Σελίδα 399 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 991992993493593693793893953963973983994004014024034094194294394494995996997998991399 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 7.961 έως 7.980 από 39239

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά μιλάμε είσαι θησαυρός ... όταν δεν παίζεις με τα λινκ του Πάνου ... έχουν τα flavour; ... θα είσαι το πρώτο μου πειραματόζωο που θα φάει το κοτοπουλάκι του με καρύδα και φυστίκια.
    Τίποτα ωμά, τίποτα σαλιγκάρια, μυαλά και φέτα να μην είναι και τα άλλα τα δοκιμάζω εγώ δεν έχω πρόβλημα...
    Αλλά αφού θα έχουμε κρέμα καρύδα και φιστίκια, βάλε και μπανάνα να αισθανθώ πλήρης η μαϊμού...
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Coach (27-11-11)

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Ξεφτέρι θα σε κάνω στα ασιατικά.
    Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (27-11-11)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Βαρέθηκα την ελληνική εκδοχή. Είπα να το ανανεώσω. Στην Ταϋλάνδη το κάνουνε με καρύδα.
    Μπλιάρχχχχχ! Σουβλάκι ουμπερ αλλες.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Thanks
    6.723
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ

Τραγικό τέλος για τον θεατρικό παραγωγό Βαγγέλη Λειβαδά

Νεκρός ανασύρθηκε μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμα όπου έμενε στη Γλυφάδα ο θεατρικός επιχειρηματίας Βαγγέλης Λειβαδάς. Στο νοσοκομείο η σύζυγός του Σμαρούλα ΓιούληΤραγικό θάνατο βρήκε ο 90χρονος θεατρικός παραγωγός Βαγγέλης Λειβαδάς, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Κολοκοτρώνη 19 στη Γλυφάδα Αττικής.
    Η σύζυγός του και ηθοποιός Σμαρούλα Γιούλη, νοσηλεύεται με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο "Σωτηρία".
    Αρχικά η γνωστή ηθοποιός αρνείτο να εγκαταλείψει το σπίτι και τον νεκρό σύζυγο της, αλλά τελικά διακομίστηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες.
    Στο διαμέρισμα βρίσκεται κλιμάκιο του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής που ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά προκλήθηκε από αερόθερμο στο δωμάτιο του και λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί εγκαίρως.
    Το θέατρο ήταν η ζωή του
    Ο Βαγγέλης Λειβαδάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Η πρώτη του δουλειά ως παραγωγός ανέβηκε στο θέατρο το 1958, ενώ είχε στο ενεργητικό του πάνω από 360 παραγωγές.
    Ίδρυσε το «Αμφιθέατρο» το 1975 και μετέτρεψε το Θέατρο Καλουτά σε αμφιθέατρο , για τις ανάγκες των έργων και εκεί παρουσίασε τον «Ερωτόκριτο», του Κορνάρου, την «Οδύσσεια» κ.α.
    Στη συνέχεια και για πρώτη φορά την εποχή εκείνη ως θεατρικός παραγωγός ανεβάζει στο Θέατρο του Ηρώδου του Αττικού τη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη με πρωτοφανή επιτυχία.
    Ανέβασε δεκάδες πολυδάπανες παραγωγές και ήταν από τους πρώτους έφερε στην Ελλάδα μεγάλα μιούζικαλ, όπως «Hello Dolly», «Μάγκες και κούκλες», «Grease» κ.α.
    Ανέβασε στα θέατρά του έργα σχεδόν όλων των Ελλήνων συγγραφέων όπως: Γρηγόρη Ξενόπουλο, Σπύρο Μελά, Δημήτρη Ψαθά, Γιώργο Ρούσσο, Νίκο Τσιφόρο, Κώστα Πρετεντέρη, Ηλία Λυμπερόπουλο, Κώστα Νικολαϊδη, Αλέκο Σακελλάριο Νίκο Φώσκολο, Παύλο Μάτεσι, Ασημάκη Γιαλαμά, Μέντη Μποστ, Κώστα Μουρσελά, Γιάννη Ξανθούλη, Λάκη Λαζόπουλο, Γιώργο Σκούρτη, Δημήτρη Ευθυμιάδη, Γιώργο Λαζαρίδη κ.α. Έχει τιμηθεί ιδιαίτερα από την Εταιρεία Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων (Ε.Ε.Σ) για την πολύπλευρη πολυετή του προσφορά στο Ελληνικό Θέατρο.
    Εκατοντάδες σπουδαίοι ηθοποιοί συνεργάστηκαν μαζί του, μεταξύ των οποίων οι: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μίμης Φωτόπουλος, Δέσπω Διαμαντίδου , Σαπφώ Νοταρά, Δημήτρης Ποταμίτης, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Θανάσης Βέγγο, Ντίνος Ηλιόπουλο, Ρένα Βλαχοπούλου, Νίκος Σταυρίδη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος κ.α.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: To ΑΘΛΗΤΙΚΟ τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας-links για τους αγώνες

πο ρε Παναή τι τράβηξες πάλι...

φαντάσου στο ημίχρονο αυτός που το στριμάρει μέσω σοπκαστ να αρχίσει να κάνει διάφορα πράγματα στο πιτσί του. θα το δει η Χέλεν και θα νομίζει πως της έβαλες ιό στον υπολογιστή. θα έχουμε γέλια
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (28-11-11)

Thanks
    10.440
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: To ΑΘΛΗΤΙΚΟ τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας-links για τους αγώνες

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    πο ρε Παναή τι τράβηξες πάλι...

φαντάσου στο ημίχρονο αυτός που το στριμάρει μέσω σοπκαστ να αρχίσει να κάνει διάφορα πράγματα στο πιτσί του. θα το δει η Χέλεν και θα νομίζει πως της έβαλες ιό στον υπολογιστή. θα έχουμε γέλια
    Πάνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! Πες του την αλήθεια!!
    Συκοφαντίεεεεεεεεεεεεεεεεες...Τίποτα δεν τράβηξε...Όλα μόνος του τα έκανε....
    Τι εννοείς να στριμάρει στο σοπκαστ; Ποιος; Κι αν κάνει διάφορα στο δικό του πιτσί τι σχέση θα έχω εγώ;
    Μίλα μη σε βάλω να μου τα κάνεις όλα εσύ...
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.034
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.223 φορές σε 20.558 μηνύματα
    Ignore User

Άντε Χρίστο καλορίζικη!

Όχι εντάξει, η Ελένη μας είναι καλή μαθήτρια. Κατ' αρχήν υποστηρίζει το Θρύλο, αρα της κόβει, απλά όπως όλοι οι γαύροι, έχει μια μέντα...

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (28-11-11)

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άντε Χρίστο καλορίζικη!

Όχι εντάξει, η Ελένη μας είναι καλή μαθήτρια. Κατ' αρχήν υποστηρίζει το Θρύλο, αρα της κόβει, απλά όπως όλοι οι γαύροι, έχει μια μέντα...

Εννοείται ότι έχω το κατιτίς μου κι εγώ....
    Σκέψου μόνο που για πολλοστή φορά προσπαθούμε να συνεννοηθούμε 3 Ζυγοί...
    Από την εγκατάσταση ενός προγράμματος μπορεί να φτάσουμε να μιλάμε για σουφλέ σοκολάτας...

Αυτό που λέει ο Χρίστος τι είναι όμως; Μη μου τύχει τίποτα κουφό.....Μιλάει με γρίφους...

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (28-11-11)

Thanks
    10.440
    Ignore User

Άντρες bluetooth, γυναίκες wi-fi....

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Eleni7 για αυτό το μήνυμα:

Coach (28-11-11), kouzoulo (28-11-11)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! Πες του την αλήθεια!!
    Συκοφαντίεεεεεεεεεεεεεεεεες...Τίποτα δεν τράβηξε...Όλα μόνος του τα έκανε....
    Τι εννοείς να στριμάρει στο σοπκαστ; Ποιος; Κι αν κάνει διάφορα στο δικό του πιτσί τι σχέση θα έχω εγώ;
    Μίλα μη σε βάλω να μου τα κάνεις όλα εσύ...
    στην οθόνη που έβλεπες το ματς, μπορεί στο ημίχρονο αυτός να βάζει πρώτη μούρη το τουίτερ του για να κάνει διαφήμιση στον εαυτό του. αν γίνει αυτό μην τρομάξεις. με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου θα σου δείξει πάλι ματς
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Thanks
    6.723
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εννοείται ότι έχω το κατιτίς μου κι εγώ....
    Σκέψου μόνο που για πολλοστή φορά προσπαθούμε να συνεννοηθούμε 3 Ζυγοί...
    Από την εγκατάσταση ενός προγράμματος μπορεί να φτάσουμε να μιλάμε για σουφλέ σοκολάτας...

Αυτό που λέει ο Χρίστος τι είναι όμως; Μη μου τύχει τίποτα κουφό.....Μιλάει με γρίφους...
    Άντε ρε που θα καταλήξετε σε σουφλέ σοκολάτας. Συμβατικοί ζυγούληδες, δοκιμάστε και λίγο κοτόπουλο με κρέμα καρύδας και φυστίκια. Στο επόμενο μάθημα pc, θυμίστε μου να σας δώσω τη συνταγή.

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (28-11-11)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Μαρή τι σου κάβλωσε να δεις Σαββατιάτικο την Μπάρτσα; Γιατί δεν ήρθες μαζί μου σε παιδικό πάρτυ; Μη την ξαναδείς ... γκαντέμιασες την Μπάρτσα μου.
    Σιχτίρ ... βαζελοομάδες ... γι' αυτό καταστρέφεται ολάκερη η Ευρώπη ... πάνε για τίτλο βάζελοι και βασιλομήτωρες.

Η Ρεαλ παντως δεν ειναι σαν του βαζελους ειναι ομαδαρα που θα στηθουν πολλες για παρτι τις..
    Οπου παει στα τεσσερα........ 4-1 4-0 εννοω..

Thanks
    6.723
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Ρεαλ παντως δεν ειναι σαν του βαζελους ειναι ομαδαρα που θα στηθουν πολλες για παρτι τις..
    Οπου παει στα τεσσερα........ 4-1 4-0 εννοω..
    Ρε χέσε μας και 'συ που παίζεις με τον πόνο μας, άντε και πέρασα απαίσιο, από ποδοσφαιρικής άποψης, ΣΚ.

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (28-11-11)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Ρε χέσε μας και 'συ που παίζεις με τον πόνο μας, άντε και πέρασα απαίσιο, από ποδοσφαιρικής άποψης, ΣΚ.
    Τα χειροτερα ακομα δεν ηρθαν!

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    στην οθόνη που έβλεπες το ματς, μπορεί στο ημίχρονο αυτός να βάζει πρώτη μούρη το τουίτερ του για να κάνει διαφήμιση στον εαυτό του. αν γίνει αυτό μην τρομάξεις. με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου θα σου δείξει πάλι ματς
    Αρχικά τρόμαξα έτσι που το έθεσες....
    Μπορεί να βγάλει στο ημίχρονο πρώτη μούρη το τουίτερ του....Τουίτ τουίτ που κάνουν και τα πουλάκια...

Άντε ρε που θα καταλήξετε σε σουφλέ σοκολάτας. Συμβατικοί ζυγούληδες, δοκιμάστε και λίγο κοτόπουλο με κρέμα καρύδας και φυστίκια. Στο επόμενο μάθημα pc, θυμίστε μου να σας δώσω τη συνταγή.
    Γιατί το μαγείρεψες και δεν το φάγαμε; Περιμένω εγώ την κρέμα καρύδας πάνω στο κοτόπουλο...
    Και την καρύδα γενικά την έχω συνδέσει με το καλοκαίρι και τα αντηλιακά...Τροπικό μαύρισμα θα κάνει το κοτόπουλο...

Υ.Γ. Σπύρο πουλάκι μου μην παίζεις με τα νεύρα μας...Μου φτάνει που μόλις εγκατέστησε ο Πάνος το σοπκαστ η πρώτη μούρη που είδα ήταν του κλαψιάρη να πανηγυρίζει...Γρουσούζης με όλη τη σημασία της λέξης...!!!!!!!!!!!!!!!!

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ

Τραγικό τέλος για τον θεατρικό παραγωγό Βαγγέλη Λειβαδά

Νεκρός ανασύρθηκε μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμα όπου έμενε στη Γλυφάδα ο θεατρικός επιχειρηματίας Βαγγέλης Λειβαδάς. Στο νοσοκομείο η σύζυγός του Σμαρούλα ΓιούληΤραγικό θάνατο βρήκε ο 90χρονος θεατρικός παραγωγός Βαγγέλης Λειβαδάς, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Κολοκοτρώνη 19 στη Γλυφάδα Αττικής.
    Η σύζυγός του και ηθοποιός Σμαρούλα Γιούλη, νοσηλεύεται με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο "Σωτηρία".
    Αρχικά η γνωστή ηθοποιός αρνείτο να εγκαταλείψει το σπίτι και τον νεκρό σύζυγο της, αλλά τελικά διακομίστηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες.
    Στο διαμέρισμα βρίσκεται κλιμάκιο του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής που ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά προκλήθηκε από αερόθερμο στο δωμάτιο του και λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί εγκαίρως.
    Το θέατρο ήταν η ζωή του
    Ο Βαγγέλης Λειβαδάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Η πρώτη του δουλειά ως παραγωγός ανέβηκε στο θέατρο το 1958, ενώ είχε στο ενεργητικό του πάνω από 360 παραγωγές.
    Ίδρυσε το «Αμφιθέατρο» το 1975 και μετέτρεψε το Θέατρο Καλουτά σε αμφιθέατρο , για τις ανάγκες των έργων και εκεί παρουσίασε τον «Ερωτόκριτο», του Κορνάρου, την «Οδύσσεια» κ.α.
    Στη συνέχεια και για πρώτη φορά την εποχή εκείνη ως θεατρικός παραγωγός ανεβάζει στο Θέατρο του Ηρώδου του Αττικού τη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη με πρωτοφανή επιτυχία.
    Ανέβασε δεκάδες πολυδάπανες παραγωγές και ήταν από τους πρώτους έφερε στην Ελλάδα μεγάλα μιούζικαλ, όπως «Hello Dolly», «Μάγκες και κούκλες», «Grease» κ.α.
    Ανέβασε στα θέατρά του έργα σχεδόν όλων των Ελλήνων συγγραφέων όπως: Γρηγόρη Ξενόπουλο, Σπύρο Μελά, Δημήτρη Ψαθά, Γιώργο Ρούσσο, Νίκο Τσιφόρο, Κώστα Πρετεντέρη, Ηλία Λυμπερόπουλο, Κώστα Νικολαϊδη, Αλέκο Σακελλάριο Νίκο Φώσκολο, Παύλο Μάτεσι, Ασημάκη Γιαλαμά, Μέντη Μποστ, Κώστα Μουρσελά, Γιάννη Ξανθούλη, Λάκη Λαζόπουλο, Γιώργο Σκούρτη, Δημήτρη Ευθυμιάδη, Γιώργο Λαζαρίδη κ.α. Έχει τιμηθεί ιδιαίτερα από την Εταιρεία Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων (Ε.Ε.Σ) για την πολύπλευρη πολυετή του προσφορά στο Ελληνικό Θέατρο.
    Εκατοντάδες σπουδαίοι ηθοποιοί συνεργάστηκαν μαζί του, μεταξύ των οποίων οι: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μίμης Φωτόπουλος, Δέσπω Διαμαντίδου , Σαπφώ Νοταρά, Δημήτρης Ποταμίτης, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Θανάσης Βέγγο, Ντίνος Ηλιόπουλο, Ρένα Βλαχοπούλου, Νίκος Σταυρίδη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος κ.α.

Γνωστός σου, γείτονας ή είσα απλά θεατρόφιλη?

Thanks
    20.034
    Ignore User

Εγώ πάντως εδώ και χρόνια τρώω μπρόκολο με αμύγδαλα και πολλοί με κοιτάνε περίεργα. Δεν ξέρουν τι χάνουν όμως...

ΥΓ. Αυτό το "ζυγούληδες" μου θύμισε τους ευχούληδες! Αν είχαμε όλοι οι Ζυγοί τέτοια μαλλιά, σίγουρα θα ήμασταν μια ράτσα μόνοι μας...

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Coach (29-11-11)

Thanks
    20.034
    Ignore User

Ανοίγει τις πύλες του τον Ιανουάριο το 1ο σχολείο του σεξ στην Ευρώπη!

Η διευθύντρια του σχολείου, Ylva Maria Thompson, ανακοίνωσε την ίδρυση του σχολείου μέσω του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] τονίζοντας πως το πρόγραμμα σπουδών θα περιέχει τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά μαθήματα. "Η ιστορία και η μοντέρνα σεξουαλική θεωρία συνδυάζονται και η έμφαση δίνεται στο πώς κάποιος θα γίνει καλύτερος εραστής", συμπληρώνει η Σουηδέζα Thompson. Οι εγγραφές ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το πρώτο μάθημα θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου.

Όσο για το κόστος; 1.400 ευρώ το εξάμηνο, το οποίο περιλαμβάνει 5 βασικά μαθήματα και 3... επιλογής. Αυτά που θα διδαχτείς σίγουρα είναι τα εξής: Σεξουαλικές τεχνικές Ι και ΙΙ, Μασάζ, Ιστορία του σεξ, ενώ θα παρατίθενται σεμινάρια για προχωρημένους. Στα δίδακτρα συμπεριλαμβάνεται και η διαμονή του σπουδαστή σε δίκλινο δωμάτιο με τις προφυλάξεις να διανέμονται δωρεάν.

Τέλος, η διευθύντρια ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον για 4 Σαββατοκύριακα, θα πραγματοποιούνται και ταχύρρυθμα, αυτόνομα μαθήματα έναντι 250 ευρώ για τους επίδοξους μαθητές που θέλουν να αφιερώσουν μόνο δύο ημέρες για την επιμόρφωσή τους επί του θέματος.

Devotion Το avatar του χρήστη vasilis-thrylos7

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Thanks
    4.054
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.584 φορές σε 2.485 μηνύματα
    Ignore User

προτιθεμαι για να συμμετασχω στο εκπαιδευτικο προσωπικο

Thanks
    20.034
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από vasilis-thrylos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    προτιθεμαι για να συμμετασχω στο εκπαιδευτικο προσωπικο
    Σιγά μη την πατήσεις ρε!

Σελίδα 399 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 991992993493593693793893953963973983994004014024034094194294394494995996997998991399 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές