνη, δεν ξέρει κανείς από τι παράγεται. Εκτός και αν το φτιάχνεις μόνος σου - ναι, εκεί θα καταλήξουμε.

Καλό είναι να αποφύγεις λύσεις που καίνε ρεύμα για να ζεσταθείς. Αν όμως δε γίνεται να τις αποφύγεις, προτίμησε μια αντλία θερμότητας.

Και φυσικά ακολούθησε μερικούς απλούς κανόνες εξοικονόμησης ενέργειας (αυτό ισχύει για όλους), όσο χαζοί και αν ακούγονται:

1. Κλείνε το βράδυ τα παντζούρια. Οι απώλειες θερμότητας από τα τζάμια είναι τεράστιες.
    2. Κράτα κλειστές τις κουρτίνες την ημέρα. Βελτιώνουν τις συνθήκες θερμικής άνεσης στο σπίτι, επιτρέποντάς σου να κάθεσαι κοντά τα παράθυρα/μπαλκονόπορτες.
    3. Μην αερίζεις νωρίς το πρωί, όπου η εξωτερική θερμοκρασία είναι πολύ μικρή. Εάν πρέπει να αεριστεί το σπίτι, αυτό να γίνει το απομεσήμερο.
    5. Εκμεταλλεύσου τον ήλιο. Όταν έχει λιακάδα, φρόντισε να μπαίνει μέσα στο σπίτι.
    Ευχαριστώ Κοσμά. Θα εφαρμόσω πιστά τα όσα γράφεις στις βίλες μου στην Καραιβική, στην Φλόριντα και στην Καλιφόρνια. Ειδικά τις φλοκάτες δεν τις χάνω με τίποτα!

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (13-10-13)

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Ούτε καλύτερα, είναι, ούτε χειρότερα: Είναι ίδια, με μία διαφορά: Ότι ο σύγχρονος άνθρωπος, στην ουσία, δεν ντρέπεται.
    Μάχεται για κάθε "δικαίωμά" του, στην ανευθυνότητα, στην απληστία, στην ιδιαιτερότητα, ακόμα και στην διαστροφή, γιατί ξέρει ότι πλέον, κάποιος θα τον υπερασπιστεί και με το παραπάνω.
    Ίσως, αυτή η κατάσταση, να βοηθάει στο να μεγαλώνουν παιδιά σε πιό κυνικές, αλλά και ρεαλιστικές συνθήκες, από ότι σε μία υποκριτική, πυριτανική, κοινωνία επίπλαστου ηθικού καθωσπρεπισμού.
    Τώρα, από εκεί και κάτω, βρισκόμαστε σαν κοινωνία, να συζητάμε για το αν πρέπει ή όχι να διαβιώνει ένα παιδί, με ένα ζευγάρι που επιθυμεί το παιδί, αλλά δεν το αποδέχεται η φύση και η κοινωνία, ενώ το ίδιο το παιδί δεν το επιθυμεί μία οικογένια την οποία κανονικά, αποδέχεται η φύση και η κοινωνία. Δεν συζητάει κανένας, όμως, το τι γίνεται μέσα στην οικογένεια, τα τελευταία χρόνια και την εμφανή προσπάθεια αποδόμησής της από τους σύγχρονους διαμορφωτές της κοινής γνώμης.
    Άγριο θηρίο η Ελευθερία, μόνο ο ορθός λόγος την δαμάζει,
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (13-10-13)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε σταιει αυτος. Φταινε οι μαλακισμενες οι εταιριες που πανε και χρυσωνουνε τον καθε τυχαρπασρο. Ενα βλαμμενο 19χρονο να οδηγαςι λαμποργκινι. Ρε αντε πνιγειτε σουργελα ε σουργελα

Φταίμε και εμείς Μαργαρίτα, ειδικά τώρα, εγώ που τον έπιασα στο πληκτρολόγιό μου, τώρα.
    Εμείς του δίνουμε την αξία, ακόμα και αν ασχολούμαστε μαζί του, για μή θετικούς λόγους.

Αλλά αυτή η εικόνα, είναι μία καλή ένδειξη της εικόνας που πιθανώς έχει για το κοινό του...

Αρκετά με τον εμετό, γυρνάμε στα κανονικά μας.

Δημήτρη, ο Μέγιστος, δεν περπατάει, απλά, πλανάται...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Κατά φαντασία ζέστη...

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.092
    Ignore User

Όχι ακριβώς. Αλλιώς είναι να περπατάς πάνω στα κρύα πλακάκια και άλλο σε μια ζεστή φλοκάτη. Και αυτό ισχύει κυρίως για τα παιδιά, τα οποία συνηθίζουν να περπατούν ξυπόλυτα.

14. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-10-13), voskos_7 (13-10-13)

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Όταν κάνει κρύο ότι και να κάνεις αν δεν έχεις σωστή θέρμανση θα κρυώνεις.
    Τα χαλί ναι για τα παιδιά γιατί οι μεγάλοι δεν τα έχουν ανάγκη καθώς δε προσφέρει τίποτα πάρα μόνο βρωμιά.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Sonic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα χαλί ναι για τα παιδιά γιατί οι μεγάλοι δεν τα έχουν ανάγκη καθώς δε προσφέρει τίποτα πάρα μόνο βρωμιά.
    Θα σου σκίσω το δίπλωμα και θα σε στείλω πίσω στη σχολή!

Εσύ που ξαπλώνεις με το μωρό σου, για ένα γρήγορο μπροστά στο τζάκι?

(τελικά και στην θέρμανση ένας ξέρει τα πάντα: ΕΓΩ! )

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (13-10-13)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.092
    Ignore User

Η θερμοκρασία δεν είναι το μόνο από το οποίο εξαρτάται η θερμική άνεση μέσα σε έναν χώρο. Εξίσου σημαντικοί παράγοντες είναι η θερμοκρασία των επιφανειών (πάτωμα - τοίχοι), ο άνεμος (ναι, υπάρχουν ρεύματα αέρα ακόμα και μέσα στο σπίτι), ο ρουχισμός και φυσικά ο ανθρώπινος οργανισμός. Αλλιώς αντιλαμβάνεται το κρύο ένας λιπόσαρκος με μικρό μεταβολισμό, αλλιώς ένας παχύσαρκος.

Συνεπώς δεν έχει να κάνει μόνο με το κρύο. Στο χέρι μας είναι να αισθανόμαστε άνετα ακόμα και σε χαμηλή θερμοκρασία.

19. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (13-10-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-10-13), voskos_7 (13-10-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Sonic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για την μοκέτα, συμφωνώ 100%, για τα υπόλοιπα χαλιά, μην είσαι τόσο απόλυτος.

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (13-10-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Πόσο δίκιο έχεις Βοσκόπουλο! Δεν μου κάνει κούκου, αν δεν ξαπλώσω το Θεικό μου κορμί πάνω σε σπάνια, χειροποίητα χαλιά, τουλάχιστον 200 χρόνια παλιά.
    (μόνο Περσικά, φυσικά... αλλά και κάποιο σπάνιο Κασμίρ κάνει τη δουλειά του)

*το ξέρεις πως σε φόρουμ ιατρικής ανα τον κόσμο, χρησιμοποιούν τη μέθοδό μου ως εναλλακτική στο Βιάγκρα? Εκτός από τη θέρμασνη είμαι αρχηγός και στο "σήκωμα" της σημαίας!

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (13-10-13)

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα σου σκίσω το δίπλωμα και θα σε στείλω πίσω στη σχολή!

Εσύ που ξαπλώνεις με το μωρό σου, για ένα γρήγορο μπροστά στο τζάκι?

(τελικά και στην θέρμανση ένας ξέρει τα πάντα: ΕΓΩ! )
    Γιατί ξεχνιέσαι; Τζακι έχω σε κάθε δωμάτιο Δημήτρη.

Η θερμοκρασία δεν είναι το μόνο από το οποίο εξαρτάται η θερμική άνεση μέσα σε έναν χώρο. Εξίσου σημαντικοί παράγοντες είναι η θερμοκρασία των επιφανειών (πάτωμα - τοίχοι), ο άνεμος (ναι, υπάρχουν ρεύματα αέρα ακόμα και μέσα στο σπίτι), ο ρουχισμός και φυσικά ο ανθρώπινος οργανισμός. Αλλιώς αντιλαμβάνεται το κρύο ένας λιπόσαρκος με μικρό μεταβολισμό, αλλιώς ένας παχύσαρκος.

Συνεπώς δεν έχει να κάνει μόνο με το κρύο. Στο χέρι μας είναι να αισθανόμαστε άνετα ακόμα και σε χαμηλή θερμοκρασία.
    Βάλτε τότε χαλιά στους τοίχους εγώ που δεν είμαι λιπόσαρκος και παγωτά τρώω και ξυπόλητος πατάω και παγωμένο νερό πίνω. Και η στύση στύση !!

Βοσκέ, περπατάω πάνω σε κάτι χαρτάκια ξυπόλητος{μάλλον λεφτά τα λένε} και δεν ξέρω τι γίνεται απο κάτω.

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (13-10-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Πόσο δίκιο έχεις Βοσκόπουλο! Δεν μου κάνει κούκου, αν δεν ξαπλώσω το Θεικό μου κορμί πάνω σε σπάνια, χειροποίητα χαλιά, τουλάχιστον 200 χρόνια παλιά.
    (μόνο Περσικά, φυσικά... αλλά και κάποιο σπάνιο Κασμίρ κάνει τη δουλειά του)

*το ξέρεις πως σε φόρουμ ιατρικής ανα τον κόσμο, χρησιμοποιούν τη μέθοδό μου ως εναλλακτική στο Βιάγκρα? Εκτός από τη θέρμασνη είμαι αρχηγός και στο "σήκωμα" της σημαίας!
    Τέτοια γράφεις και πρέπει να συγκρατούμαι, εγώ τώρα...
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Και τι τις χρειάζεσαι εσύ τις ιδιαίτερες τεχνικές - η φύση δεν έκανε τίποτα; Ε;;;

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (13-10-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Τέτοια γράφεις και πρέπει να συγκρατούμαι, εγώ τώρα...
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Και τι τις χρειάζεσαι εσύ τις ιδιαίτερες τεχνικές - η φύση δεν έκανε τίποτα; Ε;;;
    Η φύση έκανε την δουλειά της, ο εκφυλισμός την έκανε καλύτερα και πάμε παρακάτω...

Μ' αρέσει που από τη μόνωση το πήγαμε στις αδελφές και από κει στις φλοκάτες. Με διαφορά το φόρουμ με τους πλέον παρανοικούς χρήστες στο διαδίκτυο.

29. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-10-13), voskos_7 (13-10-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Η φύση έκανε την δουλειά της, ο εκφυλισμός την έκανε καλύτερα και πάμε παρακάτω...

Μ' αρέσει που από τη μόνωση το πήγαμε στις αδελφές και από κει στις φλοκάτες. Με διαφορά το φόρουμ με τους πλέον παρανοικούς χρήστες στο διαδίκτυο.
    Ρατσιστή...

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άγριο θηρίο η Ελευθερία, μόνο ο ορθός λόγος την δαμάζει,
    Έλα σταμάτα. Με κάνεις και κοκκινίζω.
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

Σελίδα 688 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 188288388488588638648658668678684685686687688689690691692698708718728738788888988108811881688 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές