το επαιζα στο playstation αυτο. μεγαλο παλουκι το παιχνιδι...
Την ταινία που δείχνει τώρα το Mega το Silent Hill την έχει δει κανείς σας;
Γιατί κάθησα λίγο να τη δω και μου φάνηκε μεγάλη πατάτα.
το επαιζα στο playstation αυτο. μεγαλο παλουκι το παιχνιδι...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (15-11-10)
συνηθως οταν μεταφερονται ιστοριες απο παιχνιδια σε ταινιες, ειναι κακες. εχω δει και το final fantasy και το resident evil και δεν μου αρεσε καμια. τις ειδα απο περιεργια γιατι επαιζα τα παιχνιδια αλλα δεν θα τις συστηνα. το silent hill δεν ξερω δεν το εχω δει, αλλα αλλο ειναι να παιζεις ενα game και αλλο να βλεπεις μια ταινια. στην ταινια μετραει περισσοτερο το σεναριο και οι ηθοποιοι ενω στο παιχνιδι μετρανε αλλα πραγματα. φανταζομαι πως υπαρχουν πολυ καλυτερες ταινιες με παρομοιο θεμα, εκτος αν καποιος ειναι τοσο μεγαλος φαν που θελει να τη δει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eleni7 (13-11-10)
Κανω λάθος ή σήμερα μπήκε μέσα ο Ηλίας-Βραζιλίας μας και είναι στρατευμένο νιάτο;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δεν ξέρω πάντως μπήκε σήμερα στο forum. Eκτός και αν έχει εξελιχθεί τόσο πολύ ο στρατός που από την πρώτη μέρα σου παρέχουν δωρεάν wi-fi![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ε,αυτο ειναι παλιοτερο ποστ. Λαθος Ηλία πηρες χαμπαρι ρε; Ο Κορλεονες ειναι εδω και βασιλεύει![]()
differance (16-11-10)
Έχεις δίκιο, το μυαλό μου και μια λίρα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Απ' οτι θυμαμαι σημερις παρουσιαζοτανε ο Λιακος το παιδι της Χελεν.
Αντε καλος πολιτης να του ευχηθω αν οντως ειναι ετσι.
Καλή Θητεία στον Ηλία
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
differance (16-11-10)
Εκτος εαν ο Ηλιας ειναι υπεύθυνος για το παρακάτω οπότε είναι ακόμα αναμεσά μας.
![]()
Ρε κάπου δεν έπζιζε ένα Thread για τα φαντάρια;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks