Μόνο με τη σκέψη έχω πεθάνει στα γέλια... [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Όσοι οδηγείτε και έχετε για παρέα το σκύλο σας, καλά θα
κάνετε να παίρνετε το ζωάκι σας μαζί όταν κατεβαίνετε να ...
αγοράσετε κάτι, γιατί μπορεί βγείτε από το κατάστημα και να δείτε το σκύλο να κόβει βόλτες με το αυτοκίνητό σας.
Αυτό συνέβη με ένα σκύλο στην Αυστραλία, ο οποίος πιάστηκε στα πράσα από τον ιδιοκτήτη του να οδηγεί το διώροφο τροχόσπιτό του, το οποίο πήρε την ώρα που ο άντρας κατέβηκε να αγοράσει φαγητό από ένα κατάστημα.
Ο άνδρας βγήκε από το μαγαζί και έκπληκτος είδε το τροχόσπιτό του να απομακρύνεται.
Αμέσως έβαλε τις φωνές, νομίζοντας ότι του το έκλεψαν, και ένας περαστικός που τον άκουσε και είδε το σκύλο στη θέση του οδηγού, βούτηξε από το παράθυρο μέσα στο όχημα, το οποίο δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα, και το σταμάτησε.
Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πανέξυπνου σκύλου, Ρίτσαρντ Μακόρμακ, στα τοπικά μίντια, ο Γούντλεϊ, ένα γερμανικό λυκόσκυλο 2 ετών, έμαθε να οδηγεί παρατηρώντας τον.
«Κάθεται στη θέση του συνοδηγού όταν οδηγώ και στη θέση του οδηγού όταν δεν βρίσκομαι μέσα στο αμάξι. Το χειρόφρενο βρίσκεται στο ταμπλό του αυτοκινήτου και με έχει δει να το 'λύνω' πολλές φορές και έχει μάθει πως γίνεται», εξήγησε.
Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει ξαναπιάσει το Γούντλεϊ να οδηγεί, αλλά μέχρι σήμερα το προσπαθούσε μόνο με το αυτοκίνητο του Μακόρμακ και όχι με το διώροφο τροχόσπιτο.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Απάντηση: To ΑΘΛΗΤΙΚΟ τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας-links για τους αγώνες
Αρχική Δημοσίευση από Eleni7
Έσκασα!!!
Μαρή τι σου κάβλωσε να δεις Σαββατιάτικο την Μπάρτσα; Γιατί δεν ήρθες μαζί μου σε παιδικό πάρτυ; Μη την ξαναδείς ... γκαντέμιασες την Μπάρτσα μου.
Σιχτίρ ... βαζελοομάδες ... γι' αυτό καταστρέφεται ολάκερη η Ευρώπη ... πάνε για τίτλο βάζελοι και βασιλομήτωρες.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
Μαρή τι σου κάβλωσε να δεις Σαββατιάτικο την Μπάρτσα; Γιατί δεν ήρθες μαζί μου σε παιδικό πάρτυ; Μη την ξαναδείς ... γκαντέμιασες την Μπάρτσα μου.
Σιχτίρ ... βαζελοομάδες ... γι' αυτό καταστρέφεται ολάκερη η Ευρώπη ... πάνε για τίτλο βάζελοι και βασιλομήτωρες.
Με παρέσυρε ο Πάνος....Έβαλε τα λινκ και τα σοπκαστ πως τα λένε και πήγα να δοκιμάσω να δω..
Έκανε ολόκληρη εγκατάσταση....
Πήγες σε παιδικό πάρτυ πάλι; Όλο τούρτες τρως...Αδικία!!!!
Αρχική Δημοσίευση από Eleni7
Με παρέσυρε ο Πάνος....Έβαλε τα λινκ και τα σοπκαστ πως τα λένε και πήγα να δοκιμάσω να δω..
Έκανε ολόκληρη εγκατάσταση....
Πήγες σε παιδικό πάρτυ πάλι; Όλο τούρτες τρως...Αδικία!!!!
Τούρτα; Τούρτες! 3 γιορτές σε 4 μέρες ... αξέχαστη εβδομάδα...
Και που θα την βρεις; Ορίστε...
Καλά μιλάμε είσαι θησαυρός ... όταν δεν παίζεις με τα λινκ του Πάνου ... έχουν τα flavour; ... θα είσαι το πρώτο μου πειραματόζωο που θα φάει το κοτοπουλάκι του με καρύδα και φυστίκια.
Bookmarks