Χειμώνιασε και βρέχει, γι' αυτό έχω καιρό να δω το έξυπνο λάστιχο.
Εξυπνο λάστιχο;
![]()
There is a Dude in town
Μην τους βάζεις ιδέες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μόλις λάνσαρα κάτι πρωτοπορειακό: Προφυλακτικό ανοιχτό και στις δυο άκρες.
*ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πάει καλά σε πωλήσεις. Καμιά ιδέα;
Επρεπε να κάνεις και υποδοχή για τα μπαλίδια. Κρυώνουν μόνα τους στο κρύο.
There is a Dude in town
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Όταν κοιτάς τον καρχαρία από κοντά
Πρόσωπο με πρόσωπο ήρθαν δυο δύτες με καρχαρίες στο West End στις Μπαχάμες. Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες από την μοναδική εμπειρία τους
Ατρόμητοι δύτες στο West End στις Μπαχάμες. Ο λόγος για τον 28χρονο Carlos Estrabeau και τον 29χρονο Ocean Ramsey, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν από τον Raul Boesel Jr να κολυμπούν στα νερά των Μπαχάμων.
![]()
![]()
![]()
Οι καρχαρίες μπορούν να αισθανθούν το φόβο, ανιχνεύοντας τα ηλεκτρικά ερεθίσματα που εκπέμπονται από τους γρήγορους καρδιακούς σφυγμούς των δυτών.
![]()
![]()
Ο 29χρονος ανέφερε για την εμπειρία του:"Όταν φωτογραφίζομαι με καρχαρίες προσπαθώ να ελέγξω το χώρο μεταξύ μας" και πρόσθεσε: "Μέσα στο νερό δε έχουμε κανέναν έλεγχο. Μερικές φορές ο καρχαρίας είναι μόλις λίγα εκατοστά μακριά από το φακό."
![]()
Οι δύτες έπεσαν στο νερό χωρίς μπουκάλες.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
dimace (11-01-14)
Φέτος κι ο Ιανουάριος έχει πιο πολλούς βαθμούς από τον ...ΑΡΗ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
voskos_7 (11-01-14)
Ο Α.Φιλιππίδης μεταφέρεται σε εξωτικό μέρος..
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Οι φυλακές του Mαλτεπέ βρίσκονται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης και είναι γνωστές για τις καταγγελίες που κατά καιρούς έχουν γίνει για τις συνθήκες διαβίωσης σε αυτές.
Συνήθως στις φυλακές αυτές οδηγούνται οι προς απέλαση ξένοι υπήκοοι με τα μέλη της επιτροπής κατά των βασανιστηρίων και της απάνθρωπης συμπεριφοράς (CPT) του Συμβουλίου της Ευρώπης να έχουν πραγματοποιήσεις ουκ ολίγες επισκέψεις στις φυλακές του Μαλταπέ.
Στο "σωφρονιστικό ίδρυμα" του Μαλτεπέ βρίσκονται μεταξύ των κρατουμένων και πολλοί Τούρκοι πολίτες και παιδιά κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι έχουν φυλακιστεί ως τρομοκράτες, βάσει τους αντιτρομοκρατικού νόμου που ισχύει στην Τουρκία, με πολλές οργανώσεις να έχουν διαμαρτυρηθεί για βασανιστήρια σε βάρος των κρατουμένων από Τούρκους στρατιώτες.
Οι φυλακές έχουν γίνει γνωστές για τις νυχτερινές εφόδους των φυλάκων στα κελιά των κρατουμένων, οι οποίες, όπως καταγγέλλουν νεαροί Κούρδοι που φιλοξενούνται (ή φιλοξενήθηκαν) στις φυλακές επαναλαμβάνονται κατά συχνά χρονικά διαστήματα.
Η CPT έχει λάβει όγκο καταγγελιών για τη φυλακή Μαλτεπέ στην Κωνσταντινούπολη, για υπερβολική βία από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ενώ οι φυλακές κατασκευάστηκαν το 2007 και έχουν έκταση 240.000 m².
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Να μην μας πει το τσογλάνι ότι θα είναι Νέα Υόρκη, να του ζητήσουμε να φέρει κανένα μπακλαβά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν "προαυλιστεί" 2-3 μέρες παραπάνω στο μαγευτικό Μαλτεπέ, μην ανησυχείς σαν μπακλαβάς θα είναι όταν γυρίσει βοσκέ!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
H στιγμή του "μπάνιου" φαντάζει ως η πιο εφιαλτική...
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
VALVERDES_7 (12-01-14)
voskos_7 (12-01-14)
Εγώ πιθανολογώ ότι μπορεί να του αρέσει του Αγγελου εκεί και να κάνει κανένα έγκλημα για να παραμείνει έγκλειστος στη συγκεκριμένη φυλακή.
The Dude (13-01-14)
Πέθανε ο Σαρόν και πανηγυρίζουν οι Παλαιστίνιοι.
Θα πεθάνει κανένα δικός μας και μέχρι συγκοπή απ' την οδύνη θα πάθουν ορισμένοι ευρωπαίοι ηγέτες...
Δε φαντάζομαι να υπονοείς ότι οι Έλληνες πολιτικοί κάνουν ό,τι τους πούνε οι Ευρωπαίοι και ακολουθούν με κλειστά μάτια τις συνταγές φτωχοποίησης του ελληνικού λαού "για τη σωτηρία της παρτίδας" (εεε της πατρίδας, σόρρυ..) Αν υπονοείς κάτι τέτοιοι, θα στείλω email στον Στουρνάρα να θεωρήσει ενδοκοινοτική συναλλαγή τα μηνύματά σου στο Red-Dna και να σε φορολογήσει με τεκμαρτό εισόδημα: γράφεις 10 μηνύματα τη μέρα, έχεις εισόδημα 1.000 ευρώ την ώρα!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Bookmarks