Αντε τωρα να εισαι ελεγκτης και απο αυριο να μπεις σε ΜΜΜ.
Σήμερα συμπληρώνονται 8 χρόνια απ' τη συντριβή του "Ήλιος" στο Γραμματικό που στοίχισε τη ζωή σε 121 άτομα...
Καλό είναι που ρωτάς.
Για εγκακτάσταση νέας εκμετάλλευσης, θα βγει πρόγραμμα νέων αγροτών των Σεπτέμβριο (Θα πατήσει Νοέμβριος, δηλαδή, αλλά έχε το νου σου από την αρχή του επομένου μηνός).
Για συμπληρωματικές επενδύσεις που αφορούν την τυποποίηση, αποθήκευση, εμπορία, (όχι την παραγωγή - και πολύ δύσκολα την απόκτηση επαγγελματικού οχήματος -καθώς το μελισσοκομικό όχημα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται σε άλλη εργασία) βγαίνουν προγράμματα Leader και Ο.Π.Α.Α.Χ για τα οποία, αν θέλεις να ενημερωθείς, καλό θα είναι να απευθύνεσαι σε Δημοτικές Αναπτυξιακές Εταιρίες και ή στις Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας - πρώην Νομαρχία (οι πρώτοι, είναι πιό αξιόπιστοι).
Και έχε υπόψιν το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] (¶ξονες 3 και 4 είναι τα δύο τελευταία προγράμματα που αναφέρω) και [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] , στο οποίο θα βγεί μάλλον το πρόγραμμα για τους νέους αγρότες.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
alexakos77 (14-08-13), dimace (14-08-13)
voskos_7 (14-08-13)
voskos_7 (14-08-13)
Πρέπει να άλλαξε πέρυσι, σχετικά με την εξακρίβωση, αλλά δεν έχω άποψη "μπετόν - αρμέ".
Έστω και τυπικά έχει,πρωτίστως, όταν γίνεται της ανωμαλίας μέσα, εσύ, σταματάς το όχημα - παίζει να φύγει κανένας από κανένα παράθυρο, ή να να φας εσύ που οδηγάς καμία και να μην σταματάει κανένας...
Αφού δεν συμφέρει, να μην πουλάνε ούτε τσιγάρα, ούτε εφημερίδες... Της ψωλής δικαιολογία, απλά αυτοί ονειρεύονται να πουλάνε μόνο νερά, αναψυκτικά και αναπτήρες - το βλέπω και από την περιοχή μου.
Απο τις μεγαλυτερες συγκαλυψεις τιων τελευταιων ετων... μου το θυμισες και μου ανεβηκε η πιεση παλι... τα φρικαλεα ψεμματα που ακουγονται σε αυτο το βιντεο αλλα και ακουγοντουσαν τοτε απο ολα τα ελληνικα ΜΜΕ με τους ασχετους "ειδικους" να κρινουν και να κατακρινουν.... χορευοντας πανω στις μνημες αθωων ανθρωπων... αισχος... αισχος.. μπορω να ξεκινησω να μιλαω τωρα για τα ψεμματα που ακουστηκαν στα περιβοητα πορισματα και να τελειωσω μεθαυριο...
ουτε στα πιο τρελα παραμυθια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ναι αλλα δεν μιλαμε για δημοσιους υπαλληλους αλλα για ιδιωτες
σωστα ονειρευονται γιατι το κερδος τους ειναι απο τσιχλες αναψυκτικα νερα κλπ
κραχτης ηταν παντα οι εφημεριδες περιοδικα τσιγαρα κλπ που το ποσοστο τους ειναι απο λιγο ως καθολου
οταν υπαρχει ελλειψη ρευστου, λογικο να κοβουν απ' οπου μπορουν
Δεν διαφωνώ, αλλά μόνο με κάτι τέτοια, αυξάνεις τις πιθανότητες να σπρώξεις και τίποτε άλλο, από τα υπόλοιπα. Το ρευστό, τους λείπει από το κεφάλι τους. Γιατί, τόσα χρόνια, τον τζίρο της ημέρας τον τρώγανε οπουδήποτε και βάζαν φέσια στα τσιγάρα και στα αναψυκτικά και τώρα, που σφίξανε τα κόλπα, όσοι δεν είχανε νοικοκυριό, αδειάζουν τα μαγαζιά από εμπόρευμα.
Αλλά με τρεις μάρκες τσιγάρα και ολίγη από εφημερίδες και μισοάδεια ψυγεία, δεν κρατιέται μαγαζί.
BrazHlias (15-08-13)
κοιτα περι τζιρου εκτος του οτι σιχαινομαι να κανω κουμαντο σε ξενες τσεπες δεν γνωριζουμε και τι δινει ο καθενας σε νοικι αδεια κλπ, οποτε το αφηνω για τους ιδιους.
τα εισιτηρια ειναι ενας απο τους κραχτες, οχι ο κυριοτερος, οι περισσοτεροι το αναζητουν πηγαινοντας δουλεια οχι στην επιστροφη για σπιτι.
για να εχει ενα καλο ποσοστο (4% νομιζω) ο οασα τον αναγκαζει να αγορασει μεγαλη ποσοτητα, αν παρει μικροτερη το ποσοστο πεφτει στο μισο.
και επειδη πλεον εχουμε και εννιαια και μειωμενα και μια χρησης και τα κερατα μου, εγω τουλαχιστον δεν εχω την απαιτηση να σκασει 800 - 1000Ε να βγαλει γυρω στα 50Ε, οποτε τα βγαλει, ποσο μαλλον αν δεν ειναι σε κεντρικο σημειο
η σωστη λυση για εμενα ειναι αυτο που εγραψε το πρωι ο γιαννης.
αντι να τα κανουμε ολα αναποδα πρεπει να δωσουν κινητρο και στον επιβατη και στον πωλητη.
Επειδή τυχαίνει να είμαι εταίρος σε επιχείριση που εφοδιάζει περίπτερα και τα συναφή, αν συμμεριζόμουνα τη λογική τους, δεν θα τους εφοδίαζα με τσιγάρα γιατί, όταν στα 38,00¤ βγάζεις από 1,00 - 1,50 στην καλύτερη κέρδος, δεν συμφέρει... Ευτυχώς ή δυστυχώς, σε αυτά τα καταστήματα η ποσότητα μαζεύει το κέρδος. Η αποχή, φέρνει συρίκνωση. Εκτός αν ονειρεύονται να γίνουν συνέταιροι με τον ΟΑΣΑ, την ΕΘΕΛ και την Αττικό Μετρό, μόνο και μόνο επειδή διαθέτουν κάτι που προτίστως βοηθάει αυτούς, ή επειδή διαθέτουν κάποιο ποσό με "επιτόκιο" το οποίο για να επιτευχθεί σε τράπεζα, προυποθέτει σεβαστό κεφάλαιο ως κατάθεση.
Αλλά, τώρα, το θέμα μας δεν είναι το συγκεκριμένο και καθώς αντιλαμβάνομαι ότι έχω γίνει σαφής, αφήνω το θέμα ως έχει για να πάρει σειρά κανένα άλλο θέμα.
ειχα ακουσει για 200 ωστε να εχει 4%, αν υπαρχει καποιος της δουλειας ισως μας διαφωτισει
μα ακριβως το οτι προπληρωνει ενα μεγαλο ποσο σε συνδυασμο με την μειωση ειναι το προβλημα, παλι δεν καταλαβαινω σε πιο σημειο διαφωνεις.
τα τσιγαρα ηταν και θα ειναι ο κυριοτερος κραχτης ωστε να σπρωξει υπολοιπα εκτος αν ειναι περιπτερο στην ομονοια.
αν δεν εχει κινηση με τα εισιτηρια και αν φυσικα διαθετει τα χρηματα, γιατι να τα δωσει εκει και οχι σε αλλο προιον?
τοσες ωρες εκει μεσα σιγουρα εχει καλυτερη εικονα απο εμας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πολύ καλό ποσοστό! 1,5 είναι στην Γερμανία και παρόλα αυτά ΟΛΟΙ κάνουν σαν τρελοί να τα έχουν στα μαγαζιά τους!
Είναι μεγάλος κράχτης τα εισιτήρια! (φυσικά εδώ ούτε προπληρώνεις, ούτε τίποτα. Έχεις μια μηχανή και κόβεις. Ό,τι
κάνεις, αυτό και χρεώνεσαι. ¶κου εκεί προπληρώνω εισιτήρια... Τα τσιγάρα και τις εφημερίδες και εδώ τα προπληρώνεις.
Και τα τσιγάρα δεν είναι πρόβλημα. Οι εφημερίδες είναι, αν και το ποσοστό κέρδους είναι από 20 μέχρι 25%...)
*με νοοτροπίες όπως αυτή που διάβασα παραπάνω, στην Γερμανία δεν κρατάς μαγαζί ούτε για μια βδομάδα, Νικόλα.
Για να καταλάβεις, με τζίρο κοντά στο εκατομμύριο, δεν θεωρείσαι τίποτα το ιδιαίτερο εδώ...
voskos_7 (15-08-13)
Αν ισχύει, 280 ευρώ, για εμπόρευμα που σου αφήνει 11,40 ¤ κέρδος, είναι μία χαρά για τέτοια καταστήματα - και το ποσό, για εμπόρευμα μιλάμε πάντα, είναι της πλάκας. Όταν ένα τέτοιο μαγαζί, για να μην δείχνει κακομοίρικο, έχει μέσα εμπόρευμα συνολικής αξίας πάνω από 15.000,00 ¤. Δεν συζητάμε τώρα, να έχει εισητήρια ένα ψιλικατζήδικο στην Πανδρωσίας, στη Λαμπρινή, ή στην Αρρύβου στο Παγκράτι - Μιλάμε για οδό και για μαγαζί κοντά σε στάση λεωφορείων.
Το ηλεκτρονικό χρήμα, είναι ακόμα στα σπάργανα στην Ελλάδα, Δημήτρη. Σε τηλεκάρτες και προπληρωμένο χρόνο για συναλλαγές στο διαδίκτυο τα χρησιμοποιούν. Αλλά, πάλι αν κρίνω από την πρακτική τους, θα ταράζανε στα φέσια τον ΟΑΣΑ - ήδη πολλοί χρωστάνε στα μηχανήματα.
¶ρα, ο οργανισμός, ευτυχώς ή δυστυχώς, δείχνει στους δυνικτικούς "συνεργάτες" την εμπιστοσύνη που οι ίδιοι απέδειξαν ότι πρέπει να τους επιδεικνύεται. Μπροστά ο ντουλάς, μόρτηδες και όλα νοικοκυρεμένα.
(Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που σε έναν επαρχιακό νομό -δεν είναι τα Γρεβενά και όνομα δεν λέω γιατί θα βγει "κάρτα" η περίπτωση, που καλλείται ο "ενδιάμεσος" να διακόψει την λειτουργία μηχανημάτων κατακύρωσης προπληρωμένου χρόνου).
Για τα λοιπά δεν κάνω αναφορά για να μην αναβιώσουν μέρες του "Ελλάδα - Κοινωνία η συνέχεια".
Bookmarks