Σελίδα 1432 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 43293210321132123213321382139214021412142214281429143014311432143314341435143614421452146214721482153216321732183219322432 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 28.621 έως 28.640 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο βαζέλας όντως φτιάχνει καλή ομάδα, πολλά υποσχόμενη. Μάλλον τα περισσότερα όσο τον θυμάμαι.

Και φυσικά έχει πολλά προβλήματα. Ας μην τα ξαναπούμε εδώ.

Και πάλι όμως πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα παιχτεί στην ψυχή και στα κόζα. Ως συνήθως δηλαδή.
    Σε γενικες γραμμες δεν διαφωνουμε.
    Αλλα αυτο με την ψυχη που λες με προβληματιζει.
    Αυτη τη στιγμη εκτος του Νικοπολιδη και Τοροσιδη που ειναι Ελληνες και ψυχομενοι και παιχτες που πηραν πρωταθληματα με τον Ολυμπιακο (δεν μιλαω για Γκαλιτσιο και Γιαννη Παπαδοπουλο γιατι απλα δεν ειχαν και μεγαλη συμετοχη στα πρωταθληματα) ο Θρυλος δεν εχει παιχτες "μπαρουτοκαπνισμενους".
    Ταπεινη μου αποψη οτι "πασχουμε" και απο ελλειψη ελληνων παιχτων με ηγετικες ικανοτητες. (Ειπα σε ανυποπτη φαση με χαλασε που τριτος αρχηγος θα ειναι ο Τοροσιδης, θα ηθελα να ειναι δευτερος πισω απο τον Νικοπολιδη). Δεν υπαρχουν βλεπεις παιχτες τυπου Στολτιδη, Παντου, Τζολε στα αποδυτητρια αυτη τη στιγμη.

Ο ζελας ζιγουρα εχει το πανω χερι στα "κοζα" (με βαση οσα ειδαμε περισυ), αλλα και παιχτες σχετικα καλους ή ακομα και πολυ καλους σε σημαντικες θεσεις. Εχει πιο ετοιμη ομαδα απο εμας που χτιζουμε απο την αρχη και πιο δεμενο συνολο. Ακομα και με τον γκαφαντζη Μπουμσονκ στην αμυνα δειχνει να δενει σε μια θεση που "ποναγε" πολυ.

Εγω μεταξυ μας ακομα το φοβαμαι το πρωταθλημα που εχουμε μπροστα μας. Νομιζω πως θελουμε ακομα ενισχυση.
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (31-07-10)

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Και το 05 μετά το νταμπλ του βαζέλα δύσκολα το πήραμε, ανέλπιστα.

Πιστεύω πραγματικά στην στιβαρή καθοδήγηση του Νίκου Νιόπλια όμως....
    ... there's no such thing as "too much"...

4. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον consigliere για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (31-07-10), smageo (29-07-10)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και το 05 μετά το νταμπλ του βαζέλα δύσκολα το πήραμε, ανέλπιστα.

Πιστεύω πραγματικά στην στιβαρή καθοδήγηση του Νίκου Νιόπλια όμως....
    Το thanks κυριως για "την στιβαρή καθοδήγηση του Νίκου Νιόπλια".
    Thanks μου δινεις παραπανω ελπιδες οπως και να το κανουμε

Ειχα στο μυαλο μου ακριβως το ιδιο που ειπες ισως δεν το εκανα σαφες λεγοντας για παιχτες "ηγετες"στην ομαδα.

Το 05 ειχαμε ακομα Στολτιδη στα καλα του, Παντο στα καλα του, Νικοπολιδη στα πολυ καλα του, Τζολε, Ριβαλντο, Μαυρογεννιδη, Ανατολακη, Βενετιδη, παιχτες αν μη τι αλλο ποτισμενους με πρωταθλητισμο.

Δεν αμφισβητω την αξια των Ρομενταλ, Ιμπαγασα, Ριερα και λοιπων απλα νομιζω οτι μεχρι να παρουν χαμπαρι τι γινεται στην Ελληνικη Σουπαλιγκα ισως εχουμε καποια "ζορια".
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

