Second thoughts: όταν ερεθίζεις τα άκρα, τι πετυχαίνεις; Να τα περιορίσεις ή να τα κάνεις να φωνάζουν ακόμα πιο δυνατά;;;
Θέλω να πω δλδ ότι επειδή έχει αναβιώσει ο ναζισμός στην Ευρώπη, δε σημαίνει ότι για να τον αντιμετωπίσουμε πρέπει όλοι όσοι διαφωνούμε να πάμε "στο άλλο άκρο"!! Γιατί αυτό ακριβώς θέλουν οι ακραίοι: να γίνουμε όλοι ακραίοι. Άμα ο ναζισμός αντιμετωπίζεται με το να "πρέπει" να γίνουμε όλοι ερμαφρόδιτοι, ζήτω που καήκαμε... Πιστεύω ωστόσο ότι υπάρχει και καλύτερος τρόπος.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (11-05-14)
Εννοώ ότι σέβομαι αυτό που ο άλλος είναι αλλά δε σημαίνει ότι θα τον κάνω και πρώτο αν δεν το αξίζει. Πρέπει όντως στα δικά μου κριτήρια -όσον αφορά αυστηρά τον τομέα, ε- να είναι πρωτος, για να τον δω ως τέτοιον. Αλλιώς να ξέρω, να κόψω τα αρχίδια μου, να τα κολλήσω στο μέτωπο, να έχω στο τσεπάκι τη νίκη του χρόνου στην Αυστρία...![]()
There is a Dude in town
dimace (11-05-14)
Ας είχαμε αύριο πλεϊόφια και θα έβλεπα εγώ αν θα λύναμε βραδιάτικα το πρόβλημα της ελευθερίας έκφρασης στην Ευρώπη...
Άτιμη κοινωνία! Άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις στα Τάρταρα!!!![]()
celticfrost (11-05-14), Rena (11-05-14)
Του χρόνου στην Αυστρία το τρίο κλουπ, με ροζ τουαλέτες, μούσια ως τη μέση και τα παπάρια στα μάγουλα θα σηκώσει την κούπα. Βοσκόπουλο και Καναδόπουλο, από αύριο αρχίζουμε τις πρόβες! (το οτι δεν έχουμε τραγούδι μην σας απασχολεί. Θα λέει ο καθένας μας ότι του κατεβαίνει απ΄τον κώλο και η νίκη είναι βέβαιη...)
sirkostas (11-05-14), The Dude (12-05-14), VALVERDES_7 (11-05-14)
Το να πεις, π.χ.: "Δεν είναι ανάγκη να υιοθετήσει τόσο ακραία στυλιστική ή και ενδυματολογική στάση για να δηλώσει την ταυτότητά του" είναι εντός ενός πλαισίου που δείχνει ότι θα είχες να κάνει ανάλογη παρατήρηση σε οποιονδήποτε άνθρωπο αισθάνεται την ανάγκη να εμφανίζεται σαν καρναβάλι για καλύψει πιθανώς άλλα κενά της προσωπικότητάς του (και ετεροφυλόφιλους).
"Ρε παιδί, δεν μου αρέσει η εικόνα σου, όχι η φυσική επιλογή σου".
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-05-14), voskos_7 (11-05-14)
Αυτό...
Εγώ παραδείγματος χάριν, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να βγω έξω με τα εσώρουχα (και χωρίς, κατά περιπτώσεις): Το έχει ο υπόλοιπος κόσμος και δη ο μέσος άνθρωπος. Δεν είναι ανάγκη να είμαστε τελείως ξέλυτοι, αλλιώς τι τις κάναμε τις κοινωνίες και όλες τις υπόλοιπες συμβάσεις στη ζωή μας;
Δε ξερω αν εχει γινει κατανοητο, αλλα η συγκεκριμενη συμμετοχη κερδισε και κατα τη γνωμη μου δεν κερδισε το τραγουδι, αλλα η ιδιαζουσα συμμετοχη, οποτε η ρατσιστικη Ευρωπη εκανε κωλοτουμπα.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-05-14), VALVERDES_7 (11-05-14)
Όχι! Του χρόνου στην Αυστρία θα περάσουμε μήνυμα "κατά" των παιδεραστών! Και θα βάλουμε παιδάκια να τα βαράνε και να τα βιάζουν στη σκηνή για να δει όλος ο κόσμος τι κακό που είναι να είσαι παιδεραστής!!!
{η εικόνα του ερμαφρόδιτου είναι που με ενοχλεί εμένα προσωπικά... ούτε ο Καπουτζίδης, ούτε η Λιάνα Κανέλλη με ενοχλούν για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις! γούστο τους - καπέλο τους! εκείνο που με ενοχλεί είναι η βίαιη προώθηση στο υποσυνείδητο των ανθρώπων -και κυρίως των νέων ανθρώπων που δυσκολεύονται να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια και παιδιά- ότι το ερμαφρόδιτο επιβραβεύεται!}
dimace (11-05-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-05-14), The Dude (12-05-14), voskos_7 (11-05-14)
celticfrost (11-05-14)
Bookmarks