Τα μεγαλα του παιγνιδια δεν τα εκανε στην Ατλετικο που σε 63 ματς εβαλε 5 γκολ αλλα στη Ρεαλ Σαραγοσα. Τα ποσα χρονια "εβγαλε" ποσως με ενδιαφερουν. Λαχειάρα ήτανε γιατι σου εδωσε μια κουπα στο χερακι με τις εμφανίσεις του οσο προλαβε να παιξει. Τα υπόλοιπα , το αν χρωσταει ή αν πρεπει να παρει λεφτά και το πως φέρθηκε, ας τα διαχειριστεί η τσέπη του Κοκκαλη και του Μαρινακη και οσων αποθέωναν τη "Γκαλεταρα" οταν χτυπαγε τα τατουαζ και τώρα τον κράζουνε σαν περήφανοι ούγκ. Οπως εχω ξαναπει παικτες εγώ δεν αποθεώνω που να παγώσει η κόλαση. Οπότε στα τέτοια μου αν πρεπει να παρει λεφτα ο Γκαλετι, στα τέτοια μου κι αν φερθηκε σαν τρομπας. Τη γνωμη μου επ' αυτου την εχω πει αλλωστε κουραζομαι να επαναλαμβανομαι.
Για τα 2,5 εκ. που έδωσε ο Κοκκαλακος, εβγαλε λαβράκι. Τωρα αν ήτανε άρρωστο δε φταιω εγώ. Ας μην ητανε καβούριας να έδινε 100 ευρώ σε εναν γιατρο να του το έβρισκε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κάτι μου λέει ότι δεν θα μείνει ο Mirallas μετά τον Γενάρη.
.
consigliere (03-11-10), differance (03-11-10)
Το ειπε ο μανατζερ
οποιος δωσει 4.2 τον παιρνει
Βαγγελα κανονισε!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Άμα δεν πάρει τον Μιραλάς...χέσε μέσα! Ίσως να είναι ο μόνος που μπορεί να τραβήξει τον Ολυμπιακό προς το Πρωτάθλημα αλλά θέλει και βοήθειες τις οποίες δεν έχει προς το παρόν!
www.f1rstlap.com
Να δώσει 4,5 εκ για παίχτη που δεν σκοράρει? Αν ο Μιραλάς παίξει σε λογικότερη θέση επικουρώντας έναν βασικό γκολτζή φορ, ΟΚ, να κάνουμε αυτήν την κίνηση πολυτελείας. Αλλά για μοναδικό προωθημένο τόσα λεφτά?? Με πόσα γκολ τον βλέπετε να βγάλει την χρονιά δηλαδή? Πολλά λεφτά για μικρή συνεισφορά. Χωρίς φυσικά να φταίει αυτός.
... there's no such thing as "too much"...
καλά οι μάνατζερ έχουν το ακαταλόγιστο
αν όντως υπάρχει η ανάλογη ρήτρα στον δανεισμό του παίκτη ... πείτε του μάνατζερ να πάει να πηδήξει στην θάλασσα
αν δεν υπάρχει η ανάλογη ρήτρα ... τότε για άλλη μια φορά μας κορόιδεψε ο πρόεδρας και δυσκολεύει αφάνταστα η απόκτηση του παίκτη
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Γιατί, παράλογο είναι? Ένας παίχτης από μικρομεσαίο επίπεδο που δεν τον κρατάνε εκεί. Και υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα και μια περίπτωση Υπερ-ρήτρας. Πού το περίεργο? Γιατί, περίμενε κανείς να δει τον Μιραλάς να κάνει μαγικά? Μέχρι την τρίτη αγωνιστική ούτε καν τον αναφέραμε εδώ μέσα. Ή και να αναφερόταν γινόταν μεταξύ θυμηδίας και ειρωνίας. Πού είναι το περίεργο? Ειδικά αφού δεν αποτέλεσε φωτισμένη επιλογή Μαρινάκη ή Βαλβέρδε, αλλά ταπεινή κακή επιλογή Θεοδωρίδη και Χρυσικόπουλου....
... there's no such thing as "too much"...
ρε παιδια μη γελιωμαστε. υπαρχει ομαδα που θα δωσει 4+ εκατιμμυρια για να παρει το μιραλας? εγω δεν το πιστευω παντως.
και μην ξεχναμε πως ακομα και να υπαρξει τετοια ομαδα θα πρεπει να δεχτει και ο παιχτης να παει. γιατι να θελει να παει σε αλλη ομαδα? εχει δυο λογους. ο πρωτος ειναι αν του δωσει πολλα λεφτα μια ομαδα απο ρωσια πχ., ο δευτερος αν τον θελει μια ομαδα πολυ καλυτερη απο τον ολυμπιακο. το πρωτο σεναριο μπορει να "παιξει", να γιαλυσει σε κανενα ρωσσο και να δωσει ενα σκασμο λεφτα. το δευτερο το θεωρω απιθανο. θα δωσει η λυον 4 μυρια για ενα παιχτη που η σεντ ετιεν ειχε του πεταματου? σε ποια ομαδα καλυτερη του ολυμπιακου θα ειναι χρησιμος ο παιχτης ωστε να σκασουν 4 χαρτια?
για να κλεισω, 2-2,5 μυρια ειναι καλα λεφτα, για εναν οπως φαινεται καλο παιχτη αλλα μεχρι εκει. κατα τη γνωμη μου με αυτα τα λεφτα πρεπει να παρουμε τον παιχτη και αν δεν ειναι πιο μπλεγμενη η υποθση θα τον παρουμε. τωρα αν ειναι πιο πολυπλοκα τα πραγματα απο το: "παρτε 2,5 και ειναι δικος μας" δεν ξερω θα δειξει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (03-11-10), Red Sting (04-11-10)
Από πού προκύπτουν τα 4,5 εκατομμύρια βρε παιδιά? 2,2 εκατομμύρια δεν είναι η οψιόν αγοράς του?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
για εμας ειναι 2,5 εκατομμυρια. εχθες ομως ακουστηκε οτι μπορει μια οποιαδοιποτε ομαδα αν δωσει 1,7 εκατομμυρια παραπανω εχει και αυτη αυτοματως δικαιωμα να μιλησει με τον παιχτη. χωρις να πεφτει λογος ουτε σε εμας ουτε στη σεντ ετιεν.
προφανως απαραιτητος παραγοντας για να "χαθει" με αυτο τον τροπο ο παιχτης θα ειναι να θελει και ο παιχτης να παει στην αλλη ομαδα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ελπίζω να μην πατάμε στο "θέλω" του παίχτη πάλι... απο δηλώσεις χορτάσαμε τόσα χρόνια
Έστω 2,5. Αυτό είναι το ποσό για μας, όχι 4,2. Αλλά και πάλι δύσκολα θα τα δώσουν οι δικοί μας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Το ότι έκανε κάποιες εμφανίσεις δε σημαίνει ότι θα τον είδε κάποια ομάδα πολύ καλύτερη από τον Ολυμπιακό όπως ειπώθηκε και θα τον πάρει χωρίς να μας ρωτήσει καθώς είναι μεγάλος παίχτης και δε μένει σε μια...μικρή ομάδα σαν τον Ολυμπιακό.Ποιός νομίζετε ότι θα τον θέλει;Η Λυών;Δύσκολα.Δεν έχετε σκεφτεί ότι είναι παιχνίδι του μάνατζετ για να πιέσει τον Ολυμπιακό να τον πάρει;
Δεύτερον,επειδή λέτε συνέχεια ότι ο Μιραλάς είναι για άλλη θέση,κανένας δεν εκτίμησε το Μιραλάς όταν τον είδε δεξιά και αριστερά.Κανένας.Μόλις έπαιξε σε μια θέση που δεν ξέραμε καν πως παίζει τότε πρόσφερε πάρα πολλά που δεν φανταζόμασταν κιόλας ότι μπορεί να προσφέρει.Αν δεν είχε παίξει εκεί ποτέ τώρα θα βλέπαμε εκεί τον Μήτρογλου ή τον Πάντελιτς.Οι οποίοι έχουν δείξει ότι λίγα μπορούν να προσφέρουν φέτος.
Δεν θα είναι η πρωτη φορα που παίζοντε παιχνίδια μανατζαρέων. Θα φανεί στην πορεία
Εδω εχουμε ξοδεψει τοσα χρηματα σε παλτουδαρες , θα κωλωσουμε στον Μιραλας? Παντως με τον τροπο παιχνιδιου του Ολυμπιακου θα ειναι τεραστιο αγωνιστικο πληγμα αν φυγει
1 χρόνου δεν είναι ο δανεισμός ρε παιδιά; Τον Γενάρη λήγει η προθεσμία αγοράς του, όχι ο δανεισμός του...
Απο την αρχη ξέραμε οτι αν θέλαμε να ενεργοποιήσουμε την οψιόν αγορας του, θα πρέπει να την καταβάλουμε τον Ιανουάριο. Δεν είναι κάτι καινουργιο
BrazHlias (03-11-10)
Bookmarks