Σελίδα 642 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 142242342442542592602612622632638639640641642643644645646652662672682692742842942104211421642 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 12.821 έως 12.840 από 39238

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη nikolios

Περιοχή
    Καλλιθεα
    Thanks
    1.063
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.051 φορές σε 1.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Αντε τωρα να εισαι ελεγκτης και απο αυριο να μπεις σε ΜΜΜ.

Coach Couch Το avatar του χρήστη since1971

Thanks
    998
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.155 φορές σε 711 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nikolios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι να εχει ευθυνη ο οδηγος, αφου τα ρεπορταζ λενε οτι ειτε ανοιξε την πορτα με την βια η πατησε το κοκκινο κουμπι και πεταχτηκε εξω?
    ετσι και αλλιως πρεπει να κρατηθει/συλληφθει μεχρι να ξεκαθαρισει
    αν και αυτος ειχε το σκεπτικο "δεν σου ανοιγω μεχρι το τερμα" ε την εχει λιγο

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    19.974
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.116 φορές σε 20.499 μηνύματα
    Ignore User

Σήμερα συμπληρώνονται 8 χρόνια απ' τη συντριβή του "Ήλιος" στο Γραμματικό που στοίχισε τη ζωή σε 121 άτομα...

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από alexakos77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάτι άσχετο μιας και είδα αυτό το "off topic"

Έχω ένα θείο μου που ξεκίνησε τον τελευταίο χρόνο να φτιάχνει μελίσσια και μου είπε να ψάξω στο internet για διάφορες επιδοτήσεις (γιατί υπάρχουν όπως μου είπε), αλλά επειδή δεν έχω ιδέα που να ψάξω είπα να ρωτήσω εδώ.

Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κάποια επιδότηση αυτό τον καιρό; ή γενικά κάποια επιδότηση; αν ναι μπορεί να μου δώσει ένα link να την μελετήσουμε;

Έχει πάει αρκετές φορές στον ΟΑΕΔ, αλλά πάντα ή δεν γνώριζαν ή έλεγαν πως δεν υπάρχει, πολλές φορές δεν τα λένε καν, και αν δεν έχεις γνωστό δεν τα μαθαίνεις εύκολα.

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και ειδικά από άτομα που το ξέρουν το θέμα.
    Καλό είναι που ρωτάς.
    Για εγκακτάσταση νέας εκμετάλλευσης, θα βγει πρόγραμμα νέων αγροτών των Σεπτέμβριο (Θα πατήσει Νοέμβριος, δηλαδή, αλλά έχε το νου σου από την αρχή του επομένου μηνός).
    Για συμπληρωματικές επενδύσεις που αφορούν την τυποποίηση, αποθήκευση, εμπορία, (όχι την παραγωγή - και πολύ δύσκολα την απόκτηση επαγγελματικού οχήματος -καθώς το μελισσοκομικό όχημα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται σε άλλη εργασία) βγαίνουν προγράμματα Leader και Ο.Π.Α.Α.Χ για τα οποία, αν θέλεις να ενημερωθείς, καλό θα είναι να απευθύνεσαι σε Δημοτικές Αναπτυξιακές Εταιρίες και ή στις Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας - πρώην Νομαρχία (οι πρώτοι, είναι πιό αξιόπιστοι).
    Και έχε υπόψιν το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] (¶ξονες 3 και 4 είναι τα δύο τελευταία προγράμματα που αναφέρω) και [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] , στο οποίο θα βγεί μάλλον το πρόγραμμα για τους νέους αγρότες.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

alexakos77 (14-08-13), dimace (14-08-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλό είναι που ρωτάς.
    Για εγκακτάσταση νέας εκμετάλλευσης, θα βγει πρόγραμμα νέων αγροτών των Σεπτέμβριο (Θα πατήσει Νοέμβριος, δηλαδή, αλλά έχε το νου σου από την αρχή του επομένου μηνός).
    Για συμπληρωματικές επενδύσεις που αφορούν την τυποποίηση, αποθήκευση, εμπορία, (όχι την παραγωγή - και πολύ δύσκολα την απόκτηση επαγγελματικού οχήματος -καθώς το μελισσοκομικό όχημα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται σε άλλη εργασία) βγαίνουν προγράμματα Leader και Ο.Π.Α.Α.Χ για τα οποία, αν θέλεις να ενημερωθείς, καλό θα είναι να απευθύνεσαι σε Δημοτικές Αναπτυξιακές Εταιρίες και ή στις Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας - πρώην Νομαρχία (οι πρώτοι, είναι πιό αξιόπιστοι).
    Και έχε υπόψιν το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] (¶ξονες 3 και 4 είναι τα δύο τελευταία προγράμματα που αναφέρω) και [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] , στο οποίο θα βγεί μάλλον το πρόγραμμα για τους νέους αγρότες.
    Δεν είσαι μόνο ωραίος τύπος αλλά καταρτισμένος και χρήσιμος! Μπράβο Νικόλα!

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (14-08-13)

Το avatar του χρήστη alexakos77

Thanks
    77
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 51 φορές σε 34 μηνύματα
    Ignore User

Καλό είναι που ρωτάς.
    Σε ευχαριστώ φίλε για την βοήθεια!
    Σε ένα κωλόμπαρο ένα βράδυ έπεσα τέζα
    Κι είδα τον Λούκι Λουκ στη θύρα την 7
    ♬.:Γυμνά Καλώδια:.♬

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (14-08-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από since1971 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εκτος και αν αλλαξε κατι, κανεις δεν μπορει να σε υποχρεωσει να παραμεινεις λεωφορειο "μεχρι το τερμα".
    επισης o μονος που εχει δικαιωμα να ζητησει ταυτοτητα ειναι η αστυνομια
    Πρέπει να άλλαξε πέρυσι, σχετικά με την εξακρίβωση, αλλά δεν έχω άποψη "μπετόν - αρμέ".

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δεν έχει ευθύνη ο οδηγός που ένας επιβάτης άνοιξε την πόρτα και πήδηξε, ποιος έχει;
    Έστω και τυπικά έχει,πρωτίστως, όταν γίνεται της ανωμαλίας μέσα, εσύ, σταματάς το όχημα - παίζει να φύγει κανένας από κανένα παράθυρο, ή να να φας εσύ που οδηγάς καμία και να μην σταματάει κανένας...

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Π@υτσες, αλλο δεν με συμφερει αλλο δεν βγαζω κερδος. Ναι οκ δεν βγαζουν τιποτα ουσιαστικα αλλα δεν σου μενουν κιολας, δεν μπαινεις μεσα. Ασε που ουσιαστικα ειναι "κραχτης" το εισητηριο, μπορει να πουλησεις και κανενα αλλο σκατολοιδι μαζι. Παντως ναι, και αυτο ειναι θεμα αλλα πανω απο ολα η τιμη φιλε. Μονο αν ριξεις την τιμη στο εισητηριο θα πολεμησεις την λαθρεπιβιβαση. Οχι απλα να την ριξεις, να την ξεφτιλισεις. Και τα εσοδα σου σαν κρατος θα ειναι μεγαλυτερα απο οτι τωρα που το εχεις 1.40 Ειδαμε τις φαεινες ιδεες τους και στον φορο του πετρελαιου.
    Αφού δεν συμφέρει, να μην πουλάνε ούτε τσιγάρα, ούτε εφημερίδες... Της ψωλής δικαιολογία, απλά αυτοί ονειρεύονται να πουλάνε μόνο νερά, αναψυκτικά και αναπτήρες - το βλέπω και από την περιοχή μου.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είσαι μόνο ωραίος τύπος αλλά καταρτισμένος και χρήσιμος! Μπράβο Νικόλα!
    Με κάνεις και ντρέπομαι - λίγο λιγότερο από τις 11/5/13! Αλοίμονο, ένα κομμάτι της δουλειάς μου είναι: Αμαρτία να ξέρεις και να κάνεις το κορόιδο...
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από alexakos77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ευχαριστώ φίλε για την βοήθεια!
    Ο,τιδήποτε άλλο χρειαστείς, μην διστάσεις να ρωτήσεις...

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.804
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.472 φορές σε 6.196 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σήμερα συμπληρώνονται 8 χρόνια απ' τη συντριβή του "Ήλιος" στο Γραμματικό που στοίχισε τη ζωή σε 121 άτομα...

Απο τις μεγαλυτερες συγκαλυψεις τιων τελευταιων ετων... μου το θυμισες και μου ανεβηκε η πιεση παλι... τα φρικαλεα ψεμματα που ακουγονται σε αυτο το βιντεο αλλα και ακουγοντουσαν τοτε απο ολα τα ελληνικα ΜΜΕ με τους ασχετους "ειδικους" να κρινουν και να κατακρινουν.... χορευοντας πανω στις μνημες αθωων ανθρωπων... αισχος... αισχος.. μπορω να ξεκινησω να μιλαω τωρα για τα ψεμματα που ακουστηκαν στα περιβοητα πορισματα και να τελειωσω μεθαυριο...

ουτε στα πιο τρελα παραμυθια
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

Thanks
    998
    Ignore User

Αφού δεν συμφέρει, να μην πουλάνε ούτε τσιγάρα, ούτε εφημερίδες... Της ψωλής δικαιολογία, απλά αυτοί ονειρεύονται να πουλάνε μόνο νερά, αναψυκτικά και αναπτήρες - το βλέπω και από την περιοχή μου.
    ναι αλλα δεν μιλαμε για δημοσιους υπαλληλους αλλα για ιδιωτες
    σωστα ονειρευονται γιατι το κερδος τους ειναι απο τσιχλες αναψυκτικα νερα κλπ
    κραχτης ηταν παντα οι εφημεριδες περιοδικα τσιγαρα κλπ που το ποσοστο τους ειναι απο λιγο ως καθολου
    οταν υπαρχει ελλειψη ρευστου, λογικο να κοβουν απ' οπου μπορουν

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

ναι αλλα δεν μιλαμε για δημοσιους υπαλληλους αλλα για ιδιωτες
    σωστα ονειρευονται γιατι το κερδος τους ειναι απο τσιχλες αναψυκτικα νερα κλπ
    κραχτης ηταν παντα οι εφημεριδες περιοδικα τσιγαρα κλπ που το ποσοστο τους ειναι απο λιγο ως καθολου
    οταν υπαρχει ελλειψη ρευστου, λογικο να κοβουν απ' οπου μπορουν
    Δεν διαφωνώ, αλλά μόνο με κάτι τέτοια, αυξάνεις τις πιθανότητες να σπρώξεις και τίποτε άλλο, από τα υπόλοιπα. Το ρευστό, τους λείπει από το κεφάλι τους. Γιατί, τόσα χρόνια, τον τζίρο της ημέρας τον τρώγανε οπουδήποτε και βάζαν φέσια στα τσιγάρα και στα αναψυκτικά και τώρα, που σφίξανε τα κόλπα, όσοι δεν είχανε νοικοκυριό, αδειάζουν τα μαγαζιά από εμπόρευμα.
    Αλλά με τρεις μάρκες τσιγάρα και ολίγη από εφημερίδες και μισοάδεια ψυγεία, δεν κρατιέται μαγαζί.

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (15-08-13)

Thanks
    998
    Ignore User

Δεν διαφωνώ, αλλά μόνο με κάτι τέτοια, αυξάνεις τις πιθανότητες να σπρώξεις και τίποτε άλλο, από τα υπόλοιπα. Το ρευστό, τους λείπει από το κεφάλι τους. Γιατί, τόσα χρόνια, τον τζίρο της ημέρας τον τρώγανε οπουδήποτε και βάζαν φέσια στα τσιγάρα και στα αναψυκτικά και τώρα, που σφίξανε τα κόλπα, όσοι δεν είχανε νοικοκυριό, αδειάζουν τα μαγαζιά από εμπόρευμα.
    Αλλά με τρεις μάρκες τσιγάρα και ολίγη από εφημερίδες και μισοάδεια ψυγεία, δεν κρατιέται μαγαζί.
    κοιτα περι τζιρου εκτος του οτι σιχαινομαι να κανω κουμαντο σε ξενες τσεπες δεν γνωριζουμε και τι δινει ο καθενας σε νοικι αδεια κλπ, οποτε το αφηνω για τους ιδιους.
    τα εισιτηρια ειναι ενας απο τους κραχτες, οχι ο κυριοτερος, οι περισσοτεροι το αναζητουν πηγαινοντας δουλεια οχι στην επιστροφη για σπιτι.

για να εχει ενα καλο ποσοστο (4% νομιζω) ο οασα τον αναγκαζει να αγορασει μεγαλη ποσοτητα, αν παρει μικροτερη το ποσοστο πεφτει στο μισο.
    και επειδη πλεον εχουμε και εννιαια και μειωμενα και μια χρησης και τα κερατα μου, εγω τουλαχιστον δεν εχω την απαιτηση να σκασει 800 - 1000Ε να βγαλει γυρω στα 50Ε, οποτε τα βγαλει, ποσο μαλλον αν δεν ειναι σε κεντρικο σημειο

η σωστη λυση για εμενα ειναι αυτο που εγραψε το πρωι ο γιαννης.
    αντι να τα κανουμε ολα αναποδα πρεπει να δωσουν κινητρο και στον επιβατη και στον πωλητη.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    19.974
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.116 φορές σε 20.499 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο τις μεγαλυτερες συγκαλυψεις τιων τελευταιων ετων... μου το θυμισες και μου ανεβηκε η πιεση παλι... τα φρικαλεα ψεμματα που ακουγονται σε αυτο το βιντεο αλλα και ακουγοντουσαν τοτε απο ολα τα ελληνικα ΜΜΕ με τους ασχετους "ειδικους" να κρινουν και να κατακρινουν.... χορευοντας πανω στις μνημες αθωων ανθρωπων... αισχος... αισχος.. μπορω να ξεκινησω να μιλαω τωρα για τα ψεμματα που ακουστηκαν στα περιβοητα πορισματα και να τελειωσω μεθαυριο...

ουτε στα πιο τρελα παραμυθια
    Εννοείς ότι καταρρίφθηκε Νικόλα; Δε σε πιάνω. Αν γνωρίζεις κάτι και δε βαριέσαι, εγώ θα ήθελα να το μάθω πάντως...

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

κοιτα περι τζιρου εκτος του οτι σιχαινομαι να κανω κουμαντο σε ξενες τσεπες δεν γνωριζουμε και τι δινει ο καθενας σε νοικι αδεια κλπ, οποτε το αφηνω για τους ιδιους.
    τα εισιτηρια ειναι ενας απο τους κραχτες, οχι ο κυριοτερος, οι περισσοτεροι το αναζητουν πηγαινοντας δουλεια οχι στην επιστροφη για σπιτι.

για να εχει ενα καλο ποσοστο (4% νομιζω) ο οασα τον αναγκαζει να αγορασει μεγαλη ποσοτητα, αν παρει μικροτερη το ποσοστο πεφτει στο μισο.
    και επειδη πλεον εχουμε και εννιαια και μειωμενα και μια χρησης και τα κερατα μου, εγω τουλαχιστον δεν εχω την απαιτηση να σκασει 800 - 1000Ε να βγαλει γυρω στα 50Ε, οποτε τα βγαλει, ποσο μαλλον αν δεν ειναι σε κεντρικο σημειο

η σωστη λυση για εμενα ειναι αυτο που εγραψε το πρωι ο γιαννης.
    αντι να τα κανουμε ολα αναποδα πρεπει να δωσουν κινητρο και στον επιβατη και στον πωλητη.
    Επειδή τυχαίνει να είμαι εταίρος σε επιχείριση που εφοδιάζει περίπτερα και τα συναφή, αν συμμεριζόμουνα τη λογική τους, δεν θα τους εφοδίαζα με τσιγάρα γιατί, όταν στα 38,00¤ βγάζεις από 1,00 - 1,50 στην καλύτερη κέρδος, δεν συμφέρει... Ευτυχώς ή δυστυχώς, σε αυτά τα καταστήματα η ποσότητα μαζεύει το κέρδος. Η αποχή, φέρνει συρίκνωση. Εκτός αν ονειρεύονται να γίνουν συνέταιροι με τον ΟΑΣΑ, την ΕΘΕΛ και την Αττικό Μετρό, μόνο και μόνο επειδή διαθέτουν κάτι που προτίστως βοηθάει αυτούς, ή επειδή διαθέτουν κάποιο ποσό με "επιτόκιο" το οποίο για να επιτευχθεί σε τράπεζα, προυποθέτει σεβαστό κεφάλαιο ως κατάθεση.

Αλλά, τώρα, το θέμα μας δεν είναι το συγκεκριμένο και καθώς αντιλαμβάνομαι ότι έχω γίνει σαφής, αφήνω το θέμα ως έχει για να πάρει σειρά κανένα άλλο θέμα.

Thanks
    998
    Ignore User

Επειδή τυχαίνει να είμαι εταίρος σε επιχείριση που εφοδιάζει περίπτερα και τα συναφή, αν συμμεριζόμουνα τη λογική τους, δεν θα τους εφοδίαζα με τσιγάρα γιατί, όταν στα 38,00¤ βγάζεις από 1,00 - 1,50 στην καλύτερη κέρδος, δεν συμφέρει... Ευτυχώς ή δυστυχώς, σε αυτά τα καταστήματα η ποσότητα μαζεύει το κέρδος. Η αποχή, φέρνει συρίκνωση. Εκτός αν ονειρεύονται να γίνουν συνέταιροι με τον ΟΑΣΑ, την ΕΘΕΛ και την Αττικό Μετρό, μόνο και μόνο επειδή διαθέτουν κάτι που προτίστως βοηθάει αυτούς, ή επειδή διαθέτουν κάποιο ποσό με "επιτόκιο" το οποίο για να επιτευχθεί σε τράπεζα, προυποθέτει σεβαστό κεφάλαιο ως κατάθεση.

Αλλά, τώρα, το θέμα μας δεν είναι το συγκεκριμένο και καθώς αντιλαμβάνομαι ότι έχω γίνει σαφής, αφήνω το θέμα ως έχει για να πάρει σειρά κανένα άλλο θέμα.
    απο τα οποια τσιγαρα αν δεν κανω λαθος ειχαν ποσοστο 8% και το 60% του τζιρου τους προερχοταν απο αυτα.
    μα αυτο γραφω απο το πρωι, μειωση στο ενα, μειωση στο αλλο = λιγοτερο ρευστο, γιατι να εχω την απαιτηση να προπληρωσει και εισιτηρια?

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

απο τα οποια τσιγαρα αν δεν κανω λαθος ειχαν ποσοστο 8% και το 60% του τζιρου τους προερχοταν απο αυτα.
    μα αυτο γραφω απο το πρωι, μειωση στο ενα, μειωση στο αλλο = λιγοτερο ρευστο, γιατι να εχω την απαιτηση να προπληρωσει και εισιτηρια?
    Είχαν μέχρι το 2009. 4% είναι πλέον στην καλύτερη περίπτωση. Και τα τσιγάρα τα προπληρώνεις και το ποσό μόνο της πλάκας δεν είναι... Εκτός αν θέλει ο ΟΑΣΑ να αγοράζουν 700 εισητήρια.

Thanks
    998
    Ignore User

Είχαν μέχρι το 2009. 4% είναι πλέον στην καλύτερη περίπτωση. Και τα τσιγάρα τα προπληρώνεις και το ποσό μόνο της πλάκας δεν είναι... Εκτός αν θέλει ο ΟΑΣΑ να αγοράζουν 700 εισητήρια.
    ειχα ακουσει για 200 ωστε να εχει 4%, αν υπαρχει καποιος της δουλειας ισως μας διαφωτισει

μα ακριβως το οτι προπληρωνει ενα μεγαλο ποσο σε συνδυασμο με την μειωση ειναι το προβλημα, παλι δεν καταλαβαινω σε πιο σημειο διαφωνεις.
    τα τσιγαρα ηταν και θα ειναι ο κυριοτερος κραχτης ωστε να σπρωξει υπολοιπα εκτος αν ειναι περιπτερο στην ομονοια.
    αν δεν εχει κινηση με τα εισιτηρια και αν φυσικα διαθετει τα χρηματα, γιατι να τα δωσει εκει και οχι σε αλλο προιον?
    τοσες ωρες εκει μεσα σιγουρα εχει καλυτερη εικονα απο εμας.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΑ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το Πόρτο Λεόνε είναι ένα μυθιστόρημα για τον Πειραιά, για την ανδρική φιλία, για ένα μεγάλο έρωτα, για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Η ιστορία ξεκινάει το 1965 και τελειώνει το 2005. Πέντε φίλοι που ξεκίνησαν μαζί έξω από τις αλάνες του Καραϊσκάκη. Πάλεψαν, αγωνίστηκαν να βρουν το δρόμο τους στη ζωή. Άλλοι έφτασαν ψηλά, άλλοι δεν τα κατάφεραν. Όμως το Καραϊσκάκη ήταν πάντα εκεί, να τους ενώνει μέχρι το τέλος.
    «Μετά όλοι ήταν σίγουροι πως ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] θα κέρδιζε. Οι ψυχές ενώθηκαν πάλι
    και εκτινάχτηκαν σαν κόκκινη λάβα στο στερέωμα. Φώναζαν συνθήματα, τραγουδούσαν κι ο Στέλιος μέσα στο πλήθος είχε πιαστεί απ’ το χαμόγελό της κι έψαχνε να την ξαναδεί».

Συγγραφέας: Λευτέρης Καπώνης
    Εκδότης: Εκδοτικός Οίκος Α.Α. Λιβάνη

Ο Λ. Καπώνης είναι γνωστός σεναριογράφος της τηλεόρασης μερικά από τα σενάρια του:

Κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή
    Τζιβαέρι
    Εραστής Δυτικών Προαστείων
    Αφρική
    Θυμομουν πως το ειχες προτεινει, καλουτσικο βιβλιο, ειδικα αν εχεις ζησει στον Πειραια και γουσταρεις την πολη με τα καλα και τα ασχημα της. Υπαρχει βεβαια μια χρονικη ανακριβεια στο βιβλιο, αλλα ενταξει...
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Πολύ καλό ποσοστό! 1,5 είναι στην Γερμανία και παρόλα αυτά ΟΛΟΙ κάνουν σαν τρελοί να τα έχουν στα μαγαζιά τους!
    Είναι μεγάλος κράχτης τα εισιτήρια! (φυσικά εδώ ούτε προπληρώνεις, ούτε τίποτα. Έχεις μια μηχανή και κόβεις. Ό,τι
    κάνεις, αυτό και χρεώνεσαι. ¶κου εκεί προπληρώνω εισιτήρια... Τα τσιγάρα και τις εφημερίδες και εδώ τα προπληρώνεις.
    Και τα τσιγάρα δεν είναι πρόβλημα. Οι εφημερίδες είναι, αν και το ποσοστό κέρδους είναι από 20 μέχρι 25%...)

*με νοοτροπίες όπως αυτή που διάβασα παραπάνω, στην Γερμανία δεν κρατάς μαγαζί ούτε για μια βδομάδα, Νικόλα.
    Για να καταλάβεις, με τζίρο κοντά στο εκατομμύριο, δεν θεωρείσαι τίποτα το ιδιαίτερο εδώ...

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (15-08-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

ειχα ακουσει για 200 ωστε να εχει 4%, αν υπαρχει καποιος της δουλειας ισως μας διαφωτισει

μα ακριβως το οτι προπληρωνει ενα μεγαλο ποσο σε συνδυασμο με την μειωση ειναι το προβλημα, παλι δεν καταλαβαινω σε πιο σημειο διαφωνεις.
    τα τσιγαρα ηταν και θα ειναι ο κυριοτερος κραχτης ωστε να σπρωξει υπολοιπα εκτος αν ειναι περιπτερο στην ομονοια.
    αν δεν εχει κινηση με τα εισιτηρια και αν φυσικα διαθετει τα χρηματα, γιατι να τα δωσει εκει και οχι σε αλλο προιον?
    τοσες ωρες εκει μεσα σιγουρα εχει καλυτερη εικονα απο εμας.
    Αν ισχύει, 280 ευρώ, για εμπόρευμα που σου αφήνει 11,40 ¤ κέρδος, είναι μία χαρά για τέτοια καταστήματα - και το ποσό, για εμπόρευμα μιλάμε πάντα, είναι της πλάκας. Όταν ένα τέτοιο μαγαζί, για να μην δείχνει κακομοίρικο, έχει μέσα εμπόρευμα συνολικής αξίας πάνω από 15.000,00 ¤. Δεν συζητάμε τώρα, να έχει εισητήρια ένα ψιλικατζήδικο στην Πανδρωσίας, στη Λαμπρινή, ή στην Αρρύβου στο Παγκράτι - Μιλάμε για οδό και για μαγαζί κοντά σε στάση λεωφορείων.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ καλό ποσοστό! 1,5 είναι στην Γερμανία και παρόλα αυτά ΟΛΟΙ κάνουν σαν τρελοί να τα έχουν στα μαγαζιά τους!
    Είναι μεγάλος κράχτης τα εισιτήρια! (φυσικά εδώ ούτε προπληρώνεις, ούτε τίποτα. Έχεις μια μηχανή και κόβεις. Ό,τι
    κάνεις, αυτό και χρεώνεσαι. ¶κου εκεί προπληρώνω εισιτήρια... Τα τσιγάρα και τις εφημερίδες και εδώ τα προπληρώνεις.
    Και τα τσιγάρα δεν είναι πρόβλημα. Οι εφημερίδες είναι, αν και το ποσοστό κέρδους είναι από 20 μέχρι 25%...)

*με νοοτροπίες όπως αυτή που διάβασα παραπάνω, στην Γερμανία δεν κρατάς μαγαζί ούτε για μια βδομάδα, Νικόλα.
    Για να καταλάβεις, με τζίρο κοντά στο εκατομμύριο, δεν θεωρείσαι τίποτα το ιδιαίτερο εδώ...
    Το ηλεκτρονικό χρήμα, είναι ακόμα στα σπάργανα στην Ελλάδα, Δημήτρη. Σε τηλεκάρτες και προπληρωμένο χρόνο για συναλλαγές στο διαδίκτυο τα χρησιμοποιούν. Αλλά, πάλι αν κρίνω από την πρακτική τους, θα ταράζανε στα φέσια τον ΟΑΣΑ - ήδη πολλοί χρωστάνε στα μηχανήματα.
    ¶ρα, ο οργανισμός, ευτυχώς ή δυστυχώς, δείχνει στους δυνικτικούς "συνεργάτες" την εμπιστοσύνη που οι ίδιοι απέδειξαν ότι πρέπει να τους επιδεικνύεται. Μπροστά ο ντουλάς, μόρτηδες και όλα νοικοκυρεμένα.
    (Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που σε έναν επαρχιακό νομό -δεν είναι τα Γρεβενά και όνομα δεν λέω γιατί θα βγει "κάρτα" η περίπτωση, που καλλείται ο "ενδιάμεσος" να διακόψει την λειτουργία μηχανημάτων κατακύρωσης προπληρωμένου χρόνου).
    Για τα λοιπά δεν κάνω αναφορά για να μην αναβιώσουν μέρες του "Ελλάδα - Κοινωνία η συνέχεια".

Σελίδα 642 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 142242342442542592602612622632638639640641642643644645646652662672682692742842942104211421642 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές