Coach (27-11-11)
Coach (27-11-11)
Ξεφτέρι θα σε κάνω στα ασιατικά.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eleni7 (27-11-11)
Τραγικό τέλος για τον θεατρικό παραγωγό Βαγγέλη Λειβαδά
Νεκρός ανασύρθηκε μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμα όπου έμενε στη Γλυφάδα ο θεατρικός επιχειρηματίας Βαγγέλης Λειβαδάς. Στο νοσοκομείο η σύζυγός του Σμαρούλα ΓιούληΤραγικό θάνατο βρήκε ο 90χρονος θεατρικός παραγωγός Βαγγέλης Λειβαδάς, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Κολοκοτρώνη 19 στη Γλυφάδα Αττικής.
Η σύζυγός του και ηθοποιός Σμαρούλα Γιούλη, νοσηλεύεται με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο "Σωτηρία".
Αρχικά η γνωστή ηθοποιός αρνείτο να εγκαταλείψει το σπίτι και τον νεκρό σύζυγο της, αλλά τελικά διακομίστηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες.
Στο διαμέρισμα βρίσκεται κλιμάκιο του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής που ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά προκλήθηκε από αερόθερμο στο δωμάτιο του και λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί εγκαίρως.
Το θέατρο ήταν η ζωή του
Ο Βαγγέλης Λειβαδάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Η πρώτη του δουλειά ως παραγωγός ανέβηκε στο θέατρο το 1958, ενώ είχε στο ενεργητικό του πάνω από 360 παραγωγές.
Ίδρυσε το «Αμφιθέατρο» το 1975 και μετέτρεψε το Θέατρο Καλουτά σε αμφιθέατρο , για τις ανάγκες των έργων και εκεί παρουσίασε τον «Ερωτόκριτο», του Κορνάρου, την «Οδύσσεια» κ.α.
Στη συνέχεια και για πρώτη φορά την εποχή εκείνη ως θεατρικός παραγωγός ανεβάζει στο Θέατρο του Ηρώδου του Αττικού τη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη με πρωτοφανή επιτυχία.
Ανέβασε δεκάδες πολυδάπανες παραγωγές και ήταν από τους πρώτους έφερε στην Ελλάδα μεγάλα μιούζικαλ, όπως «Hello Dolly», «Μάγκες και κούκλες», «Grease» κ.α.
Ανέβασε στα θέατρά του έργα σχεδόν όλων των Ελλήνων συγγραφέων όπως: Γρηγόρη Ξενόπουλο, Σπύρο Μελά, Δημήτρη Ψαθά, Γιώργο Ρούσσο, Νίκο Τσιφόρο, Κώστα Πρετεντέρη, Ηλία Λυμπερόπουλο, Κώστα Νικολαϊδη, Αλέκο Σακελλάριο Νίκο Φώσκολο, Παύλο Μάτεσι, Ασημάκη Γιαλαμά, Μέντη Μποστ, Κώστα Μουρσελά, Γιάννη Ξανθούλη, Λάκη Λαζόπουλο, Γιώργο Σκούρτη, Δημήτρη Ευθυμιάδη, Γιώργο Λαζαρίδη κ.α. Έχει τιμηθεί ιδιαίτερα από την Εταιρεία Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων (Ε.Ε.Σ) για την πολύπλευρη πολυετή του προσφορά στο Ελληνικό Θέατρο.
Εκατοντάδες σπουδαίοι ηθοποιοί συνεργάστηκαν μαζί του, μεταξύ των οποίων οι: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μίμης Φωτόπουλος, Δέσπω Διαμαντίδου , Σαπφώ Νοταρά, Δημήτρης Ποταμίτης, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Θανάσης Βέγγο, Ντίνος Ηλιόπουλο, Ρένα Βλαχοπούλου, Νίκος Σταυρίδη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος κ.α.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
πο ρε Παναή τι τράβηξες πάλι...
φαντάσου στο ημίχρονο αυτός που το στριμάρει μέσω σοπκαστ να αρχίσει να κάνει διάφορα πράγματα στο πιτσί του. θα το δει η Χέλεν και θα νομίζει πως της έβαλες ιό στον υπολογιστή. θα έχουμε γέλια![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
panahs7 (28-11-11)
Πάνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! Πες του την αλήθεια!!
Συκοφαντίεεεεεεεεεεεεεεεεες...Τίποτα δεν τράβηξε...Όλα μόνος του τα έκανε....
Τι εννοείς να στριμάρει στο σοπκαστ; Ποιος; Κι αν κάνει διάφορα στο δικό του πιτσί τι σχέση θα έχω εγώ;
Μίλα μη σε βάλω να μου τα κάνεις όλα εσύ...![]()
Άντε Χρίστο καλορίζικη!
Όχι εντάξει, η Ελένη μας είναι καλή μαθήτρια. Κατ' αρχήν υποστηρίζει το Θρύλο, αρα της κόβει, απλά όπως όλοι οι γαύροι, έχει μια μέντα...![]()
Eleni7 (28-11-11)
Εννοείται ότι έχω το κατιτίς μου κι εγώ....
Σκέψου μόνο που για πολλοστή φορά προσπαθούμε να συνεννοηθούμε 3 Ζυγοί...
Από την εγκατάσταση ενός προγράμματος μπορεί να φτάσουμε να μιλάμε για σουφλέ σοκολάτας...
Αυτό που λέει ο Χρίστος τι είναι όμως; Μη μου τύχει τίποτα κουφό.....Μιλάει με γρίφους...![]()
panahs7 (28-11-11)
Άντρες bluetooth, γυναίκες wi-fi....
![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Eleni7 (28-11-11)
Eleni7 (28-11-11)
Αρχικά τρόμαξα έτσι που το έθεσες....
Μπορεί να βγάλει στο ημίχρονο πρώτη μούρη το τουίτερ του....Τουίτ τουίτ που κάνουν και τα πουλάκια...
Γιατί το μαγείρεψες και δεν το φάγαμε; Περιμένω εγώ την κρέμα καρύδας πάνω στο κοτόπουλο...
Και την καρύδα γενικά την έχω συνδέσει με το καλοκαίρι και τα αντηλιακά...Τροπικό μαύρισμα θα κάνει το κοτόπουλο...
Υ.Γ. Σπύρο πουλάκι μου μην παίζεις με τα νεύρα μας...Μου φτάνει που μόλις εγκατέστησε ο Πάνος το σοπκαστ η πρώτη μούρη που είδα ήταν του κλαψιάρη να πανηγυρίζει...Γρουσούζης με όλη τη σημασία της λέξης...!!!!!!!!!!!!!!!!
Coach (29-11-11)
Ανοίγει τις πύλες του τον Ιανουάριο το 1ο σχολείο του σεξ στην Ευρώπη!
Η διευθύντρια του σχολείου, Ylva Maria Thompson, ανακοίνωσε την ίδρυση του σχολείου μέσω του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] τονίζοντας πως το πρόγραμμα σπουδών θα περιέχει τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά μαθήματα. "Η ιστορία και η μοντέρνα σεξουαλική θεωρία συνδυάζονται και η έμφαση δίνεται στο πώς κάποιος θα γίνει καλύτερος εραστής", συμπληρώνει η Σουηδέζα Thompson. Οι εγγραφές ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το πρώτο μάθημα θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου.
Όσο για το κόστος; 1.400 ευρώ το εξάμηνο, το οποίο περιλαμβάνει 5 βασικά μαθήματα και 3... επιλογής. Αυτά που θα διδαχτείς σίγουρα είναι τα εξής: Σεξουαλικές τεχνικές Ι και ΙΙ, Μασάζ, Ιστορία του σεξ, ενώ θα παρατίθενται σεμινάρια για προχωρημένους. Στα δίδακτρα συμπεριλαμβάνεται και η διαμονή του σπουδαστή σε δίκλινο δωμάτιο με τις προφυλάξεις να διανέμονται δωρεάν.
Τέλος, η διευθύντρια ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον για 4 Σαββατοκύριακα, θα πραγματοποιούνται και ταχύρρυθμα, αυτόνομα μαθήματα έναντι 250 ευρώ για τους επίδοξους μαθητές που θέλουν να αφιερώσουν μόνο δύο ημέρες για την επιμόρφωσή τους επί του θέματος.
Bookmarks