ο γιός του μέντορα του Αυριανισμού , προσέξτε αυτά αφορούν το γιό ο πατήρ ήταν ο πατριαρχης της ανασφάλιστης εργασία απο την εποχή της αυριανής και φίλαθλου, δεκάδες νεα παιδιά ξεκινούσαν στα μπουρδελοέντυπά τους να εργάζονται ανασφάλιστοι
Συνελήφθη ο Ανδρέας Κουρής
03 Ιανουαρίου 2013, 13:50
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]![]()
Στη σύλληψη του Ανδρέα Κουρή του Γεωργίου, προχώρησε η Ασφάλεια Αττικής για οικονομικές εκκρεμότητες που είχε με το Δημόσιο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για τον γιο του Γιώργου Κουρή, ηλικίας 42 ετών, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι και επικεφαλής της Real Group. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι οφειλές του προκύπτουν από τη μη απόδοση εισφορών στο ΙΚΑ και ανέρχονται σε 9.171.778,02 ευρώ.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθη σήμερα (3-1-2013) το πρωί στην περιοχή του Διονύσου Αττικής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής 42χρονος ημεδαπός, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή εργοδοτικών-εργατικών εισφορών προς το Ι.Κ.Α. συνολικού ποσού 9.171.778,02 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
ο γιός του μέντορα του Αυριανισμού , προσέξτε αυτά αφορούν το γιό ο πατήρ ήταν ο πατριαρχης της ανασφάλιστης εργασία απο την εποχή της αυριανής και φίλαθλου, δεκάδες νεα παιδιά ξεκινούσαν στα μπουρδελοέντυπά τους να εργάζονται ανασφάλιστοι
Εκτεταμένη φοροδιαφυγή από πολλά ονόματα της λίστας Λαγκάρντ
03 Ιανουαρίου 2013, 13:34
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]![]()
Την ώρα που οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης κάνουν «φύλλο και φτερό» τους φακέλους με το … σόι Παπακωνσταντίνου, από τον φορολογικό έλεγχο του ΣΔΟΕ στα 2062 ονόματα που περιλαμβάνονται στη περιβόητη λίστα Λαγκάρντ διαπιστώνεται εκτεταμένη φοροδιαφυγή!
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι μεγαλοκαταθέτες που έχει «τσιμπήσει» το ΣΔΟΕ αναμένεται να κληθούν από τη δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν, μόλις ολοκληρωθεί ο φορολογικός έλεγχος!
Πολλοί από τους 2.062 καταθέτες που περιλαμβάνονται στη λίστα δεν μπορούν να δικαιολογήσουν ως νόμιμο εισόδημα τα ποσά που βρέθηκαν στους λογαριασμούς τους.
Το μέγεθος της φοροδιαφυγής που διαπιστώνεται, έως τώρα, από τους διενεργούμενους φορολογικούς ελέγχους δείχνει πως το κράτος έχει «χάσει» πολλά εκατομμύρια ευρώ.
Το γεγονός ότι οι εν λόγω «μεγαλοκαταθέτες» δεν ελέγχθηκαν ποτέ εγείρει σειρά ερωτημάτων για τους λόγους που στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε δεν κινήθηκε ουδέποτε διαδικασία φορολογικού ελέγχου.
Πηγή: Καθημερινή
Star.gr
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι Κουρήδες, αυτοί απλώς ήταν τόσο ξεδιάντροποι που την διαπλοκή τους και την απατεωνιά τους την έκαναν βούκινο, το πρόβλημα είναι όλο το σύστημα που έχει χτιστεί γύρω από το κράτος και την διαπλοκή που στήριζε τους ημέτερους και οδηγούσε όσες επιχειρήσεις δεν είχαν κρατικό χρήμα (είτε άμμεσο είτε από φορο και εισφορο διαφυγή) σε λουκέτο.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
λογικο διότι πρώτον δεν μπορούν να σταθούν σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να διεκδικήσουν την θέση τους στην αγορά
και δευτερον το κράτος είναι που ληστευεται παγκόσμια από τα πιράνχα σε σοβάρές χώρες έχει μηχανισμούς ελέγχου , εδώ έχουμε καταπισμενους αλήτες απο το κράτος που λαδώνουν
δηλαδή το κράτος δίνει μισθούς σε υπαλλήλους , τα λάδια τα σπρωχνουν οι ιδιώτες εις βάρος όλων μας
Το κράτος δεν χάνει τίποτα, αναδιανεμητικός μηχανισμός είναι, τα πέρνει από την κοινωνία και τα μοιράζει στους "εντός των τοιχών"
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (03-01-13)
συμφωνούμε , ανταποδοτικός τον λέω εγώ , και έχουμε τις εξής ράτσες , φοροφυγάδες και καταχραστές{δημοσίους υπαλλήλους, κρατικούς υπαλλήλους πολιτικούς} , δημοσίου χρήματος , κατάχρηση εξουσίας και προδοσία , στα 190 χρόνια κράτους δεν αναπτυξαμε κανένα μηχανισμο πολέμιο των παραπάνω.
διαβάζω από το Βημα ένα βιβλίο του Τάσου Βουρνά Γουδί το κίνημα του 1909
ο Ράλλης αναλαμβάνει την πρωθυπουργια , ο Θεοτόκης έπεσε , ο Στρατιωτικός σύνδεσμος και ο σύνδεσμος υπαξιωματικών πάνε να σβήσουν , δεν έχουν ξεκαθαρίσει και δεν τολμούν να επαναστατήσουν , και ρίξουν την μοναρχία .
Ράλλης προς στρατιωτικό
Βλέπεις όλοι εσειίς οι γαλονάδες δεν μπορείτε να κάνετε επανάσταση χωρίς διαταγή .
Πρέπει να βρεθεί κάποιος να μετατρέπει τις συνωμοτικές αποφάσεις σας σε διαταγές ημερήσιες (ειρωνεία και εξευτελισμος αλλά εγώ ειμαι σύμφωνος)
Τοτε μονο θα τις καταλαβαίνετε και θα τις εκτελειτε
Μην σου κακοφαίνεται σας ξέρω καλά τους στρατιωτικούς .
Για την ιστορια η Κρήτη έχει κάνει εκλογές ζητά ένωση , οι δημαγωγοί τύπου Ράλλη Θεοτόκη , δεν τολμούν να την ενώσουν και ο Στρατιωτικός σύνδεσμος δεν τολμά να έρθει σε σύγκρουση με το παλάτι . Ο Ράλλης λέει ότι η διάλυση του συνδέσμου πρέπει να γίνει εκ των έσω διαταγή του Βασιλία .
θαυμάστε στάση αξιωματικού υπάσπιστη του Βασιλια ...
Ο σύνδεσμος τον πλησιάζει για να τον κάνει αρχηγό και αν συμφωνήσουν όλοι (αν είναι δυνατόν ) να έρθουν σε συγκρουση με το παλάτι .
Βακάλογλου το παληκάρι υπασπιστής του βασιλια τον πλησιάζουν οι του Στρατιωτικού συνδέσμου.
τον επισκέπτωνται τα παληκάρια της φακής οι αΞιωματικοί του συνδέσμου .
Ρωτά ο Βακάλογλου σε τι οφείλω την επίσκεψη κύριοι?
απαντά ένας εκ του στρατιωτικού συνδέσμου , σας προσφέρουμε την αρχηγία
Εμένα τραυλισε ?
μάλιστα
και γιατί εγώ?
το ήθος σας η αφοσίωση σας κυριε συνταγματάρχα στην ιδέα του δικαίου , οι αξιωματικοι γνωρίζουν ότι δεν διστάσατε να μιλήσετε ακόμη και στο στέμα
Βακάλογλου , κύριοι γνωρίζεται την ιδιότητά μου ?
μάλιστα
Βακάλογλου ,πώς λοιπον ένας αυλικός είναι δυνατόν να γίνει αρχηγός μιας επαναστατικής κίνησης ?(δεν λέει ότι τον έπιασε διάρροια μόλις του το ξεφουρνίσαν)
και συμπληρώνει ο αξιωματικός που του έκανε την προταση , που έχει σαν σκοπό την απομάκρυνση του διαδόχου και των πριγκηπησών ?
Λαχταρησε ο Βακάλογλου , αυτο το αγνοούσα ψέλλισε .
κύριε συνταγματάρχα ηρέμήστε , ο συνομιλητής
Βακάλογλου , πως μπορώ να παραβώ τον όρκο μου και ο στρατος , να διατυπωνει τέτοια αιτήματα (αυτος που μιλουσε την γλωσσα της αλήθειας και τά χωνε στο στέμα)
Λοχαγός , ο στρατός είναι πατριωτικός κύριε συνταγματάρχα
ο σκοπός είναι ανατρεπτικός κυριε Λοχαγέ .θέλετε να με κανετε συνένοχο .
αρνείστε κύριε συνταγματάρχα ?
Βακάλογλου βεβαίως .....μας σχολασε αυτος που τα λεγε τσεκουράτα πάμε στον άλλο
συνταγματάρχης Ψαροδήμος , τι μου προσφέρετε κύριοι δεν καταλαβα?
Λοχαγός ,την αρχηγία του στρατιωτικού συνδέσμου .
συνταγματάρχης , και πάλι δεν ξεκαθαρίζω τις προθέσεις σας , μηπως εννοείτε των συνωμοτικών ομάδων ?που ακούγονται τελευταία?
Λοχαγός , ας είναι και έτσι ...
και γιατί απευθυνθηκατε σε εμένα? συνταγματάρχης
Λοχαγός (αυτο κρατήστε το παρακάτω) η ακεραιότης σας , η εντιμοτης σας κύριε συνταγματάρχα ...
ο έντιμος συνταγματάρχης ξεκινά τις ερωτήσεις με ακεραιότητα .Εχω την φήμη επαναστατικού στοιχείου , μεσα στο στρατό (σκεφτεται λες να δειξα λάθος εικονα τόσα χρόνια ?)
Λοχαγός καθε άλλο κύριε συνταγματάρχα , λοιπόν ?
αρχίζει λέει να βηματίζει στην αίθουσα ο συνταγματάρχης , ρωτά και έχετε ελπίδες επιτυχίας ?(προσέξτε οι αλλοι , που του προτείνουν την αρχηγία , αυτος ειναι απόξω )
Λοχαγός , θα αγωνισθούμε .
συνταγματάρχης , θα αγωνισθούμε ειρωνικά (είναι για πολεμο ο εντιμος και ακεραιος θελει την νίκη σιγουρη)θα ρισκάρουμε να παίξουμε το κεφάλι μας και την καριέρα μας κορώνα γράμματα , σε ξαναρωτώ τι ποσοστό έχουμε?
ΛΟχαγός , δεν μπορώ να σας απαντησω , εσείς θέλετε νούμερα
Συνταγματάρχης δεν σας ήξερα , δεν σας ξέρω , και δεν σας άκουσα και δεν συναντηθήκαμε , δεν θα σας εμποδίσω και εαν πετύχετε ......
Λοχαγός αν πετύχουμε ?
συνταγματάρχης τότε θα δεχθώ το χαρτοφυλάκο του υπουργού των στρατιωτικών (ο έντιμος και ευθυς)πάμε στον επόμενο
ο τρίτος συνταγματάρχης ΝΙκόλαος Ζορμπάς , καλός αξιωματικός , με παρουσία στον πολεμο ,1886 ,1897, είχε όλες τις δυνατοτητες να δράσει στον πόλεμο , αλλά δεν το έκανε γιατί? του κόστισε στην καριέρα και του το χρέωσαν οι ανώτεροι , αλλά γιατί ?
Ηταν ένα μυστήριο , αλλά η αληθεια μαθέυτηκε , στην πυροβολαρχία του είχε λοχαγό τον πρίγκηπα Νικόλαο , και η αυλή έδωσε , απόρρητη διαταγή , να μην εκτεθεί η μονάδα και πάθει καμιά λαχτάρα ο Νικολάλης μας . Αποτέλεσμα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια
Οταν απολογήθηκε και τα πε αυτά , η αυλή θύμωσε και από πάνω , τον χαρακτήρισε στάσιμο , τον άφησε 8 έτη στον ίδιο βαθμο , και θέση διοικητη στην σχολη ευλπίδων , και όταν του έδωσαν τον βαθμό τον έκαναν διοικητη της εφορίας του υλικού πολέμου , αποθηκάριο μάλιστα .
ολα αυτα ενω η Κρήτη έχει γράψει τους πάντες στα παπαρια της ...
αυτο είναι το ελληνικό κράτος κυριοι
αυτοί ειναι οι κρατικοί λειτουργοί , και ιδιώτες που είχα γραψει παλαιότερα , για τον γαμπρό του κυρίου simens στα 1935 έως τα μεσα του 1950 .
Από FB Friend
98 εκ δάνειο στο mega.. Και κάθε μέρα κλείνουν επιχειρήσεις και μαγαζάκια για 10 και 20 χιλ ευρώ. Με τόσα λίγα θα σωζόντουσαν. Και έχουν και τις εγγυήσεις για αυτά τα χρήματα. Αλλά γι'αυτούς οι τράπεζες δεν έχουν, "δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστη για χορηγήσεις". Για το μεγάλο κανάλι όμως.. Τί είναι άλλωστε 98 εκ μπροστά σε έναν Πρετεντέρη και στους μετόχους αυτού του εκτρώματος? Άλλη μία αηδιαστική υπενθύμιση της στενής σχέσης πολιτικής και "δημοσιογραφίας".
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ποιος ξέρει σε πόσους έστησε κ*λο ο Πρετεντέρης για να πάρει αυτά τα χρήματα χαχαχα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Επιχειρήσεις και μεγάλες και μικρές θα κλείσουν όχι γιατί υπάρχει σχέδιο αλλά γιατί πάπαλα τα δανεικά και αυτά που υπάρχουν φτάνουν μόνο για τον εσωτερικό κύκλο των συντεχνειών
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
"Έφυγε" στα 42 του ο διεθνής Βολλευμπολίστας Νίκος Σαμαράς
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks