31 είναι το σωστό.
Ξεκινάς από αριστερά προς τα δεξιά κάνοντας πρώτα τους πολλαπλασιασμούς και τις διαιρέσεις. Μετά κάνεις τις προσθέσεις και τις αφαιρέσεις.
Παρενθέσεις χρησιμοποιείς αν θέλεις να αλλάξεις την προτεραιότητα των πράξεων.
Γενικά
1) Παρενθέσεις
2) Δυνάμεις, ρίζες
3) Πολλαπλασιασμοί, διαιρέσεις
4) Προσθέσεις, αφαιρέσεις
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (07-01-13)
Ξύπνησε το ρήγμα; Πάνε 13 χρόνια από τότε...Λογικά θέλει παραπάνω χρόνο για να συγκεντρώσει πάλι την απαιτούμενη ενέργεια και να ξαναδώσει μεγάλο σεισμό...
Η ξαδέρφη μου η σεισμολόγος μου είχε πει ότι η Αθήνα από Πάρνηθα έχει καθαρίσει για τα επόμενα 10 με 15 χρόνια...Επικίνδυνες είναι οι περιοχές που δίνουν μεγάλους σεισμούς
και έχει καιρό να ξεσπάσει το φαινόμενο...Θα δείξει...Άλλωστε οι αστρολόγοι έχουν μιλήσει για έξαρση γεωλογικών φαινομένων λόγω των περίεργων θέσεων των πλανητών...
Δεν μας σώζει τίποτα....![]()
Δε λένε γιατί δεν ξέρουν. Η ακριβής πρόγνωση των σεισμών είναι κάτι που - προς το παρόν τουλάχιστον - ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Η βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη ναι...Αλλά υπάρχουν περιοχές που περιμένουν να γίνουν σεισμοί σε μια ορισμένη χρονική περίοδο...Οι σεισμοί είναι φαινόμενα που επαναλαμβάνονται...
Εμείς τους θυμόμαστε όταν τους καταλάβουμε...Αλλά σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν μηχανήματα παντού που μετράνε καθημερινά τη σεισμική δραστηριότητα και βγαίνουν δεκάδες πορίσματα...
Το ότι υπάρχουν ήδη κόκκινες περιοχές είναι σίγουρο...Που όμως δεν θα το μάθουμε πριν ξεσπάσει το φαινόμενο...Αυτό είναι σίγουρο και το μόνο τελικά ασφαλές...
για τα περί σεισμων να μην γίνει τίποτε , είναι και χειμώνας παναθεμάτον , δεν είναι Σεπτέμβρης όπως τότε , αν και εγώ δεν πήρα χαμπαρι ήμουν στην Μονη της Πρέβελης , και κατάλαβα το κακό όταν το βράδυ γύρισα στα Χανιά , και είδα τον κόσμο να κρέμεται στις τηλεοράσεις , το δικτυο των κινητών έπεσε , έπερνα στα σταθερά αλλά κανείς δέν ήταν σπίτι , είχαν κατασκηνώσει στο Πασαλιμάνι .
Δεν μας χρειάζονται τέτοια ..........
για τα δικαστικά και τα νομικά που είναι μία πολύ καλή συζήτση , καταλαβαίνω ότι υπάρχει , μια σαφής υποχώρηση στην απόδωση του δίκαιου , και στην ποινή .Αποτέλεσμα αυτού η έξαρση της παρανομιας , αυτό έρχεται να δέσει με τα υπόλοιπα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα ...μπράβο εξελισομαστε με τελικό στόχο να γίνουμε ζούγκλα κοινωνία των ενστίκτων , και όχι λογικών και ηθικών ανθρώπων ..
Ο μηνιαίες αποδοχές της Τίνας Μπιρμπίλη στον ΟΟΣΑ
07 Ιανουαρίου 2013, 17:47
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]![]()
Τα στοιχεία για τις απολαβές της πρώην υπουργού Τίνας Μπριμπίλη ως Μόνιμης Αντιπροσώπου της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, απέστειλε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης μετά από ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου.
Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει ο υπουργός, «οι μηνιαίες μικτές αποδοχές του Μονίμου Αντιπροσώπου στη ΜΕΑ (Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία) ΟΟΣΑ και του αναπληρωτή του καθορίζονται κατ΄ αντιστοιχία βαθμού και μισθού Πρέσβεως και Πληρεξουσίου Υπουργού Β΄».
Σύμφωνα με την απάντηση του κ, Χατζηδάκη, σε αυτό προστίθενται «το επίδομα υπηρεσίας αλλοδαπής, οι προσαυξήσεις του όταν δεν παρέχεται δωρεάν κατοικία, καθώς και το επίδομα τέκνων» τα οποία καθορίζοντα με κοινή απόφαση των υπουργών Εξωτερικών και Οικονομικών.
Ο ίδιος, μάλιστα, υπογραμμίζει ότι «από 1ης Αυγούστου του 2012, σύμφωνα με τον Ν. 4093/2012, οι αποδοχές και των υπηρετούντων στη ΜΕΑ- ΟΟΣΑ θα μειωθούν με τα αντίστοιχα ποσά ή θα επιστραφούν ή θα συμφωνηθούν με τις αποδοχές του 2013, κατά τα οριζόμενα».
Υπενθυμίζεται ότι η κα Μπιρμπίλη τον περασμένο Νοέμβριο απαντώντας σε καταγγελία του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου ότι αμείβεται με 21.000 ευρώ, είχε απαντήσει ότι ο μισθός της δεν ξεπερνά τις 7.500 ευρώ.
Star.gr
καμαρώστε τα ρουσφέτια του ΓΑΠ , τους ξεπληρώνουν τα γραμμάτια , Ευρωπαική ένωση η γκιόσα , διαλέξεις ο Τζέφρυ , καθηγητής ο Παπακωνσταντίνου κλπ κλπ πεθανετε μαλάκες στο κρυο γιατί η σιχαμένη της φωτό , διετέλεσε και υπουργός
Μουτσινάς: Προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τον Βενιζέλο
07 Ιανουαρίου 2013, 22:29
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]![]()
Έμαθα για την διαγραφή μου από τα Μέσα Ενημέρωσης! Δεν θέλουμε να ρίξουμε την Κυβέρνηση, αλλά η Κυβέρνηση δεν στηρίζεται σε ψεύτικα υποστυλώματα, δήλωσε ο Βουλευτής Μαγνησίας Πάρις Μουτσινάς, μιλώντας στο Marconi Radio 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα», επισημαίνοντας ότι από την κύρια δικογραφία προκύπτουν σαφέστατες ποινικές ευθύνες για τον Βενιζέλο.
Στις δηλώσεις του ο Πάρις Μουτσινάς δήλωσε ότι «στεναχωριέμαι γιατί δεν καταφέραμε τελικά να ικανοποιήσουμε αυτές τις προσδοκίες που είχαν χτίσει οι πολίτες για το κόμμα της ΔΗΜ.ΑΡ. Δυστυχώς. Εισπράττουμε τα επίχειρα μιας διαγραφής χωρίς καν απόφαση συλλογικού οργάνου, χωρίς να ερωτηθούμε, χωρίς καν να συμμετέχουμε στην διαμόρφωση της πρότασης αυτής για την οποία κατηγορούμαστε, ενώ μας είπαν να την υπογράψουμε».
Ο κ. Μουτσινάς, μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στις δικογραφίες, καταλογίζοντας στην τρικομματική κυβέρνηση ότι ασχολείται με την συμπληρωματική και όχι με την κύρια δικογραφία, από την οποία όπως τόνισε προκύπτουν σαφέστατες ποινικές ευθύνες για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. «Παίρνουν αποσπασματικά την συμπληρωματική δικογραφία των Εισαγγελέων ενώ την κύρια δικογραφία που βγήκε το Νοέμβριο δεν την έχουν ακουμπήσει. Εκεί αναφέρονται σαφέστατα ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τον κ. Βενιζέλο».
Και συνεχισε: «Ειλικρινά δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να πέσει η Κυβέρνηση, αλλά η Κυβέρνηση δεν στηρίζεται με ψεύτικα υποστηλώματα. Θέλει ουσιαστικές, πολιτικές παρεμβάσεις, για την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος. Οι πολιτικοί αυτοί που ανέλαβαν τη δύσκολη δουλειά να εξυγιάνουν τη χώρα, μάλλον, είναι αυτοί που είναι οι περισσότερο μπλεγμένοι στα γρανάζια του συστήματος».
Ερωτηθείς για το αν συνομίλησε με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ., από πού ενημερώθηκε για την διαγραφή του και τέλος κληθείς να σχολιάσει τις συνοδευτικές της επιστολής διαγραφής δηλώσεις του κ. Κουβέλη, απάντησε:
«Έμαθα για την διαγραφή μου από τα Μέσα Ενημέρωσης. Τον πήρα τηλέφωνο στην γιορτή του, αλλά το τηλέφωνό του βούιζε, δεν κατάφερα να μιλήσω μαζί του. Πιστεύω πως η ηγεσία δεν στηρίζει τις θέσεις τις οποίες αυτή η ίδια επεξεργάστηκε».
Zougla.gr
Bookmarks