τι να μας κλασει ρε σεις ο σιλβα ο λετο το πουστρακι και ο τσισε?
    τους ειδαμε και περσι μεσα εξω.
    αερα θα μας κανουν
    περσι το χασαμε μονοι μας..και μεσα στο καραισκακη
    αν περσι ο βαζελος εφαγε 3 με ζικο μπαντοβιτς στον παγκο,και λεοναρντο μητρογλου και οσκαρ στην ομαδα
    φετος με τον γερμανο που ειναι κανονικος προπονητης και με τους ριερα ρομενταλ ιμπαγασα και δεν ξερω κι εγω ποιον αλλον θα φερει ο μαρινακης
    θα φανε 5
    σιγα την ομαδα δηλαδη
    ρε ουστ.
    Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
    Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το thanks κυριως για "την στιβαρή καθοδήγηση του Νίκου Νιόπλια".
    Thanks μου δινεις παραπανω ελπιδες οπως και να το κανουμε

Ειχα στο μυαλο μου ακριβως το ιδιο που ειπες ισως δεν το εκανα σαφες λεγοντας για παιχτες "ηγετες"στην ομαδα.

Το 05 ειχαμε ακομα Στολτιδη στα καλα του, Παντο στα καλα του, Νικοπολιδη στα πολυ καλα του, Τζολε, Ριβαλντο, Μαυρογεννιδη, Ανατολακη, Βενετιδη, παιχτες αν μη τι αλλο ποτισμενους με πρωταθλητισμο.

Δεν αμφισβητω την αξια των Ρομενταλ, Ιμπαγασα, Ριερα και λοιπων απλα νομιζω οτι μεχρι να παρουν χαμπαρι τι γινεται στην Ελληνικη Σουπαλιγκα ισως εχουμε καποια "ζορια".

Μαυρογενιδης,Ανατολακης,Βενετιδης δεν ηταν παικτες μπολιασμενοι με πρωταθλητισμο,αλλα ημισαπακες για τα θηρια.

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εγω παντως δεν θυμαμαι το βαζελο να ειχε αλλη φορα τα τελευταια δεκαπεντε χρονια ομαδα πληρεστερη απο τη φετεινη...
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (29-07-10)

Το avatar του χρήστη toure7

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 140 φορές σε 63 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειναι θεμα εγωισμου αλλα γεγονοτων...Ο Καραβουτας ειναι ο τελευταιος που εγω υπολογιζω απο το βαζελο....αλλα αφου μιλας για αντοχη και φυσικη κατασταση σε τι υστερει πχ απο τον δικο μας τον Ντουντου; ο Κατσουρανης σε τι ειναι χειροτερος απο τον Μαρεσκα;

Ο Τζιλμπερτο συμφωνω οτι ειναι στα 34 του αλλα κι εμεις πηραμε τον Ιμπαγκασα που σε μας ειναι περιπου στην ιδια ηλικια.
    Για τον Σιμαο οι δικοι μας αντιστοιχοι ειναι χειροτεροι τουλαχιστον ανασταλτικα.

Τελος για τον Σισε συμφωνω και αυτο ισχυει με καθε επιθετικο..Αν δεν μπαρει ο επιθετικος τη μπαλλα σωστα γκολ δεν βαζει..Ομως ο Σισε την μια ευκαιρια που θα του δωθει θα την κανει γκολ ενω οι δικοι μας χρειαζονται τουλαχιστον 2-3 ευκαιριες ο καθενας για να βαλουνε ενα γκολ..

Για τους νεοφερμενους του βαζελου οπως και τους δικους μας σχολια δεν κανω...Και ο Ριερα δεν προερχεται απο καλες χρονιες...Ας περιμενουμε να δουμε..

Αριστερα στην αμυνα αυτοι εχουνε Σπυροπουλο εμεις πηραμε..Χολεμπα....Καλη μας νυχτα...

Προσωπικα με βαση τα πραγματα οπως εχουνε τη στιγμη που μιλαμε εγω βλεπω εμας να υπερτερουμε στα στοπερ, στο δεξι μπακ και ισως στα ακρα του κεντρου υπο την προυποθεση οτι θα μας βγουνε οι μεταγραφες που καναμε γιατι δεν τους εχουμε δει ακομη..Στις αλλες 6 θεωρω οτι υστερουμε ενω υστερουμε και σε πληροτητα ροστερ (σε αριθμο παιχτων) και σε ομοιογενεια..

Για το πρωταθλημα προβλεψη δεν μπορω να κανω απο τα τελη Ιουλιου και χωρις τα ροστερς να εχουνε κλεισει..Σε σχεση με μας το κλειδι φετος θα ειναι δυο πραγματα: πρωτον το ποσο γρηγορα θα δεσει η ομαδα που θα εμφανισει εντελως νεο προσωπο, και δευτερον ποσο σωστα θα δουλεψει το ροτεισον γιατι με δεδομενο οτι αρχισαμε προετοιμασια πολυ νωρις, αν δεν δουλεψει πολυ σωστα το ροτεισον θα εχουμε προβλημα.

Σε σχεση με το βαζελο το κλειδι γι'αυτους ειναι να δειξουνε σταθεροτητα....Περσυ δεν δειξανε πολλα παρα το νταμπλ αλλα ουτε εμεις την χρονια του Ντουσαν οταν πηραμε τον πρωτο τιτλο μετα τα πετρινα ειχαμε παιξει μπαλλα....Τοαγχοςσε αυτες τις περιπτωσεις σε αναγκαζει να παιζεις μονο για το αποτελεσμα...οχι το θεαμα...Την δευτερη χρονια ειχαμε παιξει πολυ καλυτερα..

Λογικα το βαζελο τον περιμενω καλυτερο απο περσυ αφου δνε εχει αγχος αλλα αυτο δεν λεει τιποτε...Εξαλλου ο Νιομπλιας που εχουνε στον παγκο δεν μου γεμιζει το ματι ως προπονητης...Δεν αποκλειω να ξεφουσκωσουνε ομως στο ξεκινημα ειναι φαβορι...

Θα προσπαθησω να σε πεισω αλλιως. Περυσυ παιξαμε 2 ματς ,με τραυματιες κ.τ.λ. Στο πρωτο ματς το σκορ ηταν 2-0 και επειδη το εχω δει 3 φορες το παιχνιδι, σε διαβεβαιωνω οτι ουδεποτε κινδυνεψαμε(εκανε κατι μακρινα σουτ ο Σισε) και μαλιστα ο Ζαιρι επαιξε απο δεξια και νομιζες οτι εβλεπες τον Ρομπεν στα καλα του. Σπυροπουλο και Σαριεγκι(οποτε εβγαινε για βοηθεια) τους ειχε κανει ρομπες. Ο ΖΑΙΡΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ που εκανε ρομπα και τον Σειταριδη οταν βγηκε απο αριστερα στο β μερος.

Στο δευτερο παιχνιδι στο Οακα ,ο Δαλουκας επαιζε ενα ωραιοτατο 100-0 υπερ του Παο και οι 2 ευκαιριες του Παο προερχονταν απο offside. Θα μου πεις το εξης ''μα δεν μετρανε τα Ντερμπυ ,αλλα τα αλλα παιχνιδια''. Πότε επαιξε μπαλα ο Παο και δεν το θυμαμαι? Επαιξε μηπως στην Ευρωπη? Μεσα-εξω 3αρες ετρωγε. Εκανε 2 καλα παιχνιδια με την Ρομα που ειχε τραυματιες και αυτο ηταν.

Θεωρω οτι εισαι θυμα των ΜΜΕ οπως και πολλοι Ολυμπιακοι και οπαδοι αλλων ομαδων. Πολλες φορες δεν κρινουμε με τα ματακια μας ,αλλα λεμε αυτα που μας εχουν κανει πλυση εγγεφαλου.

Υ.Γ Ο καλυτερος παικτης του Παο εφυγε και αντικατασταθηκε απο τον Γκοβου. Θα δουμε αν θα βγει καλυτερος. Απο εκει και περα εμεις χειροτεροι δεν γινεται να ειμαστε. Πηραμε παικτες καλους και ποιοτικους.

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Προεπιλογή

εγω παντως δεν θυμαμαι το βαζελο να ειχε αλλη φορα τα τελευταια δεκαπεντε χρονια ομαδα πληρεστερη απο τη φετεινη...

υπεροπλο ο βαζελας.παει για τρεμπλ!

Το avatar του χρήστη toure7

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 140 φορές σε 63 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μαλλον αποδυναμωμενος ειναι φετος. Του εφυγε ο καλυτερος του παικτης ο Σαλπιγγιδης και ηρθε ο τελειωμενος Γκοβου και ηρθε ενας γκελαδορος ολκης που οντως θα ειναι καλυτερος απο Σαριεγκι ,αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλως ή κακως Χαρη μου εχει πιο γεματο ροστερ απο καθε αλλη χρονια καθως επισης και το σημαντικοτερο, ετοιμη απο περισυ ομαδα και απλα εκανε συμπληρωσεις.

Το αν θα ειναι καλυτεροι απο εμας θα το δουμε.
    Το οτι και εμεις βαλαμε τα χερακια μας και βγαλαμε τα ματακια μας περισυ ειναι επισης μια αληθεια.

Ειναι αντικειμενικα σε καλυτερη κατασταση απο εμας. Αλλα ολα αυτα θα φανουν στο χορταρι σε λιγο καιρο.

Υ.Γ. Κραταω αυτο που ειπε ο Γιωργος για το Νιομπλια και το λεει εδω και καιρο και ο Κοσμας. Νιομπλιας = Εγγυηση!

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Προεπιλογή

να το παρουμε αναλυτικα και συγκριτικα για να το δουμε αυτο?παικτη προς παικτη?>γιατι εγω δεν πιστευω πως ισχυει σε καμια περιπτωση.

Thanks
    6.551
    Ignore User

Προεπιλογή

και κατι αλλο
    που το εχω ξαναπει
    περσι τους βοηθησε πολυ και ο γυμναστης του τεν κατε
    ειχε κανει τρομερη δουλεια,τα βαζελια δεν ειχαν τραυματισμους
    παιζει και αυτο ρολο
    φετος να τους δω.

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από toure7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα προσπαθησω να σε πεισω αλλιως. Περυσυ παιξαμε 2 ματς ,με τραυματιες κ.τ.λ. Στο πρωτο ματς το σκορ ηταν 2-0 και επειδη το εχω δει 3 φορες το παιχνιδι, σε διαβεβαιωνω οτι ουδεποτε κινδυνεψαμε(εκανε κατι μακρινα σουτ ο Σισε) και μαλιστα ο Ζαιρι επαιξε απο δεξια και νομιζες οτι εβλεπες τον Ρομπεν στα καλα του. Σπυροπουλο και Σαριεγκι(οποτε εβγαινε για βοηθεια) τους ειχε κανει ρομπες. Ο ΖΑΙΡΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ που εκανε ρομπα και τον Σειταριδη οταν βγηκε απο αριστερα στο β μερος.

Στο δευτερο παιχνιδι στο Οακα ,ο Δαλουκας επαιζε ενα ωραιοτατο 100-0 υπερ του Παο και οι 2 ευκαιριες του Παο προερχονταν απο offside. Θα μου πεις το εξης ''μα δεν μετρανε τα Ντερμπυ ,αλλα τα αλλα παιχνιδια''. Πότε επαιξε μπαλα ο Παο και δεν το θυμαμαι? Επαιξε μηπως στην Ευρωπη? Μεσα-εξω 3αρες ετρωγε. Εκανε 2 καλα παιχνιδια με την Ρομα που ειχε τραυματιες και αυτο ηταν.

Θεωρω οτι εισαι θυμα των ΜΜΕ οπως και πολλοι Ολυμπιακοι και οπαδοι αλλων ομαδων. Πολλες φορες δεν κρινουμε με τα ματακια μας ,αλλα λεμε αυτα που μας εχουν κανει πλυση εγγεφαλου.

Υ.Γ Ο καλυτερος παικτης του Παο εφυγε και αντικατασταθηκε απο τον Γκοβου. Θα δουμε αν θα βγει καλυτερος. Απο εκει και περα εμεις χειροτεροι δεν γινεται να ειμαστε. Πηραμε παικτες καλους και ποιοτικους.
    μωρε με τα ματακια μου κρινω και γι'αυτο γραφω ετσι...
    Ο ΠΑΟ στο εγραψα οτι μπαλλα δεν επαιξε αλλα απο εμας ητανε πιο σταθερος και γι'αυτο πηρε τιτλο...

Η δικη μας ομαδα περσυ ητανε αθλια...το οτι κερδισαμε δεο φορε δεν μου λεει κατι γιατι το 2006-2007 (την χρονια της αλλαγης Σολιντ-Λεμονη) ο βαζελος μας ειχε κερδισει δυο φορες και ειχα βαζελους να λενε οτι ημασταν σικε πρωταθλητες επειδη μας κερδισανε μεσα εξω...Λεγανε επισης και για το παρακρατος του Κοκκαλη που μας εφερε εκεινο τον τιτλο...Οπως λεγανε ενα χρονο μετα και οι χανουμηδες οταν μας ριξανε 4 στο πρωταθλημα..Τω πρωταθλημα δεν το παιρνει αυτος που κερδιζει στα ντερμπυ αλλα ο πιο σταθερος...

Προπερσυ στην πρωτη χρονια του Τεν Κατε ο βαζελος εκανε διπλο μεσα στην Ιντερ και βγηκε πρωτος στον ομιλο του ενω στο πρωταθλημα πηγε κατα διαολου..Ο βαζελοι παλι μου λεγανε οτι εφταιγε ο..Κοκκαλης για εκεινη την απωλεια του τιτλου..

Για μενα τη νεα χρονια προτιμω να χασω και τις δυο φορες απο το βαζελο και να παρω τιτλο παρα το αναποδο οπως φετος..

Για το επομενο πρωταθλημα προβλεψεις δεν μπορω να κανω ακομη γιατι δεν εχω τα δεδομενα που απαιτουνται αλλα αυτη η ταση μηδενισμου του Γκοβου και του Μπουμσογκ μου φαινεται υπερβολικη..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

δεν ειπα αυτο...Ειπα οτι ειναι ο πληρεστερος τα τελευταια χρονια...Εαν διαφωνεις μου λες...

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Προεπιλογή

δεν ειπα αυτο...Ειπα οτι ειναι ο πληρεστερος τα τελευταια χρονια...Εαν διαφωνεις μου λες...

Καθετα και για πολλους λογους.και το λεω εγω που περυσι αποκαλεσα τη βαζελα πρωτο φαβορι.

Thanks
    6.551
    Ignore User

Προεπιλογή

κατι ασχετο
    γεωργιου γιατι δεν εχει?
    σταματησε?

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

να το παρουμε αναλυτικα και συγκριτικα για να το δουμε αυτο?παικτη προς παικτη?>γιατι εγω δεν πιστευω πως ισχυει σε καμια περιπτωση.
    Μωρε Χαρουλη δεν γινεται να το παρουμε συγκριτικα παιχτη με παιχτη.
    Το θεμα ειναι πως θα λειτουργσουν συνολικα και αυτοι και εμεις.

Γιατι για παραδειγμα εμεις εχουμε Ριερα απο αριστερα και αυτοι Λετο. Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης.

Αλλα εχουν Σισε στην επιθεση που καλως ή κακως εκανε τη διαφορα στην επιθεση και εμεις εχουμε Μητρογλου. Ο ενας 20φευγα γκολ και ο αλλος ουτε 10.

Το θεμα ειναι πως θα παρουσιαστουν οι ομαδες ως συνολα.
    Και περισυ μεσα εξω τους καθαρισαμε σαν αβγο αλλα στο τελος το πηρα αυτοι αφου δεν μπορουσαμε να κερδισουμε Καβαλα, Ηρακλη, Γιαννενα, αεκ και παοκ εδω μεσα.

Ειμαι αισιοδοξη οτι γινεται καλη δουλεια στην ομαδα μας αλλα ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη.

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Προεπιλογή

αδεια-διακοπες.

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

stelios-7- (29-07-10)

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μωρε Χαρουλη δεν γινεται να το παρουμε συγκριτικα παιχτη με παιχτη.
    Το θεμα ειναι πως θα λειτουργσουν συνολικα και αυτοι και εμεις.

Γιατι για παραδειγμα εμεις εχουμε Ριερα απο αριστερα και αυτοι Λετο. Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης.

Αλλα εχουν Σισε στην επιθεση που καλως ή κακως εκανε τη διαφορα στην επιθεση και εμεις εχουμε Μητρογλου. Ο ενας 20φευγα γκολ και ο αλλος ουτε 10.

Το θεμα ειναι πως θα παρουσιαστουν οι ομαδες ως συνολα.
    Και περισυ μεσα εξω τους καθαρισαμε σαν αβγο αλλα στο τελος το πηρα αυτοι αφου δεν μπορουσαμε να κερδισουμε Καβαλα, Ηρακλη, Γιαννενα, αεκ και παοκ εδω μεσα.

Ειμαι αισιοδοξη οτι γινεται καλη δουλεια στην ομαδα μας αλλα ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη.

Ωραια.ως συνολα μιλαω κι εγω.ποθεν πως προκυπτει πως ο βαζελας εχιε ηδη καλυτερο συνολο?λογικο ειναι να ναι πιο δεμενος,εφοσον αυτοι κανανε 2 προσθηκες,ενω εμεις σχεδον ομαδα απο την αρχη.αλλα τα πρωταθληματα και οι χρονιες δεν κρινονται ετσι.ειδαλλως,θα καναμε απονομες απο τον Αυγουστο.

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Serafeim (29-07-10)

Το avatar του χρήστη Serafeim

Thanks
    349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 106 φορές σε 67 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κάντε και μια ανάλυση πώς και σε ποιους έβαλε πέρυσι τα γκολ ο Σισέ...

Σελίδα 1432 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 43293210321132123213321382139214021412142214281429143014311432143314341435143614421452146214721482153216321732183219322432 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές