Eγώ παιδιά χρησιμοποιώ αρκετά το τραμ και εκεί είναι που δεν κόβω εισιτήριο κάποιες φορές. Δεν έχω δει ποτέ ελεγκτές σε τραμ. Εχετε πετύχει κανέναν;
Eγώ παιδιά χρησιμοποιώ αρκετά το τραμ και εκεί είναι που δεν κόβω εισιτήριο κάποιες φορές. Δεν έχω δει ποτέ ελεγκτές σε τραμ. Εχετε πετύχει κανέναν;
DaRkSaGa79 (14-08-13)
Επειδη δεν εχουν προσωπικο (σε πολλες περιπτωσεις οι ιδιοι οι οδηγοι κανουν διπλοβαρδιες) οι ελεγχοι στα μεσα σταθερης τροχιας περιοριζονται στους σταθμους. Εχω πολυ καιρο να δω ελεγχο μεσα σε βαγονι. Στα λεωφορεια οκ, εκει μπαινουν κανονικα. Καλα ρε τραμ κι εσυ? Αν τρεξεις πιο γρηγορα θα φτασεις.![]()
*****8.23*****
Στον εισαγγελέα οδηγούνται την Τετάρτη ο ελεγκτής και ο οδηγός του τρόλεϊ που εμπλέκονται στο χθεσινοβραδινό τραγικό περιστατικό με το σοβαρότατο τραυματισμό επιβάτη ο οποίος αργότερα εξέπνευσε. Σε βάρος των δύο υπαλλήλων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Αρχικά, ο ελεγκτής και ο οδηγός είχαν οδηγηθεί στην Τροχαία Περιστερίου και μετά τις καταθέσεις τους αφέθηκαν ελεύθεροι. Όμως, μετά τον θάνατο του νεαρού επιβάτη το πρωί της Τετάρτης, εκδόθηκε ένταλμα και συνελήφθησαν, ενώ εντός της ημέρας παραπέμπονται στον εισαγγελέα.
Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι. Το τρόλεϊ αριθμός 12 εκτελούσε το δρομολόγιο «Ζάππειο-Άγιος Ιερόθεος», στο Περιστέρι.
Ένας 18χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από ελεγκτή χωρίς εισιτήριο βρέθηκε έξω από το εν κινήσει τρόλεϊ και τραυματίστηκε σοβαρότατα.
Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό «Γιώργος Γεννηματάς» όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ του νεαρού και του ελεγκτή, πριν ο 18χρονος βρεθεί έξω από το τρόλεϊ και σκοτωθεί.
*****8.23*****
Ο ελεγκτης να το καταλαβω. Αλλα ο οδηγος τι φταιει?
Π@υτσες, αλλο δεν με συμφερει αλλο δεν βγαζω κερδος. Ναι οκ δεν βγαζουν τιποτα ουσιαστικα αλλα δεν σου μενουν κιολας, δεν μπαινεις μεσα. Ασε που ουσιαστικα ειναι "κραχτης" το εισητηριο, μπορει να πουλησεις και κανενα αλλο σκατολοιδι μαζι. Παντως ναι, και αυτο ειναι θεμα αλλα πανω απο ολα η τιμη φιλε. Μονο αν ριξεις την τιμη στο εισητηριο θα πολεμησεις την λαθρεπιβιβαση. Οχι απλα να την ριξεις, να την ξεφτιλισεις. Και τα εσοδα σου σαν κρατος θα ειναι μεγαλυτερα απο οτι τωρα που το εχεις 1.40 Ειδαμε τις φαεινες ιδεες τους και στον φορο του πετρελαιου.
*****8.23*****
voskos_7 (15-08-13)
58 χρηστες στο οφ τοπικ? Ημαρτον ρε![]()
*****8.23*****
DaRkSaGa79 (14-08-13)
since1971 (14-08-13)
Εδώ στη Γερμανία, οι έλεγχοι στα ΜΜΦ είναι τόσο συχνοί, που καταντούν κουραστικοί.
Κάποιος, όπως η γυναίκα μου, που 5 φορές τη βδομάδα χρησιμοποιεί μετρό, (10 διαδρομές,
πήγαινε έλα) θα ελεγχθεί πάνω από 5 φορές το μήνα κατά μέσο όρο.
Οι ελεγκτές είναι ευγενέστατοι και αν πληρώσεις το πρόστιμο όλα καλά. Αν, όμως, αντιμιλήσεις
ή προβάλλεις οιαδήποτε αντίσταση θα φας αρκετούς μήνες φυλακή. (αν δεν έχεις ταυτότητα,
κλπ, θα σε κατεβάσουν για εξακρίβωση στοιχείων, η οποία στη Γερμανία, από το νόμο, είναι
δυνατή σε πολλές περιπτώσεις)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-08-13)
Κάτι άσχετο μιας και είδα αυτό το "off topic"
Έχω ένα θείο μου που ξεκίνησε τον τελευταίο χρόνο να φτιάχνει μελίσσια και μου είπε να ψάξω στο internet για διάφορες επιδοτήσεις (γιατί υπάρχουν όπως μου είπε), αλλά επειδή δεν έχω ιδέα που να ψάξω είπα να ρωτήσω εδώ.
Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κάποια επιδότηση αυτό τον καιρό; ή γενικά κάποια επιδότηση; αν ναι μπορεί να μου δώσει ένα link να την μελετήσουμε;
Έχει πάει αρκετές φορές στον ΟΑΕΔ, αλλά πάντα ή δεν γνώριζαν ή έλεγαν πως δεν υπάρχει, πολλές φορές δεν τα λένε καν, και αν δεν έχεις γνωστό δεν τα μαθαίνεις εύκολα.
Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και ειδικά από άτομα που το ξέρουν το θέμα.
Σε ένα κωλόμπαρο ένα βράδυ έπεσα τέζα
Κι είδα τον Λούκι Λουκ στη θύρα την 7
♬.:Γυμνά Καλώδια:.♬
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-08-13)
Όπως και να 'χει πλέον έχουν μπλέξει για τα καλά. Μπορεί να συμμετείχε στον τσαμπουκά, αν και δύσκολο καθώς λένε ότι το όχημα ήταν εν κινήσει. Η μάνα μου για χρόνια συμμετείχε ως μάρτυρας σε μια παρόμοια περίπτωση εδώ στο Βόλο. Το λεωφορείο μετέφερε εργαζόμενες στα σπίτια τους και μία απ' αυτές αποφάσισε να φουντάρει. Τελικά έμεινε ανάπηρη και αποφάσισε να μηνύσει τον οδηγό που δεν έκανε κάτι να την σταματήσει. Τα δικαστήρια κράτησαν για χρόνια και τελικά ο οδηγός καταδικάστηκε με αναστολή, πληρώνοντας ένα μεγάλο ποσό ως αποζημίωση για τα ιατρικά έξοδα. Μπορείς να καταλάβεις τι θα ακολουθήσει τώρα...
Bookmarks