jonk (16-07-13), VALVERDES_7 (16-07-13)
jonk (16-07-13), VALVERDES_7 (16-07-13)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VALVERDES_7 : 16-07-13 στις 05:14
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
voskos_7 (16-07-13)
jonk (16-07-13)
ρε ο ραντος δεν τα πηγαινε καλα στα ντουζενια του , τι μαλακιες λεμε τωρα
voskos_7 (16-07-13)
Ε, ναι ρε φίλε, αυτό: Το καλύτερό του παιχνίδι ήταν ένα Ολυμπιακός - Πανελευσινιακός στο ΟΑΚΑ -καλά θυμάστε, δεν είχαμε τον Αλέκο όταν παίζαμε στο ΟΑΚΑ - άρα, ήταν με τους άλλους.
Α, βγήκε και άλλο όνομα της λίστας Μίτσελ: Γεφρέν, κύριοι...
Δεν ξέρω τι παίκτης είναι, και βλέποντας το ιστορικό του στους τραυματισμούς, συνειδητοποίησα και τον λόγο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Συμφωνία Ολυμπιακού με Μαρσέιγ λένε οι Γάλλοι!
Νότης Ψιλόπουλος | Δημοσίευση:Τρίτη 16, Ιούλιος 2013 12:23
Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Μαρσέιγ για την μεταγραφή του Αμαλφιτανό, τονίζοντας πως ο Γάλλος μέσος έρχεται στην Αθήνα ώστε να περάσει από ιατρικά τεστ.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
... there's no such thing as "too much"...
Diavasa sthn equipe shmera oti simfonisane me 2.000.000e
kalorizikos!
Τόσος χαμός και καθυστέρηση για 300 χιλ? Δε λέω λεφτά είναι αλλά αν τα είχαμε δώσει
στην αρχή, όπως είχαμε συμφωνήσει, θα είχαμε τον παίκτη από την αρχή της προεταοιμασίας
μαζί μας, πράγμα πολύ καλό.
Σε κάθε περίπτωση τελειώνει θετικά ένα σήριαλ εβδομάδων και μακάρι ο παίκτης να κάνει
την διαφορά στην ομάδα, που χρειάζεται καλούς παίκτες.
Είπα και εγώ, μετά από τόσες επιβεβαιώσεις, τελικά, έπρεπε να πέσει και μία διάψευση για να στεριώσει...
Μπορεί να μην υπήρχαν όντως αυτά τα λεφτά και να βρεθήκαν τώρα που μπορεί να οριστικοποίηθηκε η παραχώρηση του Τζιμπούρ...![]()
Μην είσαι τόσο σίγουρος: Μπορεί και ο παίκτης και η ομάδα να βγούν επωφελημένοι από αυτήν την παράλειψη... Άσε να έχουμε βάσιμες ελπίδες να υπάρχει και ένας με φυσιολογική φυσική κατάσταση για φέτος...
jonk (16-07-13)
Ανεβαίνουμε σκαλοπάτι αν έρθει ο άσχημος.
There is a Dude in town
Δεν είχαμε αποσύρει το ενδιαφέρον για αυτόν;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ο Τζιμπούρ, δεν έχει συμβόλαιο;
*Δεν είναι κακό που ρωτάμε, αλλά οι απαντήσεις και η σχέση τους με την πραγματικότητα, είναι κάτι ρευστό και σχετικό...
ρε μπας και βαζει η κουμπαρα του τον χοντρο να φερνει τους σακατηδες για να γαμησει τον εοπυ ?
SKORPIOS7 (18-07-13)
Αυτό δεν είναι διάψευση. Μέχρι σήμερα διαψεύδουμε επίσημα. Τώρα είναι "άνθρωποι του Ολυμπιακού"....
Τέσπα, θα δείξει.
... there's no such thing as "too much"...
τα "ελεγαν" καποιοι και τωρα τ'αλλαζουν. δεν με νοιαζει, δεν τα ελεγα εγω.
την αποψη μου την εχω πει, ας φυγει οποιος να'ναι, αν δεν θελει ενας παιχτη μια, εγω δεν τον θελω δεκα. για τους υπολοιπους που φευγουν σαφως και ειναι ξεσκαρταρισμα, ομως αυτοι οι τρεις σαφως και ειναι "πρωτες" επιλογες στο υπαρχον ροστερ. με το μιτσελ 6 μηνες επαιζαν βασικοι, τωρα ξαφνικα "δεν ειναι στα πλανα του", δεν ξερω μπορει να εχουμε μπλεξει με διχασμενη προσωπικοτητα. εν πας περιπτωση ομως ανεξαρτητως της γνωμης του προπονητη, αυτοι οι τρεις παιχτες υπολογιζονται για βασικοι αν μεινουν (απο εμενα). για τον τζεμπουρ ο μιτσελ ειπε πως δεν τον υπολογιζει, για τους αλλους δυο οχι ακομα.
το πρωτο υστερογραφο δεν αφορα εμενα, (δεν ειπα ποτε τιποτα για δανεικους, αν και δεν το θεωρω και τοσο κακο να εχεις 1-2 στο ροστερ).
ο βαγγελας παιζει οπως γουσταρει. σ'αυτον ανηκει η ομαδα, αυτος βαζει τα φραγκα, αυτος αποφασιζει. εμενα λογος δεν μου πεφτει. θα κριθει εκ του αποτελεσματος και φετος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks