stelios-7- (11-12-09)
κι εγώ θέλω μπαν! μπας και ξεκολλήσω λίγο!!!![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
stelios-7- (11-12-09)
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
panty (11-12-09), stelios-7- (11-12-09)
ε αμα ειναι να βαλω και εγω αβαταρι του νερι..
να γλυτονουμε και τα μπαν βρε αδερφε..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
kouzoulo (11-12-09)
τι γιατρος ειναι?
panty (11-12-09)
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕ
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
DaRkSaGa79 (11-12-09), dtakis80 (11-12-09), karytheod (11-12-09), kouzoulo (11-12-09), stelios-7- (11-12-09)
Ελευθερία ακόμα εδω είσαι;Γρήγορα στο μάθημα σου πριν σε ....μπανάρω!![]()
θα παει μπανιαρισμενη στο μαθημα μετα..![]()
stelios-7- (11-12-09)
kouzoulo (11-12-09), stelios-7- (11-12-09)
Το κοριτσακι με τα σπιρτα
Μια ιστορια γνωστη νομιζω στους περισσοτερους ! Ενα συγκλονιστικο παραμυθι απο ενα τεραστιο"παραμυθα" τον Χανς Κριστιαν Αντερσεν, οπου με αυτο το κειμενο των 1000 λεξεων μπορει και εκπεμπει με ιδιαιτερο τροπο μια γλυκια αλλα και τραγικη ιστοριουλα ενος μικρου ορφανου κοριτσιου , που προσπαθει να επιβιωσει σε ενα "σκληρο" κοσμο πουλωντας σπιρτα.
Ομως η ανταποκριση της κοινωνιας ειναι ανυπαρκτη και μεσα στην αγωνια του , το κοριτσακι να μπορεσει εστω να ζεσταθει , χρησιμοποιει τα σπιρτα που εχει για να ζεσταθει . Αναβοντας τα σπιρτα το ενα μετα το αλλο , δια της λαμψης της συντομης φλογας τους , αρχιζει και εχει οραματα των επιθυμιων του ! Η ιστορια αυτη εξελισσεται στη γνωστη εποχη του κλασικισμου οπως τα περισσοτερα παραμυθια αλλωστε του Αντερσεν , τα οποια περιλαμβανουν εικονες απο πλακωστρωτους δρομους , αλογα , ψηλα καπελλα , εντονα στολισμενα φορεματα , ξυλοπαπουτσα , χιονισμενα τοπια, αχνιστες στεγες απο τα τζακια και αλλα τετοια χαρακτηριστικα της εποχης !
Η ιστορια αυτη ερχεται καθε χρονο τετοια εποχη , με ενα αυτοματοποιημενο τροπο μεσω μιας αγνωστης δυναμης ,για να μου "θυμισει" για καποιο λογο , καποιες παιδικες καταστασεις και οχι μονο , ετσι ωστε να υποβληθω σε μια φαση εσωτερικης αναζητησης και ψυχικης καθαρσης.
Ισως ειναι καλο αυτη τη φορα, να ειμαι εγω αυτος που θα τολμησω να τροφοδοτησω μεσω αυτης της πλαγιας οδου καποιους απο εμας με "σπιρτα", που θα βοηθησουν στο να "φωτιστουν"εκεινα τα μικρα δωματιακια που ειναι καλα κρυμμενα στο μυαλο μας , για να ανακαλυψουμε τις πραγματικες μας αναγκες και τον πραγματικο μας εαυτο!
Ισως ειναι μια ευκαιρια καθε φορα που μας παρουσιαζεται , να βοηθησουμε τον εαυτο μας να μπορεσει να ανακαλυψει στην δικη του μικρη "φατνη" τον δικο της "χριστουλη" και να αγκαλιασουμε με περισσοτερη θερμη την "φυση" μας , "ξεπλενοντας" την ψυχη μας απο τις επιφανειακες βουλες μας και να δουμε την πραγματικοτητα!
Αφιερωμενο στις ανιψουλες μου που προσπαθουν να βρουν το δικο τους "χριστουλη" που τις κοιταζει απο ψηλα!
[youtube]ULzXJ6PAnco[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη valadis : 11-12-09 στις 13:39 Αιτία: να βαλω και ενα τιτλο στο κειμενο!
θα γινει της φουκουσιμας
Eleni7 (19-12-09), stelios-7- (11-12-09)
βρε παιδια γιατι βαλατε λουκετο στο μαγαζι της βιγιαρεαλ?
χρεοκοπησε?στο θεμα της αεκ τεριαζει το λουκετο..
Bookmarks