Ή εναλλακτικα και σε μπουγάτσα με κιμά.
Ασε με τώρα εχω να κανω συνταρακτικες αποκαλύψεις, ελπιζω να μας διαβαζει η Ποπάρα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τύπος είναι ναυαγός σε ένα νησί εδώ και 12 χρόνια. Ξαφνικά ένα πρωί εμφανίζεται μέσα απ' την θάλασσα μια δίμετρη ξανθιά με κολλητή στολή δύτη να αναδεικνύει τα πλούσια προσόντα της και του φωνάζει από μακριά...
- Ναυαγέ! Πόσο καιρό έχεις να καπνίσεις;
- Να καπνίσω; Πάνω από 5 χρόνια!
...κατεβάζει λίγο το φερμουάρ, βγάζει ένα πακέτο τσιγάρα και του το πετάει. Τον ξαναρωτά...
- Ναυαγέ! Πόσο καιρό έχεις να πιεις ένα ποτό;
- Πωπω τι μου είπες τώρα... ποτό ε; Πάνω από 10 χρόνια!
...κατεβάζει ακόμη λίγο το φερμουάρ, βγάζει ένα φλασκί και του το πετάει. Αυτή τη φορά, χαλαρώνει λίγο τα μαλλιά της να πέσουν, αρχίζει να κατεβάζει ακόμη περισσότερο το φερμουάρ και τον ρωτάει αισθησιακά...
- Ναυαγέεεε... πόσο καιρό έχεις να περάσεις καλά;
- Τι; Μη μου πεις ότι έχεις και PlayStation εκεί μέσα;;!!
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Τρεις φίλοι καθισμένοι στο σαλόνι συζητούν...
- Πήγα που λέτε παιδιά χθες βράδυ σ' ένα καινούριο μπαρ...πολύ φάση...είχε και ένα παιχνίδι που παίζανε...
- Τι παιχνίδι ρε;
- Ε να...σου έκανε ο μπάρμαν μια ερώτηση κι αν απαντούσες σωστά έπινες κερασμένη μια μπύρα, παρέα με την πιο όμορφη του μαγαζιού...
- Κι αν απαντούσες λάθος;
- Αν απαντούσες λάθος, πλήρωνες μια μπύρα σε διπλάσια τιμή και την έπινες παρέα με την πιο άσχημη του μαγαζιού...
- Κι εσύ;
- Εγώ ρε εννοείται ότι ήπια τζάμπα μ' ένα δίμετρο μωρό...πωπω παιδιά να πάθετε πλάκα...
- Σώπα ρε! Απάντησες σωστά ε;
- Όχι ρε...αυτή απάντησε λάθος!
Τύπισσα πλησιάζει τον μπάρμαν που είναι μαύρος...
- Παρακαλώ, τι θα πάρετε;
- Ένα ουίσκι...
- Έρχεται αμέσως...
...καθώς έχει γυρίσει πλάτη ο μπάρμαν κι ετοιμάζει το ποτό, ακούει την τύπισσα να του λέει "Αγάπη! Έρχεσαι λίγο πάλι;" και σκάει ένα πλατύ χαμόγελο πιστεύοντας ότι τον γουστάρει. Οπότε γυρίζει με λάγνο βλέμμα...
- Σε ακούω γλυκιά μου...
- Κι ένα νεγό παγακαλώ!![]()
differance (13-07-11), sirkostas (01-12-11), sk12072 (14-07-11)
Χαχαχα, ο Σισέ ήταν ο μπάγμαν?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
- Γιατρέ έχω αμνησία, τι να κάνω;
- Κατ' αρχήν να με πληρώσετε!
- Γιατρέ νομίζω ότι έχω αμνησία...
- Χμμ.. μάλιστα. Πότε σας δημιουργήθηκε το πρόβλημα;
- Ποιό πρόβλημα;
- Γιατρέ, έχω πολλά νεύρα! Συνέχεια θέλω να πλακώνομαι...
- Μάλιστα. Από τι σας δημιουργήθηκε;
- Απ' ότι θέλει ρε, θες τίποτα;;;!
- Γιατρέ μετά την εγχείρηση στα χέρια, θα μπορώ να παίζω πιάνο;
- Φυσικά αγαπητέ μου!
- Α ωραία, γιατί τώρα δεν ξέρω!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
differance (18-07-11), sirkostas (01-12-11)
[YOUTUBE]q1YABGdai5k[/YOUTUBE]
![]()
lefaman72 (17-07-11)
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
[YOUTUBE]3o9UMUzGHhw[/YOUTUBE]
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
consigliere (22-07-11)
aljawn (18-07-11)
Off-shore του Μαρινακη θα ναι...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Cobain_7 (18-07-11)
IERO (19-07-11)
[YOUTUBE]wTHn5oFPmi8&feature[/YOUTUBE]
—John Lennon
Bookmarks