Rena (28-09-12)
Rena (28-09-12)
VALVERDES_7 (28-09-12)
Εντάξει παιδιά...Ας μαλώσουμε κι ας χωριστούμε ΚΑΙ ΕΔΩ!!!!
Παντού έτσι δεν είμαστε; Λες και δεν τραβάμε του κόσμου τα ζόρια όλοι...
Πρέπει να σκάμε και εδώ και να μην σκεφτόμαστε κάπως πιο ψύχραιμα...
Και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι ευχάριστο, αλλά σκατά....
Ποιος χέστηκε στην τελική.....
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (28-09-12)
Πες μας πες μας!!!!![]()
Rena (28-09-12)
θα συμφωνήσω με τον τύπο από πάνω που μου έσπασε τα τύμπανα.
Τώρα έγινε μια φάση,και τα παρατάτε στα δύσκολα??
Aφήνετε το forum, το Σάκη, τον Πάνο έτσι??
βεβαια δεν ξέρω τι παίζεται αναμεταξύ σας και τι λέτε,αλλα δεν το βρίσκω και εγώ σωστό.είναι σαν να λέτε εμάς μας ενδιάφεραν 5-6 άτομα από εδώ μέσα και όλοι οι άλλοι να πάτε στο Μεϊμαράκη να σας ...
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Eleni7 (28-09-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-09-12)
Ελενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....Πες μας πες μας
ΥΓ:Εν τω μεταξυ θα μου πειτε μια ιστορια για το πως βγηκε το ονομα Αμστελ να κερδισω ενα ψυγειο γεματο αμστελ??(ειναι διαγωνισμος στο facebook)
Eleni7 (28-09-12)
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Rena (28-09-12)
Δεν εχω ιδεα.Ας μην μαθουμε σημερα καλυτερα.
ΥΓ:Ειχα δει στο desperate housewives εναν απο τους συζυγους να καπνιζει ριγανη νομιζοντας οτι ειναι μαριχουανα.
Dr.Red (28-09-12)
Πότε θα προχωρήσει η τεχνολογία να μπορούμε να ανταλλάσσουμε διάφορα μέσω του φόρουμ;
Εγώ έχω καπνό θα έδινα τώρα στον Μένιο...Άλλες φορές η coach έχει γλυκά και παγωτά..Θα έδινε σε μένα...
Ο καθένας ότι έχει βρε παιδί μου....
Μένιο λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σου δώσω από τον καπνό μου...
Οπότε η ρίγανη είναι η μόνη λύση και το μοσχοκάρυδο...![]()
Οχι βρε παιδι μου παρεξηγησες.Για το καλο της επιστημης το λεμε.Να δουμε την επιδραση της ριγανης στο αναπνευστικο.![]()
Rena (28-09-12)
Eleni7 (28-09-12)
Dr.Red (28-09-12)
Bookmarks