Σελίδα 362 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 62162262312322332342352358359360361362
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 7.221 έως 7.226 από 7226

Θέμα: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Είναι η δεύτερη χρονιά και η πολλοστή φορά που γράφω το όνομά του: Kai Buelow

Αμ. χαφ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ, καλό παιδί, γεννημένος αρχηγός και όχι γουρλομάτης μαλάκας και σε καλή (πιστεύω) τιμή.

*λεφτά ΘΕΛΕΙΣ, για να κάνεις ομάδα. Να πουλήσεις τον μισό σου στόλο, δεν χρειάζεται. ΕΞΥΠΝΕΣ κινήσεις απαιτούνται και ΨΑΞΙΜΟ.

Το avatar του χρήστη Apache

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 789 φορές σε 389 μηνύματα
    Ignore User

Γεια σου Θεοδόση κι ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιώργο, από την στιγμή που σαν Ολυμπιακός, παλεύουμε να ξεχωρίσουμε στην κατηγορία με Βασιλεία (με όχι και καλές προοπτικές σύγκρισης), Άντερλεχτ και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, είναι λίγο τραβηγμένο να κοιτάμε να συγκρινόμαστε με το επίπεδο της Λυόν, της Μαρσέιγ και της Λεβερκούζεν.

Το ποδόσφαιρό μας, δεν στερείται τόσο του ταλέντου, στις μικρές ηλικίες, όσο σε όλα τα υπόλοιπα, τα οποία σε βοηθάνε να αξιοποιείς το ταλέντο σου, σε κάτι χρήσιμο (και αυτό, είναι γενικότερο πρόβλημα και όχι μόνο του ποδοσφαίρου: Μήπως και από τα περισσότερα Πανεπιστήμιά μας, βγαίνει κανένας έτοιμος από πλευράς κατάρτισης, να διεκδικήσει στην αγορά εργασίας κάτι ιδιαιτέρως αξιόλογο; - Από τα οικονομικά, σίγουρα όχι.).
    Voske πραγματικά δεν θα μπορούσες να το θέσεις πιο σωστά! Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει ξεφύγει προ πολλού από το επίπεδο των "διακοσμητικών" ομάδων που υπάρχουν μόνο για να αποκλειστούν στα προκριματικά του Αυγούστου, ενώ εδώ και κάποια χρόνια δεν αποτελεί πλέον το σάκο του μποξ που απλώς συμπληρώνει τον όμιλο. Έχει καταφέρει κι έχει "προβιβασθεί" σε μια αξιοσέβαστη γ' ζώνη ομάδων (όπως είπες Βασιλεία, Σπόρτιγκ, Άντερλεχτ κλπ), κάποιες από τις οποίες έχουν παίξει βέβαια στο παρελθόν σε Ευρωπαϊκούς τελικούς (ενώ οι δικές μας ομάδες όχι), τις οποίες οι μεγάλοι του CL δεν τις φοβούνται αλλά οπωσδήποτε τις σέβονται και όποτε τις υποτιμούν το πληρώνουν ακριβά.

Λίγο πιο πάνω του (ή αρκετά πιο πάνω του) βρίσκονται οι ομάδες της β' ζώνης με συνεχείς παρουσίες στα "ψηλά πατώματα" των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, πλούσιες αλλά όχι πάμπλουτες, σαφώς οργανωμένες και αξιοσέβαστες, οι οποίες συχνά-πυκνά καταφέρνουν να φτιάξουν δυνατές ομάδες που μπορεί και να φθάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου (Πόρτο-Μπενφίκα, Λυόν-Μαρσεϊγ, Ντορτμουντ-Λεβερκούζεν και αρκετές άλλες, αγγλικές, ιταλικές, ισπανικές κλπ). Στην κορυφή βέβαια είναι μια ελίτ 8-10 ομάδων οι οποίες κάθε χρόνο στήνονται (θεωρητικά) για να κερδίσουν το τρόπαιο.

Αν το δούμε λοιπόν ψύχραιμα, ο στόχος του ΟΣΦΠ είναι να παραμείνει σε αυτή τη γ' ζώνη (και να μην επιστρέψει στην κατηγορία της τέταρτης συμπληρωματικής ομάδας του ομίλου) και να κάνει δειλά βήματα ώστε να μικρύνει την απόσταση από τη ζώνη των top ομάδων, εξαιρώντας τους γίγαντες που δεν μπορείς να τους φτάσεις, έτσι κι αλλιώς.

Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει όλο αυτό και ο κόσμος και αρχίσει να διασκεδάζει το ποδόσφαιρο και να χαίρεται με τη γιορτή του CL (γιατί πρόκειται για πραγματική γιορτή και είστε τυχεροί που τη ζείτε), τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες να φτιάξει ο Ολυμπιακός με ψυχραιμία την ομάδα με τις "σωστές" αναλογίες, η οποία και θα καταφέρνει τις αξιοσημείωτες πορείες στην Ευρώπη, τηρουμένων των αναλογιών.

Φυσικά δεν είμαι σε θέση να κάνω "μαθήματα" σχετικά με το που πρέπει να φτάνουν οι φιλοδοξίες μιας ομάδας και του κόσμου της, αλλά τα περισσότερα μέλη του Forum είστε ιδιαίτερα προσγειωμένοι και αντικειμενικοί στις κρίσεις σας. Αν και ο υπόλοιπος κόσμος του ΟΣΦΠ σας μοιάζει, τότε θα έλεγα πως υπάρχει ελπίδα για ένα ωραίο ευρωπαϊκό μέλλον γι' αυτήν την ομάδα.
    Kingdoms Rise and Kingdoms Fall

3. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Apache για αυτό το μήνυμα:

Kaine (22-03-14), sirkostas (22-03-14), voskos_7 (23-03-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και να στείλουν αυτόν τον Σοριάνο κατά δω: Ανεπίτρεπτο τόσο πλούσια ομάδα να μην έχει παίκτες του επιπέδου και του στάτους της...
    O Σοριάνο από το 2009 είναι πραγματική μηχανή γκολ. Στην Αυστρία σκοράρει περίπου 1 γκολ στο παιχνίδι. Αλλά ΠΡΕΠΕΙ να σημειώσουμε πως το επίπεδο του αυστριακού πρωταθλήματος είναι το ίδιο και χειρότερο με το ελληνικό. Άρα το αν ο παίκτης θα βοηθήσει στην Ευρώπη είναι ερωτηματικό.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Apache Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σου Θεοδόση κι ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!

Voske πραγματικά δεν θα μπορούσες να το θέσεις πιο σωστά! Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει ξεφύγει προ πολλού από το επίπεδο των "διακοσμητικών" ομάδων που υπάρχουν μόνο για να αποκλειστούν στα προκριματικά του Αυγούστου, ενώ εδώ και κάποια χρόνια δεν αποτελεί πλέον το σάκο του μποξ που απλώς συμπληρώνει τον όμιλο. Έχει καταφέρει κι έχει "προβιβασθεί" σε μια αξιοσέβαστη γ' ζώνη ομάδων (όπως είπες Βασιλεία, Σπόρτιγκ, Άντερλεχτ κλπ), κάποιες από τις οποίες έχουν παίξει βέβαια στο παρελθόν σε Ευρωπαϊκούς τελικούς (ενώ οι δικές μας ομάδες όχι), τις οποίες οι μεγάλοι του CL δεν τις φοβούνται αλλά οπωσδήποτε τις σέβονται και όποτε τις υποτιμούν το πληρώνουν ακριβά.

Λίγο πιο πάνω του (ή αρκετά πιο πάνω του) βρίσκονται οι ομάδες της β' ζώνης με συνεχείς παρουσίες στα "ψηλά πατώματα" των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, πλούσιες αλλά όχι πάμπλουτες, σαφώς οργανωμένες και αξιοσέβαστες, οι οποίες συχνά-πυκνά καταφέρνουν να φτιάξουν δυνατές ομάδες που μπορεί και να φθάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου (Πόρτο-Μπενφίκα, Λυόν-Μαρσεϊγ, Ντορτμουντ-Λεβερκούζεν και αρκετές άλλες, αγγλικές, ιταλικές, ισπανικές κλπ). Στην κορυφή βέβαια είναι μια ελίτ 8-10 ομάδων οι οποίες κάθε χρόνο στήνονται (θεωρητικά) για να κερδίσουν το τρόπαιο.

Αν το δούμε λοιπόν ψύχραιμα, ο στόχος του ΟΣΦΠ είναι να παραμείνει σε αυτή τη γ' ζώνη (και να μην επιστρέψει στην κατηγορία της τέταρτης συμπληρωματικής ομάδας του ομίλου) και να κάνει δειλά βήματα ώστε να μικρύνει την απόσταση από τη ζώνη των top ομάδων, εξαιρώντας τους γίγαντες που δεν μπορείς να τους φτάσεις, έτσι κι αλλιώς.

Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει όλο αυτό και ο κόσμος και αρχίσει να διασκεδάζει το ποδόσφαιρο και να χαίρεται με τη γιορτή του CL (γιατί πρόκειται για πραγματική γιορτή και είστε τυχεροί που τη ζείτε), τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες να φτιάξει ο Ολυμπιακός με ψυχραιμία την ομάδα με τις "σωστές" αναλογίες, η οποία και θα καταφέρνει τις αξιοσημείωτες πορείες στην Ευρώπη, τηρουμένων των αναλογιών.

Φυσικά δεν είμαι σε θέση να κάνω "μαθήματα" σχετικά με το που πρέπει να φτάνουν οι φιλοδοξίες μιας ομάδας και του κόσμου της, αλλά τα περισσότερα μέλη του Forum είστε ιδιαίτερα προσγειωμένοι και αντικειμενικοί στις κρίσεις σας. Αν και ο υπόλοιπος κόσμος του ΟΣΦΠ σας μοιάζει, τότε θα έλεγα πως υπάρχει ελπίδα για ένα ωραίο ευρωπαϊκό μέλλον γι' αυτήν την ομάδα.
    Έτσι. Η δε αφεντιά μου και ο Μέγιστος είμαστε οι πλέον προσγειωμένοι και σοβαροί. Εγώ έβαλα στοίχημα πως η ομάδα θα σηκώσει φέτος το ευρωπαικό, ο Κώστας πως θα ρίξει 8 γκολ στο Ολντ Τράφορντ. Ο Βοσκός, με τον οποίο μιλάς, δεν είναι προσγειωμένος και αντικειμενικός. Θεωρεί επιτυχια που περάσαμε στους 16. Βάλε τον σε ignore list και θα τα λες μαζί μας, που έχουμε τα μυαλά στο κεφάλι μας.

6. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

Kaine (22-03-14), sirkostas (22-03-14), voskos_7 (23-03-14)

Το avatar του χρήστη Apache

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 789 φορές σε 389 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι. Η δε αφεντιά μου και ο Μέγιστος είμαστε οι πλέον προσγειωμένοι και σοβαροί. Εγώ έβαλα στοίχημα πως η ομάδα θα σηκώσει φέτος το ευρωπαικό, ο Κώστας πως θα ρίξει 8 γκολ στο Ολντ Τράφορντ. Ο Βοσκός, με τον οποίο μιλάς, δεν είναι προσγειωμένος και αντικειμενικός. Θεωρεί επιτυχια που περάσαμε στους 16. Βάλε τον σε ignore list και θα τα λες μαζί μας, που έχουμε τα μυαλά στο κεφάλι μας.
    Χα,χα,χα καλό! Πάντως αν θέλετε και τη δική μου γνώμη, δεν νομίζω πως η φετινή ομάδα στήθηκε με βάση κάποιον ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Νομίζω πως ο στόχος ήταν απλά να είναι καλύτερη από τον ανταγωνισμό "εντός των τειχών". Μου έδωσε την εντύπωση πως η καλή ευρωπαϊκή χρονιά απλά προέκυψε στην πορεία, χωρίς να το περιμένει και πολύ η διοίκηση. Ακόμα κι αν περνούσε τη MU, η φετινή ομάδα δεν θα ήταν στο μυαλό μου αντίστοιχων δυνατοτήτων με αυτές του 1998-99 και του 2007-2008. Νομίζω πως χρειάζεται πολλές βελτιώσεις σε όλες τις γραμμές για να κατέβει με αξιώσεις και του χρόνου και να διεκδικήσει ξανά την πρόκριση. Υπάρχουν σημαντικά θέματα τόσο στο κέντρο και στα πλάγια της άμυνας, όσο και στα εξτρέμ και στα φορ. Να δούμε βέβαια πρώτα αν υπάρξουν και παραχωρήσεις παικτών (πχ Μανωλάς), Πάντως δείχνει να χρειάζεται τουλάχιστον 5-6 παίκτες πρώτης γραμμής για την Ευρώπη.
    Kingdoms Rise and Kingdoms Fall

Thanks
    1.805
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.909 φορές σε 1.167 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Apache Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χα,χα,χα καλό! Πάντως αν θέλετε και τη δική μου γνώμη, δεν νομίζω πως η φετινή ομάδα στήθηκε με βάση κάποιον ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Νομίζω πως ο στόχος ήταν απλά να είναι καλύτερη από τον ανταγωνισμό "εντός των τειχών". Μου έδωσε την εντύπωση πως η καλή ευρωπαϊκή χρονιά απλά προέκυψε στην πορεία, χωρίς να το περιμένει και πολύ η διοίκηση. Ακόμα κι αν περνούσε τη MU, η φετινή ομάδα δεν θα ήταν στο μυαλό μου αντίστοιχων δυνατοτήτων με αυτές του 1998-99 και του 2007-2008. Νομίζω πως χρειάζεται πολλές βελτιώσεις σε όλες τις γραμμές για να κατέβει με αξιώσεις και του χρόνου και να διεκδικήσει ξανά την πρόκριση. Υπάρχουν σημαντικά θέματα τόσο στο κέντρο και στα πλάγια της άμυνας, όσο και στα εξτρέμ και στα φορ. Να δούμε βέβαια πρώτα αν υπάρξουν και παραχωρήσεις παικτών (πχ Μανωλάς), Πάντως δείχνει να χρειάζεται τουλάχιστον 5-6 παίκτες πρώτης γραμμής για την Ευρώπη.
    Εγώ θα έλεγα πως ποτέ η ομάδα δεν στήθηκε με βάση ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

2007-2008: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Ρ. Μπράβο, Ντομί, Ζ. Σέζαρ, Άντζας, Τοροσίδης, Στολτίδης, Λεντέσμα, Τζόλε, Γκαλέτι, Λούα Λούα, Κοβάσεβιτς,
    Κωνσταντίνου, Μήτρογλου, Σοϊλέδης, Μενδρινός, Ματσούκας, Αρτσούμπι, Νούνιεζ..

1/4 Πολύ καλοί/Καλοί παίκτες, 1/4 Μετριάντζες, 1/4 Γελωτοποιοί και 1/4 Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε.

Αρκετό για SL, φαντάσου τι είχαν (και έχουν ακόμα) οι υπόλοιποι.

Σελίδα 362 από 362 ΠρώτηΠρώτη ... 62162262312322332342352358359360361362

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές