Coach (27-05-13)
Coach (27-05-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δε μπορώ να κρίνω με απολύτο τρόπο βασιζόμενη σε 3 γραμμές ενός άρθρου στο διαδίκτυο αλλά αααααν ισχύει το όλο στόρι, συμφωνώ με τον Ηλία ...
Νταξ δεν αποτυπώνει την παιδική δυστυχία αλλά τον παιδικό εγωισμό. Αλλό το κλάμα ενός δυστυχισμένου παιδιού κι άλλο η κακομαθημένη τσιρίδα επειδή για 30'' χάσανε το γλυφιτζούρι τους.
Προσωπικά γέλασα με κάποιες φωτό πάρα πολύ ...![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
καλη εξεταστικη παιδια
[YOUTUBE]iA2M-B2UJfk[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χτες πηγε ενας φιλος να κλεισει ραντεβου για ενα τατου,η πιο κοντινη ημερομηνια που του δωσαν ηταν 6 Δεκεμβριου!
Ειναι αργα στα 40 μου να αλλαξω επαγγελμα να γινω τατουαζιερης?![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Coach (30-05-13)
sabar77 (31-05-13)
Εξαρτάται που πήγε , τα "ιν" μαγαζια ειναι φουλ στη δουλειά. Δεν είναι απαραίτητα και τα καλύτερα αλλά είναι της μοδός. Αν ψάξει θα βρει και πολύ νωρίτερα, Οκτώβρη πχ. Μη ξεχνάς οτι δεν κανεις εύκολα τατου το καλοκαίρι αφου οσο ειναι "φρέσκο" αν το εκθέσεις στον ήλιο παίζει και να το κανεις νιανιά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sabar77 (31-05-13)
Εγω παλι βλεπω οτι σε 30 χρονια θα εχουμε γεμισει κολογερους και κολογριες με τατου..![]()
Εγω το ανεφερα για πλακα και οχι για το πως θα ειναι η δεν ειναι..
Ναι ρε συ δεν παρεξηγιαστηκα κιολα![]()
Αυτο ελειπε..
Εξαλου με τα χρονια ο κωλογερος δεν θα υπαρχει,βλεπεις η επιστημη εχει κανει θαυματα!
Μπα και αθανασια να βρουνε ο κωλογερος, κωλογερος θα ειναι, και τσιτα να εχει το δερματακι. Εκτος αν βρουνε τροπο να του αλλαζουνε εγκεφαλο.
Bookmarks