sirkostas (07-03-11)
sirkostas (07-03-11)
kwtsios (07-03-11)
ειχε κινητρο και σημερα ο βαζελος...την βαθμολογια στα πλει οφ...
εκτος αν....ειναι...
τοοσο σιγουροι![]()
Ο Κώστας είπε ότι η Λάρισα έτρωγε σίδερα κι εγώ ότι το έδωσε ο βάζελος. Απ' την στιγμή λοιπόν που είδε πάθος στους
Λαρισαίους, τον ρωτάω κι εγώ αν θα έπαιρνε το ματς υπό διαφορετικές συνθήκες η ΑΕΛ. Με το ότι θα έπαιζε ο βάζελος
με άλλο πάθος αν ήταν 3 βαθμούς πίσω και όχι 13, στην ουσία στηρίζεις αυτό που λέω εγώ, ότι έκατσε να χάσει... Ευτυ-
χώς η Ελληνική είναι πλούσια γλώσσα, δεν βλέπω τι διαφορετικό λέω που δεν στέκει...
Μα αυτο ακριβως που λες αναιρει αυτο που ρωτας. Αν ηταν διαφορετικες οι συνθήκες θα μιλαγαμε για διαφορετικο αγώνα. Δηλαδή ίσα κι όμοια ειναι να παίζεις για να παρεις την κούπα και ίδιο να παίζεις για ... τα πλει οφ; Δεν υφίσταται τετοιο επιχειρημα (που λεει ο Χαρης παραπανω). Ποια πλει οφ τώρα , είδαμε εμεις περσι τι "βαρύτητα" τους δώσαμε.
Αλλες συνθήκες-αλλη ψυχολογία-αλλο παιγνιδι. Ετσι παει.
Και στο ξαναλέω, κι εγω για στημένο το εχω το ματς αλλα δε θα πεθανω κιολας που καποιος το θεωρει μη στημένο. Σιγα τον πολυέλαιο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ούτε εγώ θα πεθάνω και δεν σκίζομαι να του αλλάξω γνώμη. Κουβέντα κάνουμε (κάναμε) και ενώ απαντούσε σε όλα, ξαφνικά
την έκανε... Θα μου πει κάποιος "ε δεν θα είναι κι όλη μέρα στο φόρουμ να απαντάει σε σένα"... Συμφωνώ κι εγώ έτσι κάνω,
εκεί που μιλάω με κάποιον φεύγω...
SirKostas Rules!![]()
Σε θεοριτηκες ερωτησεις μπορεις να εχεις μονο θεοριτηκες απαντησεις.
Σιγουρα υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι ειναι στημενο και απο πριν ξεπουλημενο.
Ο Κωστας εγραψε τι ειδε σημερα στο γηπεδο, αρα αντικειμενικα.
Για το αν ο λαγος επαιζε διαφορετηκα αν ηταν στο -2 δεν νομιζω πως υπαρχουν αυταπατες, σιγουρα θα ηταν αλλα τα δεδομενα.
Για το αν αυτο εφτανε να κερδισει το ματς;
Η ιστορια της μπαναθας το δειχνει περιτρανα, δεν εχουν τα αντερα.
Ε,ο Κωστας θα σου απαντήσει αυριο φανταζομαι Πανο. Συχνα το κανει ετσι και δεν ειναι ο μόνος.
Τελος παντων γάβ απο μενα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Haris1984 (07-03-11)
στα παπάρια μου αν ήταν στημένο. το θέμα είναι πως οι λαγοί είναι στο -13 και σκούζουν!!!!!!! κι ας μας πουν μετά πως φταίει το ματς στο ΝΑΟ......
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Οτι και να εγινε με την Λαρισα ηθικοι πρωταθλητες ειναι οι βαζελοι! Μια ματια να ριξει καποιος στα τελευταια τους παιχνιδια θα το καταλαβει-
Αρη - καθαρο γκολ του αρη ακυρωνεται στο 1-0
Καβαλα - ανυπαρκτο πεναλτυ στο 2-2 και ντου του καπετανιου σε δημοσιογραφο
Πανιωνιο - ανυπαρκτο πεναλτυ του κακου στο 1-0
Αεκ - κερδισαν δικαια τα δευτερα της αεκ
Ολυμπιακο - αδικηθηκαν απο την φαση του 80' αλλα ειχε ακομα 15 λεπτα αγωνα και κανενας δεν ξερει πως θα τελειωνε το παιχνιδι
Ατρομητο - αντι να χασουν με 1-3 πηραν ισοπαλια
Λαρισα - εχασαν 2-0
Αυτοι ειναι οι ηθικοι πρωταθλητες λοιπον! Με εξαιρεση τα δυο ντερμπυ στα αλλα πεντε παιχνιδια δεν επρεπε να κερδισουν ουτε ενα με ομαδες που βρισκονται στην μεση του πινακα η παλευουν για να αποφυγουν την διαβαθμιση! Ευχομαι οι βαζελες να πιστευουν οτι εχασαν το πρωταθλημα απο ενα οφσαιτ και να μην ενισχυσουν την ομαδα τους και θα εχουμε αρκετα γελια και του χρονου, ειναι πραγματικα αξιολυπητοι!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Δεν ειναι δυσκολο να κααλαβει καποιος οτι ηταν στημενο..τα βαζελακια που εχουν τραυματιστει ψυχολογικα εδωσαν το ματς γιατι το ηθελαν
και αυτο το εκαναν οχι για να σωσουν την τελειωμενη για εμενα Λαρισα αλλα για να δειξουν και καλα το ξενερωμα τους..
masinGun (07-03-11)
Ρε λαγουδακια ακόμα το Καραϊσκάκη σας φταίει;
Μωρή πουτανιτσα κωλομπαρου Σισυ , τώρα δεν αηδιαζεις με τα στησιματα ;
Στο -13 καριολια και λουφαξτε στα λαγουμια σας
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Στημενο δεν ξερω αν ηταν . Παντως ο βαζελος εχει χασει βαθμους εκτος και με την Καβαλα (αντε αυτο εχει λογικη) και με τον Αστερα και με τον νιονιο και με τον Ατρομητο . Ολες ομαδες για φουντο δηλαδη. Ποσο καλυτερες ηταν απο την Λαρισα ? Η οποια του ειχε κοψει βαθμους και στον αγωνα του ΟΑΚΑ οπως και η Ξανθη που ειναι κακη φετος . Καμμια εντυπωση δεν μου προκαλει το αποτελεσμα
Υποθετική ερώτηση κάνεις! Υποθετική απάντηση θες?
Υποθετικά σου λέω οτι θα του έριχνε 6 κι όχι μόνο 2!
Και για να μη το κουράζω, άλλο μια ομάδα να είναι χαλαρή σχετικά λογω έλλειψης κινήτρου κι άλλο να κάτσει να χάσει, οπως καποτε κατι άλλοι καθόταν ξεδιάντροπα να τους τον φορέσουν οι Ιωνικοί κι οι Λεβαδειακοί!
Εγω δεν βλεπω καμμια διαφορα ρε φιλε.
Γιατι εμεις κατσαμε και μας τον φορεσανε και ο βαζελος ηταν απλα χαλαρος και αδιαφορος?Εμεις ειχαμε κινητρο τοτε?
Ντροπη μας εμας τοτε που κατσαμε και τον ηπιαμε τοτε,ντροπη του και του βαζελου που εκανε το ιδιο τωρα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εκανες την "ερώτηση του ουάν μίλλιον ντόλλαρς" στις 1.33 το βράδυ! Ζητώ ταπεινά συγνώμη που εκείνη την ώρα ροχάλιζα ανάσκελα! Αλλη φορά υπόσχομαι πως δε θα κλείνω μάτι μεχρι να λαλήσουν τα κοκόρια για να απαντώ εγκαίρως σε ανάλογες ερωτήσεις που κρίνουν το μέλλον της ανθρωπότητας!![]()
Κινητρο ειχαμε ναι,να ριξουμε τον Οφη.
Αλλο κινητρο δεν θυμαμαι,το χαμε καθαρισει το πρωταθλημα.
Τελος παντων ειτε απο αδιαφορια ειτε απο στησιμο σκατα ειχα νιωσει τοτε για την ηττα απ τον Λεβαδειακο.
Σκατα πρεπει να νιωθουν και τα βαζελια σημερα,αυτοι πρεπει να προβληματιζονται,οχι εμεις...
Αλλα αυτοι ειναι ικανοι να μας πουν οτι ακομα ειναι επιρρεασμενοι απ την ατμοσφαιρα του Καραισκακη.
Εγω μια χαρα νιωθω σημερα,ειτε στηθηκε ειτε αδιαφορησε ο βαζελος,χεστηκα,-13 ειναι τωρα και αντε γεια!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ANDREASPROEDROS (07-03-11)
IERO (07-03-11)
Bookmarks