Εγώ μπορώ να έρθω και να μην κάνω τίποτα? Απλά να βλέπω!!!!!!!!!
Εγώ δεν θέλω να χωρέψω στον στ'υλο θέλω να κάνω τον στύλο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Για άντρες είναι αυτό είπες Λενιώ; Ουφ.
Ωραία πάω να παίξω μπάσκετ με τα διαβόλια μου ... πιο εύκολο είναι.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Χορος στο στύλο είναι για στριπτιτζούδες. Αν ο κόσμος γκρεμίστηκε εντελώς και κάτι άλλαξε ενημερώστε με.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Coach (23-04-12)
Τη φίλη σου δεν την ξέρω και προφανώς αφού το λες εσύ δεν είναι στριπτιτζού. Έτερον εκάτερον.
Οι "εναλλακτικοί" τρόποι του οτιδήποτε, φαγητού, γυμναστικής, μετακίνησης πάντα μου φαινόταν σαν "δικαιολογία" οτι "α, ξερεις αυτό που κάνω δεν είναι αυτό που φαίνεται". 99 στις 100 φορές ΕΊΝΑΙ οντως αυτό που φαίνεται.
Ο συγκεκριμένος χορός (δεν μπορώ καν να το χαρακτηρίσω γυμναστική, έστω και αν εμπεριέχει δείγματα γυμναστικής και απαιτεί γυμνασμένο κορμί) μπορεί να χρησιμεύσει ΜΟΝΟ σε στριπτιζούδες. Οσο για την γυμναστική που κάνεις στο ... στύλο , γίνεται πιο εύκολα, πιο άκοπα και πιο αποτελεσματικά με ήδη υπάρχοντα όργανα γυμναστικής.
Ετσι κι αλλιώς δε βλέπω το λόγο μια γυναίκα να τυλίγεται και να τρίβεται σε ένα όρθιο στυλιάρι εκτός αν θέλει να προσελκύσει κάποιον άντρα. Ή ο Μιραλάς να προσελκύσει κάποιον νέγρο.
Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που θέλουν να γυμναστούν ή να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους ασχολούμενοι με κάτι που και τους αρέσει
και τους γυμνάζει...Άλλοι κάνουν χορό λάτιν, δεν σημαίνει ότι θα πάνε στο καρναβάλι του Ρίο να χορέψουν, άλλοι κάνουν belly dance και δεν σημαίνει ότι θα γίνουν οδαλίσκες στο χαρέμι...
Τη διαδικασία του γυμναστηρίου με τα όργανα ή με την αερόμπικ είναι πάρα πολλοί που τη βαριούνται...Ο χορός είναι διαφορετικός και πιο διασκεδαστικός...Υπάρχουν πάρα πολλά ήδη και ο καθένας επιλέγει αυτό που του αρέσει...
Η γυμναστική κάποτε ήταν μόνο το πρότασις, ανάτασις, έκτασις και αυτό που λέγαμε σουηδική...
Από τότε όμως έχουν αλλάξει πάρα πολλά...Και η αερόμπικ τη δεκαετία του '80 εμφανίστηκε ως εναλλακτικός τρόπος εκγύμνασης
και πλέον έχει γίνει ρουτίνα...
Τελευταία υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το poll dancing...Είναι πολλές γυναίκες που το επιλέγουν γιατί έχει και βαθμό δυσκολίας
που σε προκαλεί να προσπαθείς περισσότερο...Βοηθάει πάρα πολύ το μυικό σύστημα καταρχήν..Δυναμώνει το σώμα πάρα πολύ..
Τώρα αν θα το χρησιμοποιήσουν στις ιδιωτικές τους στιγμές χορεύοντας μπροστά
σε έναν άντρα δεν μας αφορά και δεν νομίζω να χαλούσε κανέναν...
Το θέαμα πάντως είναι πάρα πολύ ωραίο και επειδή προσωπικά έχω δει από κοντά το θαυμάζω απεριόριστα..
Οτιδήποτε δείχνει τις δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος μου αρέσει...
Ελένη τη γνώμη μου για τα εναλλακτικά στην είπα.99 στις 100 φορές είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Η αερόμπικ για παράδειγμα ήταν το κλασικό "να οριστε δε βαριέμαι, κάνω γυμναστική". Οπως και το τζόγκινγκ αν θυμάσαι μέχρι που άρχισε ο κοσμος να πεθαίνει σαν τις μύγες από το τζόκινγκ με καρδιακά.
Το να πει κάποιος ότι δεν είναι ερωτικού θέματος ο συγκεκριμένος χορός που να χτυπιέται κάτω, ξέρει και ο ίδιος ότι δεν έχει δίκιο. Για μένα μια γυναίκα που τυλίγει τα πόδια της γύρω από ένα στύλο θα μου φέρνει άλλα στο μυαλό, τέλος πάντων "αλλη γυμναστική". Είτε είμαι σιχαμένος είτε γέρος είτε οτιδήποτε έτσι το ξέρω.
Εγώ κι αν το έχω δει από κοντά και αν το θαυμάζω. Πολλάκις και κατ' επανάληψη και φυσικά θα συνεχίσω να το βλέπω.
Ποτέ όμως ως...γυμναστικό θέαμα. Ο στύλος είναι στύλος, δεν θέλει επεξηγήσεις και δεν θα γίνει γυμναστική που να χτυπιέται ο κόσμος κάτω...
Επαναλαμβάνω ότι σαφώς θέλει γυμνασμένο σώμα για να το "εκτελέσεις" αλλά από μόνο του ΔΕ ΓΥΜΝΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Αν δεν έχεις ήδη το κατάλληλο σώμα στην καλύτερη θα βρεθείς για λίγες μέρες στην εντατική.
Φαλλοκρατικά γουρούνια (ναι είμαστε Χέλεν)![]()
Eleni7 (23-04-12)
Red Sting (01-05-12)
Bookmarks