SOLID (15-07-13)
Βρε άπιστε, τολμάς και ψάχνεις το προφίλ του παίκτη και το λες και δημόσια;;; Δεν σου φτάνουν οι διαβεβαιώσεις; Γι αυτό συνέχεια την βγάζουμε με παλτά, κύριοι: Λέει ο ένας, το ένα, κοιτάμε όλοι οι υπόλοιποι να δούμε αν ισχύει... Αν δεν την ψάχναμε τόσο, ούτε που θα μας φαινόταν...
ΜΠΑΜ και ΜΠΟΥΜ ΡΕ!
Όλοι διαρκείας!
*Ελπίζω το Μπουμ, να μην αφορά τον πρώην πράσσινο αμυντικό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
SOLID (15-07-13)
αυτες ειναι μεταγραφες γαβρου ή του ατρομητου και του αστερα ? , ποιος μελιτζανας και ποιος προβιας ? ειναι παικτες αυτοι για τον ολυμπιακο?
αυτα τα παικτακια που κυνηγαμε δεν ειναι μπαμ ουτε για τον αγροτικο αστερα
Τι αλλάζεις γνώμη ρε Γιάννη, πάνω που είμαι έτοιμος να σου βάλω ευχαριστώ?
Γιατί με μπερδεύεις χριστιανέ μου?
voskos_7 (15-07-13)
dimace (15-07-13), VALVERDES_7 (16-07-13), voskos_7 (15-07-13)
Σιγά μην περιμένουμε από σένα να μας πεις τι είναι ο Ολυμπιακός...
Πες του ρε Βοσκέ τι είναι αυτός ο, πώς τον λέει, α.... Ολυμπιακός, μην σπάσω το φωτόμετρο
από τα νεύρα μου. Όλο ερωτήσεις είναι μερικοί όταν κάνουμε κάστινγκ... με Αλγερινούς. (από
τη ζήλεια τους αλλά θα τους περάσει...)
«Μιλάει με Σαβιόλα η Λέγκια»
Το ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του Σαβιόλα, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, αποκαλύπτει ο πολωνικός Τύπος.
πεσαν τα μεγαθηρια να μας αρπαξουν το κελεπουρι
VALVERDES_7 (16-07-13), voskos_7 (15-07-13)
Διωχνει τους αλγερινους γιατι με την ανοδο της χρυσης αυγης κυνδινευουν να φανε ξυλο ως παρανομοι αλλοδαποι κ τρομοκρατες
voskos_7 (15-07-13)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
jonk (15-07-13)
Του Τσόχου από το gazzetta:
Ο Ολυμπιακός κλείνει Μπαντιμπανγκά!
To gazzetta αποκαλύπτει ότι οι Πρωταθλητές συμφώνησαν με την Αντερλεχτ για την απόκτηση του 21χρονου διεθνούς Βέλγου μεσοεπιθετικού, σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Σε ακόμη μια μεταγραφή – επένδυση για το μέλλον προχωρά άμεσα ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο. Οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να συμφώνησαν με την Αντερλεχτ για την αγορά του 21 ετών διεθνούς Βέλγου μεσοεπιθετικού Ζίγκι Μπαντιμπανγκά. Ο Μπαντιμπανγκά αγωνιζόταν την τελευταία σεζόν ως δανεικός στην Σαρλερουά, με της οποίας τη φανέλα είχε 23 ματς και πέτυχε 3 γκολ. Είναι διεθνής με την U21 του Βελγίου, όπως και με τις U19 και U17. Η “καλή” του θέση είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ, είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται με άνεση ως περιφερειακός ή και προωθημένος επιθετικός, αλλά και ως αριστερό εξτρέμ.
Ο Ολυμπιακός φαίνεται, εφόσον επαληθευτούν οι πληροφορίες από το Βέλγιο, ότι επενδύει σε έναν 21χρονο με καλές προδιαγραφές μεσοεπιθετικό με το βλέμμα στο μέλλον αλλά και στο παρόν, δεδομένου ότι είναι πολύ πιθανή η αποχώρηση του Αμπντούν και δημιουργείται έτσι η ανάγκη απόκτησης ενός εξτρέμ μετά τον Βάις. Ο Μπαντιμπανγκά όμως δίνει λύση και στην επίθεση, εκεί όπου ο Ολυμπιακός αποδυναμώνεται με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Τζιμπούρ.
... there's no such thing as "too much"...
Κλασσικα.
Διαψεύδει για Μπαντιμπανγκά!
Ο Ολυμπιακός διέψευσε δημοσίευμα, το οποίο κάνει λόγο για συμφωνία με τον Βέλγο, Μπαντιμπανγκά!
Ο Ολυμπιακός διέψευσε την πληροφορία που τον ήθελε να έχει συμφωνήσει με την Αντερλεχτ για τον Μπαντιμπανγκά, αλλά οι Βέλγοι επιμένουν ότι αυτός πρόκειται να βρεθεί άμεσα στην Αθήνα. Δεν αποκλείεται, εφόσον οι Βέλγοι αποδειχθούν καλά πληροφορημένοι, ο Μπαντιμπανγκά να έρχεται στην Ελλάδα για να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα και να παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό.
... there's no such thing as "too much"...
To gazzetta.gr λοιπόν διαψεύδει τον Ολυμπιακό...Έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο διάψευσης!!![]()
To gazzetta είναι γνωστό αντιολυμπιακό σάιτ. Ας πάει να γαμηθεί να δούμε και εμείς τι θα γίνει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο Μπατιμπαγκαμπά είναι γαμάτος, τρομερός, απίθανος και ατελείωτος σε "προσόντα"
Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ του καλοκαιριού, αν καταδεχτεί να θέσει το "μέγεθος" του στην υπηρεσία
μας.
Υπενθυμίζω πως ο μαυρούκος εχει υποστεί εξοντωτικό "σκάουτινγκ" από εμάς και δεν
θα αφήσει κανέναν λάτρη της υψηλής "τέχνης" αδιάφορο, καθώς είναι εξαιρετικά
διεισδυτικός και "μέσα" σε όλες τις "φάσεις".
Μακάρι να έρθει...
Ποιοι ειναι ολοι αυτοι ρε παιδια?
Μπραβο στο scouting της ομαδας. Μας ξεπερασε σαν φορουμ!
jonk (15-07-13)
Bookmarks