Σελίδα 481 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 811812813814314414514614714774784794804814824834844854915015115215315816817818819811481 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 9.601 έως 9.620 από 39239

Θέμα: Off Topic

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Αυτό θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο όπου η γυναίκα αφηγείται πως πήγε το χθεσινό ραντεβού "βγήκαμε, πήγαμε για φαί κλπ κλπ, ήταν στενοχωρημένος για κάτι, τον ρώτησα αλλά δε θέλησε να μου πει για να με στενοχωρήσει, μου κράτησε το χέρι, προσπάθησα να τον κάνω να ξεπεράσει τη μεγαγχολία του, πήγαμε σπίτι, κάναμε έρωτα και κοιμηθήκαμε αγκαλιά" κι ο άντρας αφηγείται το ίδιο ραντεβού "ο Θρύλος έχασε, αλλά τουλάχιστον πήδηξα"!

2. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (30-07-12), dimace (31-07-12), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (31-07-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-07-12), panty (31-07-12), sk12072 (31-07-12)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.589 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

5. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (31-07-12), dimace (31-07-12), Eleni7 (31-07-12), Rena (31-07-12)

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Καλά αυτό είναι απίστευτο.....Το έχω ξαναδεί αλλά όσες φορές και να το δεις δεν το πιστεύεις ότι είναι ζωγραφισμένο...
    Κανείς άλλωστε δεν πλησιάζει πιο κοντά....
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Που βρίσκεται?

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Με βαση τους διαλογους που ειχαμε στο φορουμ τον τελευταιο καιρο,αρχισα να σκεφτομαι καποια πραγματα.Οποτε εχω μια απορια:για ποιο λογο υπαρχει αυτο το μισος ή η απέχθεια του ελληνα προς τη χωρα του,δηλαδη προς τον ιδιο του τον εαυτο?
    Τον τελευταιο καιρο με αφορμη τους Ολυμπιακους αγωνες διαβαζω συνεχεια για το ποσο μαλακες ειμαστε οι Ελληνες.Μα δεν ειναι δυνατον να μισουμε τοσο πολυ τη χωρα που μας γεννησε ωστε να την μειωνουμε με καθε ευκαιρια.

Αρχισα να σκεφτομαι περιστατικα απο την καθημερινη ζωη:τη μανα μου να μου λεει μεγαλωνοντας 'να φυγεις απο αυτη τη χωρα,να πας αλλου"",φιλες μου να δουλευουν δωρεαν σε σουηδια και γαλλια με την προοπτικη μιας δουλειας αργοτερα,αντι να δουλεψουν εδω,αρθρα στο ιντερνετ να μιλανε "για τον κλασσικο βλαχοελληνα,μαλακα ελληνα,ζωο ελληνα,τεμπελη ελληνα".Δε μιλαει κανενας για τον καλο ελληνα που δουλευει σκληρα και δεν ειπε κανενας "παλεψε για αυτη τη χωρα αντι να απαιτεις να παλεψουν οι αλλοι για εσενα."

Για παραδειγμα,στη δουλεια μου εχω γνωρισει ατομα που δουλευουν παρα πολυ κατω απο αντιξοες συνθηκες που ολοι ξερουμε οτι επικρατουν στην ελλαδα λογω της ελλειψης οργανωσης.Οι περισσοτεροι απο φιλοτιμο και μονο που δυστυχως εχει ο "καλος" ελληνας,κανουν δουλειες αλλων-συμπληρωνουν τα κενα που υπαρχουν λογω κενων θεσεων εργασιας,για να λειτουργει σωστα το τμημα.Ε ακομα και αυτοι δεν ενδιαφερονται να αλλαξουν κατι,αλλα περισσοτερο να δεκτουν την κατασταση ως εχει και να καταληξουν να γκρινιαζουν μετα απο χρονια " τι μαλακες που ειναι οι αλλοι.Αυτοι φταινε για ολα.Εγω ειμαι ο εξυπνος".Στη δουλεια μου μονο μια διευθυντρια ειπε το σωστο 'ειναι δυσκολο για εμας τους μεγαλυτερους να αλλαξουμε,αλλα εσεις πρεπει να αποκτησετε διαφορετικη νοοτροπια,νοοτροπια δουλειας".

Επισης εχω βαρεθει οταν παμε στο εξωτερικο να διαφημιζουμε μονο τα αρνητικα:"Α στην ελλαδα ειμαστε μαλακες που δουλευουμε πολυ για λιγα λεφτα και δεν κανουμε και τιποτα.Ολο δανειζομαστε απο τους ξενους και τα πεταμε." Μα οταν εμεις τα λεμε αυτα τι θα πει ο γερμανος?"Οχι οι Ελληνες ειναι περηφανοι?".Ενας γερμανος που θα ερθει στην ελλαδα ή θα γνωρισει τον Ελληνα του στυλ "εμεις μαμαμε και δερνουμε πινοντας συγχρονως φραπεδια.Εσεις ειστε πιθηκοι που δεν αξιζετε" ή τον ελληνα της μιζεριας 'Αστα να παμε.Εμεις ολο σφαλιαρες τρωμε και δε μας αρεσει αλλα και τι να κανουμε?'

Φυσικα δεν αλλαζουν ολα απο τη μια μερα στην αλλη,αλλα ειναι τοσο δυσκολο να μεταφερουμε στα παιδια την ιδεα να ειναι περηφανοι που ειναι ελληνες?Οχι επειδη οι ελληνες απο τη γεννηση τους ειναι μαμιαδες που θα κυριαρχησουν τον κοσμο (ατακες του στυλ "στη Νasa μονο εληνες υπαρχουν.Οι αλλες εθνικοτητες χρησιμοποιουνται για πειραματοζωα" μου τη δινουν στα νευρα),αλλα επειδη αυτη ειναι η πατριδα τους.Δε μπορουμε επιτελους να σταματησουμε να βριζουμε αυτη τη χωρα,αλλα να πολεμαμε και να βρισκουμε λυσεις στην καθημερινοτητα μας,αντι να ανεχομαστε τα παντα σα μιζερα πλασματα συνεχεια?

Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι να αλλαξει ολοκληρο συστημα ειναι δυσκολο και πιστευω οτι κανενας δε θελει να κανει τη θυσια,ουτε εγω.Αλλα το να βλεπεις τα θετικα σε αυτη τη χωρα και να μαθαινεις τα νεα παιδια να τη σεβονται και να την αγαπανε,δεν ειναι δυσκολο.Αν ο νεος ελληνας μαθει να αγαπαει τη δουλεια και τη χωρα το συστημα θα αλλαξει απο μονο του.Αν συνεχιστει η λογικη του "οποιος μενει εδω ειναι μαλακας",δηλαδη της ξενολατρειας,δε βλεπω να αλλαζει τιποτα ποτε.

ΥΓ:α)sorry για το σεντονι.
    β)φυσικα δε θελω να πω κατι για τους μεταναστες αυτου του φορουμ,μια και εγω θελω να φυγω καποια στιγμη,επειδη με εντυπωσιαζει η ιδεα νεων εμπεριων σε διαφορετικη χωρα.

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Rena για αυτό το μήνυμα:

Coach (31-07-12), Eleni7 (31-07-12)

Thanks
    10.440
    Ignore User

Συμφωνώ Ρένα...Νομίζω ότι στο βασικό ερώτημά σου, μόνο ένας ειδικός ψυχολόγος θα μπορούσε να απαντήσει..
    Όσο για το ένδοξο παρελθόν που κι εκεί αν έχεις διαβάσει διάφορα κατά καιρούς, υπάρχει μια τάση να υποτιμούνται κάποια επιτεύγματα,
    για παράδειγμα η διαφωνία που είχε υπάρξει όταν κάποιοι υποστηρίζαμε πως είναι πολύ πιθανόν οι αρχαίοι Έλληνες να είχαν πάει στην Αμερική.
    Όσον αφορά το παρελθόν και όσο μου επιτρέπουν οι σπουδές που έχω κάνει, έχω να πω ότι υπάρχει μεγάλη άγνοια και έχουν πολλοί παρεξηγήσει πολλά...
    Αλλά δεν θα δεχθώ ποτέ και με τίποτα πως τότε υπήρχαν οι καλοί Έλληνες, που νοιάζονταν για την πατρίδα, δεν έκλεβαν, δεν συκοφαντούσαν, δεν ήταν ωχαδερφιστές κλπ κλπ κλπ......Και τώρα έχει μείνει μόνο το κατακάθι και τα μπάσταρδα των Οθωμανών...

Από κει και πέρα, μάλλον εγώ κι εσύ και κάποιοι άλλοι είμαστε τυχεροί που ξέρουμε αξιόλογους ανθρώπους, που πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων τέτοιοι είναι, που είμαστε περήφανοι για τον τόπο που κατοικούμε σε όποια εποχή κι αν βρισκόμαστε και που στο κάτω κάτω, ας κοιτάει ο καθένας να δει τι μπορεί να κάνει για τον εαυτό του και την πατρίδα του και μετά ας βγει να κρίνει τους άλλους...

Γιατί εμένα όλη αυτή η γκρίνια μου δείχνει προσωπική ανεπάρκεια...Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δεν έχω κουράγιο για τίποτα, δεν πιστεύω σε μένα και σε τίποτα, άρα όλοι έτσι είναι, άρα όλοι έτσι πρέπει να είναι για να μην εκτεθώ εγώ....
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (31-07-12)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με βαση τους διαλογους που ειχαμε στο φορουμ τον τελευταιο καιρο,αρχισα να σκεφτομαι καποια πραγματα.Οποτε εχω μια απορια:για ποιο λογο υπαρχει αυτο το μισος ή η απέχθεια του ελληνα προς τη χωρα του,δηλαδη προς τον ιδιο του τον εαυτο?
    Τον τελευταιο καιρο με αφορμη τους Ολυμπιακους αγωνες διαβαζω συνεχεια για το ποσο μαλακες ειμαστε οι Ελληνες.Μα δεν ειναι δυνατον να μισουμε τοσο πολυ τη χωρα που μας γεννησε ωστε να την μειωνουμε με καθε ευκαιρια.

Αρχισα να σκεφτομαι περιστατικα απο την καθημερινη ζωη:τη μανα μου να μου λεει μεγαλωνοντας 'να φυγεις απο αυτη τη χωρα,να πας αλλου"",φιλες μου να δουλευουν δωρεαν σε σουηδια και γαλλια με την προοπτικη μιας δουλειας αργοτερα,αντι να δουλεψουν εδω,αρθρα στο ιντερνετ να μιλανε "για τον κλασσικο βλαχοελληνα,μαλακα ελληνα,ζωο ελληνα,τεμπελη ελληνα".Δε μιλαει κανενας για τον καλο ελληνα που δουλευει σκληρα και δεν ειπε κανενας "παλεψε για αυτη τη χωρα αντι να απαιτεις να παλεψουν οι αλλοι για εσενα."

Για παραδειγμα,στη δουλεια μου εχω γνωρισει ατομα που δουλευουν παρα πολυ κατω απο αντιξοες συνθηκες που ολοι ξερουμε οτι επικρατουν στην ελλαδα λογω της ελλειψης οργανωσης.Οι περισσοτεροι απο φιλοτιμο και μονο που δυστυχως εχει ο "καλος" ελληνας,κανουν δουλειες αλλων-συμπληρωνουν τα κενα που υπαρχουν λογω κενων θεσεων εργασιας,για να λειτουργει σωστα το τμημα.Ε ακομα και αυτοι δεν ενδιαφερονται να αλλαξουν κατι,αλλα περισσοτερο να δεκτουν την κατασταση ως εχει και να καταληξουν να γκρινιαζουν μετα απο χρονια " τι μαλακες που ειναι οι αλλοι.Αυτοι φταινε για ολα.Εγω ειμαι ο εξυπνος".Στη δουλεια μου μονο μια διευθυντρια ειπε το σωστο 'ειναι δυσκολο για εμας τους μεγαλυτερους να αλλαξουμε,αλλα εσεις πρεπει να αποκτησετε διαφορετικη νοοτροπια,νοοτροπια δουλειας".

Επισης εχω βαρεθει οταν παμε στο εξωτερικο να διαφημιζουμε μονο τα αρνητικα:"Α στην ελλαδα ειμαστε μαλακες που δουλευουμε πολυ για λιγα λεφτα και δεν κανουμε και τιποτα.Ολο δανειζομαστε απο τους ξενους και τα πεταμε." Μα οταν εμεις τα λεμε αυτα τι θα πει ο γερμανος?"Οχι οι Ελληνες ειναι περηφανοι?".Ενας γερμανος που θα ερθει στην ελλαδα ή θα γνωρισει τον Ελληνα του στυλ "εμεις μαμαμε και δερνουμε πινοντας συγχρονως φραπεδια.Εσεις ειστε πιθηκοι που δεν αξιζετε" ή τον ελληνα της μιζεριας 'Αστα να παμε.Εμεις ολο σφαλιαρες τρωμε και δε μας αρεσει αλλα και τι να κανουμε?'

Φυσικα δεν αλλαζουν ολα απο τη μια μερα στην αλλη,αλλα ειναι τοσο δυσκολο να μεταφερουμε στα παιδια την ιδεα να ειναι περηφανοι που ειναι ελληνες?Οχι επειδη οι ελληνες απο τη γεννηση τους ειναι μαμιαδες που θα κυριαρχησουν τον κοσμο (ατακες του στυλ "στη Νasa μονο εληνες υπαρχουν.Οι αλλες εθνικοτητες χρησιμοποιουνται για πειραματοζωα" μου τη δινουν στα νευρα),αλλα επειδη αυτη ειναι η πατριδα τους.Δε μπορουμε επιτελους να σταματησουμε να βριζουμε αυτη τη χωρα,αλλα να πολεμαμε και να βρισκουμε λυσεις στην καθημερινοτητα μας,αντι να ανεχομαστε τα παντα σα μιζερα πλασματα συνεχεια?

Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι να αλλαξει ολοκληρο συστημα ειναι δυσκολο και πιστευω οτι κανενας δε θελει να κανει τη θυσια,ουτε εγω.Αλλα το να βλεπεις τα θετικα σε αυτη τη χωρα και να μαθαινεις τα νεα παιδια να τη σεβονται και να την αγαπανε,δεν ειναι δυσκολο.Αν ο νεος ελληνας μαθει να αγαπαει τη δουλεια και τη χωρα το συστημα θα αλλαξει απο μονο του.Αν συνεχιστει η λογικη του "οποιος μενει εδω ειναι μαλακας",δηλαδη της ξενολατρειας,δε βλεπω να αλλαζει τιποτα ποτε.

ΥΓ:α)sorry για το σεντονι.
    β)φυσικα δε θελω να πω κατι για τους μεταναστες αυτου του φορουμ,μια και εγω θελω να φυγω καποια στιγμη,επειδη με εντυπωσιαζει η ιδεα νεων εμπεριων σε διαφορετικη χωρα.
    μαλλον γιατι εκτος απο τα οικονομικα προβληματα υπαρχουν αλλα πολλα "μικρα" που ομως κανουν τη διαφορα.

οποτε κατεβαινω αθηνα με το αυτοκινητο ειναι ενα μαρτυριο. διπλοπαρκαρισμενα, παρκαρισμενα παρανομα, ο καθενας παταει τα αλαρμ και αφηνει το αμαξι οπου γουσταρει, σου βγαινει η παναγια για να διανυσεις 1 χλμ. στο φαναρι πριν προλαβω να βαλω "πρωτη" στο πρασινο εχουν ακουστει 3 κορνες, 5 μαλακα και εχω φαι και 2 μουτζες.

ποσες φορες εχω δει ανθρωπο να πεταει τα σκουπιδια του προσπαθωντας να βαλει "καλαθι" εν κινηση απο το παραθυρο του αυτοκινητου. εχει γραμμενο στα "αγραφα" καθε νομο και κανονα. αναβει τσιγαρο οπου του γουσταρει και αν του πεις κατι, σου την "λεει" και απο πανω. ποσες φορες με κουτοπονηρια προσπαθουν να μου "κλεψουν" θεση σε ουρες τραπεζας κλπ.

χθες πηγα για μπανιο και καποιοι αλλοι "εξυπνοι" που ειχαν παει το προηγουμενο βραδυ ειχαν αφησει τα σκουπιδια τους καθως και τα μισοκαμμενα ξυλα της φωτιας (μαλλον βαριοντουσαν να τα μαζεψουν). καποιοι αλλοι εχουν κανει την παραλια ιδιωτικη, εχουν βαλει μονιμες ομπρελες στις οποιες δενουν με αλυσιδα και λουκετο και 3 ξαπλωστρες και οποτε θελουν ερχονται ξεκλειδωνουν και κανουν το μπανιο τους.

αυτα ειναι μερικα απλα παραδειγματα και τετοια υπαρχουν δεκαδες στην καθημερινοτητα, μπορει να μην φαινονται σημαντικα και ομως ειναι.

το χειροτερο ειναι οτι ολοι φωναζουμε για αυτα που κανουν οι αλλοι και μας ενοχλουν αλλα αυτα που κανουμε εμεις δεν τα σκεφτομαστε.
    και εγω ενας απο αυτους ειμαι, για να μη βγαζω την ουρα μου απεξω.

μηδενικος σεβασμος, αρα τι να πω για τον νεοελληνα? οτι ειναι φιλοτιμος και πολιτισμενος? τα οικονομικα ειναι σοβαρο προβλημα αλλα αν υπηρχε σεβασμος και φιλοτιμο απεναντι στον αλλο, η καθημερινοτητα θα ηταν καλυτερη.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (01-08-12)

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

και επειδη θα μου πειτε, "δεν ειναι ολοι ετσι, αυτοι που λες ειναι μειωψηφια", θα απαντησω οτι δεν ξερω ποσοι ειναι, ομως ειναι αρκετοι ωστε να χαρακτηριζουν μεγαλο κομματι του πληθυσμου. τοσο μεγαλο μαλιστα που κανει την καθημερινοτητα χειροτερη.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (01-08-12)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Ουτε εγω βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω.
    Αυτο ομως που θελω να σου πω ειναι οτι ολους αυτους τους αγενεις ανθρωπους τους απορριπτουμε αμεσως "κοιτα τι εκανε το ζωο.Καποιος ελληνας θα ηταν εδω χθες και τα εκανε ολα μπουρδελο.Δεν περιμενω και τιποτα καλυτερο απο ελληνα...".Ολοι αυτοι εχουν μεγαλωσει με προσβολες,με το στιγμα του ' ο μαλακας ο ελληνας".Φαντασου τωρα τα νεα παιδια και οχι τους μεγαλους που προφανως δεν αλλαζουν να τα μεγαλωσουμε με τη νοοτροπια" Όχι ρε αδερφια,ο ελληνας εχει πολλα καλα στοιχεια.Εχει αρνητικα αλλα εχει και καλα!!",μπας και παρει τα πανω αυτος ο λαος καποια στιγμη.

Αν τον αλλο τον λες ζωο και μαλακα απο τη στιγμη που γεννηθηκε,ζωο θα μεινει.Αν του πεις οτι μπορει να κανει κατι καλο,οτι ειναι στο αιμα του να γινει κατι σπουδαιο,δε μπορει να μη μπει στο φιλοτιμο.Δεν πιστευω οτι ο ελληνας δεν εχει φιλοτιμο.

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ουτε εγω βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω.
    Αυτο ομως που θελω να σου πω ειναι οτι ολους αυτους τους αγενεις ανθρωπους τους απορριπτουμε αμεσως "κοιτα τι εκανε το ζωο.Καποιος ελληνας θα ηταν εδω χθες και τα εκανε ολα μπουρδελο.Δεν περιμενω και τιποτα καλυτερο απο ελληνα...".Ολοι αυτοι εχουν μεγαλωσει με προσβολες,με το στιγμα του ' ο μαλακας ο ελληνας".Φαντασου τωρα τα νεα παιδια και οχι τους μεγαλους που προφανως δεν αλλαζουν να τα μεγαλωσουμε με τη νοοτροπια" Όχι ρε αδερφια,ο ελληνας εχει πολλα καλα στοιχεια.Εχει αρνητικα αλλα εχει και καλα!!",μπας και παρει τα πανω αυτος ο λαος καποια στιγμη.

Αν τον αλλο τον λες ζωο και μαλακα απο τη στιγμη που γεννηθηκε,ζωο θα μεινει.Αν του πεις οτι μπορει να κανει κατι καλο,οτι ειναι στο αιμα του να γινει κατι σπουδαιο,δε μπορει να μη μπει στο φιλοτιμο.Δεν πιστευω οτι ο ελληνας δεν εχει φιλοτιμο.
    Μα το φιλότιμο είναι ελληνική λέξη καθαρά...
    Έχει και το αποζητάει και θεωρεί ότι είναι βασικό συστατικό για μια καλύτερη ζωή...
    Ας σκεφτούμε πως είναι θεμελιώδες να αναγνωρίζουμε την ύπαρξη ή την ανάγκη για κάτι....
    Όπως οι αρχαίοι είχαν ως βασική τους αρχή το "παν μέτρον άριστον"
    Που βασικά μέτρο δεν είχαν καθόλου...Πάντα υπερίσχυε η παρόρμηση σε ότι έκαναν όπως κάνουν και οι σύγχρονοι Έλληνες...
    Επιμένω πως είμαστε συναρπαστικά όμοιοι με τους αρχαίους, και δεν ενδιαφέρομαι ούτε θέλω να αποδείξω αν είναι το dna και η καθαρότητα της φυλής και άλλα κουραφέξαλα που συνεχίζουν να διατηρούν αυτήν την ομοιότητα....
    Είναι τόσα άλλα αυταπόδεικτα που δείχνουν το δρόμο, όπως η θέση μας, οι καιρικές συνθήκες, η παράδοση για χιλιετίες...
    Νομίζω ότι πιο καλά το είχε εξηγήσει ο Ελύτης όταν εξυμνούσε τον ήλιο και τη θαλασσά μας....
    Μην ψάχνουμε τις απαντήσεις σε περίπλοκα θέματα των επιστημών...Συνήθως είναι μπροστά μας...

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (01-08-12)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Διαφωνώ σε πολύ μεγάλο βαθμό με τις κυρίες στα αποπάνω ποστς, αλλά είναι δύσκολο να γίνει τέτοια κουβέντα γράφοντας σ' ένα πληκτρολόγιο.

Thanks
    10.440
    Ignore User

Και μη χειρότερα.................

Αυτά παθαίνω για να μην είμαι μέλος του ορθόδοξου συλλόγου της Σπάρτης....

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Eleni7 για αυτό το μήνυμα:

panty (02-08-12), sirkostas (01-08-12)

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Kαλά είδατε τις πλημμύρες στην Κοζάνη?
    Και εδώ πέρα έχουμε ψηθεί σαν τα κοτόπουλα στον φούρνο της Αθήνας.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ρε κάτι υπουργίνες που έχουν οι κωλόφαρδοι κάτοικοι άλλων χωρών!

Κι εμείς εδώ έχουμε τη Πετραλιά!

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 106 ετών ο μακροβιότερος ασκητής του Αγίου Όρους πατέρας Ιωάννης Χιλανδαρινός. Στα 103 είχε αγοράσει λάπτοπ στο οποίο αποθήκευε τα ποιήματά του
    news247 Αύγουστος 01 2012 11:37
    Σε ηλικία 106 ετών "έφυγε" ο πατέρας Ιωάννης Χιλανδαρινός, ή Βίτο Ράντογιτς όπως ήταν το βαφτιστικό του όνομα άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Κυριακή στο Αγιο Όρος.
    Ο πάτερ Ιωάννης Χιλανδαρινός κηδεύτηκε το πρωί. Όπως αναφέρει το "Έθνος", ο πατέρας Ιωάννης, σέρβικης καταγωγής βρέθηκε στη Μονή Χιλανδαρίου μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
    Ο μακροβιότερος ασκητής της αθωνικής πολιτείας κατά τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς του 2004 στην αθωνική πολιτεία, έπεσε στη μάχη της κατάσβεσης της πυρκαγιάς και κατάφερε να διασώσει πολλές και πολύτιμες εικόνες.
    Ο πατέρας Ιωάννης, γεννήθηκε στο Βελιγράδι και έζησε για πολλά χρόνια στην Αγγλία πριν αφιερωθεί στον Θεό.
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον περισσότερο χρόνο της ημέρας τον αφιέρωνε στην προσευχή, πάντα όμως έβρισκε ώρα για να την περάσει στον κήπο της Μονής Χιλανδαρίου, την ευθύνη του οποίου είχε. Του άρεσε ιδιαίτερα να φορά τσουβάλια στα πόδια, να φροντίζει τα λαχανικά, με υπομονή και αγάπη, γιατί όπως έλεγε είναι κι αυτά "δημιουργήματα του Θεού".
    Μάλιστα εξέπληξε τους πάντες όταν στα 103 του χρόνια αγόρασε έναν φορητό υπολογιστή προκειμένου να μπορεί να αποθηκεύει τα ποιήματα που έγραφε.
    Γεννήθηκε το 1906, σε ένα προάστιο του Βελιγραδίου, το Ούμτσαρι, του Δήμου Γκρόκα, δίπλα στις όχθες του ποταμού Ράλια. Μετά το σχολείο, άνοιξε ένα κατάστημα και ασχολήθηκε με το εμπόριο. Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος τον βρίσκει μακριά από την πατρίδα, "εξόριστο" σε Ιταλία, Γερμανία και τελικά στην Αγγλία, όπου παντρεύτηκε, σύντομα όμως έχασε τη σύζυγό του και από τότε αφιερώθηκε στον Θεό.
    Ενα ταξίδι στο Αγιον Ορος τού έδειξε τον τόπο όπου ρίζωσε και δεν έφυγε ποτέ. Δεν επισκέφτηκε τη Σερβία, ούτε καν για να δει αγαπημένα πρόσωπα, συγγενείς και φίλους. "Δεν είναι αυτό που ήξερα, δεν θα μου θυμίσει τα παιδικά μου χρόνια, ο θρήνος θα είναι μεγάλος. Θέλω να έχω ωραίες αναμνήσεις από την πατρίδα", έλεγε.
    Στο σερβικό μοναστήρι, το Χιλανδάρι, όλοι τον ήξεραν, και οι Σέρβοι επισκέπτες ήθελαν να τον συναντήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Η ιστορία του συγκινούσε χρόνια τώρα, ενώ τελευταία έλεγε και ξανάλεγε πως περίμενε τον Θεό να τον πάρει κοντά του.

25. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

ΜΟΥΡΑΤΗΣ (01-08-12), panty (02-08-12), sk12072 (01-08-12)

Thanks
    8.634
    Ignore User

Ε εντάξει η Κεφαλογιάννη είναι καλό κομμάτι.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ωραία μεν, αλλά ξέρει να φτιάχνει έτσι τους άντρες?

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε κάτι υπουργίνες που έχουν οι κωλόφαρδοι κάτοικοι άλλων χωρών!

Κι εμείς εδώ έχουμε τη Πετραλιά!
    εχει πλακα το βιντεο αλλα διαβαζω πως για το εν λογω βιντεο η κυρια απομακρυνθηκε απο τη θεση της και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που εγινε αυτο.

ειναι προσωπικη της στιγμη και δεν θα επρεπε να αφορα τον κοσμο ουτε να κρινεται για το τι κανει στη ζωη της.

τι σχεση εχει ολη αυτη η ιστορια με το αν αυτη ειναι καλη στη δουλεια της ή οχι?

Thanks
    8.634
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραία μεν, αλλά ξέρει να φτιάχνει έτσι τους άντρες?
    Nαι και μένα δεν μου πολυγεμίζει το μάτι σε αυτό το θέμα.

30. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (01-08-12)

Σελίδα 481 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 811812813814314414514614714774784794804814824834844854915015115215315816817818819811481 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές