παντως νομιζω πως η αποδοση του εχει κανει πολυ ευκολη την αποφαση της διοικησης. εδω και 4-5 αγωνιστικες που παιζει βασικος βγαζει ματια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
θα ειναι εγκλημα αν δεν μεινει
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Α ρε παιχτουρα,παλι γκολαρα σημερα!
Ελπιζω μονο να μην βαλει παλι γκολ ο Λαζαρισης αυτη την αγωνιστικη...:P
παιδια καλυτερα να λειπουν οι ειρωνιες-εξυπναδες προς αλλα μελη του φορουμ.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
βαριέμαι να γράφω κάθε φορά τα ίδια...αγοράστε τον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου!!! το πρώτο γκολ ήταν όνειρο!!!
όσο για αυτό που γράφτηκε πως τον βρίζαμε προ Βαλβέρδε, να πω πως δεν ισχύει καθώς οι περισσότεροι λέγαμε πως θα βγει πολύ καλή μεταγραφή και θα είναι η έκπληξη της φετινής σεζόν!
κι εγώ θέλω να τον δω κάποια στιγμή μέσα στον αγώνα και δεξιά και αριστερά και πίσω από το φορ και πίσω από τον τερματοφύλακα, αλλά τι άλλο πρέπει να κάνει για να μας πείσει πως είναι σέντερ φορ???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Απαράδεκτος, άσχετος και άμπαλος! Να πάει από εκεί που ήρθε!![]()
panahs7 (07-11-10)
Eleni7 (07-11-10)
Που σημαίνει: Πάνος-γάτα;
Τέτοια αυστριακά ξέρω κι εγώ
Και αν τον θελήσει άλλη ομάδα νομίζω ότι θα πρέπει να δώσει ένα στάνταρ ποσό παραπάνω για να
προηγηθεί του Ολυμπιακού στην απόκτησή του έτσι; Πολύ με μπερδεύουν τα συμβόλαια και οι όροι τους.
Θέλει να μείνει λέει...για να δούμε.......
Καλά τον Πρόδρομο απ' το Big Brother δεν τον ξέρεις; ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ σημαίνει, μάθε Ελληνικά ρε Ελένη, ΑΜΑΝ ΕΙΣΑΙ!
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Το λέω για... προ-τελευταία φορά. Θα το ξαναπώ, γι' αυτό...
Ο Μιραλάς είναι δανεικός για 1 χρόνο στον Ολυμπιακό. Που σημαίνει ότι θα είναι στο ρόστερ μέχρι το καλοκαίρι. Η συμφωνία που
έγινε μεταξύ των ομάδων έχει ρήτρα 2.500.000€ και ημερομηνία λήξης την 31/01/2011. Αν μέχρι εκείνη την ημέρα ο Ολυμπιακός
καταβάλει το ποσό στην Σέντ Ετιέν αποκτά το 100% των δικαιωμάτων του χωρίς να μπορεί να κάνει κανείς άλλος τίποτα! Και φυ-
σικά επαναδιαπραγματεύεται το συμβόλαιο με τον παίκτη.
Μετά το πέρας της 31ης Γενάρη, αν δεν υπάρχει κίνηση του Ολυμπιακού, ο Μιραλάς θα ανήκει μεν στο ρόστερ μας, αλλά δεν θα
ισχύει πλέον η οψιόν αγοράς. Που σημαίνει; Ότι "χτυπάς την πόρτα" των Γάλλων κανονικά όπως θα έκανες αν έπαιζε εκεί και ήθε-
λες να αγοράσεις τον παίκτη. Διαπραγματεύσεις, μάνατζερς κου του λου, κου του λου και παίρνουμε τα 3 μας...
Υ.Γ. Αυτό που ανέφερε ο μάνατζερ ήταν ότι και καλά με 1.700.000€ παραπάνω από την ρήτρα του, οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να
σπάσει την οψιόν και να τον αγοράσει ακόμη και τώρα. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει απ' την στιγμή που υπάρχουν συμβόλαια στην
μέση και τα μιλήσανε και τα συμφωνήσανε οι ομάδες μεταξύ τους. Απλά ο μάγκας θέλει να πιέσει τον Ολυμπιακό να αγοράσει γρή-
γορα τον παίκτη, τώρα που είναι στα ντουζένια του, μπας και τσιμπήσει κανένα γιούρο παραπάνω για την πάρτη του.
Αυτά...![]()
Τώρα γιατί με προσβάλεις βλάχα γυναίκα; Είναι δυνατόν βρε να μην ξέρω το παν κατ; Αι 'σα πέρα βρε...
Τον Πρόδρομο περίμενα να μάθω τη μητρική μου γλώσσα; Ακριβώς ίδια διάλεκτο μιλάνε στη Σκόπελο με μας.
Και αυστριακά μιλάω άπταιστα, καθότι έχω μητέρα αυστριακή. Δεν θα αμφισβητήσεις εσύ τις γνώσεις μου...
Και ο Ιανουάριος μακρυά δεν είναι. Ένα μηνάκι και κάτι και πάει κι αυτή η χρονιά.
Λογικά ο Ευάγγελος κάτι θα έχει στο μυαλό του. Κι επειδή είναι αρκετά επικοινωνιακός και παρορμητικός
μάλλον περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσει τις προθέσεις του για τον παίκτη.
Εφόσον το θέλουν και οι δύο πλευρές 'σα παν 'σα κατ , θα το βρούνε με το ποσό.
Κατανοητή;
Αλήθεια που θα τα ξαναπείς τα του συμβολαίου του παίκτη; Δίνεις πουθενά διάλεξη;
panahs7 (07-11-10)
Aπό πέρσι το ειχα πει, αλλα δεν επεισα κανέναν.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΙ ΦΟΡ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΜΟΝΟ!
Κι ο Μιραλλάχ ανήκει στους καλούς!
Εχει κυριαρχήσει η αποψη οτι σεντερ φορ ειναι μονο κατι χτιστοί τύπου Κοβασεβιτς που στρίβουν σαν παλιές νταλίκες! Εδώ μέσα αλλωστε εχει γραφτει οτι δεν ειναι κλασσικός φορ ο...Βίγια!![]()
Δε νομίζω!
Μιραλλάχχχχχχχχ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Παιχτούρα. Μακράν ο καλύτερος στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα.
Εαν μαθει να ταλαιπωρεί λιγότερο τη μπάλα δεν θα μεινει ουτε δευτερολεπτο παραπανω στον Ολυμπιακό. Οπότε ας μη μαθει
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
Bookmarks