Ναι σιγα που θα φιλησουμε τα παπαρια του Μιραλας για να μεινει. Και μονο που δεν τον εχει στειλει ήδη στο διαολο ο Μαρινακης, πεφτει στην εκτιμηση μου.
Τι μαλακίες κάνει κι αυτός! Τι την είδε ξαφνικά? Ζιντάν? Κρύψε και υπόγραψε μην σου αρχίσω ...![]()
www.f1rstlap.com
Ναι σιγα που θα φιλησουμε τα παπαρια του Μιραλας για να μεινει. Και μονο που δεν τον εχει στειλει ήδη στο διαολο ο Μαρινακης, πεφτει στην εκτιμηση μου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Aκουσα στο ραδιο πριν λιγο οτι αν δεν ικανοποιηθουν λεει οι οροι που θελει ο Μιραλας θα παει στην ουεφα να ακυρωσει το συμβολαιο με τον Ολυμπιακο και να γυρισει στη Σουτιεν...
Αν ισχυει αυτο το πραμα να πας να γαμηθεις ρε μιαραλας,σιγα μη σου στησουμε και κωλο...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ξερω και γω,ετσι ειπε ο Νικολακοπουλος οτι απειλει ο μανατζερ του.
Προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν μπορει να το κανει.
Και μονο να μας εκβιαζει ετσι-αν ισχυει-ο Μαρινακης πρεπει να του δωσει πουλο και να παρει πισω τα φραγκα που δωσαμε στην Σεντ Ετιεν...
Αντε με το καθε αρχιδι...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
αν τον πιστευει σαν παιχτη το τεχνικο τιμ κ η διοικηση να του τα σκασουνε κ να μην μιλανε καθολου
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Με εκβιασμους οσο παικταρας και να ειναι καποιος δε χωραει στην ομαδα. Αυτα μας φάγανε τοσα χρονια. Αν δε θελει τον πουλο. Δεν θα χαλασει για εναν παικτη η οικονομική χημεία της ομαδας.
nikos7 (05-05-11)
ρε παιδια οι εφημεριδες γραφουν το κοντο κ το μακρυ τους,σε λιγο θα μας πουνε οτι τον εκβιαζει κ με περιστροφο τον βαγγελα ο κεβιν,αυτοι κανουν την δικη τους δουλεια,μην δινουμε σημασια σε αυτα που γραφοντε,δν λεω και ο μιραλας θα εχει βαλει το χερακι του γτ δν μας τα λεει κ πολυ καλα αλλα κ ο ολυμπιακος δν ξερω κατα ποσο εχει υποχωρησει στα θελω του,να πω την αληθεια το ρεπορταζ δν το εχω παρακολουθησει απο την αρχη,δν ξερω τι ακριβως συμβαινει με μιραλας κ δν θελω ουτε να μαθω γτ τα εχω μπουχτισει ολα αυτα,υπομονη κ σε λιγο καιρο θα τα μαθουμε ολα,ελπιζω να μεινει το παιδι γτ με κεβιν ραφικ μαρκο κ μητρο ειμαστε σουπερ μπροστα
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
Μα ουτε κι εγω θελω να μαθω. Ξερω οτι εχουνε γινει καμια δεκαρια ραντεβου με τον μανατζερ του. Ε,αφου δεν τα βρισκουνε, μπουλο και "η ομαδα θα ειναι ετοιμη τελη Ιουνη" οπως ελεγε μια ψυχή (κι εγω εχω βαλει στοιχηματακι οτι ΔΕΕΕΕΕΕΝ θα ειναι)
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην μεινει ο Μιραλας,θα παρει γυρω στα 1.2-1.4εκ/χρονο και η ρητρα θα παει στα 7-8εκ
Ολα αυτα ειναι προπετασμα καπνου του μανατζερ που "φημολογειται οτι θα φερει προταση απο Πρεμιερ Λιγκ"
παρολα αυτα αμα στραβωσει κατι.. επαιξε μια χαρα 14 γκολ πολυ ωραιο στρωτο τεχνικο ποδοσφαιρο,τον πηραμε 2.3εκ+300χιλ ο δανεισμος και αλλα 900χιλ ο μισθος και αν πουληθει θα πουληθει με 4.2 οποτε βγαλαμε και κατι...εμενα αυτη ειναι η οπτικη μου για την αξια του παιχτη που δεν ξεπερναει τα 5εκ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..και αυτα περι ρητρας 10εκ ο Βαγγελης να τα κανει του χρονου στην Πριμερα αμα αγορασει καμια Βαλενθια. Αβρααμ και Τοροσιδης 10εκ ρητρα!! με λιγοτερα απο τα μισα και ευχαριστημενοι θα μαστε,ξερεις τι μπορεις να φερεις στην αμυνα με 10εκ στην παρουσα φαση???
chainsaw (05-05-11), consigliere (05-05-11)
Είναι δυνατόν ρε παιδιά; Τι όργια γίνονται; Τώρα που είμαστε χαλαροί και όλοι διαλύονται έρχεται να μας σπάσει τ @@ ο Κέβιν;
Γιατί βρε Κέβιν αγόρι μου; Που θες να πας ρε; Γ@μώ τις βεντέτες μου!!!
παιχταρα ο κεβιν δν λεω αλλα οταν βαζει 14 γκολ δλδ τιποτα κ τον κανουμε θεο δικαιολογημενα το παιδι εχει αναιβει στην καλαμια,αντε να κατεβει κατω....
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
chainsaw (05-05-11)
Ο μάνατζερ κλασικα κοιτάει να φτιαχτεί ο ίδιος μιας και αν η ρήτρα είναι σχετικά χαμηλή θα προσπαθήσει να τον ξαναπουλήσει για να βγαλεί και αυτός το παντεσπάνι του. Αν η ρήτρα είναι υψηλή ενδεχομένως να μην μπορε'ι να τον πουλήσει γιατι σιγά που κάνει 10 μυρία ο Μιραλλάς οπότε δε θα βγάλει χρήμα. Οι μάνατζερ τους τα φουσκώνουν τα μυαλά (δειτε Σελουκ).
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Όποιος βλέπει τις ρίγες της ερυθρόλευκης σαν μασούρια να πάει
να γαμηθεί. Ας πάει να παίξει όπου γουστάρει και μη μας ζαλίζει
τα παπάρια. Καλύτερον θα βρούμε. Πάνε οι εποχές που ορισμένοι
μαλάκες πούλαγαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Σιγά τον άσσο...
απο 0 γκολ που ειχε στην σουτιεν εφτασε σε μας να ειναι ο βασιλιας,να εχει αναστηθει
και να εχει πετυχει τοσα γκολ οσα σε ολοκληρη την καριερα του.
αν θελει ας σηκωθει να φυγει και να μην το παιζει ολυμπιακαρας.
θα επιβιωσουμε και χωρις αυτον.αυτος δεν ξερω χωρις εμας....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
iakov7 (05-05-11)
Γιώργο κανένας παίκτης της Πόρτο δεν αμείβεται με αυτά τα λεφτά!!!!! μια χαρά παικταράδες βρίσκεις με λίγα λεφτά και με μικρά συμβόλαια, αρκεί να έχεις σωστές υποδομές σαν ομάδα. εμείς δεν κατέουμε από αυτά, οπότε αν εννοούσες συγκεκριμένα για τον Ολυμπιακό, τότε συμφωνώ μαζί σου.
ρε παιδιά, αφού υπάρχει συμφωνητικό για 1.1 μύριο για 4 χρόνια και ρήτρα 4.5 μύρια, γιατί δεν τηρούμε αυτό το συμφωνητικό??? αν μπορεί ο μάνατζερ ας φέρει πρόταση από αλλού...νομίζω τρώμε μεγάλο δούλεμα...και μάλιστα το τρώμε για μήνες...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
panahs7 (05-05-11)
Eπειδη ο μαρινακης πιστευει οτι μπορει να τον πουλησει περισσοτερα απο 4,5 (εγω δεν το νομιζω) και θελει μεγαλυτερη ρητρα.Παντως ολα αυτα περι πιεσεων του μιραλλας και του μανατζερ για να παρουν την ελευθερας του παικτη, μου ακουγονται για ψεματα των δημοσιοκαφρων.Σιγουρα θα βρεθει μια συμβιβαστικη λυση.Σιγα μην χαλασει η συμφωνια για τη ρητρα που εχει και τυπικο χαρακτηρα.
Bookmarks