voskos_7 (29-05-20)
Στην πραγματικοτητα ο μιραλλας την αξια του την εδειξε την πρωτη χρονια..(2010-11)..Την δευτερη (2011-12) λιγο πουειχε ψιλο-βαρεθει, λιγο που ηθελε μαλλον να φυγει, λιγο οι κοντρες του και οι εγωισμοι με τον τζεμπουρ (μας στοιχισαν και την προκριση με την μεταλιστ απο τον πρωτο αγωνα) δεν ξερω δεν ειχε παντως σε καμια περιπτωση την εκρηκτικοτητα της πρωτης σεζον...!!! Λανθασμενα κατ'εμε βγηκε τετοια ανακοινωση αλλα ισως το εκαναν και επειδη εχουν ψιλο απηυδισει να ακουνε καθε φορα τα ιδια γραφομενα...Παρ'ολα αυτα απ'την στιγμη που βγαζεις μια ανακοινωση πρεπει να εισαι 100% προσεκτικος στο τι γραφεις...!!! Τελοσπαντων μικρο το κακο...
voskos_7 (29-05-20)
Απλά δεν ήταν ανακοίνωση για να είμαστε ακριβείς. Διαρροή ήταν, αλλά άστοχη σε κάθε περίπτωση.
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Φυσικά, κάτι τέτοιο δε μπορεί να αναιρεθεί με ανακοίνωση, εξ ου και ελπίζω να είναι αποκύημα δημοσιογραφικής φαντασίας κάποιου σκατόψυχου και όχι απάντηση έστω και ανεπίσημη στελέχους. Μπορούμε να τον ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον (ΑΝ υπάρχει) αλλά να τονίσουμε ότι οι στοχεύσεις μας είναι λίγο διαφορετικές από περιπτώσεις παρόμοιες με τη δική του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (05-10-20)
Το χειρότερο θα είναι όταν φτάσει στο σημείο να γίνει μασκότ σε ζαχαροπλαστείο για να βγάζει μεροκάματο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τι παιχταρας ηταν αυτος οταν ηρθε στην ομαδα. Μεγαλη πτωση μετα στην καριερα του.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Έβαλε τέλος στην καριέρα του ο πατέρας των αλλόθρησκων. Για πάντα στις καρδιές μας καλύτερε γαμιά Μιραλά Μιραλά
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
chainsaw (31-08-23), drizzt (31-08-23), flessanto (31-08-23), Nikolaos_Kokkinos (31-08-23), panahs7 (31-08-23)
Είχε βάλει πριν γυρίσει σε εμάς...
flessanto (31-08-23)
Nikolaos_Kokkinos (06-08-24)
Για εμένα παραμένει ανεξήγητο το πώς πέρασε εργομετρικά τη δεύτερη φορά, αλλά δεν ξεχνιούνται τα υπόλοιπα, ακόμα και αν έχουν το "0" σε Ευρωπαϊκά γκολ μέσα...
Τουλάχιστον ο Τζιοβάννι, δεν τα έβαζε μόνο έξω.
Τι γκολάρες είχε βάλει, πώς έφευγε μπροστά σαν άλογο. Το γκολ στο βαζελο στο ΟΑΚΑ και άλλη μια γκολάρα στον πανιώνιο μέσα στο Καραϊσκάκη θυμάμαι σε πρώτη φάση.
Nikolaos_Kokkinos (06-08-24)
Τα ίδια γκολ με τον Μελμπεργκ είχε σε εκείνο το παιχνίδι...
Ήταν πάντως από τους τελευταίους παίκτες που ανυπομονούσα να δω ατομικά...
Bookmarks