10 τελικες στο 33 δεν εχει ξαναγινει ποτε των ποτων απο την Εθνικη.
Υπομονη...
Καλά αν συνεχίσουμε να χάνουμε τ' άχαστα βλέπω να μας το σφυράνε και θα σου πω μετά για το Χ των Σλοβάκων...![]()
10 τελικες στο 33 δεν εχει ξαναγινει ποτε των ποτων απο την Εθνικη.
Υπομονη...
Καλά μιλάμε αυτοί είναι ισάξιοι του Λιχτενστάιν. Αν αυτοκτονήσουμε είμαστε άξιοι της μοιρας μας
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Γκαμο τις Ελληναριές μας ώρες ώρες
Τι μαλακία κι αυτή να αφήνουν όλοι μούσια λες και είναι οι 300 του Λεωνίδα... έλεος!
Ποσο λείπεις ρε Χολεμπας , χωρις εσένα δε θα ειχαμε χασει τοσες ευκαιρίες.
Είναι άγρια αγόρια. Ουστ ρε λουλούδες, αφήνετε μούσια, σα καραγκιόζηδες είστε. Αν έλεγε ο Κωστέτσος να φορέσετε τα παπάρια σας περιδέραιο, θα το κάνατε...
Βάλτε και κανα γκολ γαμώτ η προστυχιά μου...
There is a Dude in town
Ωραία Τοροσέντρα.
Ο Παπασταθερόπουλος σε ποια ομαδα θελει να παιξει λεμε; Ου-χα-χα.
Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή:
Ελλάδα 17
Βοσνία 16
Σλοβακία 15
sadi (10-09-13)
Το βου μερος δε θα το δω λογω ανωτερας βιας. Θα ενημερώνομαι όμως και ισως το δω σε μαγνητοσκοπηση αν το αντεξω.
αυτό το Έλληνο μμμποδοσφεριστή είναι εξωπραγματικό δημιούργημα ρε παιδί μου . δεν υπάρχει αντίστοιχο στον κόσμο και δεν πρόκειται να αντιγραφεί ποτέ αυτό το μοντελάκι
- δεν μπορώ λέμε να δώσω την μπάλα με την μία
- από τις 5 επιλογές για πάσα που έχω ΠΑΝΤΑ θα κάνω την χειρότερη
- πάσα κάνω αφού πρώτα με κλείσει ο αντίπαλος
- μαρκάρω τελείως άψυχα και άτολμα
και φυσικά όταν δεν έχω την μπάλα ΠΕΡΠΑΤΑΩ
όποιος μου βρει χειρότερο μοντέλο κερδίζει μια νύχτα πάθους με την κα Ρεπούση και ένα τραπέζι με τον Πάγκαλο
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ελα ρε θαληηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ήμαρτον....
πραγματική αποθέωση του ποδοσφαίρου η φάση όπου ο Σιώβας κατεβάζει την μπάλα και ο Κατσουράνης πάει να του την πάρει από τα πόδια με αποτέλεσμα να κάνει λάθος .
φυσικά ο τροχονόμος έβαλε τις φωνές στον Σιώβα ....
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Κλασικά τη λύση το Μήτρογλον θα τη δώσει. Αλλά πλέον δεν είναι στο χέρι μας καθώς οι Βόσνιοι το γύρισαν και προηγούνται 1:2
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Θα τσούξει σήμερα.
Bookmarks