celticfrost (29-02-12), Faithful (29-02-12)
5 δικοι μας παιχτες βασικοι, αυτο μας ελειπε τωρα, τουλαχιστον να χτυπησουμε ξυλο να μην εχουμε τραυματισμους.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
celticfrost (29-02-12), Faithful (29-02-12)
Παίζει και ο Χολεμπόπουλος![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Γκοοοοοοοοοοολ ... τα καπνογόνα παίρνουνε φωτιάααααα...![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Γκολ! Τρομερο λαθος στην αμυνα και μαλιστα για παιχτες αυτης της κλασης!![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ουτε ενας σαπιοκοιλιας δε φορα την κολλητη!
Ωχ τι εγιβε εδω με αβρααμ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ελεος παιζει ο αθανασιαδης κ οχι ο μητρογλου
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλά αυτή η Εθνική αμφιβάλλω αν θα πάρει πάνω από ένα βαθμό στο Euro.Oυτε μια μπαλιά δεν μπορούν να αλλάξουν.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Τι παικταράδες έχει αυτό το Βέλγιο και πόσο σάπιο σύνολο είναι όμως!!
Μέτρια εμφάνιση από την Εθνική, λογικό ήταν να μη ξεδιπλώσουμε όλο το ταλέντο μας σ' ενα αδιάφορο φιλικό αφού υπήρχαν και Πολωνοί/Τσέχοι/Ρώσοι κατάσκοποι στη κερκίδα. Προσωπικά περισσότερο εβλεπα στην ΕΤ1 το Αγγλία-Ολλανδία, για να δω σε τι κατάσταση είναι δυο πιθανοί αντίπαλοί μας στα νοκ άουτ! Ο Ρόμπεν ξεχώρισε απέναντι στους αγγλους μπακ, αλλά αν τους πετύχουμε στο Γιούρο θα τον κάνει ο Χολέμπας να κατουρήσει σταχτόνερο!
Du3lisT (03-03-12)
Μια χαρή θα αναδεικύει τον ένα και μοναδικό κοιλιακό μου
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Αντώνη (captain-cook) δε μας είχες πει ότι είσαι διεθνής με την ομάδα του Βελγίου![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
captain-cook (01-03-12)
differance (01-03-12)
We are all Greeks
Η Ελλάδα είναι παντού. Στη μακρινή Κοστα Ρίκα, η ποδοσφαιρική ομάδα Grecia (Ελλάδα στα ισπανικά) που ιδρύθηκε το 1998 από συμπατριώτες μας δίνει τη δική της μάχη για διάκριση. Το Sport24.gr παρουσιάζει την ιστορία της…
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
chainsaw (12-03-12)
εγω αν ημουν προπονητης της εθνικης θα εβαζα την πιτσιρικαρια επιθεση στο euro, φετφα-μητρο-νινη και απο πισω τους εχουμε πολλα εργαλεια για να τους πλαισιωσουμε,παπασταθο,μανιατη,χολεμπασ,αβρααμ,τορ ο,καρα(ναι θα τον εβαζα τον καρα γτ ειναι ψυχαρα κ ξερει μπαλα)κτλ κτλ,δωστε τοπο στα νιατα αντε το πολυ να επαιζα με την τετραδα νινης,μητρο,φετφα, γκεκα για τις 3 θεσεις μπροστα κ εχε κ ενα σαλπι αν χρειαστει. αυτοι οι παιχτες μπορουν να ανταπεξελθουν αν στηθει μια στιβαρη ομαδα απο πισω τους και στη τελικη τι εγινε ακομα κ αν αποκλειστουμε.. καιρος να εξαγουμε κανα προιον της προκοπης,ασε που ειναι κ οι 3 ''πιτσιρικια'' και θα καυλωσουν στην ιδεα οτι ολοκληρη εθνικη θα στηριχτει πανω τους και θα ειναι μια γροθια οι 3 τους,απο το να εχω μια 3αδα μπροστα που θα κυμανθει η αποδοση της στο 5-7 προτιμω μια 3αδα που μπορει να παιξει 4-6 αλλα εχει την δυνατοτητα να βγαλει και ενα 9αρι, δν βλεπουμε τα χαλια μας το πρεστιζ μας μαρανε...
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
kwtsios (24-05-12)
Οι "λεγεωνάριοι" της εθνικής για το Euro
Ο κ. Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την προεπιλογή των ποδοσφαιριστών που ανήκουν σε ομάδες του εξωτερικού, ενόψει της οριστικής συγκρότησης της αποστολής της Εθνικής Ανδρών για το EURO 2012.
![]()
![]()
Πρόκειταιγια τους Χιώτη, Τζόρβα, Μόρα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Τζαβέλλα, Κονέ,Πέτσο, Τζιόλη, Φορτούνη, Γκέκα, Σαμαρά. Ο κ. Σάντος θα δημοσιοποιήσει την αποστολήτης Εθνικής Ανδρών, που θα μεταβεί στην Αυστρία για προετοιμασία, την Πέμπτη 17Μαΐου 2012.
Αυτός ο Πέτσος τι μέρος του λόγου είναι? Τα παιδιά από Γερμανία ρωτάω βασικά.
Bookmarks