Γιατί έχετε φαγωθεί να χάσουν; Για να φύγει ο Tom Jones;
Αντε να δουμε σημερα τα βαζελακια ποσα γκολ θα φανε.Να γελασουμε και λιγο με τους ''Ευρωπαιους''.
Γιατί έχετε φαγωθεί να χάσουν; Για να φύγει ο Tom Jones;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Αν παντως δεν καταφερει να νικησει σημερα ο βαζελος θα το θεωρησω εκπληξη πρωτου μεγεθους.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
stelios-7- (22-10-09)
Ο φετινός βάζελος είναι ένα μεγάλο ψέμα & απάτη που έχει χτιστεί στην αβάντα των αρδ, το σπρώξιμο των μ.μ.ε και το αλισβερίσι των υποκαταστημάτων. Βέβαια κάθε χρόνο γινόταν αυτό, αλλά φέτος χειρότερα από κάθε άλλη φορά. Σύντομα αυτή η φούσκα θα ξεφουσκώσει (θέλω να ελπίζω με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο) στις 29 του Νοέμβρη κι από τότε θα έρθουν στα συγκαλά τους και θα αντιληφθούν την πραγματικότητα.
υγ. μακάρι να ξεφτιλιστούν απόψε.
sexyred (22-10-09)
Ησυχία ησυχία παρακαλώ.......
Λοιπόν όπως έχει καθιερωθεί πλέον φέτος , να στείλω τις ευχές μου στην αγαπημένη μου ομάδα την Παναθηναϊκάρα.Καλή επιτυχία και να μην τραυματιστεί κανένας παίχτης μας.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Δεν ξέρω εάν έχει σημασία αλλά η Στουρμ είναι 7 χρόνια αήττητη εκτός έδρας στην Ευρώπη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
σοβαρα μιλας?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Έλα να παίρνει σειρά ο πρέσβης!!
Ναι Στάθη, σοβαρά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Άμα χάσει κερνάω Ferrero Rocher
![]()
Φτουυυ! Έκανε τσάφ!![]()
Μας μαγεύει πάλι με την μπαλάρα της η Μπανάθα!![]()
Κορυφαία φάση του ημιχρόνου ο Σισέ σε θέση έξω αριστερά, γυρίζει τη μπάλα προς τα πίσω -μόνος αμαρκάριστος- και τη βγάζει πλάγιο![]()
Μα καλή επιτυχία ξαναλέω.........
η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια μου και τις ευχές μου,γι αυτό είμαι εδώ και πάλι.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Τι βλακώδες πέναλτυ έκανε ρε;
Μόνο έτσι θα μπορούσε να το πάρει το ματς σήμερα ο βάζελος..
Bookmarks