Αυτό το λέμε ΘΡΑΣΟΣ! Θα φάνε πούτσα και η Κροατία και ο Κετσπάγια!
Ακόμα μιλάνε οι Κροάτες? Δεν τους μπούκωσαν τα φλόκια του Σαμαρά και του Γκέκα?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αυτό το λέμε ΘΡΑΣΟΣ! Θα φάνε πούτσα και η Κροατία και ο Κετσπάγια!
www.f1rstlap.com
Πούτσααααααααααααα!
www.f1rstlap.com
differance (09-10-11)
Ο Σαμαράς πρέπει να αποτελέσει ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού το 2012-2013!
www.f1rstlap.com
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Τον Μαρινάκη τον ρωτήσατε αν θέλει να σκάσει ένα σωρό φράγκα για να φέρει τον Σαμαρά? Γιατί από ό,τι ξέρω ούτε ελεύθερος είναι ούτε έρχεται ως δανεικός.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Καλα ειναι ενα θεμα και αυτο..
Παντως για δανεικο δεν θα ελεγε οχι ο Βαγγελης..
βλαμμενος και προκλητικα περιπατητης. ευτυχως δεν θα ερθει ποτε στον Ολυμπιακο γιατι εκνευριζομαι και μονο που τον βλεπω. ατολμος, ανευρος, ραθυμος και κυρια με ολη τη σημασια της λεξης. εχει καποιο ταλεντο δεν μπορω να μη του το αναγνωρισω αυτο αλλα δεν...
χιλιες φορες η "μιζα" φουστερ, παρα αυτο το ψωνιο του κερατα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
captain-cook (09-10-11), Du3lisT (11-10-11), Gtakis (10-10-11), kolimenos (10-10-11), sabar77 (11-10-11)
Εχει ενα περιεργο στυλακι αλλα ενταξει να πω την αληθεια θα τον ηθελα στον παγκο για αλλαγη του Μητρογλου.
Reds (09-10-11)
Πειράζει που θεωρώ τις δηλώσεις Κετσπάγια παντελώς σικέ και πιστεύω ότι το ματς είναι ήδη κανονισμένο να περάσει αέρα με 3άρα η Ελλάδα?
Για τους φίλους του στοιχήματος, χώστε τώρα στο 2πλό πριν πέσει η απόδοση!
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Για μεροκάματο, μια χαρούλα!
Έλα πάμε γερά απόψε (20:00 - Μega) και από αύριο ψάχνουμε εισιτήρια για Πολωνία (ή Ουκρανία, θα δούμε)
Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Θεωρώ το παιχνίδι δύσκολο, δε νομίζω ότι θα το κάνουν αβαβά οι Γεωργιανοί. Η Γεωργία είναι μια σκληρή ομάδα, που παίζει κλειστά με αντεπιθέσεις, ένα στυλ που δεν ταιριάζει στην εθνική μας. Θα πρέπει να δώσουμε για μια ακόμη φορά έμφαση στην άμυνα, ειδικά στις γρήγορες επιστροφές. Επίσης πρέπει να βάλουμε τουλάχιστον ένα γκολ, για να μην γίνει ροντέο το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά. Χρειάζεται συγκέντρωση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.
Α, παιζουνε οι αλλες σουργελέτζες σήμερα;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks