Ναι στη Μπουντεσλίγκα εκανε θραύση.
Ακόμα κλαίνε τα μάρκα τους στο Λεβερκούζεν!
Για Μποχουμε κι Αιντραχτ καλός ειναι!
Οπως και με την Εθνική σάρωνε τις Μολδαβίες και τις Λεττονίες! Σε καμία σοβαρή Εθνική να δούμε πότε θα σκοράρει.
ειδικα Μητρογλου και Σαμαρας,ειναι φοβερες επιλογες.
Στην Πορτσμουθ ο Γκεκας δεν επαιξε,γιατι προφανως ισως δεν ταιριαξε με το αγγλικο ποδοσφαιρο και το στυλ.στην Μπουντεσλιγκα παντως εχει κανει θραυση,σε αντιθεση με τον κυριο Χαριστεα που καθε 6 μηνες ηταν και σε αλλη ομαδα.
Ναι στη Μπουντεσλίγκα εκανε θραύση.
Ακόμα κλαίνε τα μάρκα τους στο Λεβερκούζεν!
Για Μποχουμε κι Αιντραχτ καλός ειναι!
Οπως και με την Εθνική σάρωνε τις Μολδαβίες και τις Λεττονίες! Σε καμία σοβαρή Εθνική να δούμε πότε θα σκοράρει.
ναι ακομα τα κλαινε,παντως τα 15 γκολακια τα ειχε βαλει και τοτε.και τα 20 σε 32 συμμετοχες στην Μποχουμ.και τα ηδη 11 γκολ σε 12 συμμετοχες στην Αιντραχτ...παλτο,τι να λεμε!
ο Αχρηστεας παντως,μετα τα κεφαλογκολ του 2004,ουτε σε αυτες τις αχρηστες εθνικες απεναντι δεν μπορουσε να σκοραρει.γελουσε ο κοσμος καθε φορα!
Αντε να δουμε ποιος θα...νικησει.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Το κορυφαιο στη συνεντευξη ειναι οταν λεει πως ο Καραγκουνης, ο Κατσουρανης και ο Χαριστεας επρεπε να βγουν μπροστα κλπ.. Ο πιθηκος, ο γλυκος Κωστας με το ροζ πασουμι και η ανθυγιεινη φατσα.
Εκτός Εθνικής ο Τζόρβας
Οι παίκτες που επέλεξε ο Πορτογάλος προπονητής είναι οι: Μιχάλης Σηφάκης([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]), Κώστας Χαλκιάς([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]), Λουκάς Βύντρα([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]), Βασίλης Τοροσίδης([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]), Νίκος Σπυρόπουλος([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]), Γιώργος Τζαβέλλας(Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Βαγγέλης Μόρας(Μπολόνια), Αβραάμ Παπαδόπουλος([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]), Σωκράτης Παπασταθόπουλος(Μίλαν), Δημήτρης Σιόβας(Πανιώνιος), Κώστας Κατσουράνης([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]), Γιώργος Καραγκούνης([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]), Σωτήρης Νίνης([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]), Γιάννης Φετφατζίδης([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]), Γρηγόρης Μάκος([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]), Γιώργος Σαμαράς(Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου(Πανιώνιος), Νίκος Λυμπερόπουλος([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]), Δημήτρης Σαλπιγγίδης([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]), Παναγιώτης Κονέ(Μπρέσια), Παντελής Καφές([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]), Γιώργος Γεωργιάδης(Πανσερραϊκός).
ελεος με τον χαλκια
Faithful (04-02-11)
Τον Καρνέζη δε βλέπω στις επιλογές και ανησυχώ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σιόβας πηρε προαγωγή στην Ανδρών? Ενδιαφέρων παίχτης, θα τον δω με προσοχή. Ο μόνος Ελληνας αριστεροπόδαρος σεντερ μπακ.
sirkostas (04-02-11)
Κι ο Καφές Εθνική;
Αυτός μου θυμίζει τους συμβασιούχους που επαναφέρει η "επόμενη κυβέρνηση" σαν διωχθέντες
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Red Sting (04-02-11)
κάτω τα χέρια από τον Βύντρα! σαφώς και έχει θέση στην Εθνική! όπως και ο Τζιόλη, και απορώ που δεν τον κάλεσε! (δεν κάνω πλάκα. τρέφω εκτίμηση για τους 2 παίκτες)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (05-02-11)
απαπαπαπα Χρισταρα,για Βυντρα.
Red Sting (06-02-11)
Ο Τζιόλης (ή Τζιώλης;) είναι αρκετά καλός παίκτης.
Ούτε στο Παναθηναϊκό με χάλαγε.
Αυτός που είναι πολύ καλός παίκτης είναι ο Κατσουράνης αλλά μάλλον τον ενδιαφέρουν άλλα πράγματα πλέον και όχι το ποδόσφαιρο.
Πάντως με Εθνική, ΑΕΚ, Μπενφίκα ήταν από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες... Μέχρι να πάει στον Παναθηναϊκό.
Πείτε "ΟΧΙ" στη Βαζελοχανουμοποίση. Πείτε όχι στη "ΓΑΥΡΟΣ".
Δεν θα κλαιγόμαστε ποτέ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Το βασικό σημείο αναφοράς του σημερινού αγώνα είναι η βράβευση του κορυφαίου προπονητή όλων των εποχών για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Και χαίρομαι που θα είμαι μέσα στο γήπεδο για να χειροκροτήσω τον ΟΤΤΟ ΡΕΧΑΓΓΕΛ!
Bookmarks