celticfrost (07-10-11)
Παει ο Τοροσιδης μας τον φαγανε παλι, ελπιζω να μην εχει τραυματιστει σοβαρα.
Μετριο/κακο το παιχνιδι, ειναι φανερο οτι θα κριθει στο γκολ. Η Κροατια θελει το Χ αρα πρεπει να ρισκαρει ο Σαντος οσο περναει η ωρα. Νομιζω πρεπει να βαλει μεσα Μητρογλου.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
celticfrost (07-10-11)
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ω
(στην μάπα του μόντριτς)
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Οι Θεοί είναι μαζί μας!Ωεεε ωεεε Ελλαδάρααααα...!
![]()
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Bukkake στον μόντριτς....
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Πάρε τα @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ μας μπιλιτς που δεν βάζει η Εθνικη ΕΛΛΑΔΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ 2 Γκολ. Ρούφα τααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
2-0!!!!!!!!!!!
![]()
Έλα ένα γκολ ο Ζαραδούκας τώρα να γουστάρουμε![]()
Φτου, τι το θελα? Τραυματίστηκε
Ω μεγάλε Δία! Κι ένα κεραυνό στον Μόντριτς τώρα παρακαλώ!![]()
Στην κατάλληλη στιγμή κάθομαι να δω πάντα...Μόλις έστρεψα το βλέμμα στην τηλεόραση μπήκε κι άλλο γκολ....![]()
Ρε Μοντριτσκάκο τι έγινε? Πούτσα? Χαχαχαχαχα!!!![]()
Bookmarks