Βρε τι εκτός σχεδίου, κάντε ένα φάουλ να τελειώνουμε. Και αν δεν κάνω λάθος είχαν να δώσουν φάουλ, ούτε βολές δε θα εκτελούσε η πανάθα.
Αλλά άμα είσαι λούζερ, είσαι.
Hταν εκτος σχεδιου η καταληξη της φασης, σε πρωτη φαση η Μπαρτσελονα αμυνθηκε καλα, ο Διαμαντιδης για πικ εν ρολ πηγαινε. Το λαθος του Πασκουαλ ηταν οτι δεν επρεπε να υπαρχει καν στο παρκε το βουβαλι. Επρεπε να ειναι αλλος στην θεση του για να βγει μπροστα στον Διαμαντιδη.
*****8.23*****
Βρε τι εκτός σχεδίου, κάντε ένα φάουλ να τελειώνουμε. Και αν δεν κάνω λάθος είχαν να δώσουν φάουλ, ούτε βολές δε θα εκτελούσε η πανάθα.
Αλλά άμα είσαι λούζερ, είσαι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
*****8.23*****
BrazHlias (12-04-13), differance (12-04-13)
Kαι στη χαμένη βολή του Ναβάρο (θα πήγαινε τη διαφορά στους 3) και σε πολλά άλλα. Τέσπα γάμα τους. Θα ήθελα έναν τελικό Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα αλλά από ό,τι φαίνεται θα περιοριστώ στη Ρεάλ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
kwtsios (16-04-13)
Faithful (12-04-13)
Νομίζω πως η Μπάρτσα είχε 3 φάουλ στην 4η περίοδο οπότε θα μπορούσε να κάνει ένα χωρίς να στείλει την πανάθα στις βολές..
differance (12-04-13)
Kαι γω έτσι νομίζω Αντώνη αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία. Ας πήγαινε και στις βολές, το πολύ πολύ να τους ισοφάριζαν. Και αν η Μπάρτσα έχανε την τελευταία επίθεση, θα πήγαινε στην παράταση, δε θα μύριζε τον κρίνο.
DaRkSaGa79 (12-04-13), kwtsios (16-04-13)
Ενταξει, αν θεωρειται απο καποιους οτι ειναι ενας παιχτης-φοβητρο σιγουρα υπερτιμαται. Εμενα μου αρεσει παρα πολυ, πληθωρικος παιχτης. Εχει ωστοσο αδυναμιες και οποτε υπαρχει απεναντι του αθλητικος αντιπαλος ειναι προφανες. Και ο Πριντεζης κανει παντα καλα παιχνιδια απεναντι του.
Εχει ενα ονομα καλο και λογω της αξιας του αλλα και επειδη ειναι συνεχως στον αφρο παιζοντας σε ομαδες υψηλου επιπεδου. Ανηκει επισης σε καλη φουρνια παιχτων στην Εθνικη του....Παντως φετος Βουιτσιζει λιγο παρολο που δεν ειναι και μεγαλος, 29 ειναι.
*****8.23*****
vasilis-thrylos7 (12-04-13)
Και εγώ αυτό σκέφτηκα. Κάνεις 2 φάουλ, τους στέλνεις στις βολές και σου μένουν γύρω στα 8-9 δευτερόλεπτα. Τάιμ άουτ και επαναφορά από το κέντρο.
Λογικά ο Πασκούαλ φοβήθηκε την παράταση έχοντας παίξει άλλες 2, την Κυριακή και την Τρίτη.. Θα ήταν η 3η μέσα σε 5 μέρες..
Ειναι μαλακες της Μπαρτσα τελος!
Και μονο οτι με την ιδεα να περασουν την Μπαρτσα οι βαζελοι και να πεσουν με μια εκ τον Ρεαλ-Μακαμπι με πιανει τρελα..
Πανε απευθειας στον τελικο καταλαβετε το!
ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ.....ΚΑΝΤΕ ΦΑΟΥΛ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ 3ΠΟΝΤΟ.....
sk12072 (12-04-13)
Σε αυτό πρέπει να τονίσουμε ότι η κοινή γνώμη του παναθηναικού (όπως και το παρακράτος δες κύπελλο αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό) τον προστάτεψε και τον στήριξε κάτι που σε εμάς στο μπάσκετ είναι αδιανόητο και μας μειώνει πάρα πολύ τις πιθανότητες να φτιάξουμε κάτι καλό...
Ο βαζελος ειναι ηδη στον τελικο. Απιστευτο. Εναν Ντορσει η λασμε να χαμε κ εμεις κ ποιος τη χεζει τη τσσκα. Τωρα ομως...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εκεί θα πάει αν προοδεύσει το πράγμα...
O Στερν δήλωσε το 2010 ότι μέσα σε 10 χρόνια το ΝΒΑ θα έχει περιφέρεια στην Ευρώπη. Εντάξει μπορεί να μην είναι μέσα στα επόμενα 10 αλλά βλέπουμε μια προσπάθεια και σκέψεις για να γίνει κάτι τέτοιο. Αν όμως υπήρχε η οικονομική δυνατότητα και οι κατάλληλοι πρόεδροι-συμπαίκτες να γίνει κάτι τέτοιο και ξεπερνούσαν και διάφορα εξωαγωνιστικά θέματα που έχουν να κάνουν με τις διαφορεικές χώρες θα είχε γίνει ήδη...
με βαση τη μικρη εμπειρια που εχω βλεπωντας παιχνιδια μπασκετ, θεωρω πως ορθα επαιξαν καθαρη αμυνα και δεν εκαναν φαουλ στην τελευταια επιθεση. στο 95% των περιπτωσεων αυτη η αποφαση δικαιωνεται και η τελευταια επιθεση με τριποντο ειναι αστοχη, αυτο διοτι ειναι "μεσα στην τουρλα του σαββατου".
συμφωνω με τον γιαννη πως το ματς κριθηκε σε αλλα σημεια.
ολα αυτα μονο αν η βαρκα δεν ειχε αλλο φαουλ να δωσει, αν ειχαν φαουλ επρεπε να το κανουν.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks