sadi (22-06-10)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δυο ματς δεν επαιξε ο γκομενος του Ρεχακλή και δείξαμε καλυτερο προσωπο. Α,ρε Αγγελε...Αγγελικο ποδοσφαιρο.... Τραβα γαμήσου τωρα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
d.n.a. (22-06-10)
sk12072 (23-06-10)
Τουλαχιστον οσοι ειχαν αγωνιστει το 2004 ειχαν ενα γαμωλογο να καβαλησουν το καλαμι.Αυτα τα ζωντοβολα που βγαινουν και μιλανε με τουπε,τι στο διαολο εχουν καταφερει?
*****8.23*****
Cobain_7 (22-06-10)
sadi (22-06-10)
Παπασταθόπουλος μακράν ο κορυφαίος και από πολύ μακριά..2ος ο Αβραάμ.
Σάκη, διαφωνώ για τον Καραγκούνη, δεν έδειξε οτι έχει αρχίδια, απλά αυτός και ο Σαμαράς ήταν οι μοναδικοί παίκτες που δεν ήταν αμυντικοί ή αμυντικά χαφ![]()
Μεγάλη μαγκια(!) του Ρεχάγκελ να παίξει με 4 στοπερ, 2 ακραία μπακ, 2 αμυντικά χαφ και μόλις 2 επιθετικούς![]()
Φευγει ο Τοπαλιδης?
Αντιο και στο διαολο.
*****8.23*****
Cobain_7 (22-06-10)
+ το δημόσιο χρέος Ελλάδος και Αμερικής μαζί!!
Οσο για το παίγνιον: Τραγικό το στήσιμο του Ρεχάγκελ. Σε μια
ομάδα με γρήγορα εξτρεμ δεν βάζεις απέναντι Βύντρα, Τοροσίδη, αλλά
γρήγορους παίκτες. Είναι τρελό να επιδιώκεις από το πρώτο
λεπτό να σε κλείσει ο αντίπαλος στα καρέ σου.
Ο Σαμαράς δεν μπορεί να παίξει με παρτενέρ (ξύλο απαλέκητο)
τον άφησε και μόνο του και η ευτυχία ολοκληρώθηκε...
Κατά τ' άλλα, πέσαμε ηρωικώς και αξιοπρεπώς. Καλή επιστροφή
στην πατρίδα για τα παιδιά και το επιτελείο της Εθνικής ΟΛΩΝ
των Ελλήνων.
Διαφωνω και στα δυο Σταθη. Στο α' ο Αβρααμ ήταν ανεκτος, στο β' για τα σίδερα.Καλα ο Τοροσιδης επρεπε να γινει αλλαγή στο 10'.
Ο Καραγκούνης ηταν ψυχραιμος, δεν εκανε λαθη, ετρεξε, μοχθησε , παλαιψε. Ηταν μακραν ο καλυτερος , και θα ηταν ο καλυτερος του γηπεδου αν δεν χαναμε και ερχομασταν 0-0. Ο τυπαρας τα εδωσε ολα κι εγω το εκτιμω αυτο. Επισης εκει που οι αλλοι χουφτωνανε τα τρεμαμενα παπαράκια τους αυτος σταθηκε ΑΡΧΗΓΟΣ και την ειπε σε ολους. Δεν μασησε και μπραβο του.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
d.n.a. (22-06-10)
Ο σαμαρας γαμωτο τι ευκαιρια εχασε!!!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sadi (22-06-10)
Από πότε ρε Σάκη τα καραγκιοζιλίκια λέγονται ΠΑΘΟΣ; Επειδή φόραγε ένα περιβραχιόνιο δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνει υποδείξεις για
του που πρέπει να πετάξει την μπάλα ο Μέσι. Το fair-play το τήρησε. Και δεν νομίζω στην εποχή του Ντιέγκο να παίζανε τέτοια άμυνα!
Αν έτρωγε κανα δυό στο ψαχνό κι ο Ντιέγκο θα σου 'λεγα τι θα πέρναγε. Θεοποιήσαμε τον... Τυπάρα και σνομπάρουμε τον Μέσι; ΕΛΕΟΣ!
—John Lennon
Bookmarks