Σελίδα 458 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 581582583584084184284384484544554564574584594604614624684784884985085586587588589581458 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 9.141 έως 9.160 από 39238

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εννοούσα να του το απαγορεύσεις ... αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι θα βρει τον τρόπο ... εννοώ ότι εγώ θα φοβόμουν ... μέχρι να φτάσουν στο σχολείο και να συναντήσουν τους φίλους-συμμαθητές ... τόσοι ηλίθιοι κυκλοφορούν στο δρόμο. Τεσπά ... εγώ παραείμαι μάλλον αγχώδης με αυτά ...

Μην πας να μου φας την πρωτιά στο άγχος....
    Του τα έχω πει αυτά...Ρωτάω συνέχεια αν γίνεται ποτέ καυγάς για τις ομάδες, αν έχουν κόντρες, αν έχει συμβεί οτιδήποτε...
    Πέρυσι ειδικά μετά τον αγώνα με τους βάζελους και το ανεκδιήγητο "δεν ντρέπεσαι που είσαι Ολυμπιακός;" το είχα ψάξει πολύ το θέμα...
    Πολλές φορές έχει βάλει ρούχα του Ολυμπιακού δεν έχει συμβεί τίποτα....Βλέπω και άλλα παιδιά που φοράνε όλων των ομάδων...
    Αν τώρα ξεφυτρώσουν τίποτα άσχετοι με το σχολείο ή με την περιοχή και ψάχνονται για καυγά τι να πω....
    Του έχω πει χιλιάδες φορές ότι δεν μπλεκόμαστε σε τέτοια και ειδοποιούμε κάποιον άμεσα...
    Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όλα περιμένουν πως και πως να φορέσουν ρούχα της ομάδας τους και βγαίνουν με καμάρι έξω όταν τα φοράνε....
    Τι να τους πεις μετά; Μην τα φοράς μην στην πέσουν οι ανεγκέφαλοι;
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην πας να μου φας την πρωτιά στο άγχος....
    Του τα έχω πει αυτά...Ρωτάω συνέχεια αν γίνεται ποτέ καυγάς για τις ομάδες, αν έχουν κόντρες, αν έχει συμβεί οτιδήποτε...
    Πέρυσι ειδικά μετά τον αγώνα με τους βάζελους και το ανεκδιήγητο "δεν ντρέπεσαι που είσαι Ολυμπιακός;" το είχα ψάξει πολύ το θέμα...
    Πολλές φορές έχει βάλει ρούχα του Ολυμπιακού δεν έχει συμβεί τίποτα....Βλέπω και άλλα παιδιά που φοράνε όλων των ομάδων...
    Αν τώρα ξεφυτρώσουν τίποτα άσχετοι με το σχολείο ή με την περιοχή και ψάχνονται για καυγά τι να πω....
    Του έχω πει χιλιάδες φορές ότι δεν μπλεκόμαστε σε τέτοια και ειδοποιούμε κάποιον άμεσα...
    Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όλα περιμένουν πως και πως να φορέσουν ρούχα της ομάδας τους και βγαίνουν με καμάρι έξω όταν τα φοράνε....
    Τι να τους πεις μετά; Μην τα φοράς μην στην πέσουν οι ανεγκέφαλοι;
    Τι ωραίο που είναι το νηπιαγωγείο ... δε θέλω να πάω πρώτη ... δε θέλω να πάω πρώτη.
    Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (22-04-12)

Thanks
    10.440
    Ignore User

Τι ωραίο που είναι το νηπιαγωγείο ... δε θέλω να πάω πρώτη ... δε θέλω να πάω πρώτη.

Πάψε θα πας...
    Μεγάλωσες πια πρέπει να πας σχολείο....
    Που να σου τύχει να σου πει η Κωνσταντίνα ότι ήρθε το αγοράκι από τη έκτη και την έσπρωξε στις βρύσες για να πιει αυτό πρώτο νερό
    ή την σήκωσε από το παγκάκι γιατί ήθελε να κάτσει αυτό, ή την έσπρωξε γιατί ήταν βιαστικό, ή την κορόιδεψε γιατί είναι μικρή...
    Γιατί τα πρωτάκια με αυτά της έκτης έχουν τεράστιο χάσμα στο δημοτικό....Να δω τι θα κάνεις...
    Υπάρχουν κάτι φιντάνια σε όλα τα σχολεία....
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Thanks
    6.723
    Ignore User

Πάψε θα πας...
    Μεγάλωσες πια πρέπει να πας σχολείο....
    Που να σου τύχει να σου πει η Κωνσταντίνα ότι ήρθε το αγοράκι από τη έκτη και την έσπρωξε στις βρύσες για να πιει αυτό πρώτο νερό
    ή την σήκωσε από το παγκάκι γιατί ήθελε να κάτσει αυτό, ή την έσπρωξε γιατί ήταν βιαστικό, ή την κορόιδεψε γιατί είναι μικρή...
    Γιατί τα πρωτάκια με αυτά της έκτης έχουν τεράστιο χάσμα στο δημοτικό....Να δω τι θα κάνεις...
    Υπάρχουν κάτι φιντάνια σε όλα τα σχολεία....
    Στο δημοτικό όλα μαζί κατεβαίνουν τις σκάλες;
    Καμιά ξερακιανή δεν τα προσέχει;
    Δεν πιστεύω να βάζουν την πρώτη σε όροφο.

Thanks
    10.440
    Ignore User

Στο δημοτικό όλα μαζί κατεβαίνουν τις σκάλες;
    Καμιά ξερακιανή δεν τα προσέχει;
    Δεν πιστεύω να βάζουν την πρώτη σε όροφο.
    Ανάλογα με το κτίριο του σχολείου...Του Λεωνίδα το σχολείο είχε ισόγειο στο οποίο στεγάζονταν το νηπιαγωγείο
    τα γραφεία των δασκάλων, τουαλέτες, ή αίθουσα εκδηλώσεων και του ολοήμερου σχολείου και άλλους δύο ορόφους..
    Στον πρώτο όροφο οι τρεις πρώτες τάξεις και στον δεύτερο οι τρεις μεγαλύτερες...
    Η σκάλα ήταν κι εμένα ο μεγάλος μου εφιάλτης...Δασκάλες και δάσκαλοι που επιτηρούν υπάρχουν πάντα
    αλλά τα έχεις δει πως κάνουν με το που βγαίνουν διάλειμμα; Σαν παλαβά τρέχουν όλα κι ας φωνάζουν οι δάσκαλοι...
    Πόσες φορές που είχα πάει και τα έβλεπα να τρέχουν σαν δαιμονισμένα στη σκάλα και μου κόβονταν τα πόδια....

Αυτά στο δημοτικό, γιατί τώρα στο Γυμνάσιο και όσο μεγαλώνουν είναι όλα "τα ζώα μου αργά"
    Με το πάσο τους.....

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Coach (22-04-12)

Thanks
    6.723
    Ignore User

Ποιά είναι τα πιο σπάνια ονόματα που υπάρχουν στα Ελληνικά ληξιαρχεία...

Αφθονία, Εκδίκηση, Ανοιξιά και Κανακάρης....

Κι όμως εκτός από ότι σημαίνουν στην κυριολεξία αυτοί οι όροι είναι και ονόματα. Ονόματα με τα οποία οι ευφάνταστοι γονείς τους ή οι νονοί τους τους βάφτισαν.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ

Εκδίκηση

Αφθονία

Κουκίτσα

Χελώνα

Πανσούλα

Κουζίνα

Βασιλοπούλα

Αρχοντοπούλα

Παναίλα

Μελάνα

Ανοιξιά

Ωραιοζήλη

Μαίτσα

Χρυστάλλα

Ευριάνθη

Κορτέσα

Φυντιανη

Μελάνα

Πληξουρα

Τζιβαγιέρα

Φωστήρα

Πειροκρήτη

Επιστημών

Τερφονία

ΑΝΤΡΙΚΑ

Χρυσογόνης

Βερόνης

Ακριβός

Παραδείσης

Δερπούλης

Κανακάρης

Ντοκλής

Ευμορφούλης

Δημοκράτης

Παλικάρης

Συνάναρχος

Δρακουλάκος (Δρακούλης το ξέρω εγώ και είναι μανιάτικο)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Αφθονία, Εκδίκηση, Ανοιξιά και Κανακάρης....

Κι όμως εκτός από ότι σημαίνουν στην κυριολεξία αυτοί οι όροι είναι και ονόματα. Ονόματα με τα οποία οι ευφάνταστοι γονείς τους ή οι νονοί τους τους βάφτισαν.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ

Εκδίκηση

Αφθονία

Κουκίτσα

Χελώνα

Πανσούλα

Κουζίνα

Βασιλοπούλα

Αρχοντοπούλα

Παναίλα

Μελάνα

Ανοιξιά

Ωραιοζήλη

Μαίτσα

Χρυστάλλα

Ευριάνθη

Κορτέσα

Φυντιανη

Μελάνα

Πληξουρα

Τζιβαγιέρα

Φωστήρα

Πειροκρήτη

Επιστημών

Τερφονία

ΑΝΤΡΙΚΑ

Χρυσογόνης

Βερόνης

Ακριβός

Παραδείσης

Δερπούλης

Κανακάρης

Ντοκλής

Ευμορφούλης

Δημοκράτης

Παλικάρης

Συνάναρχος

Ευριάνθη...

Όνομα σπάνιας ομορφιάς και γοητείας! Λέγε με και Ευφροσύνη, Ευριάνθη, Ελισάβετ Παλαιολόγου,
    κατά κόσμον Κόριννα Κανούτα! Διαβάστε το βιβλίο "Τρία χρόνια στη Βιέννη", "Απομνημονεύματα
    μιας Ελληνίδος Φοιτήτριας" και θα διαπιστώσετε και μόνοι σας τη μαγεία του πολίτικου αυτού
    ονόματος. (εκδόσεις Εστία, 2007 ή 2008...)

*για τους λάτρεις του Βάγκνερ, του Βιντγκεστάιν και του πατροπαράδοτου ΚΕΡΑΤΟΥ! Ναι!, το γνωστό
    πολυαγαπημένο και παραξηγημένο κέρατο... που ΟΛΕΣ οι ωραίες γυναίκες στολίζουν το κούτελο του
    καλού τους, που πρέπει να έχει το θάρρος να το δει ως παράσημο (ερωτικής) μάχης και όχι ως
    μειωτικό του ανδρισμού του.

*Τα ψυχολογικά (και καλά κάνεις) δε τα συζητάς, Ντάιαμοντ... Για την απιστία έχεις γνώμη?
    (έκπληξέ με ευχάριστα σε παρακαλώ... )

Thanks
    6.723
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    *Τα ψυχολογικά (και καλά κάνεις) δε τα συζητάς, Ντάιαμοντ... Για την απιστία έχεις γνώμη?
    (έκπληξέ με ευχάριστα σε παρακαλώ... )
    Καλέ ναι ... πώς δεν έχω; ... νααααααααααααααα μια γνώμη ... με το συμπάθειο.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Να προσθέσω και το όνομα φίλου στα σπάνια. Ανεμπόδιστος.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Coach (22-04-12)

Thanks
    6.723
    Ignore User

Εμένα Δρακούλη λέγανε το μεγάλο αδερφό της μάνας μου. Καταπληκτικό εεεε; Γαμώ τα παιδιά όμως.
    Και Οκτάβιο είχα συμφοιτητή ...

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράσταση «ομαδικού σεξ» σε αρχαιοελληνικό αγγείο

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Thanks
    6.723
    Ignore User

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (22-04-12)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    19.985
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.137 φορές σε 20.507 μηνύματα
    Ignore User

ΑΝΤΡΙΚΑ

Χρυσογόνης

Βερόνης

Ακριβός

Παραδείσης

Δερπούλης

Κανακάρης

Ντοκλής

Ευμορφούλης

Δημοκράτης

Παλικάρης

Συνάναρχος

Υπάρχει και το Βάσος, το οποίο δεν ξέρω αν είναι το αρσενικό της Βασιλικής (μάλλον καμία σχέση ).
    Εγώ το θεωρώ σπάνιο πάντως, αν και έχω ακούσει αρκετούς που τους λένε έτσι...

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Coach (23-04-12)

Thanks
    10.440
    Ignore User

Καιρός για εναλλακτική γυμναστική!!!
    Στη φωτό η φίλη μου η Μαρία!!! Διδάσκει poll dancing....

Γυμναστική δεν είναι μόνο το αερόμπικ
    Η hot yoga, το butoh και το pole dancing καθιερώνονται στην Ελλάδα

Το τρέξιμο κάποια στιγμή το βαριέσαι. Το ίδιο και το ποδήλατο στο γυμναστήριο, με την οθόνη της τηλεόρασης μπροστά σου και τα ακουστικά στα αυτιά. Η ρουτίνα σίγουρα δεν είναι το «φόρτε» όλων και ακόμα και στον τομέα της γυμναστικής αρκετοί είναι αυτοί που αναζητούν νέα ενδιαφέροντα και πρωτότυπες εναλλακτικές λύσεις, που φέρνουν άμεσα τα πολυπόθητα αποτελέσματα. Τρεις από τις αγαπημένες συνήθειες που έχουν αρχίσει να γίνονται κομμάτι της ζωής των πιο ψαγμένων αθλητικών τύπων στην Ελλάδα είναι η hot yoga, ο χορός butoh και το -μέχρι πρότινος ταμπού- pole dancing.
    Hot Yoga

Τα οφέλη για το σώμα πολλαπλασιάζονται, όταν οι κλασικές ασκήσεις yoga μεταφέρονται σε ένα δωμάτιο με 40 βαθμούς και 50% υγρασία. Οι μύες ζεσταίνονται άμεσα, προκαλείται έντονη εφίδρωση και οι τοξίνες απομακρύνονται. Ακόμη, η διαδικασία της γράμμωσης επιταχύνεται και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, αφού μέσα σε μία μόλις ώρα μπορούν να καούν έως και χίλιες θερμίδες. Όσοι την επιλέγουν αισθάνονται ευεξία και χαλάρωση, ενώ υποφέρουν από λιγότερους τραυματισμούς, λόγω του ότι η ευλυγισία και η ελαστικότητα των μυών υποβοηθούνται από την υψηλή θερμοκρασία. Αν και στο εξωτερικό πολλοί την προτιμούν «καυτή» εδώ και χρόνια, η hot yoga μετράει μόλις ένα χρόνο στην Ελλάδα.
    Η ιδιοκτήτρια του studio Hot Yoga Athens –της πρώτης σχολής που άνοιξε στη χώρα μας- και δασκάλα της νέας αυτής τάσης στη γυμναστική, Ελένη Πρέκα, τη συνιστά ανεπιφύλακτα σε όλους, τονίζει ότι μοναδική αντένδειξη αποτελεί η υπέρταση, αλλά επιμένει ότι «απαιτεί συγκεκριμένες συνθήκες υγρασίας και δεν μπορεί να γίνει σε εξωτερικό χώρο ή σε σπίτι, όπου δεν υπάρχει κανάλι φυσικού αέρα και το οξυγόνο ενδεχομένως να μην είναι επαρκές».
    Υπάρχει συγκεκριμένη εποχή για τη hot yoga;
    Η αλήθεια είναι ότι περίμενα μικρότερη προσέλευση κόσμου το καλοκαίρι, αλλά δεν επαληθεύτηκα. Στη hot yoga δεν έχει σημασία η εξωτερική θερμοκρασία, αφού ακόμα και στην Ασία διεξάγεται μόνο σε κλειστούς χώρους. Επίσης, δεν απευθύνεται σε ανθρώπους που την αντιμετωπίζουν ως κάτι το εποχιακό ή ως το νέο trend στη γυμναστική, καθώς αυτοί θα έρθουν, θα δοκιμάσουν και θα φύγουν. Όπως και στην κλασική yoga απαιτείται μεγάλη συγκέντρωση και κρύβεται από πίσω μια ολόκληρη φιλοσοφία.

Butoh
    Δεν έχει συγκεκριμένα βήματα. Το Butoh, ο «χορός του σκότους» με έντονες επιρροές από το αρχαίο γιαπωνέζικο θέατρο, απογειώνει τον αυτοσχεδιασμό και αγγίζει την ψυχή με έναν μοναδικό τρόπο. Η συγκεκριμένη τέχνη πραγματεύεται περιθωριακά ζητήματα -ο ιδρυτής του, Hijikata Tatsumi, τον περιέγραψε ως «το χορό που σέρνεται προς τα έγκατα της γης» και την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία σόκαρε και κατέληξε να απαγορευτεί. Στη συνέχεια όμως, οι χορευτές του είδους πολλαπλασιάστηκαν, εξαπλώθηκαν και στην Ευρώπη και συντέλεσαν στη διάδοση του. Ο συγκεκριμένος χορός που δεν επιδέχεται συγκεκριμένη φόρμα και σιχαίνεται τους κανόνες, αφήνει περιθώριο για τον προσωπικό ρυθμό εκτέλεσης του καθενός και δεν υπαγορεύει συγκεκριμένους χρόνους.
    Τα τελευταία τρία χρόνια έχει κάνει την έκπληξη στη χώρα μας και όλο και περισσότεροι Έλληνες μυούνται στο Butoh. Σύμφωνα με την Αλίκη Γερμανού, η οποία πραγματοποιεί sessions στην Αθήνα, ένας από τους λόγους είναι ότι «απευθύνεται σε όλους, ακόμα και σε παιδιά, γυμνάζει όλο το κορμί και βοηθά στην εξοικείωση με το σώμα αλλά και το χώρο».
    Γιατί να επιλέξει κάποιος το Butoh;
    Το Butoh δεν είναι τάση της εποχής. Είναι performance art που δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να δημιουργήσει το δικό του χορό και να απελευθερωθεί. Ξεκινάς με το ζέσταμα των αρθρώσεων, προχωράς στη γείωση του κέντρου και καταλήγεις να συνειδητοποιείς την ικανότητα τις σπονδυλικής στύλης να κινείται σαν κάτι ρευστό, σαν νερό ίσως και με αυτό τον τρόπο αποκτάς μια ιδιαίτερη σχέση με το σώμα σου.

Pole Dancing
    Από αισθησιακός χορός μεταμορφώθηκε σε εναλλακτικό τρόπο εκγύμνασης του σώματος και ξεφορτώθηκε κάθε είδους ταμπού που το συνόδευε. Το pole dancing σμιλεύει όλο το σώμα, δεν χρησιμοποιεί βάρη ή αντιστάσεις και το κυριότερο; Είναι διασκεδαστικό και τονώνει την αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες επιδιώκουν απαιτητικά spinning και αναβάσεις και σταδιακά ανεβαίνουν και επίπεδο, αφομοιώνοντας πάντα τη σωστή τεχνική. Εκτός από τις κινήσεις που ενδυναμώνουν χέρια, πόδια, γλουτούς και κοιλιακούς, από το κάθε μάθημα δεν λείπει και ο έντονος χορός, ο οποίος αποτελεί την ιδανική αερόβια άσκηση.
    Ο Νίκος Κουτσολάμπρος είναι εργοφυσιολόγος, ιδιοκτήτης της σχολής Just Pole Dancing και ευθύνεται για τον ερχομό του συγκεκριμένου trend στην Ελλάδα. Πίστεψε στο χορό στο στύλο, αφού τον ενέκρινε ως «πολύ καλή και αξιοπρεπέστατη γυμναστική» και πριν από 4 χρόνια κατάφερε να τον καθιερώσει και στην Αθήνα.
    Απευθύνεται σε γυναίκες με συγκεκριμένο σωματότυπο;
    Απευθύνεται σε όλους. Δεν παίζει ρόλο ο σωματότυπος, αλλά η τεχνική. Αν βέβαια μία κοπέλα είναι γυμνασμένη, ενδεχομένως αυτό να τη βοηθήσει στο να εξελιχθεί πιο γρήγορα. Εμείς πάντως έχουμε «μαθήτριες» έως και 55 ετών, ενώ πρόσφατα δημιουργήσαμε και αντρικό τμήμα.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Είμαι λίγο παχύς για στύλος (pole); Το λεει η Μαρία επί τούτου;
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Μαρία μου έχει πει ότι ο σωματότυπος δεν παίζει ρόλο και πως μπορεί ο καθένας να μάθει χωρίς να έχει ποτέ του
    κάνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν...Έχουμε μια κοινή φίλη που έχει πάρα πολλά παραπανίσια κιλά και της έχει πει
    ότι μπορεί να αρχίσει ανά πάσα στιγμή...Έχει δοκιμάσει άλλωστε γιατί η Μαρία έχει και στο σπίτι της στύλο
    και όποτε πάμε σκαρφαλώνουμε όλες....
    Οπότε μπορείς να αρχίσεις άμεσα....

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ντρεπεσαι ρε να θελεις να κανεις pole dancing? Φτου σου Δρακουλα.
    *****8.23*****

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ντρεπεσαι ρε να θελεις να κανεις pole dancing? Φτου σου Δρακουλα.

Εσύ είσαι ζουλιάρης γι΄αυτό τα λες...Ο Νίκος είναι ο πλέον κατάλληλος για poll dancing...
    Τον Νίκο θα τον αναλάβει η Αναστασία που συνεργάζεται με τη Μαρία και κάνει σεμινάρια...
    Θα τον στείλουμε και σε διαγωνισμούς!!! Σκάσε από τη ζήλια σου!!!!

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Εσύ είσαι ζουλιάρης γι΄αυτό τα λες...Ο Νίκος είναι ο πλέον κατάλληλος για poll dancing...
    Τον Νίκο θα τον αναλάβει η Αναστασία που συνεργάζεται με τη Μαρία και κάνει σεμινάρια...
    Θα τον στείλουμε και σε διαγωνισμούς!!! Σκάσε από τη ζήλια σου!!!!

Kαλα ας αναλαβει η Αναστασια τον Νικο και εγω θα αναλαβω την Αναστασια.
    *****8.23*****

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλα ας αναλαβει η Αναστασια τον Νικο και εγω θα αναλαβω την Αναστασια.
    Θα χορέψεις κι εσύ; Πρέπει να φοράς σορτσάκι για να μην γλιστράνε τα μπουτάκια στο στύλο....

Σελίδα 458 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 581582583584084184284384484544554564574584594604614624684784884985085586587588589581458 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές