Πάει ο επιθεωρητής σ' ένα σχολείο, μπαίνει στην αίθουσα και ρωτάει:
- Ποιός σκότωσε την Λερναία Ύδρα; Πες μου εσύ Ελενίτσα.
- Πάντως εγώ κύριε, όχι.
- Για πες μου εσύ, Γιαννάκη.
- Σας το ορκίζομαι κύριε, ούτε εγώ την σκότωσα.
Γεμάτος απορία για την άγνοια, ρίχνει μια άγρια ματιά στον δάσκαλο κι αυτός του λέει:
- Δεν πιστευω κύριε επιθεωρητά να υποψιάζεστε εμένα!!!!!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
![]()
Mεταλας τραγουδιστης κοκορας
Κι αλλος μεταλας παπαγαλος (το δικο μου απλα σχολιαζει οταν βλεπω παιχνιδια ποδοσφαιρου πχ τον αγωνα αεκ ατρομητου)
*****8.23*****
Ένας τύπος μισούσε θανάσιμα τον γάτο της γυναίκας του και αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί πηγαίνοντάς τον με το αυτοκίνητο 20 οικοδομικά τετράγωνα μακριά και να τον αφήσει στο πάρκο. Καθώς επέστρεφε στο σπίτι, ο γάτος ερχόταν από τον δρόμο.
Την επόμενη ημέρα αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί πηγαίνοντάς τον με αυτοκίνητο 40 οικοδομικά τετράγωνα μακριά και να τον αφήσει.επέστρεφε στο σπίτι, ο γάτος ερχόταν από τον δρόμο. Συνέχισε αφήνοντας τον γάτο όλο και πιο μακριά, αλλά ο κωλόγατος πάντοτε επέστρεφε στο σπίτι. Τελικά, αποφάσισε να τον οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα μακριά, να στρίψει δεξιά, να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, να στρίψει αριστερά, να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, να περάσει την γέφυρα, να στρίψει δεξιά, να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, μέχρις ότου έφτασε σε ασφαλή απόσταση, κατά την γνώμη του, και εγκατέλειψε τον γάτο εκει πέρα. Μερικές ώρες αργότερα, τηλεφώνησε στο σπίτι του: -Τζένη, ο γάτος είναι εκεί; -Ναι, γιατί ρωτάς;Έξω φρενών ο τύπος απαντά: -Για φέρτον στο τηλέφωνο τον πούστη, χάθηκα και θέλω οδηγίες
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
BrazHlias (11-07-11), consigliere (04-07-11), differance (03-07-11)
[YOUTUBE]IUu_BqxBeCM[/YOUTUBE]
![]()
consigliere (04-07-11)
To ιδιο βιδεακι παλιοτερα το εβρισκες σαν η σχολη των κλαψιαρηδων του ποδοσφαιρου(ελληνων και ξενων.Δε θυμαμαι για ποιους μιλουσαν συγκεριμενα,αλλα εχουμε πολλους τετοιυς:Καραγκουνης κλπ κλπ)
Η σχολη του Euro 2004 ηταν ολοι πισω και γιωμα στο κεφαλι του χαριστεα.![]()
Αγγλοι αν δεν κανω λαθος... χμ...
Η αλήθεια ειναι οτι το Γιουρο το 2004 το κατέκτησε το πιο σιχαμένο ποδόσφαιρο έβερ, σιχαινεσαι να ξαναδείς αγώνα της Εθνικής... Και δεν έχουνε και άδικο στο βίντεο τα Αγγλάκια, απο Καραγκουνηδες εχει πηξει η πιατσα...
Αλήθεια... ποσα Ευρωπαϊκά έχει κατακτήσει η "ποδοσφαιρομάνα" Αγγλία είπαμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Rena (03-07-11)
Μην τρελαινεστε παιδιά.Απο οτι καταλαβα αφορα ένθετο για το euro ΠΡΙΝ αυτο γινει.Οπως βαζουν και οι δικες μας εφημεριδες με πληροφοριες για τις ομαδες.Οποτε δεν υπαρχει κανενα υπονοούμενο για την Ελλαδα(εκτος αν τους εδωσε εμπνευση ο Καραγκουνης).Μοιαζει παντως πολυ με προπονηση Ιταλικής ομάδας η της Μπαρτσελονα![]()
[YOUTUBE]8QfuRbTRe6k[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]mOOf9RI_Vnw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]s_E4haW1upw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]_r3RoQVBmrI[/YOUTUBE]
panahs7 (07-07-11)
Bookmarks