Όποιος δεν πρόσεξε χθες την τρελλή παλτουδιά "Γκέργκελι Ρούντολφ"έχασε ... Ώρες ολόκληρες με είχε πιάσει νευρικό γέλιο με την πάρτη του.
![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
αααα φάνηκε πολύ εεε??? δεν το πρόσεξα μόνο εγώ...![]()
έλεγα χθες στους φίλους μου που βλέπαμε μαζί το ματς πως είμαστε πάρα πολύ άτυχοι που τραυματίστηκαν τα παλτά Τοτσέ και Ρούντολφ ελαφάκι, γιατί θα έπαιζαν αυτοί αντί του Λέτο στην κορυφή και δεν θα σταύρωνε ποτέ του νίκη ο βαζελουά...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Du3lisT (12-12-11)
Coach (12-12-11)
τσαμπα θεατρο...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρε δεν υπάρχει ... δε βλέπω τόσο συχνά βάζελο ... τον βαριέμαι ... αλλά μιλάμε χθες με δαύτον γέλαγα μέχρι δακρύων ... ειδικά οι εξορμήσεις του αλά Κεντέρης, το λαχάνισμα στο τέλος που τον έκανε να χάνει και δυνάμεις και κοντρόλ μπάλας ... και τέλος τα καταπληκτικά πλασέ ήταν the best of the best.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eκεί που έφυγε μόνος του ο Ρουντολφ σε μια αντεπίθεση έπεσε πολύ γέλιο.Φάση βγαλμένη από το Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Coach (12-12-11)
Σ' αλλα φιλικα τους έχω δει, αλλά παίζουν κανονικα όλοι οι παλαίμαχοι
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Παλαίμαχος ο Τζόλε;![]()
BrazHlias (13-12-11)
Σήμερα σκάνε τα μιλιόνια!
Σήμερα ο λαγός γίνεται Τσέλσι!
Από σήμερα όλη η Ελλάδα θα φοράει ροζ φουστίτσες!
Έλα ρε τριφυλλάρα!
![]()
sirkostas (14-12-11)
εφυγε ο τζολε,
εφυγε ο "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ"
και εχω μεινει μοναχος,
εχω μεινει μοναχος
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
λεφτα μες τα λουλουδια, σαν σημερα!!
ουστ ρεεεεεεεε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
οε οε οε
οε οε οε
ερχεται ο αραβας, παναθηναικε
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks