chainsaw (31-07-10)
Σε γενικες γραμμες δεν διαφωνουμε.
Αλλα αυτο με την ψυχη που λες με προβληματιζει.
Αυτη τη στιγμη εκτος του Νικοπολιδη και Τοροσιδη που ειναι Ελληνες και ψυχομενοι και παιχτες που πηραν πρωταθληματα με τον Ολυμπιακο (δεν μιλαω για Γκαλιτσιο και Γιαννη Παπαδοπουλο γιατι απλα δεν ειχαν και μεγαλη συμετοχη στα πρωταθληματα) ο Θρυλος δεν εχει παιχτες "μπαρουτοκαπνισμενους".
Ταπεινη μου αποψη οτι "πασχουμε" και απο ελλειψη ελληνων παιχτων με ηγετικες ικανοτητες. (Ειπα σε ανυποπτη φαση με χαλασε που τριτος αρχηγος θα ειναι ο Τοροσιδης, θα ηθελα να ειναι δευτερος πισω απο τον Νικοπολιδη). Δεν υπαρχουν βλεπεις παιχτες τυπου Στολτιδη, Παντου, Τζολε στα αποδυτητρια αυτη τη στιγμη.
Ο ζελας ζιγουρα εχει το πανω χερι στα "κοζα" (με βαση οσα ειδαμε περισυ), αλλα και παιχτες σχετικα καλους ή ακομα και πολυ καλους σε σημαντικες θεσεις. Εχει πιο ετοιμη ομαδα απο εμας που χτιζουμε απο την αρχη και πιο δεμενο συνολο. Ακομα και με τον γκαφαντζη Μπουμσονκ στην αμυνα δειχνει να δενει σε μια θεση που "ποναγε" πολυ.
Εγω μεταξυ μας ακομα το φοβαμαι το πρωταθλημα που εχουμε μπροστα μας. Νομιζω πως θελουμε ακομα ενισχυση.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
chainsaw (31-07-10)
Και το 05 μετά το νταμπλ του βαζέλα δύσκολα το πήραμε, ανέλπιστα.
Πιστεύω πραγματικά στην στιβαρή καθοδήγηση του Νίκου Νιόπλια όμως....![]()
... there's no such thing as "too much"...
Το thanks κυριως για "την στιβαρή καθοδήγηση του Νίκου Νιόπλια".
Thanks μου δινεις παραπανω ελπιδες οπως και να το κανουμε
Ειχα στο μυαλο μου ακριβως το ιδιο που ειπες ισως δεν το εκανα σαφες λεγοντας για παιχτες "ηγετες"στην ομαδα.
Το 05 ειχαμε ακομα Στολτιδη στα καλα του, Παντο στα καλα του, Νικοπολιδη στα πολυ καλα του, Τζολε, Ριβαλντο, Μαυρογεννιδη, Ανατολακη, Βενετιδη, παιχτες αν μη τι αλλο ποτισμενους με πρωταθλητισμο.
Δεν αμφισβητω την αξια των Ρομενταλ, Ιμπαγασα, Ριερα και λοιπων απλα νομιζω οτι μεχρι να παρουν χαμπαρι τι γινεται στην Ελληνικη Σουπαλιγκα ισως εχουμε καποια "ζορια".
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
τι να μας κλασει ρε σεις ο σιλβα ο λετο το πουστρακι και ο τσισε?
τους ειδαμε και περσι μεσα εξω.
αερα θα μας κανουν
περσι το χασαμε μονοι μας..και μεσα στο καραισκακη
αν περσι ο βαζελος εφαγε 3 με ζικο μπαντοβιτς στον παγκο,και λεοναρντο μητρογλου και οσκαρ στην ομαδα
φετος με τον γερμανο που ειναι κανονικος προπονητης και με τους ριερα ρομενταλ ιμπαγασα και δεν ξερω κι εγω ποιον αλλον θα φερει ο μαρινακης
θα φανε 5
σιγα την ομαδα δηλαδη
ρε ουστ.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
εγω παντως δεν θυμαμαι το βαζελο να ειχε αλλη φορα τα τελευταια δεκαπεντε χρονια ομαδα πληρεστερη απο τη φετεινη...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
smageo (29-07-10)
Θα προσπαθησω να σε πεισω αλλιως. Περυσυ παιξαμε 2 ματς ,με τραυματιες κ.τ.λ. Στο πρωτο ματς το σκορ ηταν 2-0 και επειδη το εχω δει 3 φορες το παιχνιδι, σε διαβεβαιωνω οτι ουδεποτε κινδυνεψαμε(εκανε κατι μακρινα σουτ ο Σισε) και μαλιστα ο Ζαιρι επαιξε απο δεξια και νομιζες οτι εβλεπες τον Ρομπεν στα καλα του. Σπυροπουλο και Σαριεγκι(οποτε εβγαινε για βοηθεια) τους ειχε κανει ρομπες. Ο ΖΑΙΡΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ που εκανε ρομπα και τον Σειταριδη οταν βγηκε απο αριστερα στο β μερος.
Στο δευτερο παιχνιδι στο Οακα ,ο Δαλουκας επαιζε ενα ωραιοτατο 100-0 υπερ του Παο και οι 2 ευκαιριες του Παο προερχονταν απο offside. Θα μου πεις το εξης ''μα δεν μετρανε τα Ντερμπυ ,αλλα τα αλλα παιχνιδια''. Πότε επαιξε μπαλα ο Παο και δεν το θυμαμαι? Επαιξε μηπως στην Ευρωπη? Μεσα-εξω 3αρες ετρωγε. Εκανε 2 καλα παιχνιδια με την Ρομα που ειχε τραυματιες και αυτο ηταν.
Θεωρω οτι εισαι θυμα των ΜΜΕ οπως και πολλοι Ολυμπιακοι και οπαδοι αλλων ομαδων. Πολλες φορες δεν κρινουμε με τα ματακια μας ,αλλα λεμε αυτα που μας εχουν κανει πλυση εγγεφαλου.
Υ.Γ Ο καλυτερος παικτης του Παο εφυγε και αντικατασταθηκε απο τον Γκοβου. Θα δουμε αν θα βγει καλυτερος. Απο εκει και περα εμεις χειροτεροι δεν γινεται να ειμαστε. Πηραμε παικτες καλους και ποιοτικους.
Καλως ή κακως Χαρη μου εχει πιο γεματο ροστερ απο καθε αλλη χρονια καθως επισης και το σημαντικοτερο, ετοιμη απο περισυ ομαδα και απλα εκανε συμπληρωσεις.
Το αν θα ειναι καλυτεροι απο εμας θα το δουμε.
Το οτι και εμεις βαλαμε τα χερακια μας και βγαλαμε τα ματακια μας περισυ ειναι επισης μια αληθεια.
Ειναι αντικειμενικα σε καλυτερη κατασταση απο εμας. Αλλα ολα αυτα θα φανουν στο χορταρι σε λιγο καιρο.
Υ.Γ. Κραταω αυτο που ειπε ο Γιωργος για το Νιομπλια και το λεει εδω και καιρο και ο Κοσμας. Νιομπλιας = Εγγυηση!![]()
να το παρουμε αναλυτικα και συγκριτικα για να το δουμε αυτο?παικτη προς παικτη?>γιατι εγω δεν πιστευω πως ισχυει σε καμια περιπτωση.
και κατι αλλο
που το εχω ξαναπει
περσι τους βοηθησε πολυ και ο γυμναστης του τεν κατε
ειχε κανει τρομερη δουλεια,τα βαζελια δεν ειχαν τραυματισμους
παιζει και αυτο ρολο
φετος να τους δω.
μωρε με τα ματακια μου κρινω και γι'αυτο γραφω ετσι...
Ο ΠΑΟ στο εγραψα οτι μπαλλα δεν επαιξε αλλα απο εμας ητανε πιο σταθερος και γι'αυτο πηρε τιτλο...
Η δικη μας ομαδα περσυ ητανε αθλια...το οτι κερδισαμε δεο φορε δεν μου λεει κατι γιατι το 2006-2007 (την χρονια της αλλαγης Σολιντ-Λεμονη) ο βαζελος μας ειχε κερδισει δυο φορες και ειχα βαζελους να λενε οτι ημασταν σικε πρωταθλητες επειδη μας κερδισανε μεσα εξω...Λεγανε επισης και για το παρακρατος του Κοκκαλη που μας εφερε εκεινο τον τιτλο...Οπως λεγανε ενα χρονο μετα και οι χανουμηδες οταν μας ριξανε 4 στο πρωταθλημα..Τω πρωταθλημα δεν το παιρνει αυτος που κερδιζει στα ντερμπυ αλλα ο πιο σταθερος...
Προπερσυ στην πρωτη χρονια του Τεν Κατε ο βαζελος εκανε διπλο μεσα στην Ιντερ και βγηκε πρωτος στον ομιλο του ενω στο πρωταθλημα πηγε κατα διαολου..Ο βαζελοι παλι μου λεγανε οτι εφταιγε ο..Κοκκαλης για εκεινη την απωλεια του τιτλου..
Για μενα τη νεα χρονια προτιμω να χασω και τις δυο φορες απο το βαζελο και να παρω τιτλο παρα το αναποδο οπως φετος..
Για το επομενο πρωταθλημα προβλεψεις δεν μπορω να κανω ακομη γιατι δεν εχω τα δεδομενα που απαιτουνται αλλα αυτη η ταση μηδενισμου του Γκοβου και του Μπουμσογκ μου φαινεται υπερβολικη..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
κατι ασχετο
γεωργιου γιατι δεν εχει?
σταματησε?
Μωρε Χαρουλη δεν γινεται να το παρουμε συγκριτικα παιχτη με παιχτη.
Το θεμα ειναι πως θα λειτουργσουν συνολικα και αυτοι και εμεις.
Γιατι για παραδειγμα εμεις εχουμε Ριερα απο αριστερα και αυτοι Λετο. Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης.
Αλλα εχουν Σισε στην επιθεση που καλως ή κακως εκανε τη διαφορα στην επιθεση και εμεις εχουμε Μητρογλου. Ο ενας 20φευγα γκολ και ο αλλος ουτε 10.
Το θεμα ειναι πως θα παρουσιαστουν οι ομαδες ως συνολα.
Και περισυ μεσα εξω τους καθαρισαμε σαν αβγο αλλα στο τελος το πηρα αυτοι αφου δεν μπορουσαμε να κερδισουμε Καβαλα, Ηρακλη, Γιαννενα, αεκ και παοκ εδω μεσα.
Ειμαι αισιοδοξη οτι γινεται καλη δουλεια στην ομαδα μας αλλα ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη.![]()
αδεια-διακοπες.
stelios-7- (29-07-10)
Ωραια.ως συνολα μιλαω κι εγω.ποθεν πως προκυπτει πως ο βαζελας εχιε ηδη καλυτερο συνολο?λογικο ειναι να ναι πιο δεμενος,εφοσον αυτοι κανανε 2 προσθηκες,ενω εμεις σχεδον ομαδα απο την αρχη.αλλα τα πρωταθληματα και οι χρονιες δεν κρινονται ετσι.ειδαλλως,θα καναμε απονομες απο τον Αυγουστο.
Serafeim (29-07-10)
Κάντε και μια ανάλυση πώς και σε ποιους έβαλε πέρυσι τα γκολ ο Σισέ...
Bookmarks