dimace (16-10-13), VALVERDES_7 (16-10-13), voskos_7 (16-10-13)
πολλα καλε μαζευονται σε μια προταση μητσαρα μου,εχω αρχησει κ τρεμω ..."Καλλιτέχνη" να με φωνάζεις, άθλιε ρατσιστή!
*καλέ, τι απολίτιστοι είναι τούτοι, καλέ Βοσκέ? Πού τους βρήκαμε? Στα γαριδάκια?
μην μου πειραζεις τον σακαρο,εχουμε κανει ενωμενο μετωπο αντιλεμονιακο και αμα λαχει κανει τον ζουπανο να μαρσαρειΠροδότη! Άθλιε! Τιποτένιε!
ε μα κατσε ρε μητσο μου,μου πετας ιν μαι φεις ορε δυο γεροντολουλιτσες,τι να καω,ενα οβερντοουζ το επαθα!τι να πω κ εγω μετα?καλως τον μητσαρα τον βαρβατιλα?Πέστα ρε Βοσκέ!
Ειδικά ο Τάκαρος με πλήγωσε τα μάλλα!Εγώ τον είχα με τα "σεις και με τα σας" και αυτός αντί να πει "Γεια σου ρε Λεβέντη Μήτσο!" με έβγαλε Γιάννη Τσαρούχη!
![]()
με υαλινο τακουνι μην σε πωΤι Τσαρούχη; Δωδεκάποντη γόβα, φοβάσαι να πεις;
κ εσυ νικολακη????περνεις γουστα απο τον παπου?θα σε φιαξω ορε βοσκοπουλο κ εσενα!Ζηλεύουνε τη λεβεντιά μας...![]()
dimace (16-10-13), VALVERDES_7 (16-10-13), voskos_7 (16-10-13)
voskos_7 (16-10-13)
Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι το ΔΝΤ ενοχλήθηκε σφόδρα από την ανακοίνωση των μέτρων για το επίδομα θέρμανσης , που έγινε χωρίς προηγούμενη έγκριση από την τρόικα. Το επεσήμανε, σύμφωνα με πηγές του οικονομικού επιτελείου, ο ίδιος ο Πολ Τόμσεν ζητώντας τηλεφωνικά εξηγήσεις από τον Γιάννη Στουρνάρα προχθές , την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών ήταν στο Λουξεμβούργο. Το ίδιο βράδυ μάλιστα έθεσε το ζήτημα ενώπιον όλων των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης και ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ Ρέζα Μογκαντάμ. «Ο φόρος μένει ο ίδιος, το πλαφόν στη δαπάνη μένει το ίδιο, επομένως τι σας πειράζει;» ήταν, σύμφωνα με πηγές του οικονομικού επιτελείου , η απάντηση του υπουργού Οικονομικών.
...αυτό σημαίνει ραγιάς στον τόπο σου.
Τροχονόμος έκοψε κλήση και πρόστιμο στη... Χίλαρι Κλίντον
Η Χίλαρι Κλίντον μπορεί μια μέρα να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά αυτό δεν εντυπωσίασε τον συμβασιούχο Βρετανό που της έκοψε κλήση 80 λιρών (95 ευρώ) για παράνομη στάθμευση κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στο Λονδίνο.
Η τέως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ βρέθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα την περασμένη εβδομάδα για να παραλάβει ένα βραβείο, όταν ο οδηγός της αγνόησε το μηχάνημα ελεγχόμενης στάθμευσης και δεν κατέβαλε τις 3,3 λίρες που απαιτούνται για την στάθμευση μίας ώρας στο πολυτελές προάστιο του Σεντ Τζέιμς Σκουέαρ.
Συνεπεία της αβλεψίας αυτής, ο συμβασιούχος ελεγκτής των μηχανημάτων άφησε στο παρμπρίζ της Μερσεντές της Κλίντον την κλήση των 80 λιρών.
«Η πρώην υπουργός είχε σταθμεύσει για περίπου 45 λεπτά χωρίς την ειδική κάρτα στάθμευσης», εξήγησε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος του Ουεστμίνστερ, Ντάνιελ Αστέρ.
«Είμαι βέβαιος ότι θα κατανοήσει πως είμαστε υποχρεωμένοι να μεταχειριζόμαστε τους πάντες κατά τον ίδιον τρόπο, όποια κι εάν είναι η θέση τους», πρόσθεσε ο ίδιος.
Ο δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον είχε διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν ότι οι Αμερικανοί διπλωματικοί αρνούνται να καταβάλουν το τέλος των δέκα λιρών για να εισέρχονται με τα αυτοκίνητά τους στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.
Το καλό νέο για την Χίλαρι Κλίντον είναι πως το πρόστιμό της θα μειωθεί στο μισό εάν πληρώσει την κλήση εντός δύο εβδομάδων.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ωραία γυναίκα η Χίλαρι.
Ευχαρίστως θα της πλήρωνα το πρόστιμο και μια βραδιά σε καλό ξενοδοχείο...
*αυτή θα είναι η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ.
Μέχρι να εμφανιστεί κάποιος πνευματικά ανάπηρος και να της φάει την μπουκιά από το στώμα, γιατί μετά τον Μπους, η μετάβαση της εξουσίας σε φυσιολογικούς - όσο γίνεται - ανθρώπους, ήταν ένα σοκ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (18-10-13)
voskos_7 (18-10-13)
Βρε αφήστε τους άλλους λαούς. Εμείς είμαστε πολύ πιο κάτω και έχουμε και καλά και εθνική συνείδηση, ταυτότητα κλπ.
Εδώ ο χρηματοδότης της Χρυσής Αυγής όπως υποστηρίζει η αστυνομία και σύμφωνα με τα ευρήματα είναι:
χρηματοδότης και φαν της ΧΑ Αν. Πάλλης ---> πρώην ΕΠΟΠ της αεροπορίας ---> που έγινε ξαφνικά εφοπλιστής ---> χωρίς καράβια ---> ο οποίος έχει εμπλακεί σε πάρα πολλά σκάνδαλα ακόμη και με τον κλήρο ---> ο ποίος θεωρείται μπροστινός του Βίκτωρα Ρέστη ---> ο οποίος είναι Εβραικής καταγωγής (και στο θρήσκευμα)
ΥΓ. Και δεν είναι πολιτικό το παραπάνω. Απλώς θέλω να θυμίσω την ρήση σχετικά με τον γάιδαρο και την καμπούρα του.
Έξαλλος ο Μέγιστος, μου τηλεφώνησε από τη Νέα Υόρκη, όπου αυτήν την ώρα συναντάται με τον Πρόεδρο Ομπάμα,
για να διαμαρτυρηθεί, γιατί, όπως λέει, δεν είδε το όνομά του ανάμεσα σε αυτά των δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης!
Παρακαλείται ο Βοσκός και ο Καναδός να επιληθφθούν του θέματος, γιατί ο Μέγιστος απειλεί πως σε αντίθετη περίπτωση δεν
θα επιτρέψει στα περίπου 200 τάνκερ του που δένουν Πειραιά να ελιμενισθούν και η Ελλάδα θα γίνει Γροιλανδία.
*κυβέρνηση ηλιθίων. Έκοψαν το επίδομα θέρμανσης από κοινωνικά ευαίσθητα άτομα όπως ο Μέγιστος και το δίνουν
σε άνεργους και απολυμένους. Τι να πει κανείς?
6.666 thanks.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Είδα απίστευτες εικόνες με αυτά που κάνουν οι λαθρομετανάστες σε σκυλιά και γάτες στο κέντρο της Αθήνας. Φυλακίζουν τα ζώα, τα σφάζουν, τα σουβλίζουν. Το link είναι παρακάτω όποιος θέλει ας το δει, οι εικόνες είναι σκληρές και συνάμα εξοργιστικές. Αυτά στην Ελλάδα δεν είναι ανεκτά, είναι αντισυμβατικά με την κουλτούρα μας.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Λοιπόν η κατάσταση έχει παραγίνει. Ζω σε μια πόλη που άνθρωποι ίδιας εθνικότητας συμπεριφέρονται σαν ήρεμοι άνθρωποι, δουλεύουν, κάνουν οικογένειες και είναι κανονικοί πολίτες.
* Επειδή λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι(σε εισαγωγικά) δεν σέβονται τον χώρο, δεν έχουν καταλάβει ότι αν και παράνομοι είναι φιλοξενούμενοι, δεν σέβονται την κουλτούρα της χώρας που διαμένουν, περισσεύουν μέσα σε μια σκληρή πραγματικότητα, ΠΡΕΠΕΙ εδώ και τώρα να εξαφανιστούν. Αν θέλουν να επιστρέψουν-σαν άνθρωποι όμως- όταν οι συνθήκες στην πατρίδα είναι καλύτερες ευχαρίστως να έρθουν πίσω νόμιμα να εργαστούν.
** Αρκετά καλά τους έχουμε φερθεί όπως φαίνεται και στο παρακάτω video:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Φαντάζομαι τα ίδια που κάνουν και οι "νόμιμοι" πολίτες σε κατσίκια αρνιά κοτόπουλα και άλλα.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Εδώ στην Γερμανία λέμε: Καλύτερα να σκοτώσεις άνθρωπο παρά ζώο"
Υπερβολή, ναι! αλλά δείχνει το πόσο υπολογίζονται και προστατεύονται τα ζώα (σπιτιού και άγρια) στο χωριό μου.
Ασχετο, σχετικό: Δεν είμαι φιλόζωος, γιατί, θέλω να πιστεύω, πως έχω κάποια οικολογική συνείδηση. Και με το να βασανίζω ζώα, κρατώντας τα
φυλακισμένα σε διαμερίσματα, κλουβιά, κουτιά κλπ... σίγουρα δεν δείχνω αγάπη για δαύτα, που, όπως εμείς, έχουν γεννηθεί να ζουν ελεύθερα.
pirateeeeeee (21-10-13), VALVERDES_7 (21-10-13), voskos_7 (21-10-13)
VALVERDES_7 (21-10-13)
Είδες που έβριζαν τους Άγγλους και τους έλεγαν κακούς αποικιοκράτες? Τι να κάνουν αφού είχαν να κάνουν με ζώα?
*δεν λέω εγώ πως οι Ινδοί είναι ζώα... Ο εθνικός τους συγγραφέας ο Ραμπιντρανάθ Ταγκορ το λέει. Πατέρας, γράφει, άφησε τα 5 του παιδιά να πεθάνουν απο πείνα
δίπλα σε 5 παχιές γελάδες, και όταν η μητέρα τους (η γυναίκα του) πέθανε από τον καημό της, την άφησε να βρωμίσει γιατί ήταν κάποια ινδουιστική γιορτή και δεν
ευκαιρούσε να τη θάψει. Πολιτισμός όχι αστεία...
VALVERDES_7 (21-10-13), voskos_7 (21-10-13)
Δημήτρη ας έχουν ότι "πολιτισμό" θέλουν στον τόπο τους. Ας τρώγονται μεταξύ τους, ας θυσιάζονται για αγελάδες, ότι γουστάρουν να κάνουν. Σε ξένη χώρα όμως να συμπεριφέρονται σαν κύριοι με απόλυτο σεβασμό σε παραδόσεις, στην κουλτούρα, σε αρχές και κυρίως στην αξία της ανθρώπινης ζωής.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks