Τηλέφωνο που Ελενη; Μπορεις να μου δωσεις τα τηλεφωνα;
Αν γίνεται και καποια διεύθυνση για να περασω να ενημερωθώ προσωπικά , αν υπάρχει τέτοια.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Από όσο ξέρω η επαφή είναι μέσω αλληλογραφίας...Στέλνουν διάφορες φωτογραφίες από το παιδί και μαθαίνεις κατά καιρούς νέα του...
Πόσο συχνά όμως δεν ξέρω..
Και το παιδί που θα υιοθετήσεις τυχαία επιλέγεται ανάμεσα σε αυτά που έχουν ανάγκη...Είχα δει στην τηλεόραση πριν καιρό την κόρη του Μητσοτάκη που είναι
η υπεύθυνη γι΄αυτό το πρόγραμμα στην Ελλάδα...
Ναι το Μητσοτακέικο έχει βγάλει και πιο χρήσιμους..
Γιατί δεν παίρνεις κι ένα τηλέφωνο;
Τηλέφωνο που Ελενη; Μπορεις να μου δωσεις τα τηλεφωνα;
Αν γίνεται και καποια διεύθυνση για να περασω να ενημερωθώ προσωπικά , αν υπάρχει τέτοια.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Eleni7 (14-02-12)
sadi (14-02-12)
Ναι διάβασα τη σελίδα αλλά δε μου είπε τρομερά πράγματα. Θα μιλήσω είτε τηλεφωνικά , είτε αν βρώ τον τρόπο να μιλήσω τετ α τετ (ακόμα καλύτερο για μένα) με κάποιον.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Καλύτερα να πας από εκεί αν μπορείς...Όλοι και κάτι παραπάνω θα σου πουν...
Μήπως να σκεφτόσουν να γίνεις ανάδοχος παιδιού στην Ελλάδα;...
Καλά το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο, γιατί φιλοξενείς παιδί στο σπίτι σου...
Αν ήμουν πιο ήρεμα στη ζωή μου με λιγότερο τρέξιμο θα το έκανα...
Τα παιδιά στο ίδρυμα "Μητέρα" μεγαλώνουν χωρίς να βγουν ποτέ από εκεί..
Αυτό είναι πολύ μεγάλη ευθύνη αλλά το βάζω για να το ξέρουμε και αν δεν αφορά άμεσα εμάς
μπορεί να αφορά κάποιον γνωστό μας...
Τα παιδάκια εκεί είναι πραγματικά ξεχασμένα...
Δείτε την εκπομπή του Θεοδωράκη τη σχετική με το θέμα...Είναι συγκλονιστική....
Από το 24' και μετά δείχνει τα παιδιά αυτά, αν και είναι απίθανη και η ιστορία που προηγείται...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ποιός και τι σας εγγυάται ότι όντως τα χρήματα αυτά πάνε για τις ανάγκες αυτών των παιδιών;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sadi (14-02-12)
* Στο Γκουάμ (δυτικός Ειρηνικός ωκεανός) υπάρχουν άνδρες με αποκλειστική επαγγελματική απασχόληση να γυρίζουν το νησί ξεπαρθενεύοντας νεαρές γυναίκες, οι οποίες τους πληρώνουν για αυτό τον σκοπό. Το γεγονός οφείλεται σε ένα νόμο που απαγορεύει στις παρθένες να παντρεύονται (αν αποδειχθεί το αντίθετο, κινδυνεύουν με άμεσο διαζύγιο).![]()
Gtakis (18-02-12)
differance (15-02-12)
Το αντικείμενο εργασίας είναι ξεκάθαρο. Μελαψές 18χρονες παρθένες. Τι άλλη επεξήγηση θες?
Ανταγωνισμός δε ξέρω αν υπάρχει. Κι αν υπάρχει, θα τον σκίσουμε. Τροφαντοί γαλανομάτηδες απόγονοι του Απόλλωνα θα φτάσουν στο νησί τους. Κι αυτές θα γυρίσουν να ξανακυττάξουν τους μαυροτσούκαλους πατριώτες τους που τους έχουν μπουχτίσει τόσο καιρό?
Ρε θα κάνουμε κι υπερωρίες να προλάβουμε, σε λέω!
differance (15-02-12)
Μαγιώ, μακώ μπλέ ενισχυτικά για τις υπερωρίες, λαστιχάκια λες να χρειαστούν; Και φύγαμε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
sirkostas (15-02-12)
Έχει δίκιο ο Νίκος. Για να πληρώνουν αυτές κάποιο λάκκο έχει η φάβα - ή η τοπική σπεσιαλιτέ του Γκουάμ. Μπορεί να είναι τίποτα απόγονες του Αυστραλοπίθηκου.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (15-02-12)
Θα κάνω την καρδία (κι όχι μόνο) μου πέτρα και θα αναλάβω την δουλειά
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks