[YOUTUBE]6ccy-rcAPTc&feature=related[/YOUTUBE]![]()
Έχω λειώσει λέμεΤην αισιοδοξία της ότι οι πρόσφατες αποφάσεις της ΕΚΤ και οι δεσμεύσεις που ανέλαβαν οι [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και G20 θα καθησυχάσουν τους επενδυτές εξέφρασε σήμερα η [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
«Όλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν το Σαββατοκύριακο από το G20, το G7, τα διάφορα κράτη-μέλη και την [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] είναι προς την ίδια κατεύθυνση και στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας στις αγορές και στους βασικούς παίκτες», δήλωσε ο εκπρόσωπος της [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Ολιβιέ Μπεϊλί.
Υπογράμμισε επίσης πως Ιταλία και Ισπανία δεν χρειάζονται οικονομική στήριξη.
Η ΕΚΤ ανακοίνωσε αργά χθες ότι θα προχωρήσει στην αγορά κρατικών ομολόγων, στηρίζοντας την ιταλική και την ισπανική οικονομία με στόχο τη «θωράκιση» ολόκληρης της ευρωζώνης.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
μεγαλη μαφια ο τυπος χχαχαχαχα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πάει ένας στο περίπτερο...
- 5 κουτιά προφυλακτικά!
- Θες σακούλα;
- Όχι μωρέ, εντάξει βλέπεται.
-- -- -- -- --
Οι γάμοι στο μέλλον...
Πάτερ: Δέχεστε να αλλάξετε το στάτους σας από "ελεύθερος" σε "παντρεμένος"?
Άντρας: Δέχομαι!
Γυναίκα: Δέχομαι!
Πάτερ: Σας ονομάζω συζύγους. Μπορείτε τώρα να ανεβάσετε τις φωτογραφίες του γάμου και να με κάνετε tag...
-- -- -- -- --
3 τύποι έχουν χαθεί στην έρημο και είναι για 10 μέρες χωρίς νερό και φαγητό. Κάποια στιγμή εκεί που σέρνονται απελπισμένοι, σκάει μύτη μια λίμο! Τους πλησιάζει, κατεβαίνει το παράθυρο κι ένας ματσό με γυαλί και πούρο λέει...
- Εσύ κι εσύ!
- ΕΓΩ ΟΧΙ;;!! (λέει ο τρίτος)
- Άντε κι εσύ... λοιπόν... εσύ, εσύ κι εσύ Γ..ΜΙΕΣΤΕ! (Και φεύγει...)
-- -- -- -- --
Ο Τσάκ Νόρις...
- παίζει PRO με τιμονιέρα!
- έχει πιει internet cafe!
- έχει πάρει γοργόνα στα 4!
- έχει βάλει κουρτίνες στα windows!
- έχει κάνει προσπέραση σε καρουζέλ!
- ξέρει τα μυστικά της Εδέμ!
- ξέρει γιατί η Ρόζα κοιτάει τον Μητροπάνο!
-- -- -- -- --
(Αφιερωμένο στον Νικόλα τον Κόκκινο)
- Μέτρα Δημητράκη να δει ο θείος Μανώλης μέχρι που ξέρεις...
- Ένα, δύο, τρία, τέσσερα, πέντε...
- Μπράβο το αγόρι μου! Παρακάτω;
- ...έξι, εφτά, οχτώ, εννιά...
- Μπράβο! Είμαι περήφανος! Παρακάτω;
- ...δέκα, βαλές, ντάμα, ρήγας!
-- -- -- -- --
Ντριιιιιιν...
- Ναι...
- Έλα γλυκούλα μου, ο μπαμπάς είμαι. Που είναι η μαμά;
- Η μαμά είναι επάνω στο δωμάτιο με το θείο Γιώργο, μπαμπά...
...μικρή παύση...
- Θείο Γιώργο; Αφού δεν έχουμε θείο Γιώργο αγάπη μου...
- Έχουμε μπαμπά! Αφού είναι πάνω με τη μαμά...
- Καλά. Θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Θέλω να πας επάνω και να χτυπήσεις την πόρτα και να φωνάξεις στη μαμά ότι μόλις τώρα είδες το αυτοκίνητο του μπαμπά να παρκάρει κάτω. Μπορείς να το κάνεις;
- Ναι μπαμπά, παω...
...μετά από λίγο...
- Εντάξει!
- Η μαμά τι έκανε;
- Η μαμά μόλις το άκουσε, άρχισε να ουρλιάζει και καθώς πετάχτηκε απ' το κρεβάτι, έπεσε πάνω στην ντουλάπα και χτύπησε το κεφάλι της! Και τώρα δεν κουνιέται!!
- Κι ο θείος Γιώργος;;
- Ο θείος Γιώργος πήδηξε από το πίσω παράθυρο μέσα στην πισίνα, αλλά δεν ήξερε ότι είχαμε βγάλει το νερό για να την καθαρίσουμε και νομίζω ότι πέθανε!!
...παύση...
...κι άλλη παύση...
...ακόμη περισσότερη παύση...
- ΠΙΣΙΝΑ;;;;!!!!! Μαρία εσύ;
- Όχι λάθος κάνατε...
...τουτ...τουτ...τουτ...
Δεν επιασα το τελος του ανεκδοτου με τον θειο γιωργο.Να ανησυχω;
chainsaw (10-08-11)
ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ
Ένας άντρας αράζει στη βεράντα με τη γυναίκα του πίνοντας μπύρα.
Αφού έχει πιει αρκετές, σπάει την ησυχία λέγοντας:
- Σ'αγαπώ.
Τον κοιτάει η γυναίκα του:
- Τώρα μιλάς εσύ ή η μπύρα;
- Εγώ μιλάω. Στη μπύρα.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
captain-cook (15-08-11), sadi (12-08-11)
Κρίμα όμως...
![]()
Αυτός είναι σπίκερ!! Πόσα θέλει να περιγράφει στη Νόβα;
![]()
σοβαρα μιλας ρε φιλε? πωπω τρελα. ξερεις ποσες ωρες της φοιτητικης μου ζωης αφιερωσα στον φουσεκη? και τωρα μου λες οτι συνεχιζει τις φαρσες? γαμω. εχω ακουσει καποιες απο τις φαρσες τους αλλα δεν τον ειχα καταλαβει.
πριν 3-4 χρονια ειχα ακουσει οτι τον ειχαν χωσει μεσα για την φαρσα στο υποβριχιο, ισχυει?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λέει ο Πάνος(Φουσέκης=Αποστόλης)
οι φωνές καταρχήν δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους όπως και το ύφος/στυλ φάρσας
για το υποβρύχιο το ίδιο έχω ακούσει και εγώ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο υσχίει ή αν είναι απλά μια ανυπόστατη φήμη
Οι φωνές μοιάζουν αρκετά και μην ξεχνάς ότι μιλάμε για τουλάχιστον 10 χρόνια πίσω (και βάλε). Δεν είναι επιβεβαιωμένο και δεν θα το επιβεβαιώσει και κανείς λογικά, αλλά η φήμη βγήκε πρόπερσυ σε μια φάρσα του Αποστόλη σχετική με το Ναυτικό, όπου μετά το τέλος της είχε αναφέρει ότι υπηρέτησε στο Ναυτικό. Βάση της συσχέτισης με την φάρσα του Φουσέκη, στην οποία πετάει κάποιους όρους όπως πχ τριγωνικό ραντάρ κτλ τα οποία είναι λίγο δύσκολο να γνωρίζεις αν δεν έχεις πάει Ναυτικό αλλά και της ταχύτητας με την οποία πετάει τις ατάκες του, άρχισε να γίνεται ο συγκεκριμένος "ντόρος"...
Άλλωστε ούτε για τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη υπάρχουν πολλά στοιχεία και φωτογραφίες, αφού τον γνωρίζουν μόνο όσοι έχουν δουλέψει μαζί του, εμείς γνωρίζουμε την φωνή του ενώ στην τηλεοπτική ελληνοφρένεια εμφανίζονταν ως τσολιάς. Όπως και να 'χει είναι 2 χαρακτήρες με μεγάλο μυστήριο γύρω απ' τα κατορθώματά τους και ίσως πράγματι να είναι 2 διαφορετικοί άνθρωποι. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι για τον Φουσέκη είναι πιο δύσκολο να αποκαλυφθεί αν δεν υπάρξει εμφάνιση του ίδιου...
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!
Δεν ξέρω πόσοι έχετε πετύχει στη Νόβα ένα καινούριο σποτάκι για την νέα σεζόν της SuperLeague... αποφάσισαν λοιπόν να βάλουν όλους τους δημοσιογράφους του καναλιού να απαντούν, ο καθένας σύμφωνα με τα όσα έχει δει, στην ερώτηση "Ποιά ομάδα στην Ελλάδα έπαιξε την καλύτερη μπάλα όλων των εποχών". Το σποτάκι ξεκινάει λοιπόν με τον Πανούτσο να λέει "πιστεύω ότι την καλύτερη μπάλα έπαιξε ο Ολυμπιακός του Γουλανδρή...", άλλος είπε "ο Παναθηναϊκός του Ζάετς", άλλος είπε "ο Ηρακλής του Χατζηπαναγή", κτλ κτλ μέχρι να εμφανιστεί ο τρισμέγιστος Ισίδωρος Πρίντεζης και να πει -κρατηθείτε από κάπου για καλό και για κακό-...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Μα είναι δυνατόν να λέει τέτοιο πράγμα;; Κανονικά έπρεπε να τον κόψουν στο μοντάζ και να τον στείλουν να καθαρίζει τουαλέτες γι' αυτό που είπε!!! Απορώ, κανείς μα κανείς στην διοίκηση του συνδρομητικού δεν τον έπιασε να του πει "τι μαλακίες λες ρε;;"? Μιλάμε ο τύπος είναι για πολλές φάπες...
Bookmarks